Kartářky v Brně


15.03.2010 - 12:27
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele marketasvozilo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Kartářky v Brně
Dobrý den,účelem této diskuze je porovnání kartářek z Brna podle Vašich zkušeností, jak Vám předpovědi vyšly a jak se proroctví jednotlivých kartářek plní Vám. Nepište konkrétní věci, jenom se pokuste ohodnotit jednotlivé, jako ve škole. Takže nejlepší 1 a nejhorší 5. Minulost a budoucnost.TATO DISKUZE SLOUŽÍ TĚM, CO SE KE KARTÁŘCE CHYSTAJÍ, ANEBO O TOM UVAŽUJÍ. Prosím, doplňujte i telefonní čísla. Děkuji za ty, kterým tato diskuze pomůže.

Řazení:
17.03.2010 - 08:16 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
:39:Píšeš...Proč tedy kartářka sama těmto lidem neřekne, půl roku tě tady nechci vidět!!! Penízky. :22:

A hned nato....Byl jsem nedávno u dvou v jednom týdnu, shodly se a to se mi jeví zajímavé, shodly se obě v absolutním bludu a to je legrační. :25:

Pokud máš takový názor,proč hned v jednom týdnu dvakrát? :39:
Pozor,aby se vyložený blud, nestal skutečností. :25:
16.03.2010 - 21:08 | Filtr
(Panna) JolanaHelix » jezinka001
Také neznám kartářku v Brně ale právě z pozice kartářky souhlasím s Lucinašek.
Karty važadují respekt,úctu a víru pokud chcete aby s vámi komunikovaly.Ale je pravdou že co člověk to jiný názor,neberme tedy lidem nevíru ve schopnosti kartářek a vy ostatní nám neberte naši víru v pomoc Tarotu. :17:
Všechno má svůj čas a své místo a každý z nás má na světě jiný úkol a jinou víru.Nebudeme se tedy vysmívat žádné profesi a tím zajistíme že sami nesklidíme výsměch!
Ve všech oborech jsou profesionálové a pak ti, co jim kazí pověst a s tím už nelze nic dělat,než popřát štastnou ruku při výberu. :15:
16.03.2010 - 20:31 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » Zakelina
No a to se právě dělat nemá. Vlastně tomu,kdo kartám nevěří,nebo se jim vysmívá,nemusí karty ukázat správnou odpověď. To vím proto,že můj bývalý manžel šel ke kartářce jak sám řekl *z legrace*.Kartářka to hned poznala,rozložila karty a hned je složila se slovy,*karty odmítají komunikovat*.
Já teda se stejnou otázkou byla i jinde,bohužel,potvrdila to, co řekla ta předchozí v Ústi,píšu bohužel,protože to byly pro mě nepříjemné zprávy. :23:
16.03.2010 - 19:45 | Filtr
(Rak) Zakelina
Napadlo mě, že by mohlo být docela zajímavé jít se stejnou otázkou třeba k deseti kartářkam...
16.03.2010 - 16:08 | Filtr
(Střelec) jezinka001
Kartářky v Brně neznám,ale mám zkušenost z jednou kartářkou v Ústi n/ Labem a dávám jedničku.Je to paní Eliška Bělecka a opravdu mi řekla pravdu(já její rady poprvé nebrala vážně).Klidně to tady napíšu,že se v kartách vyzná. A nejen v kartách.Pohledem do věštecké koule řekla.....ale to už nebudu na sebe prozrazovat.Snad jen to,že z koule vyčetla,který z dvojčat měl úraz a který se bude učít líp a je to tak. :63:
16.03.2010 - 15:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bombardelka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, před pár lety jsem navštívila paní Šípkovou z Vyškova a moc toho nevyšlo.
16.03.2010 - 15:37 | Filtr
(Vodnář) angela12
karty mluvi vzdy pravdu
16.03.2010 - 11:55 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » Light
Ty karty jsem vykládala sama sobě podle knihy,byly dobře promíchané,neviděla jsem na ně a to,že by si můj muž mohl vzít život,by mne nenapadlo ani v nejdivočejším snu.On se takovým "bláznům"vysmíval. :25:
16.03.2010 - 11:48 | Filtr
(Lev) Light » Ilon spí s měsícem
Jak už naznačil Pepíček je živod sled událostí, které se dají předpovídat.
Protože většina lidí nežije život vědomě tak sled událostí mají daný tím jak žijí už dávno předem, ty události se dají přečíst v energetických polích, protože čas v podstatě neexistuje, je jen sled událostí. Naše dnešní rozhodnutí udělají v souvislostech náš další průběh života. Proto se dá předpovědět s určitou pravděpodobností co se stane.
Čím víc tomu kdo uvěří tím víc se blíží k jistotě že se ta daná událost stane.
Ale neshazoval bych roli kartářek až do té míry jak bylo výše řečeno, myslím si že jsou kartářky které jsou schopny pomoci a ne každý je na vývojovém stupni pochopení že si může život tvořit sám. :74:
16.03.2010 - 11:38 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » BEAES
Kdo jde ke kartářce,nejde tam jen tak z plezíru.Ona se zeptá na co karty vyložit a už zná problém,který řešíme.
Dobrá kartářka pozná i z výrazu tváře,zda se ubírá dobrým směrem.K tomu nenápadná doplňující otázka...Někdy se lidé rozpovídají sami a ani si neuvědomí,co vše kartářce sdělili a pak se diví. :4:
Ale proč mi v kartách několikrát vyšlo,že budu vdovou půl roku před tím,než se to stalo,to mi hlava nebere. :39:
16.03.2010 - 11:20 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Light
i kartářky v brně jsou výrobci zrcadel :)
:61: :61: :61:
16.03.2010 - 09:08 | Filtr
(Lev) Light » PepaKopřiva
Nejmenuje se téma kartářky v Brně ?
15.03.2010 - 18:49 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
jo i to se může stát - já tady nepomlouvám kartářky já pomlouvám lidi, kteří si jdou koupit svůj osud jako když jdou do krámu pro máslo :)

psal jsem, že si svůj "osud" na začátku zrození vybíráme - tedy alespoň ty hlavní body - kam a komu se narodíme, zda-li budem heterosexuálem, homosexálem nebo nesexálem - protože odlišnost v tomto prostředí vede k většímu kontrastu a tím i k větší touze (protože odlišnost v této tak "hlavní" věci navíc kterou ostatní lidé nemohou změnit z nás dělá mistry v manifestaci a ve spojení se ze zdrojem

hups - to jsem nějak odbočil

takže pořád to budeš ty kdo jsi vytváří svoji skutečnost - pomocí svých myšlenek a pocitů - pokud necháš kartářku aby se její předpovědi usadili ve tvém podvědomí - změní tak tvoje myšlenky a tvoji realitu

přesně jak píšeš! vem zodpovědnost do svých rukou a zapomeň na služby "výrobců zrcadel" !

získáš tak největší dar a tím je UVĚDOMĚNÍ a záměrné tvoření své skutečnosti v souladu se Zdrojem (pokud začneš žít s láskou a radostí)

15.03.2010 - 16:48 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Eva
aby ne!

:30: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :61: :61: :61: :61: :61: :76: :76: :76: :76:
15.03.2010 - 16:47 | Filtr
(Lev) Eva » Wolfinka
To jo,já byla u kartářky a věděla i minulost a vše co mi předpověděla se plní. :25:
15.03.2010 - 16:43 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Wolfinka
ufon :)

svět je jako zrcadlo - každý máme svoje (co nahoře to dole a co uvnitř to vně)

realita funguje jako duální zrcadlo na jedné straně je vše fyzické (hmotné) na straně druhé je to metafyzický prostor variant

doma si stoupni před zrcadlo - přesně tak funguje realita - v zrcadle se odráží tvůj obraz - tak jako svět odráží obraz tvých myšlenek a pocitů

a právě všichni tito tvůrci zrcadel (kartářky atd.) ti předkládají obraz tvé budoucnosti, který se ti usadí v podvědomí (podvědomí bude odrážet tyto myšlenky do reality a jaká tedy bude manifestace?) vlastně ti říkají jak se máš chovat :)

smích
15.03.2010 - 16:34 | Filtr
(Střelec) BEAES » Wolfinka
To by mě také zajímalo, jak je možné, že když k nim člověk příjde, tak toho o něm ví tolik...?
15.03.2010 - 16:30 | Filtr
(Panna) Wolfinka » PepaKopřiva
:32: (promiň ,připadám si jako ufoun...) = nerozumím = tvůrce zrcadel... ?
15.03.2010 - 16:29 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Wolfinka
jé to je jednoduché :)

prostě existují lidé (nemusí to být kartářky a senzibilovéú kteří se dokáží napojit do jeho energetické obalu (nebo dokáží vidět auru, čakry) - přeci jenom minulost už se stala - už je jednou daná

zatímco předpověď pro budoucnost obsahuje mnoho proměnných - tedy existuje nekonečně mnoho variant jak se život dotyčného může od této chvíle vyvíjet - zase záleží na našem podvědomí - pokud příjme předpověď od tvůrců zrcadel je více než 50% šance na to že se vyplní
15.03.2010 - 16:22 | Filtr
(Panna) Wolfinka » PepaKopřiva
:) hele Pepo, díky! to se mi opravdu líbí! Dýchá z toho "život"! a proměnná...

:27: :27: :27:

z těch dogmat co jsme si upletli na sebe se mi už nějak udělalo ouzko ( :48:)

Ještě, pokud máš nějakou myšlenku - mohl by ses pokusit si vysvětlit, jak je možné, že se někomu zdá, že kartářka (či senzibil) zná jeho dosavadní život?

:3:
15.03.2010 - 15:42 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
já byl :) už to bude dva roky - smích, zkušenost - ano něco vyšlo :)

a proč to vyšlo? (kousek z mého videa)

Lidé si myslí, že osud je zcela v rukou majitele, druzí si myslí, že je předurčen a třetí se na svůj osud dívají jako na úděl seslaný na člověka shůry. A který pohled se blíží pravdě? Každý!

Všichni mají pravdu – cožpak by tomu mohlo být jinak ve světě, který představuje zrcadlo? Každému, kdo se před něj postaví, potvrzuje jeho obraz myšlenek.
Je li člověk přesvědčen, že je osud předurčen a nelze před ním utéct, pak skutečně bude realizovat takový sektor a scénář hry.
Pokud však člověk uchopí osud do svých rukou, jeho život přestane být záviset na okolnostech.

Chcete karmu? Budete ji mít, pokud si myslíte, že váš osud závisí na chybách, kterých jste se dopustili v minulých životech – budete takový osud mít!

Vztah k předpovědím a horoskopům má zvláštní povahu – na jednu stranu se nechceme na tyto věci spolehnout jenže kdesi v hloubi podvědomí se nám usadila myšlenka ale co kdyby? Člověka tak mimoděk realizuje to, co mu bylo předpovězeno – proto je pravděpodobnost více než padesátiprocentní

Ovlivňovat svůj osud dokáže každý, ovšem za podmínky že vezme kormidlo do svých rukou. Začít myslet a cítit se v souladu …

V takovém případě nemají služby proroků – výrobců zrcadle žádný význam, a čím by byli astrologové, jasnovidci a vykladači než výrobci zrcadel? To oni nám dávají k dispozici namísto předpovědi, která by byla neškodná, jen náhražkovou část našeho osudu – kousek zrcadla, do nějž se budeme muset dívat. Jak jinak?

Předpověď se nám usadí v podvědomí a bude programovat další osud. Nemluvíme tu o penězích za předpověď se platí jinak, nemůže být bez následků – ona platba se může stát člověku osudnou – vina neleží na bedrech, těch kdo osud prodávají jako zboží ale na těch již je kupují, jestliže se o předpověď zajímáte, získáváte zrcadlo a ptáte se jeho výrobce jestli se do něj můžete dnes usmívat.

Ale vy už svoje zrcadlo přeci máte! S vlastním zrcadlem jste svobodní!
15.03.2010 - 15:01 | Filtr
(Vodnář) angela12
Sama se vykladem karet zabivam a klientky rikaji ze se me i vyklady jinych karterek schoduji ale neni to z okoli brna


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »