Přemluv bábu ..... mrkněte na to :o)


23.04.2010 - 16:29
(Panna) Artep
Přemluv bábu ..... mrkněte na to :o)
:3:
YouTube

Stránka: 2 1
Řazení:
13.05.2010 - 08:58 | Filtr
(Blíženci) Nuna
..teda já tyhle dva jinak než jako herce neznám..zrovna o Mádlovi jsem měla pocit,že je to vcelku chytrej kluk.. :43:..postrádám smysl celého toho videa.. :8:
..nevěřím,že by to někdo mohl vzít vážně a jako legraci už vůbec ne,tak co to tedy je? Trapnost..zbytečná,hloupá a nepoužitelná.. :8: :43:
..a že by to mělo vliv na politiku resp.volby samotné? :4: ..no já si do urny hodím svoji prázdnou obálku.. :30:
13.05.2010 - 02:08 | Filtr
(Býk) ave
Podle židovského pohledu na lidskou společnost jsou všichni lidé stvořeni k obrazu božímu.Všichni byli stvořeni jako sobě rovní a stejně důstojní.Proto se v jejich náboženství přikazuje úcta ke každému,obzvláště se přikazuje poskytování péče nemocným,vdovám,sirotkům,
zajatcům,chudákům,ale i cizincům a všem,kteří jsou jakkoli postiženi.To je zdůrazňováno i ve světle historie Izraelců.Židovský národ tvrdí,že všichni lidé byli stvořeni svobodní,schopní volit mezi dobrem a zlem.Na rozdíl od jiných náboženství má judaismus vztah k lidem i ke světu kladný a dbá o blaho člověka,také velmi ctí rodinu.
Já osobně toto náboženství považuji za jedno které má k Bohu nejblíže.Jistě v každé víře se najdou dobří i zlí lidé i u ateistů.Tvůj názor je plný rasismu a neznalosti :74:

12.05.2010 - 22:35 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
:2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :2: :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75: :75:
YouTube
28.04.2010 - 14:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jyotis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Geniální komentář. Není co vytknout, cítím to stejně. :15:
28.04.2010 - 11:57 | Filtr
(Býk) Jyotis » Simply
No režíroval to Zelenka, to mě zklamal. ten už zas tak naivní není. Viz komentář Pehe..
28.04.2010 - 11:56 | Filtr
(Býk) Jyotis
Souhlasím s Jiřím Pehe na idnes blogu.
http://blog.aktualne.centrum.cz/blo…
27.04.2010 - 19:54 | Filtr
(Rak) Lynx » Anad 2
Takto jsem tonemyslel. měl jsem na mysli viral marketing, atd.. viz můj odkaz.
27.04.2010 - 13:13 | Filtr
(Váhy) Simply
Mně se ten klip docela líbí... Geniálně vystihl, jak mladí reagují, jak mluví, jak myslí...jak myslí černobíle, ale v podstatě jsou "nevinní"... Hlavně vystihl svůj účel - vyprokovat sáhodlouhou debatu na centrum.cz, facebooku apod...napříč generacemi...
Problém je, že ono není ani koho volit, ať je to pravice či levice... stávající ksichty z obou stran by člověk nejraději poslal do Kundery...
27.04.2010 - 12:21 | Filtr
(Býk) Ajuse
Hlavnim podnetem tohoto videa bylo vyprovokovat lidsky mozek k cinnosti. Lide se zacnou o tema vic zajimat, protoze je najednou v hovoru vsude kolem nich a shani si informace. Nejde tu ani o babicku ani o dedu. Je to produkt masova akce - reakce.
27.04.2010 - 10:08 | Filtr
(Kozoroh) Mortwyrtha
Nesdílím nadšení z tohoto clipu. Podle me je to spis trapne nez zajimave a vtipne. Podle meho nazoru to inteligentniho cloveka spis odradi nez motivuje k voleni pravice, natoz k nejakemu premlouvani prarodicu. Krom toho vzdelavani v CR je kvalitativne na celkem vysoke urovni a zavedenim skolneho zabrani inteligentnim, nicmene chudym, studentum se dale vzdelavat a tim padem se tu zacne tvorit system, ve kterem chudi budou nadale chudi bez sance na vymaneni se a bohati budou dal bohatymi protoze bude vzdelani jen pro ne i kdyz kvalita studentu bude pochybna. To je zase ostuda... Issove a Madlovi bych dala facku, ze neco takoveho natocili. :19:
27.04.2010 - 08:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Lynx
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anad 2, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nevím , jestli to splnilo svůj účel...není to klasická reklama, kdy ti vloží do hlavy prací prášek a ty ho pak jakoby z vlastního nápadu koupíš...já osobně to hodnotím jako vulgární dílko a je mi jedno za koho a proti komu je určeno. stejně si půjdu volit koho chci, jestli teda vůbec chci a bábu a dědu rozhodně nepůjdu přemlouvat, a´t si dělá každý jak myslí a cítí. Nemám všeobecně ráda, když někdo někoho přesvědčuje o své pravdě a snaží se ho získat na svou stranu, to je jak svědci Jehovovi, když otravují po domácnostech.
26.04.2010 - 23:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Artep
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Petroselinum, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Lidé ve straně, lépe řečeno, vyšší straničtí funkcionáři.
26.04.2010 - 22:30 | Filtr
(Rak) Lynx » ohenvoblacich
nicméně - podívej, jakou to rozproudilo diskuzi zde - na serveru, který se vůbec nezabývá politikou, atd... Myslím, že svůj účel to splnilo. A nezáleží na tom, zda to jsi schopna pojmout tou svou kapacitou - jak píšeš :-))
26.04.2010 - 19:09 | Filtr
(Ryby) Luminon
S tím Fritzlem mě teda dostali :61: :61: :61: I přes svou jemnou, láskyplnou a duchovní duši mám černý, záhrobní a košilatý humor moc rád :21:

Ale politicky mě to nezviklá. Můj názor na politiku je, že je to jako starý porouchaný přístroj, má se rozebrat, pochopit reverzním inženýrstvím a navrhnout 100x menší a účinnější systém. Proč to kurnik šopa nikdo neudělal? Japonci s elektronikou jsou v tom mistři. Když máme vědu o vývoji elektroniky (a jak to panečku funguje) tak proč není věda o vývoji politiky? Táta mi vždycky říkal, dělej věci jak se mají dělat, a nedělej věci tak, jak se nemají dělat.
Jak prosté, kdyby se tak toho tak držel každý :44:

Problém je v tom, že nedělat věci správně je pro sobecké lidi pohodlnější, výnosnější a zábavnější. A sobecké lidi máme ve vládě. Myslí jen na sebe a na svá koryta. To jak se levice a pravice vzájemně obviňují (a osviňují) je důkazem. Sliby jsou krásná věc, jenže oni jsou už u těch koryt tak dlouho, že kdyby je chtěli nebo mohli splnit, už by tu byl dávno ráj.
Takže, nevolím velké strany, neosvědčily se. Je to o lidech, když bažant vstoupí do poslanecké sněmovny, vykouří se mu ideály z hlavy a už nenajde sílu utrhnout si od huby přemrštěný poslanecký plat ani imunitu. ´Mohu přestat kdykoliv se mi zachce,´ říká každý závislák. Jenže komu by se zachtělo přestat být nadčlověkem, jakým je v téhle zemi politik? V naší politice je tak málo změn, že je to prakticky diktatura. Demoralizace občanů patří k věci.

Já osobně bych chtěl mít vládu z malých stran, jako je Humanistická strana, Pirátská strana, Věci veřejné, nějakou tu úlitbu Zeleným a možná Zemanovce, pokud slíbí že se budou držet dál od zahraniční politiky. Senát zrušit, sněmovnu zmenšit. Imunitu pryč, plat průměrný, tresty zpřísněné :47:

A cože to jsem, levičák nebo pravičák? No obouruký, jak Leonardo da Vinci. Ale většinu by měli tvořit socani. Stát je tu pro lidi, ne pro korporace. Ale to by bylo už jiné téma na dlouho :46:
26.04.2010 - 18:10 | Filtr
(Vodnář) Ikica
Vždy som mala rada český humor, ale toto mi skôr zaváňa vplyvom amerikanizácie-veľmi mi pripomína niektoré trápne americké komédie.Nový vietor do predvolebných kampaní-prosím, ale nie za každú cenu. Zbytočne vulgárne a nátlakové. :19:
26.04.2010 - 17:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jyotis
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele HANINA64, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: :15: :15:je to tak
26.04.2010 - 17:04 | Filtr
(Blíženci) hela215
osobně se mi to moc nelíbí.četla jsem na to dost názorů po různých diskuzích.prý originá tohoto videa natočila v usa levicově smýšlející režisérka na podporu obamy.
jediná věc,která by mě zajímala je ta,až si protagonisté zvolí pravicovou vládu a ta jim neposkytne dotace na film a divadlo. :1:a oni pojedou pěkně za svoje.

kdyby tady popřípadě někoho napadlo,že jsem příznivcem komunistů,tak rozhodně ne a už několik let uvažuju,že se na tu politiku dám.konečně mám to taky v numerologickém rozboru . :4:
26.04.2010 - 16:43 | Filtr
(Vodnář) ohenvoblacich » Lynx
Tyjo,mrkla jsem na ten odkaz.Něco na tom bude..Ale tohle je asi tak profesionálně geniální,že na to má mozková kapacita nestačí :4:
Já si z toho spotu nezapamatovala nic moc,jenom,že je děsně stupidní a uhozenej a žádný zvláštní otisk ve mě nezanechal.
Možná,že je to skvělý marketingový tah,vtipný mi to ale vůbec nepřijde :21:
25.04.2010 - 21:19 | Filtr
(Panna) Artep
100 lidí 100 názorů :3:

politiku z velké části vedou poblblí hamouni co hrabou,kradou,lžou a podváděj ... pokud se nám něco nelíbí máme to dát znát ... volte za sebe a přemýšlejte ... já si myslím že i když tady spousta lidí tvrdí že ho politika nezajímá a pak tady haní jednu či druhou stranu je :19: .... pokud nemáte dost informací a o politiku se nezajímáte ... nemáte možnost soudit... navíc jak už jsem řekla .. ten bordel ... dělaj lidi né strana :3:

mějte hezký večer ... jsem ráda , že jste si udělali čas a mrkli na video :29:
25.04.2010 - 20:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele vila.evelinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Něco tak ubohého už jsem dlouho neviděla. Tohle by mohlo být i žalovatelné.

Milí mladí přátelé, staří lidé nejsou idioti. Protože pravice tady v poslední době vyhrávala, museli ji volit také oni.
Věřte, že oni vědí naprosto přesně, proč ji teď volit nebudou. z jednoduchého důvodu - prostě se neosvědčila. Tedy, alespoň ta, která je u nás k dipozici.
Každý, kdo má pravicové smýšlení nemusí automaticky volit pravicovou stranu - vlastně ani nemůže. u nás totiž žádná taková, která by byla pravicová i vůči sobě, neexistuje.
Heslo : každý za své, když to řeknu zjednodušeně, totiž u nich znamená každý, kromě nás
25.04.2010 - 19:50 | Filtr
(Rak) Lynx » kolacek1x
díky za překlad. Člověk se leckdy v té smršti "smajlíků" ztrácí a smysl poté jaksi uniká... :-)
25.04.2010 - 19:40 | Filtr
(Lev) kolacek1x » Lynx
No asi takhle:(mluvím pouze za sebe)Jak snadno se dá člověk ovlivnit to je ten palec dolů,a ten nahoru,že je tu někdo,kdo mi to připomíná :15: :27:
25.04.2010 - 19:36 | Filtr
(Býk) Jyotis
Taky jsem viděla ns Fscebooku a raději non comment.
Stařší lidi jsou prezentovaní jako skoro nesvéprávní, se kterými je třeba manipulovat.
V tomto směru je vtipnost trochu podivná, neb je jednostranná.
25.04.2010 - 19:33 | Filtr
(Rak) Lynx » kolacek1x
co se Ti na tom nezdá?
pokud jsem tedy správně porozuměl Tvé non-verbální řeči smajlíků :-)
25.04.2010 - 18:51 | Filtr
(Lev) kolacek1x » Lynx
:63: :63: :63:Díky :15: :19:
Příspěvky: 39-15 14-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »