Výklad


02.04.2010 - 09:31
(Býk) Twiky
Výklad
Ahojky, nebyl by tak někod hodný a nevyvěštil by mi na práci? nabízí se mi práce na na živnost..celou dobu jsem po škole nemohla nic najít..tak zkouším co je..ale jsem na to fin špatně..bude se mi dařit jako OSVČ? nebo to mám zabalit:O( mám dost výdaje a zatím se pořád školíme..:O(děkuji mocPotřebuji vědět jak na tom budu s penězi

Řazení:
03.04.2010 - 17:32 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » Twiky
Já vím, chápu to, proto jsem to také vymazala.
Můj manžel se v tom plácá už hodně dlouho a také bych mu ráda pomohla. To co jsem tu psala, to byla taková zkušenost od něj, což se týká i celé rodiny. Tedy negativní.
Dělá to co ty.
Ale prosím nevzdávej to, třeba bude u Vás lépe....
A nezlob se.
03.04.2010 - 00:32 | Filtr
(Býk) Twiky
ahojky..no ono když jsem už byla třetí měsíc bez práce..nic jiného mi nezbylo...
03.04.2010 - 00:22 | Filtr
(Býk) Twiky » Robert Isfaháni
Děkuji Roberte:O) zkusím to a uvidím:O)
02.04.2010 - 21:01 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Úspěchy v samostatných profesích jako jsou finanční poradci či realitní makléři jsou odvislé od schopnosti působit na lidi, zaujmout. K tomu je třeba výrazné charisma, tedy vyzařování aury. Pokud je člověk celkově nevýrazný, musí počítat s tím že se mu příliš úspěchy nehrnou. Taky je nutné správně najít povolání, které mu sedí a baví ho. To je předpoklad k úspěchu.
Obě oblasti vyžadují zkušenost a jistotu. A to více než znalosti.
02.04.2010 - 19:59 | Filtr
(Býk) Twiky » BEAES
BEAS jde ti to dobře:O) dík
02.04.2010 - 19:14 | Filtr
(Střelec) BEAES » Twiky
Nějaký nový vztah se tam ukazoval, ale až časem, to těhotenství byla vzdálenější budoucnost. Pokud najdeš partnera, tak na to dávej pozor, ale jak jsem psala, může to být i hojnost...
Věnuji se tomu asi třetím rokem, takže zatím žádná dokonalost!
02.04.2010 - 19:09 | Filtr
(Býk) Twiky » BEAES
AHOJKY děkuji moc:O) kde jsi se naučila věštit?:o))
s tím těhotenství, ty myslíš že mi hrozí v nejbližší době nečekaný těhotenství? uff s nikym nechodim to by mi chybělo:O)
děkuji za výklad
02.04.2010 - 19:07 | Filtr
(Býk) Twiky » Akea
DĚKUJI MOC:O)))
02.04.2010 - 14:37 | Filtr
(Střelec) BEAES » Twiky
Tak na lásku-
V současnosti jsi spíše osamělá, uzavřená do sebe, toužíš po lásce...příjde až časem, mělo by se jednat o autoritativní osobu a nevylučuji, že se potkáte v práci. Ukázala se tu i karta matky-těhotná žena, tak pozor na to, může to ale i znamenat, že budeš žít v hojnosti a spokojenosti, měla by ses hodně někam posunout a život se Ti otočí, očekávej zvrat, úspěch, štěstí, nová kapitola....to už je vzdálenější budoucnost, určitě to nebude letos.
02.04.2010 - 13:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Twiky
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Akea, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:Vôbec ma nezaťažuješ, učím sa. :3: Pozrela som sa na to ešte raz. No, ako keby karty jasnú odpoveď nechceli dať.Vidím to ako akúsi skúšku pre teba. No predsa sa mi zdá, že by si sa mala poradiť ešte s niekym ohľadne podpisovania a uzatvárania zmluvy, s nejakým právnikom, aby nevyužili tvoju neskúsenosť a naivitu. Ja to skôr vidím na inú činnosť pre teba. Neviem či bývaš sama, alebo s rodičmi. Dúfam, že máš nejaké zázemie. Skús poprosiť Rů, jej by som dôverovala a keby neboly hranice a komplikované prevody peňazí, už by som ju dávno poprosila tiež o výklad. Verím, že by počkala s platením, ak by vôbec od teba chcela.A nezabudni, aj zlá skúsenosť ťa môže mnohému naučiť. Hlavne si ver. Ahoj! :29:
02.04.2010 - 13:50 | Filtr
(Býk) Twiky
:O) tak málo kdy se stane aby mi někdo zadarmo vyvěštil:O)
02.04.2010 - 13:46 | Filtr
(Býk) Twiky » BEAES
děkuji:O)
02.04.2010 - 13:00 | Filtr
(Střelec) BEAES » Twiky
To ne, jen by sis měla více prověřovat lidi, popřípadě se na vše ptát ohledně nové práce, jít do hloubky, nebrat to povrchně. Dařit by se Ti mělo.
02.04.2010 - 12:48 | Filtr
(Býk) Twiky » BEAES
ahojky BEAES, děkuji ti za výklad.
jak to myslíš s tim lehkovážná? to myslíš to dojíždění do prahy?
mam práci nezávislýho fin poradce, ale poád se školíme..
líbí se mi prodávání nemovitostí, dneska jdu na schůzku s tou paní z realit...
chtěla bych to dělat oboje..ale finance nemám..
půjde to?
02.04.2010 - 11:47 | Filtr
(Střelec) BEAES
Ahoj, dovolila jsem si na Tvou práci také vyložit a vyšlo mi-
Budeš muset být vytrvalá a ochotna čelit nynějším problémům, důležité je vše zvážit a mít odvahu jít do toho, podle karet vypadá, že do toho půjdeš. Odjíždíš do neznáma, nebuď tam lehkomyslná, vše dobře zvažuj!
Krátká budoucnost- Úspěch plynoucí z rizika obchodování,uznání za vytrvalost a tvrdou práci.Stabilita- buď v práci vždy čestná a bude se Ti dařit.
Výsledek- hojnost, nové pocity-spokojenost. Pověření funkcí, možnost povýšení.
Použila jsem na výklad TAROT, vypadá to, že by se Ti mělo dařit, ale nic nebude zadarmo, ale to nemá nikdo. Přeji hodně štěstí a penízků. :29:
02.04.2010 - 11:24 | Filtr
(Býk) Twiky » Akea
ahojky :27:
moc děkuji..
já si sama sice vykládám, ale terpve se učím..( vykládám si do zbůbnutí a pak už nevím co mi říkaj) někdy mi připadá že mě chtějí karty potěšit a proto svým výkladům nedůvěřuji...
děkuji za tarot..mně to baví..ale zatím to nemumím:O(
tak myslíš že mám tedy vydžet u této práce? já se snažím i mě to začalo trochu bavit..máme volnost, ale musíme uzavřít obchod..bude to těžké, hl mám velké výdaje jen za dojíždění do prahy..potřebuji hned vydělat:O(
promin já tě tu zatěžuju:O)
o dva měsíce..tzn že budu měnit práci? a až třetí měsíc budu mít finance?
uch to mě doma vystěhujou..:O)
děkuji :30:
02.04.2010 - 10:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Akea, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, Twiky, neboj sa, zas bude svietiť :27:, vydrž. Ako to vidíš ty, keď si na toto vykladáš? Ja obdivujem to, ako vnímaš karty pri výuke Tarotu. Dôveruj si! Ja budem vo vykladaní kariet asi vždy len učeň. Predsa som sa rozhodla Ti pár slov napísať, čo som vydedukovala z Cig. kariet. Teraz to máš s financiami naozaj biedne a máš z toho stresy. O mesiac budeš vážne rekapitulovať celú situáciu. O dva mesiace by malo prísť múdre riešenie a pomoc. Získavanie nových skúseností,učenie. O tri mesiace si to už začínaš užívať, zamiluješ si novú situáciu. Si plná nových nápadov, plánov a dokážeš ich aj realizovať. Vizerá to tak, že tých peňazí nebude veľa, ale dosť na začiatok. Je tu však cesta- väčšia flexibilnosť? odcestovanie inde? veľa cestovania? rýchle sa rozhýbať? Bude sa dariť! Výklad je na 3 mesiace. :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »