Varování nebo paranoia??


02.03.2010 - 10:59
(Blíženci) Elatka
Varování nebo paranoia??
Mám dotaz.. normálně si v sobě většinu věcí srovnám, ale tohle je tak nějak příliš na mě.. za poslední rok mi zemřeli 4blízcí lidé. 11.6. babička na rakovinu střev, 28.7. táta na rakovinu plic, 24.11. jeho mladší bráška na rakovinu uzlin v krku a 24.1. děda - snad na stáří. Od té doby, co umřel táta (měl 48) a jeho mladší bráška ( 46let ) tak mám v sobě furt přesvědčení, že vymíráme na rakovinu. Navíc se mi v podpaží udělala malá hrčka a intimních partiích taky, jsem pořád unavená, pořád mě bolí celé tělo.. a do toho se mi pořád dokola zdají sny, že umírám na rakovinu a jednou v noci zemřu a tříletá dcera, která se mnou spí v posteli mě nebude moct ráno vzbudit apod. Ty sny jsou čímdál horší, dneska jsem se budila co 20min. uplně vyřízená. K dr. se chystám, abych měla klid, ale nikdy nevíte.. Tátovi zjistili rakovinu v půli května a za tři měsíce oslepl, ochrnul, měl pleny.. strýc to měl za měsíc.. babička tři týdny.. Myslíte, že ty šílené živé sny, kdy přesně vidím, jak sedím na chemoterapii a vypadávají mi vlasy, hubnu apod.. jsou nějaké varování nebo jen moje paranoia z nevyrovnání se s tím vším?? :(

Stránka: 2 1
Řazení:
07.03.2010 - 12:10 | Filtr
(Ryby) Lilo
Docela nedávno jsem byla v podobné situaci. V rodině máme taky několik úmrtí na rakovinu a můj tatínek zemřel na rakovinu ledvin v 51 letech. Já jsem začala mít křížové bolesti a samozřejmě se dostavil i strach, že to můžou být ledviny. Až výsledky vyšetření mi daly klid. Takže ti přeji, aby i tobě spadl kámen ze srdce a výsledky byly v pořádku.
07.03.2010 - 12:05 | Filtr
(Panna) Irian von Sayfang
Ahoj Elatko.) Za prve jde nejspise o blok, ktery vznikl prave tim, ze tvoje rodina tu nemoc mela, coz nemusi nutne znamenat ze ji mas taky, ovsem pokud si v te myslence budes "lbovat" a nepokusis se tu myslenku zmenit, docela jiste si to privolas. Staci to jen jinak zformulovat a odehnat to. Rakovina bezne koresponduje s tim, ze clovek si nedokaze uzivat zivota s prirozenou plnosti, potlacuje hlas svedomi a namisto toho nasleduje chtic, ktery nas emuze naplnit. Takovy bezny konzumni zivot je pro rakovinu uzasnou potravou, ale kazdy den amme bezpocet moznosti, jak to pomalicku napravovat a prosvetlovat nase zivoty pochopenim, coz samo o sobe prinasi szdraveho ducha i telo. Znas Louis L. Hay? slysela jsi nekdy o tom, ze si sama vylecila rakovinu? je to "jen" o pristupu k zivotu. Nenakladej na sebe utrapy druhych lidi, aspon dokud tuhle situaci nevyresis. Nebojte se rakoviny! Bojte se sami sebe, svych myslenek, pocitu a cinu! Kde je duch lasky a harmonie, neni pro rakovinu misto! Rakovina probouzi vedomi lidi, aby zacli s zivotem neco delat. Ty uz jsi byla probuzena, tak muzes zacit a vsichni te v tom podpori.) v tvem pripade by mohla pomoci kineziologie.) Afirmace: Jsem zdrava, krasna bytost bezvyhradne milujici zivot a on na oplatku miluje me.) krasny den .)
04.03.2010 - 22:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Lothorien, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj zlato.. jsem ze Vsetina.. tak ti odpovidam... :1: premyslela jsem jestli te znam... :1: vis ani sem ty prispevky nedocetla a uz sem mela ideu... a nakonec v jednom odstavci sama pises svou odpoved na sve trapeni ...myslim ze te netrapi rakovina, jen je to paranoia, ze zanechas holcicku samotnou na svete ...ale i to je cesta.. pust ten strach, tentokrat ji urcite neopustis :34:
04.03.2010 - 13:43 | Filtr
(Beran) mário1
Pamatuj si že většinou to co se ti zdá je pravým opakem toho co skutečně bude :3: :1:.A ještě jedna dobrá rada na závěr všechno to umírání překazí jen svatba :29: :29: :29: a buď pozitvní protože když ne tak na to nakonec doplatí i tvé okolí :27: :27: :27:
03.03.2010 - 20:52 | Filtr
(Lev) Safienka » Elatka
Já myslím, že je to normální stav a věc, že se s tím člověk jen tak nezžije..zvlášť, když to jsou ti nejbližší...
03.03.2010 - 20:36 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Safienka
No vidím to spíš na to, že jsem to prostě nevstřebala. Jsem příliš citlivá a během půl roku tohle.. to bylo moc. Nejspíš potřebuju delší dobu k to se s tím sžít.
03.03.2010 - 20:34 | Filtr
(Blíženci) Elatka » jitkakoc
No, my naštěstí nic vracet nemusíme. Já nám pravidelně dělám štít na ochranu proti negativním duchovním bytostem a pravidelně je odvádím jak ze mě, tak z ní a našeho okolí. S dušičkama nemáme problémy. Taky třeba jednou budu bloudit ztracená a budu hledat pomoc. ;)
03.03.2010 - 20:13 | Filtr
(Lev) Safienka » Elatka
Není to tím, že ti chce tělo nějakým stylem dát najevo..aby sis to právě všechno neplánovala?;) chce to pohodu, klid...:)* :74:
03.03.2010 - 20:01 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Elatka
po několika sezeních třeba pak už jo, ono se to dá naučit takové to soustředění jen na jednu nit a jednu cestu, ale celkově je určitě lepší mít tam tu podporu a vedení. Budu ti držet palečky a jak jsem četla s malou a s těmi dušemi co vidí... Naše známá je na tom stejně a její dcera na tom byla také tak. Když začala chodit do školy, tak toho na ní bylo moc, nakonec žádaly (ale nevím přesně koho) jestli by mohly ten její dar vrátit na určitou dobu, vyšlo jim to, dnes už je jí dvacet :-))
03.03.2010 - 17:59 | Filtr
(Blíženci) Elatka » jitkakoc
Já toho nejsem schopná sama. Mám takovou tu hlavu, která má v sobě jakoby další tři samostatně myslící, které mě pořád rozptylují a nenechají mě v klidu. Už dávno teda vím, co jsem byla v minulém životě a jak jsem zemřela, to jsem si prožila jakoby znovu a teda nikdy víc.. aspoň vím, proč se bojím hluboké vody y velmi těsných prostor. :/ Ale sama si to takhle procházet bych nezvládla..
03.03.2010 - 17:38 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Elatka
Vlastně se vracíš po těch negativních emocích zpět po časové linii (u tebe asi strach ze smrti nebo ztráty)do minula. Vžiješ se do toho pocitu a vybavuješ si zpětně kdy jsi ho zažila poprvé až k tomu který je první. Pak procházíš tu situaci kdy jsi měla tento pocit od počátku až do konce a snažíš se vycítit všechny negativní emoce i fyzické bolesti, které v ní jsou obsaženy. Když ji prožiješ až na konec, začneš opět stejnou situaci prožívat od začátku - stále dokola a sama uvidíš jak se postupně neg. emoce odbourávají a vše přechází do pozitivna. Opakuje se to až do chvíle, kdy ta situace není úplně oproštěná od negací. Pokud sestoupíš už na tu prapůvodní, je pravděpodobné, že ostatní se zpozitivní sami. I když u těch osobních ztrát to asi bude muset být jednotlivě a je třeba k tomu přidat rozloučení, odpuštění - ale to jsi asi dělala, když jsi své blízké vyprovázela. Samozřejmě se může stát, že ti tam bude zasahovat někdo jiný, tak je dobré si poprosit o ochranu. Jediným zádrhelem je, že pokud tam nemáš terapeuta a ty jsi hodně citlivá, může se ti stát, že už napoprvé skočíš do události v některém z minulých životů a je třeba aby ti terapeut pomohl udržet se "nohama" tady na zemi, protože se jedná často o dost drsné události. Vědomě by bylo dobré projít alespoň ty z tohoto života, to pak ale znamená, že nějaký další zážitek může přivolat strach zpět, pokud není vyčistěno vše. Na závěr je dobrá nějaká pozitivní meditace nebo vizualizace, třeba zdraví :3: Nejvíc ovlivňující v těch situacích jsou vlastní myšlenky a všechny postuláty - to co ti někdo nebo ty někomu říká, těch si hodně všímej, aby se dokonale přetransformovaly na pozitivní
03.03.2010 - 17:14 | Filtr
(Blíženci) Elatka » jitkakoc
Nevím, jak na to.
03.03.2010 - 17:14 | Filtr
(Blíženci) Elatka » Buddha/2
To já dávno udělala. Moc dobře vím, čeho se bojím. A všechny zemřelé z loňska jsem osobně vyprovázela ke karmickému soudu.
03.03.2010 - 17:05 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Elatka
hmmm, to máš pravdu, často mě dost mrzí, kolik si za to říkají, málokdo z potřebných si to může dovolit... :48: a co zkusit si to projít sama? Jak čtu tvé příspěvky, tak vidím, že bys to zvládla
03.03.2010 - 15:56 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Elatka
A to co se ti pokouším poradit bys nechtěla zkusit ?
Je to taky svým způsobem hlubinná terapie,a má dvě výhody. 1.funguje,2. nemusíš nikam chodit a ještě za to platit.Takže vlastně 3.A pak ještě jednu,ale to zjistíš když to zkusíš.
Držím :15: :15: :17:
03.03.2010 - 15:46 | Filtr
(Blíženci) Elatka » jitkakoc
Na regresi chci, ale bohužel, jako matka nemám peníze a tohle je pro mě trochu moc peněžní výdej. :( Přijdou mi ještě dva poslední rodičáky, ze kterých musím zaplatit co se dá a to bude zas zlo. :(


Děkuju všem. Krásně mě podporujete a pomohli jste mi hodně. Děkuju moc. :74: :74: :74:
03.03.2010 - 14:48 | Filtr
(Beran) jitkakoc » Elatka
Ahoj, já myslím, že ty sny tě mají popohnat do těch nových začátků. M8š za sebou spoustu negativních zážitků a ta negativní energie tě možná brzdí od pokračování vpřed, ale zároveň máš velké plány, které se chtějí uskutečňovat. Možná to spolu neladí a tak se ti to vrací, aby sis uvědomila, že je třeba s tím něco udělat. Na tvém místě bych zkusila nějakého psychoterapeuta co dělá hlubinnou abreaktivní psychoterapii, aby s tebou vyčistil negativní energii toho posledního roku a pak budeš na novém startu :27:
03.03.2010 - 12:25 | Filtr
(Lev) Eva
Vím co prožíváš,když jsem čekala miminko a byla jsem v 5.měsíci šla jsem na vyšetření a bylo mi řečeno,že mám v sobě čtvrtý stupeň rakovinového nádoru,pátý už je čistý nádor v děloze.Okamžitě mě převezli do nemocnice odoperovali,zhroutil se mi celý svět.Nic se nedalo dělat,doma jsem měla sedmiletého syna a manžela.Každá chvíle kdy jsem mohla být se synem a manželem byla ta nejkrásnější ikdyž vykoupena slzama.
Elatko chci Ti říct,že srdíčko v tu chvíli prožívá velký žal ale Tvoje holčička potřebuje mámu.Odháněj od sebe tyhle myšlenky,já jsem je odehnala a dnes jsem šťastná,že můžu být se svými nejbližšími.Přeju Ti hodně síly a štěstí. :17:
03.03.2010 - 11:50 | Filtr
(Blíženci) zdraví1
vůbec se ti nedivím já prožívala něco podobného když můj děda zemřel na rakovinu tlust.střeva,pak mamka rakovinu a já jí vozila každý den 60km do nemocnice na ozařování,pak když jsem viděla umírat ty lidi v nemocnici mamka měla na pokoji 18letou holčinu který nedokázali pomoct atak už jí poslali domů dožít,zdravotní sestřičku která měla doma dvě děti jedno ročního chlapečka(zemřela do roka),měla jsem strašné sny že tu rakovinu chytnu taky začala jsem bláznit naočkovat proti rakovině děložního čípku, už si střádám na injekce i pro dceru.naštěstí se stoho mamka trochu vylízala je to lepší jen kdyby neměla porád takové řeči o smrti že než aby zase trpěla že na to znovu nepůjde to se radši zabije atd...Jsem ráda když jí můžu pomoct,oporou atd..ale ničí mě to stačí mi hodka sní nebo když mi telefonuje a chce si postěžovat jak jí je zle a pak jsem vyřízená půl dne . :74:
03.03.2010 - 11:27 | Filtr
(Blíženci) Elatka » josefinka1
To se lehce řekne, když máš čerstvě tříletou holčičku, která Tě miluje a ty miluješ ji a nemáš ji komu trvale svěřit. :( Já se smrti nikdy nebála. Vždycky jsem ji brala jako naprostou samozřejmost. Až co mám Ellinku, tak mi vadí, že můžu zemřít kdykoli.
02.03.2010 - 18:58 | Filtr
(Rak) karamel » Elatka
z karet toto není... :76: :20:
02.03.2010 - 16:18 | Filtr
(Býk) Theodwyn
Když to tak vezmu kolem a kolem, rakovina je všude.
Jak píšou ostatní, negativníma myšlenkama si ji spíš přivoláš.
Jinak ti můžu doporučit Kombuchu, je to úžasný elixír na tvou únavu, špatné stavy a uvádí se, že velmi účinný právě proti rakovině.
Přeju hodně štěstí a krásné myšlenky :74:
02.03.2010 - 16:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Elatka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
možná dokázat to přijmout, že bys také umřela i když se to lehčeji říká, přestan se bát smrti, prý je to jenom přechod do něčeho jiného.
02.03.2010 - 16:14 | Filtr
(Váhy) Buddha/2 » Elatka
to vypadá,že se skládá víc věcí dohromady.
Ale asi nejsilnější je Tvůj strach.Je mi jasné,že se snadno řekne pozitivní myšlení,ale zkus na to jít z druhé strany.
Neboj se si svůj strach přiznat,to je první krok.Ujasnit si,z čeho konkrétního máš strach,prostě ho co nejvíc poznat v bdělém stavu a pak se Ti nebude zasouvat do podvědomí a vylézat ven ve snech.
Zkus si před spaním představit ty co umřeli,ale jako zdravé,pošli jim své požehnání a přej jim ,aby se příště narodili jako zdraví,šťastní lidé. :17:
02.03.2010 - 15:37 | Filtr
(Blíženci) Elatka » BEAES
O tom vím dost, jen je v některých případech těžké si to vtlouct do hlavy. :(
Příspěvky: 46-22 21-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »