Spojené léčivé síly - světové meditace na odvrácení globálního válečného střetu


29.04.2010 - 07:37
(Rak) Baděnka
Spojené léčivé síly - světové meditace na odvrácení globálního válečného střetu
Víte o tom, že jste duše, které si vybraly tuto planetu Zemi pro svou školu? Je vám jasné, že jste tvůrci všeho kolem sebe, že jste tvůrci své reality a svého života? Že jste tudíž zodpovědni za stav celé planety? Víte a slyšíte o tom, co se v blízkých letech chystá... k jakým změnám bude docházet? Máte strach nebo se chcete aktivně účastnit?Kdy začnou Světové meditace za „Odvrácení“?Budou se uskutečňovat vždy 3 dny před každým úplňkem od 21h středoevropského času a budou trvat vždy půl hodiny. V té době budou napojeny také bytosti z vnějšího kosmu a širší vícedimenzní reality. Mohou být použity i jiné „speciální“ dny, které budou včas uvedeny na stránkách. Technika působení bude jednoduchá a maximálně účinná. Všechny technické návody jsou přijaty skrze kontakty s „bytostmi světla“. (Techniky jsou popsány níže - viz Technika působení.) Budeme se snažit poskytnout Vám i audio nahrávku meditace PCH na „Odvrácení“, nahranou v transovém stavu přímo během spojení s „bytostmi světla“. „Bytost světla“ je čistě technický termín, symbolické souhrnné označení pro veškeré tvory z vnějšího kosmu a vyšších prostorových dimenzí, kteří se nacházejí ve stavu vyššího vědomí, než je lidské, a mají potřebu pomáhat Zemi a lidským bytostem zvládnout jejich evoluční úkoly. Někdy říkáme těmto láskyplným a velmi inteligentním bytostem „duchové“, „andělé“ nebo „mimozemšťané“.)SPOJENÉ LÉČIVÉ SÍLY - akce „Odvrácení“Technika působení:Pokud se chystáte připojit se k nám a podpořit naši meditační akci, kdy bude využita síla mysli, máte tyto 3 možnosti, které můžete libovolně využít či vystřídat, přičemž připojit se můžete KDYKOLIV.1. možnost – v danou dobu jednoduše myslete na to, aby Země prošla nejbližšími roky bez úhony a bez válek. Není nutné zaměřovat na to mysl celou půl hodinu nepřetržitě, stačí BĚHEM TÉTO DOBY se kdykoli na tuto představu či myšlenku v duchu naladit. Přitom můžete dokonce vykonávat jakoukoli jinou činnost, nebude-li Vám bránit ve vnitřním naladění se na danou myšlenku.2. možnost – použijte řízenou meditaci PCH namluvenou v transu během spojení s „bytostmi světla“. Doporučujeme ležet při tom na měkkém podkladu, mít zakryté oči, na sobě pohodlný oděv, nebo mít přikryté nahé tělo a být v teple a absolutním klidu. 8 hodin před meditací nejezte prosím maso, nepijte alkohol v libovolném množství, 2 hodiny před meditací nepijte kofeinové a theinové nápoje. Během této řízené meditace dojde pravděpodobně k Vašemu přímému spojení s „bytostmi světla“. „Vedlejšími účinky“ této meditace může být biologické a energetické ozdravení a posílení Vašeho organismu, rozvoj mimosmyslového vnímání a schopnosti léčit a mírná prostorová dezorientace (nanejvýš 5 min) po ukončení meditace. Pozor – 2 hod po této meditaci nejezte maso a nepijte alkohol, hrozí rychlé vyčištění „horem či spodem“.3. možnost - použijte k působení některou z technik, uvedených níže.viz ctete vice na http://www.empatia.cz/spojene-leciv… clanek, ale velmi zajimavy!

Řazení:
17.05.2010 - 00:36 | Filtr
(Rak) Baděnka » guilty angel
no jo jenze, kdyz kazdy bude mit takovy pristup "to neni mozny" tak to taky mozny nebude a dopadne to tak, jak v proroctvich.
i kdyz si myslim, ze se lidsky mysleni zmeni i bez meditaci, ale to bude az po necem velkym..
nevim, jestli si cetla ten clanek, rika tam:"Lidé mají někdy o věštbách mylnou představu – domnívají se, že jsou to prostě konstatace o podobě budoucí reality. Ve skutečnosti jsou věštby pouze určité pravděpodobnosti, které mohou být realizovány, nebo nemusí."
"I když neexistuje osud, naše životy jsou kosmem určitým způsobem dirigovány a já jsem kosmu vděčný za to, že zprostředkoval setkání s touto bytostí."
16.05.2010 - 15:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele guilty angel, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to není možné.. to je jasné, že to země nevydýchá.. Erika se dívala na nějaký vtipný film o nostradamovi a podle toho už prej vstupujem,e do věku Ryb, myslíš že je to možný?? mě to přijde brzo... ale na druhou stranu...
10.05.2010 - 11:42 | Filtr
(Rak) Baděnka » gonerill
vsak to s tim souvisi, meditovat za zmenu v lidskym mysleni.
10.05.2010 - 10:29 | Filtr
(Rak) gonerill
Spíše bych meditovala za matku Zem, kterou brzy vyhubíme, pokud náš počet radikálně neklesne... Suroviny docházejí!
A pokud se nepozabíjíme sami (bez atomových zbraní prosím), pak si s námi jistě poradí klimatické změny. A nebo se přestanou vtělovat duše do těl..ale to bych viděla jako málo pravděpodobné. Pokud půjde náš technologický vývoj dále dopředu, je možné že už to země nevydýchá...
29.04.2010 - 08:05 | Filtr
(Rak) Baděnka » Freja
presne tak, proc ne :3:
29.04.2010 - 08:01 | Filtr
(Štír) Freja
proc se nepridat... :3: :15:
29.04.2010 - 07:48 | Filtr
(Rak) Baděnka
tak lidi, a meditujte, nebo dopadnem spatne!


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »