Jak nejlépe na sexuální blok z bůhví kdy?


16.03.2010 - 23:23
(Blíženci) Elatka
Jak nejlépe na sexuální blok z bůhví kdy?
Mám takový problém.. prostě a jednoduše sexuální blok, o kterém vím, že není z tohoto života. Mám ho prostě odjakživa. Kam až moje paměť sahá. Ať se snažím jak jen můžu, nejde s ním nic dělat. Občas prostě zmizí, ale to je jednou za uherský rok a většinou tak na jeden dva večery. Jakým způsobem nejlíp k jeho odstranění? Drobet mi to kazí vztah, který je pohádkový.. :9:

Stránka: 2 1
Řazení:
24.03.2010 - 09:20 | Filtr
(Beran) Pan Božský Nesympatický » bhakti
Přidávám hlas pro kineziologii.
23.03.2010 - 09:20 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Kineziologie, regresní terapie, SRT, mně to pomohlo ;-)Držím palce!
20.03.2010 - 19:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bolek1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Skus hypnozu,při ní se větčinou najde kořen problému a jednoduše se zakáže.Zapomeneš,že něco takového Tě trápilo.Bolek
19.03.2010 - 16:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo rozumím ti,já měla docela odpor k sexu po porodu,ale jenom dočasná záležitost,bylo to těžké.
19.03.2010 - 16:31 | Filtr
(Býk) player » josefinka1
To máš těžký.
Jde o to,co je výraz neustálý.
Já můžu třeba dva roky v pohodě abstinovat.Ale usínat vedle holky s tím,že po mě netouží nebo málo touží bych asi nedokázal.
Je to takové...frustrující.Já to nezažil,ale umím si to živě představit.
Tak raději supernemravnou než zablokovanou.
Na druhou stranu jsou i chlapy s nižším libidem.
19.03.2010 - 15:34 | Filtr
(Lev) růžička
Psycholog radí: nejdříve si sežeń trenéra a pak až vážný vztah až budeš připravena :3: :1:
19.03.2010 - 14:31 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Sem.miš
Že bych si vybírala partnery i partnerky celý život podle toho? :) To mi moc nepřijde. Náhradu otce v tom nevidím. To bych si uvědomovala. Vyloženě to cítím jako blok z opakových zkušeností z hooooooooodně dávna. Teď ještě vybrat tu nevhodnější možnost jak se k tomu dostat a zbavit se toho.
19.03.2010 - 14:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Někdy se stává, že se zamiluješ do člověka se skvělými vlastnostmi a chvíli to funguje dokonale. Ale po čase si jakoby na něj "namaluješ" ( obrazně řečeno ) rodiče, který Ti v životě scházel a nyní jsi jakoby konečně schopna s ním vycházet v dobrém a konečně si rozumíte. Partner Ti vlastně nahrazuje otce, který Ti scházel ve Tvém životě ( byl a nebyl )... A psychika člověku nedovoluje spát s vlastním otcem. Proto možná máš ten blok.
A je možné, že ten problém pochází už z minulých životů. Protože když on se takto chová k rodině, musel on mít také nějaké nesrovnalosti v rodě, možná je přenesl na Tebe... Je to v psychice a v minulosti.
Určitě by pomohlo nechat si sestavit konstelaci na tento problém...
Vidíš v partnerovi někoho jiného a neuvědomuješ si to. Tvoje psychika ano.
:17:
19.03.2010 - 12:57 | Filtr
(Blíženci) Elatka » nefertari
V komunikaci to určitě není. Mluvíme otevřeně naprosto o všem. Víme o sobě snad všechno. Za to jsem právě ráda. Nedokážu být s člověkem, který se mnou neumí mluvit. A Ondra je poklad. Stačí mu tři piva a řekne mi uplně všechno. :D A já s ním dokážu mluvit kdykoli otevřeně o všem.
19.03.2010 - 12:55 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Ale mě nevadí ten "normální sex". Ondra umí být i hrubější. Ale je prostě spíš ten labužník ženského těla než mučitel. Nevadí mi to. To, co dělá, dělá dobře a jsem s tím spokojená, jen na to nemám moc často náladu a ať dělá co chce, tak ten můj vnitřní blok se stejně ozývá.
19.03.2010 - 12:53 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Sem.miš
Táta byl ten pán, co s náma žil a buď ležel u TV nebo luštil křížovky. Jediné, o čem jsme spolu kdy v životě dokázali mluvit, byla hudba. Jinak nikdy nic. Prostě si seděl u těh svých křížovek a když mu došli nervy, tak mě zbil. V červenci zemřel a moc mě to mrzí. Věřím, že kdyby žil ještě nějakou dobu, moje dcera by nás hodně sblížila.

Ale otec s tím nemá moc společného. Já nemám problém s muži. Vlastně valná většina mých nejbližších přátel jsou muži, rozebírám s nima i jejich sexualitu a pomáhám jim s jejich partnerkami.. Co se týče vztahů s muži, fakt nemám žádný problém. Akorát ten sex s vlastním partnerem je takový.. :9:
19.03.2010 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zeptám se:
Jaký vztah máš s otcem? Vyrůstala jsi s ním a nebo bez něj? Byl hodný na Tebe i na mámu? Nebo spíš máma byla ten "diktátor" a táta musel poslouchat? A nebo byl přísný a pedant?
Zkus to popsat...
:3:
19.03.2010 - 12:44 | Filtr
(Vodnář) nefertari » Elatka
Jenom pro pořádek - blok sexuální jsi měla od prvního styku s tvým přítelem ? pokud ano není to tím (teoretizuji) že tys měla víc partnerů než on a neřeklas mu to a tedy se podvědomě bojíš že bys něčím v průběhu styku prozradila svou zkušenost ?Nebo je on trošku klasičtěji založený a některé praktiky,které se tobě líbí odmítá - znáš to podle toho,že jste o tom teoreticky mluvili nikoliv z praxe.
Řešení je jednoduché : řekni mu to co tě trápí,proč tě to trápí,mluv s ním o tom i člověk který určité věci nědělal,při správném vedění to pro partnera a tím i pro sebe udělá s láskou.
Pokud nechceš komunikovat,bežte od sebe:blok neodstraníš,může se zhoršit.
19.03.2010 - 12:38 | Filtr
(Blíženci) Elatka
No že jsem masochistka vím taky už snad od začítku sexuálního styku. Ale klidný romantický sex mi taky nedělá problémy... ale v případě, že je s někým, u koho nemám pocit, že mu patřím. U Ondry sice cítím, že mám svoji volnost a svobodu, ale přece jen, partneři jsme. Já mám sny většinou předpovědní, ať už z minulosti, tak z budoucnosti. Málokdy se mi zdá něco, co mi nemá nic říct nebo znázorňuje jen moje touhy či strachy.

Ale jj, je fakt, že se spíš podvolím, když se protějšku nějakým způsobem povede mě ovládnout.
19.03.2010 - 11:34 | Filtr
(Blíženci) Elatka » josefinka1
Šťastná jsem moc a snažím se. Proto hledám nějaké možnosti, co s tím dělat. A potřebuju vybrat co možná nejvhodnější, protože mi skončila rodičovská dovolená a jsem bez peněz. Ale přijde mi dědictví po dědovi, tak až přijde, tak chci aspoň maličko z toho investovat do tohodle. On je sice Ondra nejzlatější na světě, ale sex má rád, tak ho nechci kvůli tomu ztratit.
19.03.2010 - 11:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no to by chtělo fakt asi nějakou regresní terapii nebo aspon rodinné konstelace a hned bys věděla více,ale pokud máš takového chápavého partnera tak bud fakt štastná za něho a snaž se.
19.03.2010 - 11:22 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Jen malá oprava, pár lidí si to špatně přečetlo, já nemám blok jednou za uherský rok, naopak, jednou za uherský rok si sex normálně užiju. Ale co je zvláštní, tak mám ten blok vždy jen se svým partnerem. Kdykoli jsem byla nevěrná, tak bylo vše ok, prostě super sex. Svého partnera miluju a jsem si zcela jistá, že s tímhle člověkem bych dokázala být těch dalších 70let, jak chce on. :) Nikdy jsem s nikým neměla tak báječný a jedinečný vztah. Takže opravdu není problém v něm nebo našem vztahu. Navíc tenhle blok jsem měla opravdu od prvního styku. On je zlatý, chápavý. Když se trochu připil a začal o tom mluvit, tak říkal, že dá radši přednost vztahu se mnou se sexem jednou za měsíc, než aby byl s kýmkoli jiným se sexem každý den. A opakovaně mě o tom ujišťuje. Já se fakt snažím, ale vyloženě mám pocit, jakobych někdy v minulém životě byla snad otrokyně či tak něco a sex jsem vyloženě "musela podstupovat". Nesčetněkrát se mi o tom i zdálo. Ale musel to být některý z dost dřívějších životů. Ten minulí si víceméně uvědomuji.
17.03.2010 - 19:03 | Filtr
(Rak) Jedna duše od studánky sv.Zdislavy
Noo Elatko, každá rada drahá...co jednomu zabere a blok odblokuje a najde jádro či kořen problému,to jinému vůbec pomoct nemusí. Mám též blok, pomalu začínám přicházet na původ, ale je to často běh na delší trať, nic nejde honem honem.. Já zkoušela Kinezi, prošla jsem regresí, rodinné konstelace, poslední zkušenost mám se SRT - ta je zatím nejúčinnější... Ale je to i o sledování svých pocitů a pak najít si intuitivně tu správnou metodu a učitele. Připraveným štěstí přeje.. Pohádkový vztah - i to je o vzájemném porozumění a velké oboustranné toleranci, komumikaci a upřímnosti. Mě hodně pomohlo, když jsem si zcela upříměn odpověděla na jednu otázku :Chci opravdu tohoto muže takového jaký je a umím ho tak příjmout? nic nedostaneme v životě tzv.zadarmo, na vztahu i odblokování je potřeba pomalu a intenzivně pracovat. Určitě existuje i nějaká jakoby rychlejší metoda, ale vše má i svoje rizika a pokud člověk není na to připraven a není ten správný čas, dokáže si i ublížit..To je moje zkušenost. Přeju hodně štěstí. :17:
17.03.2010 - 18:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nejlepší sex je spontánní :15:
17.03.2010 - 18:07 | Filtr
(Vodnář) angela12
hypnoza
17.03.2010 - 17:31 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
doporucuju tez kineziologii,
17.03.2010 - 14:49 | Filtr
(Vodnář) nefertari
Sexuální blok jednou za uherský rok na 1-2 večery bych opravdu neřešila,člověk nemusí být sexuální mašina a jet od rána do večera,ale někdy se bohužel příjde na to,že kromě sexu se s partnerem nedá nic jiného dělat - tohle doufám není tvůj případ..:o)

Nebo to taky souvisí s tvým "sklonem k nevěře" jak popisuješ v jiném příspěvku...podle mě žádný sklon neexistuje,jenom se neumíme ovládat anebo nám není jasné co vlastně chceme a co je pro nás důležité..
17.03.2010 - 14:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » josefinka1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
když má blok, tak to dohoda nespraví...

Já bych se přimlouvala za ty Konstelace.
:27:
17.03.2010 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kubeška
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nějaký dohodnutý občasný sex by mohl stačit, nejlépe dohodnoutý hned na začátku. :63:
17.03.2010 - 11:58 | Filtr
(Střelec) kubeška » josefinka1
pro mě ne ,ale chlapy ano...!! :42:
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »