Existují dospělí muži?


16.04.2010 - 12:27
(Beran) jitkakoc
Existují dospělí muži?
Na základě předešlých debat bych velmi ráda slyšela pozitivní zkušenosti žen. Máte doma chlapa, který se chová jako dospělý? Popište konkrétní situace, pochlubte se, ať to nevidím tak marně. Čerstvě zamilované prosím, tuto diskuzi vynechte - je pro vás bezpředmětná, zúčastněte se, až odložíte růžové brýle. viz. diskuze na co jsou potřebné ženy?

Stránka: 3 2 1
Řazení:
17.04.2010 - 19:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mikiduc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hastrman, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
chvíli sem měl pocit,že se tu píše o mě , ale naštěstí nejsem ženatej a tak se tu o mě nepíše :27:
17.04.2010 - 12:08 | Filtr
(Rak) Baděnka
ne chlapi zustanou navzdy malymi kluky, toho sis jeste nevsimla? :4:
17.04.2010 - 11:48 | Filtr
(Kozoroh) janicka23 » jitkakoc
řekla bych, že i když je žena dokonalá a všechno zvládá, těžko asi může od muže čekat, že jí bude dávat najevo jak si jí váží, a chválit ji že je tak schopná, oni už to mají od přírody nastavené že jsou silnější, starají se o ženu a rodinu, tak to bylo od pravěku, a když vidí že žena všechno zvládá bez nich tak se můžou podle mně cítit jakoby ponížení a v lepším případě to řeší tak že si řeknou no vždyť mě na nic nepotřebuje a jdou si za svými koníčky, a to potom ženě vadí, že si muž odejde za svou zábavou a ji ani nepochválí, myslím že by se s muži mělo jednat takticky a diplomaticky a myslím že to není divadlo ani lež, když dá žena najevo že muže na něco potřebuje, myslím si že potom bude i on raději s ní, když se bude cítit potřebný a důležitý, je to asi o tom, že jsou muži úplně jiní než ženy, ale když se podíváš do historie tak to vždycky bylo že muž byl o něco víc než žena aspoň díky tomu že má sílu a žena ne, je to dané přírodou že žena je ta rodička a ochránkyně krbu a muž ochránce a pečovatel o ženu a rodinu, z toho by se asi mělo vycházet vždycky, i v dnešní moderní době, když žena chce jakžtakž vyjít s mužem, myslím že dospělí muži existují, říká se že v každém muži je i v dospělosti kus kluka, na tom ale není nic špatného, pro každého je známka dospělosti asi něco jiného, co třeba když muž nařeže motorovkou strom, naštípe dřevo a nařeže ho na cirkulárce, podle mně je dospělý, někdo na to může mít jiný názor
16.04.2010 - 19:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nic takového neexistuje
a hledej jehlu v kupce sena jestli tam náhodou nebude :43:
16.04.2010 - 19:13 | Filtr
(Ryby) Sofije » mikiduc
:62: :15: :75:
16.04.2010 - 14:32 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » jitkakoc
Hrát divadlo? :22:Ne,proč?Jen zapojovat do všech činností muže už v období zamilovanosti a ne se předvést,jak všechno zvládnu sama a večer vyplivnutá sedět u TV.
ONO TO JE POŘÁD O TOM,JAKÉ SI TO UDĚLÁŠ,TAKOVÉ TO MÁŠ.Pokud máte za svobodna své koníčky a vzájemně je tolerujete,proč by to mělo být jiné po svatbě nebo když příjdou děti?
Jenže to má být tak zavedené,že se o tom už nediskutuje,protože je to samozřejmé.
Taky jsem měla kojence a šla jsem klidně do kina a tatínek se staral,n spíš nestaral,měla jsem hodné spící děti. :4:
16.04.2010 - 14:32 | Filtr
(Váhy) japadá » jitkakoc
Ono asi si taky pod tím představuje každý něco jiného. Někoho taková malichernost sundání špinavého trika nerozhází a někoho rozhází...
Já si myslím, že dospělého chlapa mám: :27:
Miluje mně a doufám, že jen mně..
Baví mně i moji rodinu.
Stará se o mně když jsem nemocná
Toleruje moje nálady
Nosí mi květiny
a dělá i samozřejmě i jiné věci, ale zase je tak neřeším, ale hrozně chválím: :6:
Umí vyžehlit
Udělá večeři
Trefí k tomu koši se špinavým prádlem
Je to prostě miláček a nepůjčím :47:
16.04.2010 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jitkakoc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já to mám také tak nějak :9:bohužel pozdě s tím něco nadělat
16.04.2010 - 14:22 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Ilon spí s měsícem
Promiň, ale to se mi nelíbí, i když vím, že to funguje. Copak je správné hrát divadlo jak jsem neschopná, aby se muž více rodině věnoval? Snad by si právě měl vážit více schopné ženy.. Já nechtěla být semetrika, tolerovala jsem tolerovala a teď to mám. Každý píše zkoumej své myšlenky, všechno jde od tebe - tím jsem léta žila a za tu dobu co jsem všechnu vinu viděla v sobě a snažila se napravit, tak jsem ze svého protějšku udělala sobce. Tento týden jsem doma s malou, protože je nemocná, máme malé štěně, které potřebuje nutné venčit co hodinu. Poprosila jsem manžela, aby byl teď více doma, protože ho potřebuji, aby omezil své koníčky. Dnes na celý den odjel na golf - potřetí v tomto týdnu. Proč? Protože ví, že to doma zvládnu? Měla jsem dělat, že dětem neumím uvařit, aby přijel? Měla jsem dělat hysterické scény, od začátku? Jenže já nejsem hysterka, jsem tolerantní, ale čekám odezvu, kde nic tu nic :42:
16.04.2010 - 14:20 | Filtr
(Býk) juditadurynska:) » player
Já to taky říkám, ale někdo mi to nechce věřit. :4:Myslím, že jsem měla dost velké životní štěstí, s manželem se znám už někdy od šestnácti let z dob čundrů.
...Ale obecně vzato,znám dost takových mužů, jako je on.Mám)e) dost kamarádů,opravdu dobrých chlapů.Já osobně jsem s muži špatnou zkušenost neměla a na základě jiných případů přece nemohu zobecňovat.To bych pak analogicky mohla tvrdit, že všechny ženy jsou jenom egocentrické vypočítavé mrchy s kalkulačkou v hlavě.A to není pravda. :61:
16.04.2010 - 14:15 | Filtr
(Býk) player » juditadurynska:)
Téda!
ty jsi nejšťastnější žena pod Sluncem. :44:
16.04.2010 - 13:55 | Filtr
(Býk) juditadurynska:)
Nevím, jestli je to dostatečná známka dospělosti: :4:
Můj manžel je uvážlivá osoba, která volí slova, než vyřkne nějaký názor.Na druhou stranu je velmi komunikativní a empatický a ve společnosti přátel i v náhodné společnosti oblíbený.Evidentně mě má rád a bere mne takovou, jaká jsem, stejně tak já jeho. Uznává moji profesi a já jeho profesi, je schopen si se mnou i o práci povídat. Dává mi dostatečný prostor pro seberealizaci a koníčky, stejně tak já jemu.Oba jsme dost pracovně vytížení, co je potřeba udělat v domácnosti, udělá ten, kdo má čas, nebo po dohodě.Manžel umí skvěle vařit, nedělá mu problém uklidit,zapnout pračku, nebo pověsit prádlo.Žehlit ho nenechám, mám svá estétské nároky, ale umí to :61: :61: :61:
Vždycky na mne myslí s květinou, nejen o narozeninách nebo svátku.Sám od sebe mi koupí knihu oblíbeného autora nebo DVD s oblíbeným filmem.
Máme dost společných zájmů, společných přátel a společné děti. :4:Na jejich výchově se shodneme.Ne vždy máme naprosto shodný názor ve všem, ale jeden respektuje druhého.V životě mne neuhodil, v životě mi nenadával,chová se pěkně ke své matce, byť je nevlastní.Vychází dobře i se svou tchýní. :4:
V životě jsem ho neviděla nadávat v autě. Sprostě si ulevuje jen ve zcela výjimečných případech.
Nenudím se s ním, máme si pořád co říct,spojuje nás spousta věcí.Jsme spolu skoro dvacet pět let a máme potřebu se vodit za ruku.
P.S.Velmi mi vyhovuje i v posteli. :3:
16.04.2010 - 13:50 | Filtr
(Býk) player » jitkakoc
Vždycky se říká,rozhodne-li se žena rodit,budou děti ze 70% její.Ke koňům se vrátíš,až ti to odroste.
16.04.2010 - 13:35 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » jitkakoc
Znám to,je to problém snad většiny manželství.Dělit se mělo asi hned na začátku.Spousta žen si myslí,že to vše musí,byly tak vychovány,ale nemusí,já už na to přišla.
A ti muži,to také někde odkoukali.
Já radila svým dcerám,v období zamilovanosti...nepředváděj se,co vše zvládneš nebo ti to zůstane. :61:Manžel té starší i když byla na mateřské,tak se staral po práci o dítě i o domácnost.A mají to tak dodnes.
A mladší,která žije s přítelem,té zase radím...uber trochu. :61:
Mamánek,nemamánek,důležité je jaké zvyky a návyky si mladá rodina vytvoří.
A taky umět říci...ano,vím,že tvoje maminka to dělala tak,ale žiješ se mnou a zkusíme to dělat tak. :3:
Já sama za sebe,jsem si to tak nezařídila,ale taky si nestěžovala.My spíš měli práci rozdělenou na mužskou a ženskou.On mi nemluvil do vaření a já mu do opravy auta. :27:Až později přišla doba,kdy jsem se i vrtala v motoru,ale to už je o něčem jiném. :27:
16.04.2010 - 13:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jitkakoc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Světlonoš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co se ti na tom nepozdává?

si vlastně můžu přečíst tvou reakci že :4:
16.04.2010 - 13:21 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Světlonoš
No mě to právě vůbec nepřijde, že to je psané ženám na ruku, i když je mi jasné, že se o to pokoušel. Já jsem souhlasný názor tedy neměla :8: ale jinak moc díky, že jsi to zkoukl
16.04.2010 - 13:18 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Ilon spí s měsícem
Tak to fakt nedokážu to máš pravdu a přesně jak píšeš, protože se nemůžu věnovat svému koníčku bez ohledu na čas, jelikož musím zabezpečit děti a ty májí u mě přednost před mými zálibami. Můj manžel to dokáže to máš také pravdu. Co z toho vzniká? Že ze mě je zatrpklá ženská, která sbírá zbytky, které na ní zbydou. Je to moje vina? Asi ano, mám možnost odejít. Když to udělám, budu muset zabezpečit rodinu i finančně a nezbyde opět na mne, ale nebudu mít čas ani na ty děti....
16.04.2010 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jitkakoc
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Světlonoš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak je to napsaný hezky, jde to ženským na ruku, jen jsem zkoukl první reakce a všechna kladný, aby ne :4:

jo, líbí se mi to :3:


ale nejdůležitější je ten konec...muži s ženami soupeří místo aby spolupracovali a často si mění role a z toho těžko nějaká harmonie vzejde...ony se totiž ženy cítí méněcené, aniž by si uvědomovali, že za KAŽDÝM úspěšným chlapem je v pozadí žena a bez té to prostě NEJDE
16.04.2010 - 13:04 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » mikiduc
Dej si kávu,já sedám do auta a jedu pracovat. :4:
Někteří musí,aby bylo na důchody,pro ty druhé. :75:
16.04.2010 - 13:04 | Filtr
(Býk) player
Musela bys to napřed charakterizovat.
tak např:děti po sobě haází polštářema a plivou si do talíře pecky z kompotu.
Pokud to nedělám,jsem dospělý?


Jinak , každej psycholog ti řekne,že i sedmdesátiletý stařec má uvnitř duši desetiletého chlapce.Takže tvá otázka je dost smyslpostrádající.
16.04.2010 - 13:02 | Filtr
(Panna) mikiduc » Ilon spí s měsícem
A proto si jdu nyní dát s mužem kávu :4: :29: :29:
Právě za mě umyl z lásky nádobí :15: :35:
16.04.2010 - 13:00 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Světlonoš
JO máš pravdu, tak to jsi na to kápl, já bych pak asi k takovému chlapovi mohla vzhlížet tak jak si to většina z vás představuje a byla by tam úcta a obdiv. Máš pravdu já bych brala chlapa v roli otce (jenže toho máme každá asi pěkně zidealizovaného). Hele, ty píšeš rozumně, přečti si jen ten článek u té diskuze co píše zakladatel a písni jaký máš na to názor, budu ti vděčná
16.04.2010 - 12:59 | Filtr
(Panna) mikiduc » Ilon spí s měsícem
Máš pravdu, neřešit blbosti :3:
Příspěvky: 56-32 31-7 6-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »