Co myslíte?


13.03.2010 - 14:04
(Ryby) opulenka
Co myslíte?
Myslite že člověk po smrti může navštěvovat své milované,mě umřel tatínek od té doby ne pořad se zhasinalo světlo a ted i rozsvědcuje :8:nikdy to nedělalo žarovka je v pořadku nebliká nic podobného,vypinač vždy cvakne takže ve vypínači to taky není.Stalo se to už někomu?děkují za odpovědi :1:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
16.04.2010 - 15:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele BUFFYNASS, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj většinou se takové věci stavaj když se ma něco stat, můžou tě varovat nebo něco takovýho i mě se to stava bud rada že je to jenom vypinaní a zhasinaní světla.
16.03.2010 - 15:35 | Filtr
(Vodnář) mitea » jezinka001
Dakujem Lucinásek :74:
16.03.2010 - 15:31 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » mitea
Pro ty,které to zajímá je tu odkaz :
http://www.klinickasmrt.cz/ukazka-z…

Je to kapitola 2.Prožitek klinické smrti
a stoji za to si to přečist.
16.03.2010 - 15:25 | Filtr
(Vodnář) mitea » jezinka001
kde na nete si cítala o tej klinickej smrti?
Mna to zaujíma, ak by si este mala adresu... :74:
16.03.2010 - 15:05 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » luckyboy
Kdepak,duše neumírá ,umírá pouze tělo a duše se přesune do jiné dimenze. Zajímá mě, proč se v životě stávají různé věci,zajímá mě, co je po smrtí. Včera jsem narazila na netu na dlouhý článek,kde jeden muž popisuje klinickou smrt,je tam jeho jméno a město.Utopil se,byl 10 minut pod vodou,ale kamarád ho vytáhl a podařilo se lékařům jako zázrakem vrátit mu život,je na invalidním vozíku, atd...nebudu popisovat,ale je to velmi zajímavé čteni ...a další věc - moje sestra,když už byla *na druhým břehu*,byla 7 minut mrtva,všichni okolo začali plakát a ona se najednou probrala a strašně prosila vraťte mě tam zpátky,opakovala snad 20 krát *vraťte mě tam zpátky.*Jsou to moc smutné věci,jen chci říct,že smrti život nekončí ,duše se přesouvá do jiné dimenze,sestra byla při smyslech do poslední chvíle. :9:
16.03.2010 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » opulenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
On odvést do světla nepotřebuje,toho místa už dosáhnul-od sud přišel-oni se často vracejí,když vidí-(a oni to vidí),že se s jejich odchodem nedokážeme vyrovnat a trápíme se.Oni nám jenom chcou sdělit,že neumřeli,že žijou dál,že jediné co umírá je tělo-je to jakokdyž na koni dne svlékneš šaty a ulehneš ke spánku.Ráno se probudíš a oblékneš šat jiný,na tom nic není,ale to ty víš...Ke mě takto chodil děda po své smrti-měl sem ho moc rád.Mě to bylo vysvětleno tak,že se uzdravil.Rozumem jsem to tenkrát chápal tak,že znova ve svém domně,že znova dojí kozu a dává králíkům.Tenkrát jsem nevěděl o převtělování.Rozumem jsem to nechápal,protože to byla blbost-nemohl dojit kozu,když měl před týdnem pohřeb,ale srdcem jsem věděl že žije,byl jsem s toho zmatený,ale smutek mě přešel a já jsem se začal zajímat o nadpřirozené věci.Snad jsem Ti svím příkladem nějak pomohl.Good luck
15.03.2010 - 15:04 | Filtr
(Ryby) opulenka » Akea
moc děkují za podporu i ta malička mi vždy dodá sílu moc děkují :35:
15.03.2010 - 14:33 | Filtr
(Blíženci) Im the one » luckyboy
nemám strach :3:
15.03.2010 - 14:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » opulenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Akea, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:8:Nebuď na seba tvrdá. Keď je čas smútiť tak sa tomu nebráň. Musí to v tebe odznieť. Čas je veľký liečiteľ, ten Ti pomôže. Mám skúsenosti zo zvonením pri vchodových dverách, vždy v noci v rovnaký čas, ktorý som počula len ja. No a v tom období som nemala na to dosť síl sa ísť podívať a otvoriť. Tiež vyletujúce iskry zo zástrčky, nebola pokazená. To iskrenie popisovala aj známa, keď jej zomrela mama. Tak sa drž, ten odchod či je náhly, alebo sa dá očakávať, vždy rovnako bolí. Veľmi som Ti nepomohla, cítim s tebou. :15:
15.03.2010 - 12:26 | Filtr
(Ryby) opulenka » jitkakoc
ja si myslím že je připoutany ke mě ty věci se žarovkou se dějí jen mě a nikomu jinému ja se s tou tatínkovou smrtí nemužu smířit asi proto se tu zdržuje je to pro mě těžké pořad na něj myslím po nocích pláču a ptam se proč tak nečekaně odešel vždyt jsem mu toho ještě neřekla :42:dnes v noci se mě zdálo ak mě hladí po tvaři a říka že nemám už plakat že tam je mu dobře :9: :9:asi nejsem dost silná se od něj odpoutat a ani nevím jak to mam udělat kde vzít tu sílu :9:
15.03.2010 - 10:24 | Filtr
(Beran) jitkakoc
Já myslím, že to tak opravdu být může, ale je i spousta jiných vysvětlení v naší i jiné realitě. Asi je důležité zamyslet se nad tím, jak jste se s tatínkem rozloučily. Jestli vaše emocionální pouto není příliš silné a stále ho nedržíte příliš těsně u sebe, zda jste byly schopné se od něho odloučit, zda ho chcete nebo zatím nechcete pustit jít dál. To hraje velkou roli v tom, jestli s námi duše blízkých zůstávají a jak dlouho.
15.03.2010 - 08:51 | Filtr
(Ryby) opulenka » luckyboy
všem moc děkují za odpovědi moc mi pomohly jak stím trapením a smutkem co mam v duši je to těžké když umře osoba blízká a ještě těžší se stím vyrovnat udělam vše co jste mi radili at ja i tatínek dojdem klidu a jednou se můžem spolu opět sejít :9: :9:
14.03.2010 - 23:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » opulenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo někdo to tu říkal on má o tebe starost proto tam je,stačí když mu vysvětlíš,že se o tebe nemusí bát,že to zvládneš a že může dál žít svým životem ve světle.
14.03.2010 - 23:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » opulenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
on se s tebou přišel rozloučit,má tě rád tak nechce aby ses kvůli němu trápila.Nebyl to sen.Ve spánku duše cestuje a komunikuje na různých místech s různýma entitama podle toho co je potřeba...K nám přišla na vánoce babička,která už nežije.Oni jsou rádi když vidí své milované a taky rádi sliší jakože je máme rádi a tak,je to hodně povznáší a pomáhá jim to v posmrtném procesu vzestupu.
14.03.2010 - 23:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Im the one
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckyboy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano ale z višších sfér.neměj strach
13.03.2010 - 21:29 | Filtr
(Ryby) The Phantom
Určitě!Já mám to štěstí že se s duchy vídám každý den každou chvíli,vnímám je pocitem a intuicí a ve tmě je občas vidím jako bílé obrysy postavy,mráčky nebo tělo a křídla :76:
Tuhle se mi stalo že jsem jen tak stála v pokoji a najednou jakési křup,rup nebo plesk(nevím co přesně)asi tak deset cm u mého boku :23:a za pár týdnů zas a to u večeře,večeřela jsem sama a svítila jen svíčkama a zase asi deset cm nad mou hlavou křup nebo prásk jako když se rozbije talíř,bylo to prostě ve vzduchu a vždy deset cm nad nebo u nebo vedle těla(hlavy,ramena,boku atd.)ale nevím co to bylo,jestli varování nebo návštěva :25:
13.03.2010 - 20:30 | Filtr
(Váhy) Ireth » opulenka
Ano je to velmi těžké. Na druhou stranu možná byste se měla zamyslet nad tím, že je šance na další setkání v příštím životě.:)Řekla bych, že to může být duch, ale samozřejmě to nemusí být tatínek i když je velká pravděpodobnost. Mě osobně nedávno navštívil dědeček. Před nějákým časem se mi do ruky dostala jedna kniha s touto tématikou. Tvrdili v ní, že duchové mají velmi rádi když na ně zesnulí myslí, a že každá myšlenka na ně je k nám přivolá. Skuste si intuicí uvědomit, jestli jde opravdu o tatínkovu přítomnost třeba pak už nebude mít potřebu upoutávat na sebe pozornost pomocí žárovky.:) :74:
13.03.2010 - 19:39 | Filtr
(Ryby) opulenka » jezinka001
mě se taky o tatínkovi zdálo taky mi říkal že je mu tam dobře že je tam pěkně
13.03.2010 - 19:18 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
bude to trvat dlouho, než se s tím smíříš, ale neplakej, ono je to moc bolí. Mysli na něj s láskou a vděkem, co ti všechno do života dal. :35:
13.03.2010 - 19:13 | Filtr
(Střelec) jezinka001 » opulenka
Vím,že je to těžký,také mi zemřel tatínek a pak dvě sestry mladší ode mě – rakovina.Nechci sem vnášet nostalgickou náladu a psát o tom,ale nedá mi nenapsat něco co je podle mě zajímavé.Když umírala sestra, tak najednou očí se ji rozzářili a viděla tátu,mluvila s ním.Já si pak uvědomila,že zatím,co se loučila s živými na druhé straně se radovali a vítali ji tam ty zemřeli.Takže i když je ten odchod blízkého člověka moc bolestný,řeknu si v duchu,vždyť my se *tam* všichni za pár roku stejně sejdeme.Když budeš klidnější ty,tak i jeho duše odejde s klidem a právě proto je dobře se i modlit,zapálit svíčku.Mě třeba strejda po smrti ve snu oznámil,že se tam má dobře a pro tetu si přijde o Vánocích,ale neřekl o kterých (kterého roku).
13.03.2010 - 19:00 | Filtr
(Ryby) opulenka
děkují zkusím snad to citově zvládnu :42: :42: :42:
13.03.2010 - 18:55 | Filtr
(Blíženci) Im the one
wau,díky moc :1:
13.03.2010 - 18:17 | Filtr
(Lev) Eva » miluška medvídková
Krásně jsi to napsala Miluško. :17: :27: :76:
13.03.2010 - 17:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » opulenka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele violenka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
.....a hlavně, jak už bylo řečeno, nestahovat duši zemřelého zpět na zem, když ona už chce odejít.( pláč, smutek, nevyrovnání se s odchodem dotyčné osoby )- to všechno totiž způsobuje její problémy dostat se na "druhý břeh"( do nové dimenze ). :8:
A ta modlitba ( vřelá, od srdce, jinak za nic nestojí ), ta je nesmírně důležitá. :27:
13.03.2010 - 16:54 | Filtr
(Panna) dj.kelly
mám naprosto stejnou zkušenost. když mě před 5i lety zemřela matka, chodila mě blikat s lampičkou na nočním stolku. taky všechno OK, žárovka, vypínač... prostě sama se rozsvěcela, zhasínala, blikala, jak se jí chtělo... dlouho mě to vrtalo hlavou... jednou v noci, zase blikala, jsem nahlas oznámil, že vím, že to dělá ona a že nechci, aby to dělala, že z toho mám blbý pocit a od té doby šlus - už ani jednou neblikla.
Příspěvky: 52-28 27-3 2-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »