demoni s nami


28.03.2010 - 13:00
(Lev) bruno
demoni s nami
pred tremi tydny jsem zacala chodit na yogu, s nasi cvicitelkou jsem se pak dala do reci a zjistila jsem, ze je naprosto uzasna.. povedela jsem ji, co se i deje doma za haluze (jako je to, ze nas v noci probudilo to, ze se zacali hracky moji nasi dcery hybat mi u hlavy, oba jsme z toho meli soka a hysterickej zachvat. Fakt jsme tam treba hledali mysaka, ale nebyl tam nikde a takovych veci bylo vic..) no a ona jen tak mezi reci prohodila - tak ho odvedem.. a odvedla za pomoci kyvadla. Rikala hele jak mi ho drzi, nechce mi to kyvadlo pustit, proste hajzlik.. na dalsim cviceni jsem se ji ptala co to bylo zac a ona mi rekla, ze to byl demon a vubec se mu odtud nechtelo. Ted je pry v astralu a tak doufam, ze se uz nevrati, pac kdyby to udelal, tak by mi pry delal doma peknej brajgl.. taky jsem se ptala jak vypadal, tak mi na to odpovedela, ze to byl klasickej demon protahly rysy, na sobe kapi, pry nic neobvyklyho. Taky jsem se ptala jak se na me nalepil. Na tuhle otazku jsem dostala zvlastni odpoved.. Mohl se na me pry nalepit tim, ze jsem byla nas*ana nebo jsem nekoho proklela, ale duvodu muze byt vicero..Tak se vas chci optat jestli mate podobnou zkusenost s nakym podobnym "krvesajem". Diky za odpovedi :76:

Stránka: 2 1
Řazení:
30.03.2010 - 17:18 | Filtr
(Kozoroh) bhakti » Freja
Duse sebevrahu se vetsinou brzy inkarnuji.Nekdy si nesou nejake telesne nebo psychicke postizeni.
30.03.2010 - 16:46 | Filtr
(Ryby) The Phantom
u nás těch zasranejch démonů je :39:ale já je umím odpálkovat :75:takže no fear :75: :76: :27:z toho co jsem zjistila pomoci své intuice je tu 10 duší vítaných-andělé :76:pak nějakých pět šedočerných neškodných,který asi uvízli kdesi a chcou abych jim pomohla a jeden ke mě furt chodí a stojí vedle mě u pc když je už tma a já si myslím že to je matka nebo tak,ale není,je to ten duch tak se otočím chcu si ho totiž pořádně prohlídnout nebo se ho zeptat co potřebuje,ale vždycky se asi lekne jak se prudce otočim a zmizi hajzlik jeden :8:a to ostatni jsou samože démoni... :47: :47: :47:
30.03.2010 - 11:15 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Freja
Samozřejmě se to zjistit dá, ale potřebuji datum narození, datum smrti a jméno. Abych věděla, koho hledat. Napiš mi to do vzkazu nebo ještě lépe na mobil (číslo mám na profilu), dneska někam jedu a večer se rovnou vrhnu na nějaké ty dotazy, takže sem přijdu až zítra.
29.03.2010 - 18:08 | Filtr
(Rak) Shirma Nuwa
mě se minulý rok děly tak hrozný věci o kterých mám úplně strach(zatím) mluvit,naštěstí jsem to přežila,ale nebýt léčitele a šamana tak tady nejsem,na psychiatrii se mě z toho pomáhali dostat psychicky.
29.03.2010 - 14:37 | Filtr
(Štír) Freja » Elatka
Da se nejak zjistit,jestli se duse nekoho,kdo spachal sebevrazdu dostala do svetla?
Moje nejlepsi kamaradka se pred lety otravila a ja bych vazne rada vedela,ze ma jeji duse klid. :24:
29.03.2010 - 14:23 | Filtr
(Blíženci) Elatka » bruno
Nemáš vůbec zač. Hlavní je, že to skončilo a duše byla odvedena. Kdybys o tomhle chtěla vědět víc, klidně se mi ozvi. Zodpovím cokoli, pokud budu vědět.
29.03.2010 - 14:22 | Filtr
(Blíženci) Elatka » alassea
Napiš mi aspoň jejich adresu, aby karty, kyvadlo a průvodce věděli, na koho se ptám. A jméno té mamči, abych nemusela procházet celou rodinu. Uvidíme, co zjistím. Včera jsem tu slíbila, že se na něco mrknu, ale nestihla jsem to, přijel mi přítel, tak to vezmu všechno v jednom dneska. Je velice možné, že má v sobě přivtělenou nějakou duši. Nenastěhovali se tam třeba nějak krátce po něčí smrti? duše lidí, kteří jsou silně přivázáni k majetku pak dělají šílenosti, aby ochránili to, co považují stále za své. Možností je moc, uvidím večer. A mrknu se i do karet na tu holčinu.
28.03.2010 - 22:39 | Filtr
(Lev) bruno » Elatka
promin, to jsem spletla ja, rikala neco v tom smyslu, ze ho andele odvedli do svetla, sama jsem to moc nepobrala.. ale asi ho odvedla kam ty rikas, k soudu. Ja se v tom prave moc neorientuju. Jen vim, ze kdyz byl s nami, tak ho videl muj pes i ma dcera, ta uplne brecela, kdyz byl s nami v mistnosti, pes na nej plne stekal, vrcel a chodil za nim. To byl takovej muj indikakor, ze byl s nami a taky to, ze mi behal mraz po zadech. Juj, kdyz si pomyslim, co s nami bylo za hajzlika, je mi z toho nejak divne, hlavne ja jsem celkem cholericka, takze se mohl krasne nerusene zivit mym vztekem, hnevem.. vzkutku mi z toho neni moc dobre :8: a diky za vsechny novy info :17:
28.03.2010 - 22:34 | Filtr
(Panna) alassea » Elatka
Ahoj Elatka,ja sa ťa chcem opýtať na našu susedu,žijeme tu už roky a ona má nejakú psychickú poruchu-veľmi často ju počujem vykrikovať,vyslovene to vyzerá,že ju niekto ovláda,kričí nezrozumiteľné veci.Najviac mi je ľúto jej mladšej dcéry a vlastne celá jej rodina -žijú 4 ľudia ´+ babka v dvojizbobom dome a tá 16 ročná Janka :25: :24:,je mi jej ozaj ľúto,za mamu sa hanbí a pomôcť si nedokáže.Viem,že každý si svoj osud vyberá,len sa bojím,že ona z domu utečie ,aby s ňou už nemusela žiť a zničí si život. :63:Neskúsila by si sa na jej mamu,prosím ,pozrieť?Alebo aspoň zistiť,či je tam privtelená duša?Môžem niekoho požiadať,aby ju odviedol,aj keď dotyčná osoba o tom nevie?
28.03.2010 - 16:33 | Filtr
(Vodnář) mitea » Elatka
Dík,napísem do vzkazníku :74:
28.03.2010 - 16:30 | Filtr
(Blíženci) Elatka » mitea
Kolik je mu let? Zkus mu koupit ametyst. JE to duchovní kamínek, chrání před zlým, pomáhá při smutku, úzkosti, pomáhá spát, pomáhá při bolestech hlavy. Já s ním usínám. Vždycky si ho držím v ruce a spím během chviličky. Před spaním ho poprosím o ochranu, abych mohla klidně spát a jsem v pohodě. Když spím bez něj, jsem nervozní a pořád "vyhazuju" duše z pokoje, ať mě nachají vyspat. Večer se Ti na něj podívám. Napiš mi, kdy se narodil a kde bydlíte, ať kyvadlo ví.
28.03.2010 - 16:23 | Filtr
(Vodnář) mitea » mitea
Elatka,ale ma napadlo,ze moj syn má este stále strach,hlavne vecer pred spaním,ak by si sa na to mohla pozriet,stále musí mat zazaté svetlo,je to senzibilná ryba, az moc...dík. :17:
28.03.2010 - 16:23 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Iza23
Začátky jsem se učila od lidí, kteří s tím delší dobu pracují a sepsali knihy nebo mají stránky, kde to učí a vysvětlují a když jsem se naučila komunikovat s duchovními bytostmi, tak už jsem se spoustu informací dozvěděla od nich. A pasuje to, od každé duše dostanu třeba nějakou informaci, která se doplňuje s jinými apod.
28.03.2010 - 16:22 | Filtr
(Blíženci) Elatka » mitea
Dobře, takže obě duše jsou tam, kde mají být. To je moooc dobře. Moc Vám přeju, abyste měli klid. Ono kolikrát jedna taková zkušenost fakt stačí na celý život.
28.03.2010 - 16:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a odkial to vies ty? vstky tieto "veci"? :25:
28.03.2010 - 16:19 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Iza23
Oni nechodí jen za určitými lidmi, prostě tak nějak bloumají a hledají pomoc. Většina lidí je necítí, nevidí. Někdo je schopný vnímat takové to známé mrazení nebo slabý studený vánek v zavřené místnosti, ale akorát člověka zamrazí a kašle na to, takže jde duše hledat jinam. V případě, že prostě jen uvízla a neví kam jít, tak se takhle přesunuje a hledá. Já jsem odváděla duši, která byla v astrálu uvězněná přes 500let, s tou jsem chvíli komunikovala, protože jsem z ní cítila takovou zvláštní energii, takovou jakoby smutnou,ale smířenou. Ta žena zemřela při porodu ještě s dítětem v sobě a nemohla najít cestu ven z toho zoufalého okamžiku. To mi jí bylo hrozně líto. Kdyby bylo mnohem víc lidí, kteří se tím zabývají, mnohem víc duší by mělo klid a mohlo pokračovat ve své cestě. A co duše chtějí.. chtějí pomoc, chtějí najít cestu, kterou se mají vydat, aby mohli pokračovat dál, musí tzv. do světla, ke karmickému soudu. Ale duše, která je příliš zatížená zlými skutky, zlá, nebo zemřela násilně, sebevraždou, nebo je kvůli něčemu připoutaná k astrálu se nedokáže "povznést" až ke karmickému soudu, potřebuje odvést. Některé duše jsou ale škodolibé a zlé a zůstávají schválně, aby mohli škodit, přivtělují se, aby si mohli dál užívat fyzických možností. Duší je nějakých 9typů.
28.03.2010 - 16:15 | Filtr
(Ryby) honzík...tvrdý oříšek :) » josefinka1
Mě to nějak neděsí, mám zkušenost a vím že to nejsou bláboly.
28.03.2010 - 16:14 | Filtr
(Vodnář) mitea » Elatka
Ten liecitel odviedol tú dusu kam patrí...
Bolo mi to vysvetlené tak,ze ked páchas samovrazdu alebo vrazdu,temné entity sú u toho,nás delila tenká stena od suseda,takze sme si to zlízli...hlavne som v tom case bola oslabená,lebo mi zomrel otec a aj som sa velmi zaujímala o duchovno.Spávali sme so solnou svieckou,dymila som salviou ani anjeli nepomohli,ani svätená voda ,ani sol...na to bolo treba odborníka,nastastie to dobre dopadlo...nerus uz, co je na mieste,nechcem ,aby sa to vrátilo,ale dík za ochotu pomoct..dúfam, ze ma uz nic nestretne také zlé...
28.03.2010 - 16:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
teda vy mne děsíte :22:
28.03.2010 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
koho myslis, ze si tie duse vyberaju ako svoju "obet" preco chodia len za urcitymi ludmi? co od nich podla teba chcu? :25:
28.03.2010 - 16:08 | Filtr
(Blíženci) Elatka » mitea
No, teda opravdu nezávidím. Ta duše se musela přivtělit do těla Vašeho souseda. Tak dokáží hodně zlé duše napáchat strašně moc škody. I přivést člověka k sebevraždě. :( Toho souseda je mi strašně moc líto. Večer se na něj mrknu. Nevíš, jestli jeho duši taky ten člověk odvedl nebo se zaměřil jen na tu zlou? Lidé po sebevraždě potřebují pomoct, sami odejít nemůžou.
28.03.2010 - 15:54 | Filtr
(Vodnář) mitea » Elatka
Najhorsie u mojho syna bolo,ze hovoril o samovrazde....a bol plný strachu,nechcel spávat v izbe sám ....,potom som tiez zistovala, co bol sused zac..vyrastal v domove,bez lásky,nemal ziadnu rodinu ani priatelov,stále chodil v ciernom,nemal absolútne nikoho na svete.Ja som tam bývala len pol roka, takze sme ho videli len 2 razy.Pred smrtou si zmenil meno, to mi povedala polícia,asi si chcel napravit zivot...natiahol si sácok na hlavu a zadusil sa.Tak ho nasli policajti uz v rozklade.Ja som zacala mat problémy presne od casu,ako urcili priblizne smrt..Nebyt toho cloveka,neviem,neviem...Trvalo skoro pol roka, kým odisiel a syn sa dal tiez do poriadku.Stálo to vela energie toho dotycného.
28.03.2010 - 15:52 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Iza23
Na to je hodně způsobů. Většinou stačí, když svého průvodce nebo nějakého anděla poprosíš, aby z tvého domu či bytu (lepší je prosit o očistu domu, i když jsi v paneláku) odvedl veškeré duchovní bytosti a negativní struktury na místa kam patří. Vždy na začátku poprost, několikrát zopakuj, že prosíš o odvedení veškerých duchovních bytostí a negativních struktur na místa, kam patří. Můžeš i poprosit o vytvoření ochranného štítu na daný dům, aby nepustil dovnitř nic z duchovního světa, co si sama nezavoláš. Ale musíš ochranný štít čas od času obnovit. Další dobré čištění je pomocí soli a svíčky. Doprostřed místnosti dáš svíčku, do každého rohu místnosti dáš sůl, třeba na kapesníku, misce.. jak chceš. Zapálíš svíčku (nejlepší je bílá) a necháš ji uplně dohořet, až zhasne. Pak vezmeš tu sůl, sesypeš ji i se zbytkem vosku a odneseš to k nějaké vodě, řece, potůčku.. vysypeš to tam a poprosíš, aby s tím vším odešlo vše zlé, co bylo ve tvém domě, poděkuješ, hotovo. Je nevýhoda, že nevidíš energie, ale můžeš účinky poznat třeba na kvalitě spaní.
28.03.2010 - 15:46 | Filtr
(Blíženci) Elatka » mitea
Já zažila něco podobného, ale to jsem se ještě nijak duchovně nerozvíjela. Dcera má tyhle vlohy hodně silné a jednou v noci ji strašně vyděsila nějaká zmrzačená paní. Já jsem v té době cítila, že máme jaksi "přelidněný" byt. Měla jsem blok procházet bytem. A když se Ellu v noci vzbudila kvůli té paní, tak jsem se už fakt nasrala a během týdne si zjistila a naučila se základy odvádění duší a od té doby co druhý třetí den odvádím duše, protože ony cítí, že je vnímám a pomáhám, tak za mnou chodí a máme doma klid. Za Ellu občas přijde nějaká hodná duše, zlé už za ní nebyli ani nepamatuju. Ale občas ji přistihnu, že si v pokoji hraje a na někoho se obrací a vypráví mu. Občas za ní zajde i můj táta, to je neruším, akorát z pokoje pořád slyším "dědečku podívej, dědečku koukej" a tak. :) Chci ji v tom podporovat, aby měla k duchovnu vztah a věděla, co dělat. Už i ví, že když se jí někdo nelíbí, má ho hezky poprosit, aby odešel a pak poděkovat. :)
28.03.2010 - 15:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ako si robis ochranny stit ty? :25: a ako cistis miestnost? :25:
Příspěvky: 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »