AC


16.05.2010 - 14:26
(Štír) Arteis
AC
Ahoj momentálně se snažím dosáhnout Lucidního snění ale nevím proč nějak sem se dostal k Astrálnímu cestování. Na pár dní sem to zkoušel ale nic. Až do třetího dne se mi stalo něco zajímavého. Třetí den testování sem ležel a zkoušel návod jednoho chlápka a když sem tam tak ležel tak se mi stalo to že sem se prostě dostal do euforie z ničeho nic cele jsme se chvěl. Byl to úžasný pocit . Cítil sem jak se moje energie hromadí v temeni což sem pokládal za dobré znamení. Avšak k mé smůle začala zvonit moje pojistka, předchozí dny sem totiž usnul a tak sem si nařídil budík. Což mi asi nedovolilo jíti dál a nic se nekonalo. Já sám nevím jestli to bylo blízko nebo jen nějaký pocit vyvolaný něčím jiným. Přeci jen si myslím že z toho že ležíte se do euforie dostat nemůžete. Chci vědět co si o tom myslíte vy a názor někoho kdo to dokáže jak sem na tom byl.

Řazení:
25.05.2010 - 20:33 | Filtr
(Panna) Irian von Sayfang
do euforie se muzes dostat jen z toho, ze dychas. sakra chlape, ty se do toho hrnes nejak po hlave, mas pred sebou ejste spoustu casu a prace. Astralni cestovani je fajn vec, ale zeptej se sam sebe proc? Je to dulezity, pokud je to jen ze zvedavosti, tvi duchovni ochranci te tam nejspis nepusti. Zeptej se kam by te to melo posunout ve vyvoji, jakou situaci ti to ma pomoct prekonat. pokud se chces jen tak proletet, asi to nebude uplne nejvhodnejsi. Pokud uz si na sobe driv nepracoval, myslim, ze astralni cstovani neni uplne to nejvhodnejsi. Ten zvonek byl zrejme nastaven dobre ;) dal bych tomu dost casu.. samozrejme jak u koho, ale rikam, ze tady bych tomu dal dost casu.
Ps: Nikdo to preci nemusi dokazovat, jak si na tom byl, vis to ty a ty si z toho mas vzit informaci, nejakej vzorec. Neco ti to ukazalo, reklo, mozna si neco slysel, neco ti doslo.. rid se temito pocity. Pokudsi je z toho neberes, radeji se od toho vzdal. Mam pocit, ze jeste nejsi dost ukotven, tak bacha, abys to telicko neopustil ;) :37:
24.05.2010 - 22:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ireth
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslel jsem samozřejmě pouze popisy stavu před "vyplutím" z těla.
Jinak souhlasím, internet obsahuje z minimálně půlky zcestné informace, takže nejlepší je stejně, když si na to člověk přijde sám. Popřípadě čerpat z knih nebo od jiných blízkých osob. - ze zkušeností jiných.
18.05.2010 - 19:40 | Filtr
(Váhy) Ireth » Bard Moe
Na druhou stranu popisy na internetu od neznámého člověka asi nejsou to nejlepší, co si člověk pro astrální cestování může vybrat... S výběrem bych naopak byla dost pečlivá a netlačila na to. Pokračuj dál, přeju hodně štěstí, ale nedej se zlákat metodou člověka, která je jednoduchá, ale může ti ublížit. :1: :68:
16.05.2010 - 18:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arteis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslim, že jsi byl na dobré cestě, ale až se dostaneš do stádia, kdy ti tělo usne, tak to určitě poznáš. Je to nezaměnitelný pocit - přesně jak popisují.. Bohužel podle popisu si to nepředstavíš moc dobře. Ale věci jako šum v uších (Já bych to přirovnal k šumu listí a zároveň moře), paralýza, prostorová vnímavost (cítíš jako kdyby okolo tebe byl nekonečně velký prostor), to vše je perfektně pozorovatelné.
Nejzajímavější mi přišlo to, že cítíš jak se tělo otevře energiím, které přijímá při spánku. Je to jako kdyby z tebe něco odcházelo, nějaká půlka těla, cítíš se mnohem lehčí.

Upřímně poprvé mě tento stav spíš vystrašil, než dostal do eufórie.. :75: a nevydržel jsem v něm dlouho, protože jsem ihned začal přemýšlet, což samozřejmě je blok největší.. :49:

Ale tyhle popisy najdeš kdekoli na internetu.. :1: A rozhodně říkám, že až se dostaneš do toho stavu, který potřebuješ k vycestování, poznáš to. Nebudeš o tom pochybovat.. :1:

A naposledy zopakuji, dej si vážně velký pozor, astrál není výletní lodička pro nezkušené plavce.. Přistupuj postupně a opatrně :3:

Hmm nicméně, kdo chce kam, pomožmě mu tam.. :75:
16.05.2010 - 17:22 | Filtr
(Štír) Arteis
Hlavně mě zajímá jestli mé pocity byly správně jestli byli vyvolány tím že sem na dobré cestě. Opatrně si snažím počínat to ano i trpělivost beru vážně.
16.05.2010 - 17:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ireth
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bard Moe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ireth má naprostou pravdu, pokud nejsi připravený, nepustí Tě to dál. Mě vždy něco zastavilo a nakonec se to ukázalo jako dobré, pamatuju si případy jako když mi zazvonil zvonek a přede dveřmi nikdo nebyl.. :49:

Hmm, buď opatrný, astrál není to co býval..
16.05.2010 - 16:54 | Filtr
(Štír) Arteis » Ireth
Trpělivost si dobře uvědomuji :-)
16.05.2010 - 16:07 | Filtr
(Váhy) Ireth
Pokud nejsi připravený, nepustí tě to dál...Buď opatrný ve výběru metod a hlavně netlač na to. Některým lidem se to podaří až po několika měsících. Hodně štěstí, buď opatrný :1: :68:
16.05.2010 - 15:03 | Filtr
(Panna) Japa
Ahojik :-)

Zkus juknout na tohle :

http://www.acld.mysteria.cz/ :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »