Co si o tom myslíte?


15.04.2010 - 12:52
(Blíženci) Brid Hopki
Co si o tom myslíte?
Rada Orionu přináší devět bran poselství:1. Nezklameš, ty jenž jsi člověkem. Duch tvůj se mění, na těla jenž nemají viny. Vystoupení ze zóny tmy.2. 2900 lodí připravených bránit lidskou rasu. Galaxie Andromedy uvolňuje spoje pro zesílení vesmírných působení pro lid.3. Aldebaran nenese viny. Však rasa jenž nemá city, zde je v usídlení a posílá energie beznaděje, z temné hmoty tvoří, bez povolení.4. Rok 2011, 10.ledna otevře galaxie Trojúhelníku duhový most spojení k Zemi. Dojde k posílení energií nezbytných k dokončení transformace těla, k posunu do 5D.5. Jednotky Temných vládců zóny Z 52 však naleznou spojení s vyvrženci z Aldebaranu. Temné třesky vesmíru dolehnou na Zemi. Každý pocítí energie. Země se zachvěje a více energií bude ve spojení. Do dubna 2011 mnoho poznáš. Poslední ohlédnutí, kdy slunce plně svítí.6. přes 9000 světelných let je vzdálen ten svět.Svět jenž název má Světelná Merkaba. Kde rodí se nejvyšší osvícení, kteří spravují vesmírná seskupení. Tvoří nepoznané a otvírají brány nové.Nejvyšší stupeň jejich je požehnání. Toto místo bude zpřístupněno. Do této doby střežené, nikdo nezahlédne. Obránci hvězdy otevřou brány.7. Hlava souhvězdí Lva, začne novou kapitolu psát. A opět se spojí se Zemí, s těmi co zde zaseli a v útrobách Země zůstali.8. 71dní cesty podsvětí. Nelze minou ani změnit. Je součástí cesty.9.INU změní tvář. Nastal čas pro návrat do rovin kde původ jeho a Země bude osvobozena. Žádá uvolnění i odpuštění, kdy tvář mění.zdroj : www.automatickepismo.cz

Řazení:
19.04.2010 - 21:28 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » eXistence X
ušou tu upíši :39: :75:
18.04.2010 - 22:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brid Hopki
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to už nevím, ta hierarchie a galaktické vztahy jsou dost komplikované :63:
Ale je možný, že s Paroubkem :4: :23: :14:
18.04.2010 - 21:36 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » eXistence X
A s kým to podepsali Plejáďané? Se Švýcarskem?
18.04.2010 - 20:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo a ze Sirius jsou zase mimozemšťani co spolupracují s USA, též podepsali smlouvu o výměně technologií (během konce 2.světové války, proto technologická dominance USA panující dodnes) za přístup k lidem pro určité pokusy, pozemšťanům (vládě USA - svobodným zednářům) se to ovšem vymklo z ruky - veškeré vedení (nejen USA) je pod rozsáhlou kontrolou těchto vlivů - NWO (lidské otroctví) je cíl :24:

Naštěstí tu operuje i plno pozitivních a nám nakloněných mimozemšťanů :1: tak uvidíme jak se to vyvine, volba je i na každém z nás ...
18.04.2010 - 20:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele eXistence X, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co sem studoval, tak od Orionu pocházeli mimozemské inteligence, které byli ve spojení s nacisty, předávali jim technologie a chtěli skrze ně ovládnout svět, takže na ně bacha ...
Patří sem ti blonďatí a modroocí "nadlidi" o kterých mluvil Hitler (a kterých se vlastně bál) ... tito nadlidi kdysi odešli ze Země a rádi by ji zpět ...
18.04.2010 - 19:18 | Filtr
(Blíženci) Brid Hopki » Luminon
Děkuji, s tímto názorem plně souhlasím... :74:
18.04.2010 - 15:26 | Filtr
(Blíženci) Im the one » Luminon
:15:
18.04.2010 - 15:14 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Luminon
wau... :22: :15:
18.04.2010 - 13:24 | Filtr
(Ryby) Luminon
Astrální kecy. Neurčité, působivé, ale bez jakéhokoliv smyslu či důkazu. Běžná věc, jde doslova o duchovní odpad. Většina automatického psaní a channelingu je zcela na houby. Takové texty nesnesou kritiku ani posouzení praktické užitečnosti.

Astrální svět je iluzorní povahy, veškerý jeho obsah je vytvořen lidmi. Na astrál je velmi snadné se naladit a přijímat odtud zprávy, ale není to k ničemu. Není tam žádné vyšší učení než lidské, a i to ještě dost nízké kvality. Kdysi se lidé měli naučit emocionalitě a proto vyhledávali astrál, avšak tyto lekce už dávno umíme a astrální vlivy už u nás k žádnému pokroku nepovedou.

Na astrál se tedy nemáme napojovat, od astrálu se máme distancovat! Napojit se máme na svou vlastní duši, která silou, láskou a moudrostí dalece převyšuje emocionální vliv astrálu. To se děje meditací, zvedáním pozornosti do roviny očí a ádžna čakry, a především prací na sobě a projevováním vlastní hodnoty. Jak řekl Ježíš, hledejte Království nebeské a vše ostatní vám bude přidáno. Jinými slovy, vedlejší účinek kontaktu s duší je postupně se rozvíjející neastrální jasnovidnost a jiné osobní kvality. Honba za speciálními schopnostmi možná vede ke schopnostem, ale nevede k moudrosti jak je správně použít! A bez této moudrosti si naděláme karmu jako hrom.
15.04.2010 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
1. Clovek je tvor omylny, sklame, a vina mu ostane...treba ju napravit kym sa da...nik z neho vinu nezmyje ani mu ju nevymaze :3:
2.,3.,4., 7., 8. :25:
5. myslim, ze to slnko bude plne svietit az v roku 2012, tak som to citala vo vedeckom casopise :3: (najvyssia solarna aktivita slnka za poslednych 6rokov, co je pravidelna cyklicka solarna aktivita)
6. zaujimave :25:
9. to by malo byt samozrejmostou myslim kazdy den v zivote cloveka, aby sa uvolnil a odpustal a hladal "korene", "zdroj vsetkeho" :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »