Jak zjistit, že máte doma toho pravého, ač to prvotní nadšení je už dávno pryč?


13.05.2010 - 11:50
(Beran) HL
Jak zjistit, že máte doma toho pravého, ač to prvotní nadšení je už dávno pryč?
Ahojky, lidi, podle čeho byste usuzovali, že máte doma správnýho chlapa a nemáte od něj odejít, i když jste se příšerně moc (bránila jsem se, ale neubránila :-) )zamilovali jinde?

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
30.11.2010 - 11:59 | Filtr
(Kozoroh) nochiola
mám úplně to samé...někde jsem četla, že správné rozhodnutí spočívá v tom, co ti říká vnitřní pocit...
02.06.2010 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je na něj spolehnutí,není alkoholik,umí vydělat penízky,stará se o děti,stýká se se mnou sexuálně,pak je to správnej chlap a nezaslouží si,abych ho podváděla,tak to vidím já.
02.06.2010 - 11:36 | Filtr
(Lev) relykraft90
Nikdy neopouštěj toho koho miluješ pro toho, kdo se ti momentálně "líbí". Zde se neptej, poslechni srdce a mysl. Odpověď na otázku Ti dá jen čas.
31.05.2010 - 23:45 | Filtr
(Blíženci) Nuna » player
..že by vyjímka potvrzující pravidlo? :3:..taky znám několik málo těch,kteří si polepšili - ať už muži,nebo ženy..ale fakt málo..rozhodně těch,kteří pak litovali,je daleko víc.. :8:..

Já vím,vypadá to,že to je dost v rozporu s mými svobodomyslnými myšlenkami. :1:
Já si jen uvědomuju,že ne každý je takovej hnusnej cynik a realista jako já. A tu bolest druhých vidím. A přesto jak žiju já budu vždycky fandit tomu,aby spolu lidi oslavili zlatou svatbu :1:
31.05.2010 - 23:40 | Filtr
(Býk) player » Nuna
No - lehoučce bych nesouhlasil.Přece jen - přeskok do jiné náruče může znamenat vítězství.

Mám známýho,byl 3 x šťastně ženatej.

Když mu říkám,proč teda odcházel,tak on říká,že vždycky každé to další bylo šťastnější a že prožil 3 různé (zcela odlišné)ale šťastné životy.

(Faktem je,že vždy měl dost peněz na alíky).
31.05.2010 - 23:34 | Filtr
(Blíženci) Nuna
.. a k diskuzi samotné - Promiň milá HL,ale to je tak neskutečně pitomá otázka! :39: :42: :4:..

..von se ten pravej nějakým podivným způsobem stal najednou levým ne?.. :39: :4:

.. i když jsi zamilovaná,tak snad umíš vidět pozitiva,klady,svého "domácího" partnera ne? To by měly být věci,díky nimž stojí za uváženou se honem rychle "odmilovat" ne?..

..a kdybys fakt už nevěděla,tak si napiš na papírek obě jména svých "pánů dokonalých" a k oboum si sepiš plusy a mínusy.. a ten kdo z toho vyjde lépe,ten je ten pravej.. :2: :5:
31.05.2010 - 23:28 | Filtr
(Blíženci) Nuna » heelffy
.."Ženská když se zamiluje,tak pálí mosty" je dost omletý klišé.. Stejně tak jako to " Muž si odskočí..ale pak zůstává".. Realita je dost někde jinde. Znám daleko víc mužů než žen,kteří opustili své protějšky,rodiny,děti a šli za vidinou "lepší a větší lásky". Ženská totiž - byť dost věcí bere emotivně // tedy i své potencionální milence // přeci jenom ví,že přeskočením do náruče někoho jiného si nepolepší,po čase bude všechno stejné tak,jako to bylo s dosavadním partnerem. Chlapovi toto uniká,protože v určitém okamžiku není schopen myslet ničím jiným,než penisem. Plus mají ženy poměrně větší zodpovědnost za funkci rodiny a především za děti...

Chápu,že Tvoje slova jsou ovlivněna subjektivním vnímáním,současnými prožitky,bolestí,lítostí atd. Je mi líto,soucítím,vím,co prožíváš :74:
Stavíš nevěru do pozice "neodpustitelného hříchu" a tak nyní - logicky - trpíš. Kdybys ji přijal jako součást života,nemusel bys psát dneska tady tyto řádky. :8: :3:

Držím palce,ať to přebolí co nejdřív :74:
31.05.2010 - 11:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » heelffy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo něco pravdy na tom možná bude, ale taky se říká, že muži zahýbají kvůli zpestření stereotypního života, pro zábavu, zatímco ženy k nevěře přistupují až když jsou v současném vztahu dostatečně nespokojené a zklamané a vlastně si už hledají vztah nový.. tak co je pak odsouzeníhodnější? :25:

a než se utápět v sebelítosti a obviňovat (ex)manželku jaká je to mrcha a jak mi pošlapala moje štěstí a důvěru, by do dalšího života bylo možná přínosnější zamyslet se nad sebou a nad tím, proč vlastně měla potřebu poohlížet se jinde a hledat to, co jí doma scházelo.. :74:
31.05.2010 - 10:31 | Filtr
(Rak) heelffy
Protože se snažím pochopit, pomozte mi prosím a vysvětlete, v čem si protiřečím. Nechci polemizovat, chci jen rozumět, co je v mém textu za rozpor. Možná, pokud tam je, mi to poslouží pochopit třeba i víc sám sebe.

P.S. Děkuji za přání, bude ho potřeba. :74:
29.05.2010 - 18:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak pre mna je ten pravy ten, ktory ma berie taku aka som, respektuje moju osobnu slobodu a nesnazi sa ma zmenit na svoj obraz :3: ale ak to chapem spravne, ty si sa zalubila inde, takze asi to nebol ten spravny, ked si sa zalubila do ineho :3: :29:
29.05.2010 - 10:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já v tom hořkost ani protiřečení nevidím..Možná jen nerozumíte :29:
28.05.2010 - 22:59 | Filtr
(Býk) Jyotis
Zavolat numerologovi Radkovi z Frenkvence 1, ten má vždycky suverenní odpověď :61:
28.05.2010 - 22:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tom ti nikdo neporadí. :3:
28.05.2010 - 22:50 | Filtr
(Rak) heelffy
Shrnutí od Ruby 17.05. bylo vcelku jasné. Moje vlastní zkušenost je - partner může být téměř zlatý, manželství v poho, děti taky jsou - ale pokud žena zatouží po něčem jiném (pocit zamilovanosti nebo jiný sex nebo....), tak ji nezastaví nic, co by se opíralo o rozum.
A to, že jak zamilovanost nebo nové zkušenosti v sexu jednou přejdou a zevšední..to všichni víme (rozum) a přesto žena toto všeobecné povědomí ignoruje.
Hlavně když si teď prožije svou emoci. PRosím nekamenujte mne za "kritický" postoj, to je jen konstatování.
Když si přečtete diskuze, tak se tento problém víc týká žen - na podobnou otázku od muže jsem nenarazil (neříkám, že tu není). Muž si "odskočí", ale je si vědom toho, co má doma a zůstává (byť ta druhá by mu vyprala a uvařila taky :61: a třeba líp). Žena si "odskakuje" a pak v klidu začíná pálit mosty.
Muži jsou racionální a ženy emocionální. Nezlobme se ani na jednoho z nich. Tak to je, to lze jen přijmout. To se změnit nedá.

Takže otázka ani možná nezní odejít či neodejít, ale JAK odejít. Jak to férově udělat. Jestli jste to už korunovala nevěrou, tak jste udělala nejhnusnější věc, co jste mohla (pozor-jednorázová nevěra jako večírkový alkoholový úlet je odpustitelná, ale plánovaná nevěra, byť by prvotně byla jen o a kvůli žhavém sexu bez citů (vybuzenému třeba přes dlouhodobé chatování) - to je hnus nad hnus). Pokud jste ještě nezahla, tak to tomu "správnýmu chlapovi doma" řekněte popravdě, co kde cítíte a co s tím chcete udělat.

P.S. Ženu jsem "pustil", nechtěl bych, aby mi někdy mohla vyčítat, že se mnou prožila x-let bez lásky (jen "ze slušnosti"), která jí přitom klepala na dveře u někoho jinýho. A to to přitom udělala stylem "hnus nad hnus" :8:

A všem ženám, které po nácti letech věrného manželství chytly potřebu novinek v sexu - nenamlouvejte si, že to ustojíte bez citů. Pokud se vám bude sex líbit, tak ať už s milencem bude jakákoliv dohoda, stejně se zaláskujete. Toto je jen varování, berte jej jako dobře míněné varování.

Všem Vám přeji šťastný život. Ale ať štěstí kohokoliv není vykoupeno pošlapáním štěstí nebo důvěry někoho jiného.
17.05.2010 - 12:50 | Filtr
(Beran) Ruby » KOZLÍK
Přesně tak, když už se ptá...dostane odpovědi různého typu. Nebo spíš dvojího...jeden oddrazuje od opuštění spolehlivého partnera, druhý typ spíš radí...jdi za svým srdcem.Ještě je tu jeden typ...Fanik... :46:, radikál :1:.

Nějak jsem se tu nedočetla, jestli v tom figurují děti. Pokud ano, jsem radikál taky. Pokud ne, je to jednodušší, ikdyž to bohužel vždycky někomu ublíží. Ale co a koho si vybrat...to TI neporadí nikdo. Každý má hodnotový žebříček jinak postavený. Odpověď musíš najít v sobě.
16.05.2010 - 22:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
však já jsem jen odpověděla nesoudím to není moje věc ale její :17:
16.05.2010 - 22:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řešení je na ní ale když se ptala :63: :63: :4: :3: :29:
16.05.2010 - 22:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mikiduc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a ty se nesměj :47: :71: :4: :4: :4:
16.05.2010 - 22:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
charakter je asi skupina několika vlastností:poctivost,férovost,stát si za svým a být si vědom toho že toho druhého nepodrazím a že když už by došlo k tomu že chci odejít tak to řeknu narovinu a bez dlouhých vytáček,tak bych to definovala asi já :63:
16.05.2010 - 22:00 | Filtr
(Panna) mikiduc
:61: :61: :61: :61: tvrdý oříšek :3:
16.05.2010 - 20:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Chloe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no s tím souhlasím je to o charakteru hlavně :5: :5: :5: :61:
16.05.2010 - 20:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dvorda, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi jsi se nechtěla ubránit....viď a tam je příčina.....nekomukativnost ve vztahu, odlišné zájmy, workoholizmus, pokrytí finančních závazků..., kdyby jsi nechtěla, tak neulítneš...doufám, že nenarazíš a nepoznáš, že Tě chtěl jak milenku.....
16.05.2010 - 20:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » KOZLÍK
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Chloe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano,máš pravdu......je to pravé uvažování Kozoroha :75:,ale tento názor nemá každý....lidi jsou různí a mají na toto různé názory,ale podle mně je hodně pravda,co tady píše Faník,že je to věc charakteru :15:
16.05.2010 - 20:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Chloe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to bych byla ráda,děkuji :17: :27:
16.05.2010 - 20:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Chloe
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já myslím že pokud ten stálý partner je v pohodě a klape to tak tak by si ten člověk měl říct kašlu na to mám doma svojeho miláčka a tam to to je jen zamilovanost ale časem zmizí,tedy aspon myslím :6: :20:
Příspěvky: 91-67 66-42 41-17 16-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »