Platno v Turine


13.05.2010 - 10:28
(Blíženci) Ula Achula
Platno v Turine
Chtela bych se podelit o zvlastni prihodu,kterou si nedokazu vysvetlit.Nedlouho po revoluci jsem se dostala do Italie a pracovala v rodine jako operka. Bylo to na Sicilii a s tou rodinou jsme casto vyjizdeli po vyletech,navstevovali muzea a temple atd.Mela jsem behem par mesicu opravdu mnoho zazitku,nu dohromady jsem pobyla v Italii cca 2roky. Vzpominam si uplne jasne jak jsem byla u sklenene vitriny s platnem,na nemz ma byt otisk Jezise Krista.Ta vitrina byla otevrena a muj pruvodce zdvihl prst at na to platno nesaham.Ale sahla jsem si.Vidim uplne jasne ty popaleniny,to tkani ktere je do v a ne obycejne krizove,proste vsechny detaily.Po par letech,kdy jsem byla uz s manzelem jsme na int. narazili na platno,tak jsme o nem povidali,mela jsem za to ze jsem ho videla nekde v Palermu...-"tak to ne,devce,to platno se nehlo z Turina nejmene od 68 roku!"...Tady je problem-ja ale v Turine nikdy nebyla,to vim na jisto...."Vitrina se v dobe navstev nikdy neotvira!"...Byla otevrena a ja si na nej sahla.Kdyzbyjste si nagooglovali turinske platno,tak na dobrych fotkach vidite veskere skvrny zlutave,propalene diry,trepeni na okrajich tech der,tohle vse jsem videla zblizka a sahala po tom.Sen to nebyl,sny ja si pamatuji a vim ze to byly sny,zadna narkotika jsem nikdy nebrala,jogu ani meditaci neumim ale v Turine jsem nikdy nebyla,ani neprojizdela.Stalo se nekomu neco podobneho?Mam jeste jeden zazitek svuj a jeden podobny,ktery neni muj.

Řazení:
14.05.2010 - 21:25 | Filtr
(Blíženci) Ula Achula » guilty angel
To v Turine pred tim by byt aj mohlo ale ve Frankfurtu ne,protoze ten stryc tam opravdu zil a patril do tohoto casu v tomto mem zivote. Jinak to vis ze to malokdo vi,mame mnoho bran uzavrenych a zaviraji se cim dal tim vic. Jsem presvedcena ze dokazat zit jinak ted a tady,otevrou se mi moznosti,jeje :4:
14.05.2010 - 11:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele guilty angel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
cestovat se dá ve všech životech a časech.. třeba to bylo během vašeho pobytu v tle kdysi předtím... proboha to to fakt nikdo neví??
13.05.2010 - 11:18 | Filtr
(Blíženci) Ula Achula » Iza23
Asi ano protoze si vubec nevzpominam jak jsem se tam dostala,cim,jestli autem ci vlakem,s kym...najednou jsem tam byla.
Pred tim jsem si stopla ceskeho ridice kamionu ale zase mam jen zazitek jak uz u nej sedim v kabine a o cem jsme hovorili.Jeli jsme na Frankfurt - tam ja mela totiz stryce,daval mi rady,jak stryce najit,pamatuji si dobre na detaily rozhovoru ale ja tehdy vubec do Nemecka nejezdila a dodnes jsem do Frankfurtu ani nohou nestoupla,jen EUline projela ale az po letech od toho zazitku. Tak jestli astralni cestovani-ver ze to mam ulozeny v pameti jako pravou vzpominku na kterykoliv realizovany vylet treba do ZOO. :4:
13.05.2010 - 10:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ula Achula
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
v odbornej literature sa tvojmu zazitku hovori astralne cestovanie mimo telo :3: otazkou ostava, preco si videla prave to, co si videla, preco si sla zrovna tam :25:
13.05.2010 - 10:54 | Filtr
(Blíženci) Ula Achula » Iza23
O tom jsem take cetla,mam obdobi kdy vylozene hltam nove objevy,dokumenty atd. Jako hrob JK v Talpiotu...
Ale na druhou stranu,v mem pripade je jedno zda shorelo uplne ve 13stol. jen je divne ze ja tam byla osobne a vlastne jsem tam byt nemohla. Takove divne cestovani jsem zazila jeste jednou a moje matka byla osobne v jednom miste,kde stravila par hodin a za tyden tam zadny dum nebyl a dovedela se ze ten dum zborili uz pred 15ti lety...
13.05.2010 - 10:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Luminon
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a hlavne si myslim, ze prave turinske platno je kdesi v archive Vatikanu :3: taketo originalne relikvie sa zasadne nevystavuju verejnosti. :3: a pocula som este jednu teoriu, ze ide o otlacok posledneho templara, ktory bol umuceny presne ako Kristus :3:
13.05.2010 - 10:41 | Filtr
(Ryby) Luminon » Iza23
Tak nějak to je, pochybuju sice že z 90%, ale prý se vědci spletli a na datování vzali látku ze záplaty, ne z původního plátna.
Ale teď už je to stejně jedno, prý to před pár lety postříkali nějakým pesticidem, takže už nejde uhlíkovou metodu datování použít.
13.05.2010 - 10:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nechcem ta sklamat, ale Turinske platno je z 90% zrekonstruovane, pretoze v 13.storoci zhorelo :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »