Dokonalost může být problém???


15.03.2010 - 16:24
(Štír) selket
Dokonalost může být problém???
Došla jsem k jednomu znepokujícímu závěru.Hledám dokonalého partnera.Samozřejmě,dokonalost neexistuje.Mám spíše namysli ten prvotní dojem,že onen muž je dokonalý.Ale jakmile se seznámím s "dokonalým" mužem,začnu podvědomě na něm hledat chyby,abych ho přestala chtít.Protože mám strach,že mi ten dokonalej jednou hodně ublíží.Čím více se mi totiž zdá dokonalej,tím více mám pocit,že mě to bude i víc bolet.Tak si nakonec chci najít "průměrného" ale s tím se začnu nudit,začnu na něm hledat chyby,protože není dokonalej.Takže v důsledku toho všeho jsem sále sama.Jsem normální????Když jsem tuhle mou teorii probírala s kamarádama a kamarádkama,tak jsem zjistila,že to tak asi máme každej.Jak se teda nakonc stane,že se zamilujem????Chce to teda neřešit a nechat věcem volný průběh??Jak si ale mám pomoct,když mám tendenci vše a každého analyzovat a řešit????Nejhorší je,že to tak má i jeden muž,o kterého mám již delší dobu zájem...on si to uvědomuje,ale nedokáže s tím nic dělat.Máme mezi sebou zvláštní vztah a ikdyž by jsme jej chtěli posunout někam dál,nějak se nám to nedaří.A to se známe dva roky.Jak z toho ven?? :8:

Stránka: 6 5 4 3 2 1
Řazení:
18.03.2010 - 21:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Faniku čus,
racionální určitě, nevím jestli zkušené :3:. Mám pocit, že mě sem tam logická myšlenka napadne.

Měj se fajn. :4: :27:
18.03.2010 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ha nadhled zkušené racionální ženy :3:
Hezké :29: :17:
18.03.2010 - 21:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jojo sama to píšeš-asi chemický výboje :3: Pro něj to bude podobný - ta podrží ráda,ale doma to nechci..Pak není co nechápat,jen do toho netahej ještě city.Ty si nech pro toho dalšího-perspektivního a zatím se klidně vybíjej,když ti to za něco stojí :3:
18.03.2010 - 21:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen můj pohled:
Hledáš dokonalého, ale v podstatě jej nechceš, protože ty dokonalá nejsi, a víš to. (Máš obavy, např. že mu nebudeš v něčem stačit...)!

Ono se většinou najdou dva lidé, kteří se vědomostně, inteligenčně, povahově, vzhledově, i vizuálně doplňují.

Není v podstatě co řešit, protože láska přichází sama. Takže čím více budeš rozebírat svého potencionálního partnera, tím méně ti to dá, a asi jej nenajdeš.

Pracuj více na sobě, aby jsi měla sebevědomí, byla dokonalá ty, a nechtěla to po druhém. Určitá dokonalost ve vztahu může existovat. Ale ta není přímo vnímána. Ta je jako láska.

Takže pokud se chceš naprogramovaně posunout dále, přitom se znáte už dva roky, tak toto nic asi neznamená.
Takových vztahů existuje mnoho. Můžete si rozumět, ale nemusíte se milovat. A to je průšvih.

Neuvažuj, jen žij a nerozebírej. Třeba je to špatně.

Měj se pěkně :29:
17.03.2010 - 19:00 | Filtr
(Štír) selket
souhlasim s tebou,ze neni dokonaly,ze se mi tak jen jevi,pac se zase az tak moc nevidame.Ale neni pravda,ze me laka tim,ze je nedostupny.Hned jak jsem ho videla,v prvnich par vterinach jsem si rekla,to je vyjmecnej chlap.Nevim,asi se mi zalibil vzhledem,tonem hlasu,gesty,usmevem.A cim vic jsem s nim travila casu,tim vice jsem zjistovala,ze mame stejne zajmy,nazory,plany,stejny smyl pro humor atd......i on to tak vnima(pokud nelze)ale co,uz to neresim.Je to marne resit.
17.03.2010 - 14:07 | Filtr
(Štír) selket » A.
ja vim drahousku.Zazily jsme obe to same.No jo......musim sebrat silu.At uz je jaro.Zacnem jezdit na kole,chodit do prirody,vyvetrame hlavicky..parada :27: :74: :17:
17.03.2010 - 14:06 | Filtr
(Štír) selket » funik
to je prave to.S jinym chlapem bych to skoncila hned.Nikdy si nikdo ke me nedovolil co onAle zalezi jen na me,co si necham libit,ze ja vim.A moc dobre mam v hlave srovnane prioryty a vim,co od chlapa chci a co nechci.Tak nechapu,proc s nim to nejde utnout kdyz vidim,ze to nikam nevede.Manipulator asi bude dobrej a ja asi paralyzovana tema chemickyma vybojema :75:
17.03.2010 - 10:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
beruško, proč se na něj už konečně nevyse*eš?? máš tohle zapotřebí?? :47: sama moc dobře víš, že lepší to s ním nikdy nebude, je to blíííženec :39: :39: má tě prostě na háku a ani se nemusí moc snažit.. usekni to, nikam to nevede, vy nemůžete být nikdy kamarádi, protože ty mu prostě neodoláš.. vím o čem mluvím, věř mi :6: jinak se to vyřešit nedá :74:
17.03.2010 - 10:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To máš pravdu, srdce nelže, ale někdy je asi zapotřebí i toho rozumu, aby se člověk z toho všeho nezbláznil :3:
Díky, taky držim pěsti :1:
17.03.2010 - 06:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Asi nepujde o problem a vyřeší to snad ještě pár pokusů,kopanců a zkušeností.Pak se životní hodnoty dorovnají a začnou tě na protějšcích zajímat ty důležité věci pro dobrý vztah :3: :17:
17.03.2010 - 06:35 | Filtr
(Štír) selket » Pietra di Luna
tedy to,jak jsem psala,ze je to ponekud krute,ale souhlasim,bylo mysleno na muj vztah.No ale tvuj pribeh je podobny.Snad ty nejlip vis,co a jak ve vztahu mate.Hlavne se rid srdickem,jak tu uz nekdo napsal.Srdce je sice slepe,ale lhat neumi.Drzim palecky.Ja si budu v tom svem srdicku taky muset udelat inventuru :25:
16.03.2010 - 21:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Promiňte, ale neznáte všechny okolnosti, mě ani jeho a už vůbec ne věci týkající se nás a sexu. Ale ok, beru, je to váš názor a pravděpodobně i vaše životní zkušenost...
16.03.2010 - 20:07 | Filtr
(Štír) selket » Pietra di Luna
ja to mam jak pises.Musim toho cloveka trosku poznat abych se dokazala zamilovat.Jinak me dokaze jen fyzicky pritahovat,muzou tam byt sympatie,ale nic vic....laska je neco moc osobniho,co nemuzes prozivat s cizim clovekem prece
16.03.2010 - 20:04 | Filtr
(Štír) selket
je to ponekud krute,ale nejspis s tebou souhlasim
16.03.2010 - 19:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pietra di Luna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To máš pravdu - uvědomění, že někoho milujeme, může trvat až moc dlouho, někdy až tak dlouho, že pak už je pozdě na všechno...

Někde jsem slyšela, že pravá láska pramení z poznání toho, koho milujeme,a pokud ho neznáme, nemůžeme ho milovat, leda chudě...Jenže kdy můžeme říct, že milovanou osobu opravdu známe? Myslím si, že lze milovat někoho, koho neznáme - ale něco nás k němu přitahuje, je nám s tím člověkem dobře, a k tomuhle ho přeci nepotřebujeme znát, navíc věřím na minulé životy a myslím si, že pokud někoho v tomto životě milujeme, pravděpodobně jsme ho potkali v životě(životech) minulém, takže se vlastně známe...

A co dělat v případě, když už je život tak zamotaný, že náš milovaný je zadaný, my také, ale pořád nás to k sobě táhne? Mám pocit, že ty vztahy jsou někdy až moc zamotané, kdyby tak člověk aspoň trošku věděl, co bude... :24:
16.03.2010 - 18:28 | Filtr
(Štír) selket » laku
přesně tak..ten "můj" mě chtěl vytáhnout na Valentyna ven a pak napsal,ze malej má prázdniny,ze se nudí a ze s nim chce byt a ze to musi nejak skloubit a da vedet.pak se neozval vubec.ja byla nastvana,ze mohl napsat alespon,ze teda nemam s nim pocitat.Pak mi jen napsal,ze byl s nim na tenise atd.jsem blba...kdyz si uvedomim,jak se ke me chova,tak se nechapu,ze tady vubec vedu ty debaty a ze se stale s nim bavim..nechapu :39: :24: :41:KONEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!UZ HO NECHCI NIKDY VIDET!!!!!!!!!!!!!!!
16.03.2010 - 18:24 | Filtr
(Štír) selket » laku
ach joooo :9:
16.03.2010 - 18:21 | Filtr
(Panna) laku » Sem.miš
Můj bývalý přítel - blíženec, měl také to svoje "stádečko" Byl rovedený a měl 2 dospělé děti, ale pořád je opečovával jako malé. Vždycky měly přede mnou přednost, ať šlo o jakoukoliv prkotinu. On prostě vedl dva životy, jeden se svojí rodinou a jeden se mnou. Nikdy nedovolil, aby se tyto dva životy spojily v jeden. Až už to prostě přestal zvládat.
16.03.2010 - 18:14 | Filtr
(Panna) laku » selket
No z vlastní zkušenosti vím, že to není dobrý nápad s ním chodit na kafe nebo na véču. Pokud si chceš v životě udělat pořádek a najít nový vztah, musíš se od něj úplně odpoutat. A to že s ním sice nebudeš spát, ale jen se občas vídat,Tě vůbec nikam neposune. Pořád si budeš pěstovat tu jiskřičku naděje, že se všechno jako mávnutím kouzelného proudku změní ve vážný vztah.
Nic se nezmění, protože on to má prostě nastavené jinak a do vážného vztahu s tebou jít nechce.Měl už dost času a příležitostí to udělat, ale neudělal. Nejtěžší je si přiznat, že to nemá smysl, že mě jako partnerku nechce a udělat ten krok k odpoutání se od něj. Vím, že to moc bolí, ale dá se to.Taky z toho nejsem úplně ještě venku, ale nalila jsem si čistého vína a ten krok udělala.
Hodně štěstí
16.03.2010 - 17:28 | Filtr
(Štír) selket » Sem.miš
presne tak...on uz ma smysl zivota-syna...zije jen pro nej a kdyz neni s nim,tak si uziva.sportuje,chodi na vecere se slecnama,jezdi na dovolene nekolikrat do roka,zutulnuje si tu svou vilu co ma....vztah se mnou by mu asi narusil tu idilku,ikdyz po dalsim diteti a rodine touzi...,ale stejne jako ja si zvykl na klid,pohodu....nepotrebuje zenu az tak nutne,jenze ja chci dite,rodinu a tak..on uz ma uplne vse,nema o co usilovat.
16.03.2010 - 15:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » charri
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To jo,no, to máš pravdu. Ale co já jsem měla blížence, tak ten toužil mít rodinu a starat se o to svý stádečko, ale jen o svý. Nikoho cizího ani ťuk. Každej ať se postará o sebe. Ale taky pak pěkně žárlil.
Mě přijde, jako když on tenhle totiž bere jako svoji furt syna a jí má jakoby bokovku...
16.03.2010 - 15:35 | Filtr
(Váhy) charri » Sem.miš
... tak mě napadlo.... spousta chlapů jak jsem si všimla, zpanikaří při vyslovení slova "vztah" ... :32:.... to je jakobys hodila :66: před oči červený hadr.... akorát, že býk vyrazí kupředu :39: a chlapi couvají :49: :4: :4:
16.03.2010 - 15:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » selket
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No jo, tak když už jsi vyzkoušela všechno, a k ničemu to nevede, tak je to jen o tom, že mu to takhle vyhovuje.

Jesli ses ale rozhodla na kafe jít, ale odolat, tak Ti přeju hodně moc pevné vůle - je to totiž moooooc těžké, pokud Ti tak "voní". Drž se. Je lepší asi se nestýkat, když chceš mít jasno. Buď Tě chce nebo nechce. Něco napůl je jen o nerozhodnosti. Ty bys chtěla do vážného vztahu nerozhodného chlapa? Abys celý život o všem musela rozhodovat Ty? To nedělá dobrotu. Ženská podvědomě touží po tom, aby si toho chlapa mohla považovat, aby byl odvážný a rozhodný. A on se především rozhoduje pro práci a pro syna, jak jsi psala. Na Tebe mu někdy zbyde čas....
Tak je to fakt smutný, ale asi to na krásnou lásku nevypadá, co? Jen na takovou střídavou.
:20:
16.03.2010 - 15:09 | Filtr
(Váhy) charri » selket
:15: dobré rozhodnutí :17:
16.03.2010 - 15:08 | Filtr
(Štír) selket » Sem.miš
a myslis si,ze jsem se ho nikdy na to neptala??Kolikrat jsem mu rekla,ze uz to nema cenu,ze milenka byt nechci.On nze to tak nikdy nebral a kdyz se ho zeptam,co bude dal,tak rekne,ze mi ted vaznej vztah nabidnout nemuze.Pak se ozve za mesic a dela ze nic.Parkrat uz se ozval s tim,ze uz se rozhodl,ze chce vaznej vztah,ze je mu se mnou krasne.Ja mu to neverim samozrejme.On se snazi,nadbiha a ja pak podlehnu a je po lasce....stale dokola.-Uz na to nemam nervy:Blizenec neni pro me.I kdybych delala ja neco spatne,coz evidentne delam,on se nikdy nezmeni ikdybych se chovala tak,jak mam....chladne, tajemne a nedostupne,neverim,ze ho dostanu.Pac uz me moc dobre zna.Musi si najit jinou a ja jineho.
Příspěvky: 126-102 101-77 76-52 51-27 26-2 1-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »