Jak se z nás stanou léčitelé?


14.02.2010 - 21:50
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jak se z nás stanou léčitelé?
Bylo by fajn,kdyby každý z nás mohl pomoci,když má někdo bolest,ale jak na to?Četla jsem ,že tu možnost má každý,jen vědět jak.Zkoušela jsem léčit nejprve svého kocourka.Rukama jsem jezdila kolem tělíčka a pálily mě dlaně.Nemohl se vyčůrat.Pomohlo mu to,ale neuměla jsem to ze sebe vyhodit.Co jsem na sebe v táhla a tak jsem den trpěla já.Jak se toho pak zbavit.Plamenem,vodou teplou nebo studenou.Poradí mi někdo? :12:

Řazení:
15.02.2010 - 23:23 | Filtr
(Kozoroh) hledající
Myslím si, že při léčení kohokoliv musí dostat člověk povolení z vesmíru, protože může třeba narušit něčí karmu apakby mělz toho sám problémy.Já léčím(jen svou rodinu ) v poslední době energií Shamballa(energie vyšších dimenzí) o kterou požádám a posílám ji většinou Vyššímu Já léčeného, aby ono rozhodlo, zda energii pro dotyčný problém přijme nebo ne.Duše ví, je moudrost sama.Zda smím, poznám podle proudění,když přestanu ji cítit, končím.Opláchnu ruce, poděkuji, že jsem směla být kanálem této energie,protože to není moje energie, ale ducovních bytostí Shambally.Tak to dělám já.
15.02.2010 - 21:09 | Filtr
(Střelec) terere » Robert Isfaháni
ano souhlasím,chránit se je třeba :17:

a já znám zas pár lidí co v životě nekouřili a měli rakovinu plic :3:
15.02.2010 - 20:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Robert Isfaháni
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Máš pravdu.Souhlasím s Tebou a děkuji. :15:
15.02.2010 - 20:15 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni » Micki
To možná má, ale proč se zbytečně úmyslně nebo nevědomě ničit. Léčení na úkor vlastní likvidace nemá valného smyslu.
15.02.2010 - 17:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Robert Isfaháni
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslela jsem si,že každý má dáno,jak dlouho má na tom světě být. :76: :76: :76:
15.02.2010 - 17:44 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Když je člověk nadán léčitelskými schopnostmi a chce se tomu věnovat, je nutné aby se naučil metody vlastní ochrany o očisty, jinak si koleduje o závažné problémy. Je nutné také umět rozlišit koho léčit a koho ne a spoustu dalších věcí. Takových léčitelů co se nechránili a neřešili žádné vlastní problémy jsem už několik potkal, ten poslední zemřel na komplikovanou rakovinu plic, jater a střev.
15.02.2010 - 16:07 | Filtr
(Rak) karamel
Také si myslím, že řada lidí má léčitelské schopnosti, ale není to tak jednoduché...musí naslouchat sám sobě..

Je důležité s čím a jak pracujeme. Jak můžeme pomoci, tak můžeme ublížit. Prakticky i sobě. Ve víře, že pomáháš může vstřebat špatnou energii..

máš to jako s hádkou, někdo se tím nakopne a někomu to veme veškeré síly.

Také každý neléčí jenom rukama..


Já mám za to, že vy své kouzlo máš ve slovech více v řeči než v písmu.
15.02.2010 - 15:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Danafantom, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zkus si ty obtíže, cos vytáhla z kocourka, představit jako energii, a tu pak ze sebe vytáhnout a poslat jí pryč s dodatkem, ať si jí vezme, komu se hodí. :27: :74:
15.02.2010 - 14:32 | Filtr
(Rak) Shirma Nuwa » Siraels
přesně tak souhlasím s tebou! jak jsi psala možnost snad ale vrozenou shopnost ne!!! a i když se to teda někdo takový dobře naučí, ok.když předem než s tím začne si zjistí ještě co a jak,jak správně s tím pracovat a dodržovat k tomu určitou životosprávu.To potom jo. Ale stejně skutečnýmu léčiteli či šamanovi si myslism nevyrovná,protože: kde má jeho vize? a vrozený instinkt hlubokou intuici? jo ještě intuici má v sobě skrytou každý a dá se rozvinout do jisté míry ale ne jasnozřivost,jasnovidnost ne vize nemluvě o dalších věcí,který takový lidé ovládají.jinak si myslím,že ale všechni co v sobě něco najdou a rádi by se stali léčitelem,tak tu vrozenou schopnost mají :3: :15:
15.02.2010 - 08:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » terere
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tam bylo psáno, že se to má zpracovat i nějak myšlenkově :63: myšlenkově přeměnit.
15.02.2010 - 08:42 | Filtr
(Střelec) terere » josefinka1
..proto je nejlepší a osvědčená metoda nad plamenem a to se spálí vlastně všechno :15:
15.02.2010 - 08:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já četla, že i léčitelé profíci někdy přenáší choroby z jednoho pacienta na druhého,když ta setřesená nemoc zustane v prostoru a "nalepí" se na dalšího pcienta ono se to prý musí umět zpracovat i po tom ošetření nemocného ta negativní energie a ne jenom někam kousek odložit.
15.02.2010 - 07:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Stejně jako člověk využívá cca 10% svého mozku a nikdo neví, co v těch 90% "spí", tak léčit energií, díky které žijeme, může v podstatě každý, kdo věří, že se to dá a něco pro to udělá.
naprosto každý člověk v sobě má zakodováno, že když se někomu něco stane, automaticky mu místo hladí, nebo jej hladí po vlasech či mu místo pofouká. Je to přesně ta energie, kterou mu dáváme a on ji vnímá hlavně psychicky. Ona však v něm pracuje i na konkrétním problému. Jenže když s ní neumíme pracovat, tak sedíme u nemocného, předáváme mu svojí energii a "nedobíjíme se" a tudíž se vyčerpáme a sami jsme pak na padnutí či dokonce můžeme onemocnět, protože se tak oslabíme.
Takže základem je pouze energii dávat - nechtějte někoho zbavit bolesti, když s tím neumíte ještě zacházet. Jen dávejte energii, aby mu pomohla v léčení.
A další věcí je umět se dobít.
Tak hodně štěstí.
:27:
15.02.2010 - 06:58 | Filtr
(Lev) růžička
Spíše je to genetické,rozvíjíme se pomalu a nacházíme nové a nové věci , nědy i sami jsme mile překvapany co ty naše ručičky dovedou :3:
Jsem původně strojařka.Nikdy by mne ani ve snu nenapadlo , že půjdu touto cestou a že to bude můj velký srdečný kůń.
Když to tak pozoruji kolem sebe , spíše ty schopnosti mají lidé co sami poznali na sobě zákeřnou nemoc a úspěšně zvítězili nad ní.
Jde o lidi srdečný a dokáží se i více vžít do těla nemocného. :15:
15.02.2010 - 00:37 | Filtr
(Střelec) terere » Siraels
:3:léčení nemocných přikládáním rukou-magnetismem je známé už odpradávna :3:
každý člověk anebo každý živočich má kolem sebe biopole -energeticko-informační obal a je možné si schopnosti v oblasti léčby sebe i ostatních nacvičit,trvá to delší dobu a je potřeba překonat vlastní agresivitu,egoismus,závist,podrážděnost protože tyhle vlastnosti způsobí velkou ztrátu energie
pak je potřeba být hodně trpělivý a pouze zdravý a dobrosrdečný člověk může léčit
no pak následuje několikaletý nácvik a už to jde :3: :4:
je to jednak cvičení,dýchání,meditace,naučit se představivosti,dobíjení,stravování a pak už je to brnkačka :27:
15.02.2010 - 00:05 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Za svůj názor nepředpokládám,že "má každý v sobě léčitelské schopnosti". Existují např.lidé,kteří perfektně ovládají tzv.astrologickou diagnostiku či pulsní diagnostiku,ale terapeutické schopnosti nemají (myslím tím např.léčbu energií).Podobně jako každý se nestává geniálním matematikem či skladatelem,tak se každý nestává léčitelem. Zatímco u té matematiky či hudebního nadání by se dalo mluvit o "vlohách" rozvíjených ve "schopnosti",u léčitelství bych hovořila o "šestém smyslu". Předpokládám,že se dají "naučit" určité léčitelské techniky,nikoliv ovšem schopnosti. Léčitelské schopnosti jsou vrozené a víceméně specifické.Podobně jako je tomu např.u výkladu karet-mohou existovat lidé,kteří se "nabiflují" několik knih o kartách z publikací byť významných "učitelů",ale nikdy nebudou výklad ovládat tak dobře,jako např.člověk,který poselství karet rozumí vlastní intuicí. (takový člověk "čte" spontánně,"mezi řádky"-nepotřebuje textové komentáře..)-obdobně to bude podle mne i s těmi léčitelskými schopnostmi... :27: :27:
14.02.2010 - 23:55 | Filtr
(Rak) Loen
:4: No, jak popisuješ, žes to vtáhla do sebe a nemohla ses toho zbavit to znám, kamarádka se mě pokoušela zbavit bolesti a vtáhla to do sebe - mě bolel jen prst a po jejím "zákroku" sice bolet přestal, ale ji začala bolet celá ruka :4: A prosila mě ať si to vezmu zpátky
:4: :32:...

Já osobně "využívám" toho, že jedna ruka je přijímač a druhá vysílač (přijímač pokládám tam, kde mě to bolí a vysílačem to odvádím rovnou pryč - třeba do země...)
14.02.2010 - 23:52 | Filtr
(Střelec) terere » HappyLu
čau :3:jo osobní je dobrá :75:
14.02.2010 - 23:43 | Filtr
(Rak) HappyLu » terere
anebo osobní zkušenost..zkouška.. :17:
14.02.2010 - 23:39 | Filtr
(Střelec) terere
no schopnost léčit má každý,jen více či méně rozvinutou
je to tím co jíme,jak žijeme..třeba víc s přírodou
rozvíjet se dá a je velká spousta možností
hodně pomáhá meditace,velmi dobře se pracuje s reiki,
schopnosti se nejen dědí,ale dají se vypěstovat,jako kytka :3:
zničit převzatou nemoc je nejlepší nad plamenem,pak vyklepat a podvodu
ale nejdříve si raději načti info z literatury
určitě najdeš,když budeš hledat :17:
14.02.2010 - 23:10 | Filtr
(Rak) Shirma Nuwa
nevěřím,že každý má možnost léčit,takový dobrý léčitel či šaman mívá shopnosti a to nadpřirozený což nemá každý!je to totiž dar. dá se to naučit to jo,ale ne každýho,a když teda tak je třeba mít správný a důležitý informace,učení i když v sobě něco objevíme,tak pokud nás instinktivně a intuitivně nenapadne,jak s tím správně naložit,tak je nutno o tom co nejvíce přečíst a zjistit jak s tím nakládat,dřív než se do něčeho pustíme. Takže je třeba si dobít energii z vesmíru,protože když chceš lečit tak ty sama musíš mít na to dostatek energie.když se ti podaří někoho vyléčit,vytáhnout z nemocnýho tu nemoc,musíš ji ze sebe dostat a to to právě tou energií z vesmíru,ještě než začneš léčit dalšího a je dobrý se taky vysprchovat a představovat si jak se zbavuješ té špatné energie no a pak se dobít té positivní z toho kosmu. tak hodně štěstí.jo a ještě něco,meditace a relaxace.. třeba pomocí takové hudby.hodně síly je taky v přírodě.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »