Průvodci a andělé.Setkali jste se někdy s nějakým?


10.02.2010 - 16:12
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Průvodci a andělé.Setkali jste se někdy s nějakým?
Mám více zážitků,ale tento vám povyprávím.Když jsem začala jezdit každý den do zaměstnání vlakem,tak mě už nervovalo,jestli přijedeme v čas,jestli vlak nebude mít zpoždění a jestli bude místo,kam si v šest hodin sednout.Padaly mi vlasy,kolikrát jsem stála v uličce na jedné noze.Hrůza.A tak jsem jednou požádala svého průvodce nebo někdo řekne andělíčka strážníčka o pomoc.Stalo se,že proti mě seděla jako v mlze postava,ale pouze jsem rozpoznala obličej svého dědečka.Nevím jak to popsat.Jako kdyby byl v mlze a ne hlasem,ale vnímala jsem telepaticky,jak mi radí,co mám udělat.Najít si kupé,kdo mi bude sympatický a přestat se už bát.Před tím než jsem se s ním setkala jsem skákala do rozjetého rychlíku a to asi také k tomu setkání přispělo.Pak jsem jezdila ještě sedm let,ale už bez problémů.Máš také nějaký zážitek,který Ti pomohl začít nebo pokračovat dál?

Řazení:
11.02.2010 - 19:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Aillé
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Věřím Ti.Akorát,když se to stane,tak si to nějak neuvědomíme až když je to zkutečnost.
Vzpomínám si na situaci,kdy se babička k nám vrátila z komatu.Byla týden v bezvědomí a lékaři
řekli,že už jí není pomoci.Švagrová mi telefonovala,co jí lékař řekl.Nejprve si ukopla palec,to už bylo první varování a odpoledne jsem si šla lehnout a jak jsem na to myslela,oslnilo mě silné světlo a v něm tmavá postava,která se ke mě blížila a to jsem vylítla a volala jsem babička bude žít.Doma na mě koukali jak na blázna. Druhý den babičku převezli na normální pokoj,kde jsme jí museli znova učit chodit a jíst.Byla tady s námi dalších pět let. :76:
Nedovedu si vysvětlit proč žluté světlo jako je slunce a v něm tmavý obrys člověka.A to se mi stalo 2x zase při jiné situaci.Setkali jste se s tím někdo?
11.02.2010 - 18:16 | Filtr
(Panna) Aillé
Jednou v pět ráno mě probudila něčí přítomnost v mém pokoji. Vnímala jsem v polospánku, že je v pokoji moje babička, která ale v té době byla vážně nemocná a reálně tam být nemohla. Vnímala jsem, že se se mnou chce rozloučit, tak jsem se s ní v polospánku rozloučila a zase tvrdě usnula. Ve čtvrt na sedm nám přišel říct příbuzný, že babička v pět ráno zemřela. Pak nevěřte na věci mezi nebem a zemí.
11.02.2010 - 17:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Eva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje dcera měla také setkání a docela jí to vystrašilo.
Když jí zemřela babička,tak ráno se lekla ,že jí vidí sedět v křesle.Byl to sice moment,ale nikdy na to nezapomene.Říká se,že se s ní byla naposledy rozloučit.Je to někdy i neuvěřitelné,ale kdo se s tím nesetkal neuvěří. :76:
11.02.2010 - 17:05 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
JAK POPROSIT ARCHANDĚLY O POMOC.

POHODLNĚ SE POSAĎTE, ZAVŘETE OČI. PROCHÁZEJTE CELÝM SVÝM TĚLEM A UVOLŇUJTE KAŽDOU JEHO ČÁST. UTIŠTE SVÉ MYŠLENKY. NECHTE JE BEZ POVŠIMNUTÍ PROPLOUVAT VAŠÍ MYSLÍ. SOUSTŘEĎTE SE NA SVÉ NITRO. NYNÍ ZAVOLEJTE ARCHANDĚLA, A POPROSTE JEJ O POMOC.
ARCHANDĚL PŘICHÁZÍ JAKO ZÁŘIVÉ SVĚTLO, VAŠE TĚLO ZAČÍNÁ VIBROVAT. POPROSTE ARCHANDĚLA A NECHEJTE HO PŮSOBIT NA VÁS. ODDEJTE SE TOMUTO POCITU.
MŮŽETE TAKÉ USLYŠET HLASY, PŘIJMĚTE TO JAKO POSELSTVÍ PRO VÁS.



ARCHANDĚLÉ:

RAFAEL
v doslovném překladu "zářící léčitel". Je Archandělem Lásky a smíchu. Uzdravuje vaše tělo, emoce, myšlenky, situace a naše spojení s Bohem. Pomáhá při poranění citů, zlomeném srdci, regeneraci a omlazení. Jeho zář je zelené barvy

MICHAEL
je Archandělem síly, odvahy, spravedlnosti a milosrdenství. Pomáhá když se cítíme bezmocně, při nočních můrách, když potřebujeme ochranu a více bojovnosti, při vyčerpanosti, k očištění místností. Jeho zář je modré barvy.

GABRIEL
je Archandělem míru, naděje, poselství a přeměny. Pomáhá při beznaději, depresi, žalu, negativních myšlenkách, pro radost a tanec, k pochopení vnitřních obrazů, snů a vizí.

URIEL
je Archandělem materializace, tvořivé síly, činorodosti, harmonie, vnášení Božských vibrací do hmoty. Pomáhá při dosažení úspěchu ve věšteckých schopností, umění, tvořivosti, při ztuhlosti těla, když se cítíme slabí a bez energie, materializaci. Jeho zář je červená.

ZADKIEL
je Archandělem radosti a odpuštění, moudrosti, vědění, napojení na Božskou energii. Pomáhá při meditaci, modlitbě pro uklidnění myšlenek, v potřebě sebedůvěry, při pocitu méněcennosti. Jeho zář je fialová.

METATRON
je Archandělem všezahrnující Lásky, otvírá brány vědomí a dimenzí, návaznosti na vlastní Božství. Pomáhá při odloučení od Boha, meditaci, ke spojení se svým Já, spojením s Láskou v srdci, když je někdo velmi materialisticky založený, při depresích, na pomoc umírajícím. Jeho zář je bílá, perleťová.

HANIEL
je Archandělem poznání, pochopení, sebedůvěry, rozvíjení vlastní velikosti. Pomáhá při nedůvěře v sebe sama, v situacích, kdy se máme rozhodnout, k posílení třetího oka, k dosažení skutečného poznání, při pochybách. Jeho zář je světle modrá.

CHAMUEL
je Archandělem harmonie, lehkosti, kreativity, inspirace, partnerství, vztahů, soucítění. Pomáhá v problémech a emocích, při depresích, když se cítíme osamělí, v radosti, ve vztahových problémech. Jeho zář je růžová.

JOFIEL
je Archandělem uvědomění, seberealizace, moudrosti. Pomáhá s učením, v navázání s vnitřní moudrostí, k posílení intuice, vizí, vnitřním hlasem a vyšším Já, při zkouškách, při nevědomosti, neznalosti, pýše, když jsme zmateni, nových schopnostech. Jeho zář je zlatá.




11.02.2010 - 16:21 | Filtr
(Lev) Eva » Micki
I já děkuji Tobě,spousta lidiček nevěří,ale příjde v životě okamžik kdy si uvědomí,že je něco mezi nebem a zemí. :16: :76:
11.02.2010 - 13:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Eva
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Micki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji za příspěvek.Každý má toho svého anděla strážného jen o tom nepřemýšlí nebo o tom neví.
:76: :12:
10.02.2010 - 16:53 | Filtr
(Lev) Eva
Čtu si tvůj příspěvek a vzpomínám,že jednou když jsme jeli autem s manželem z Prahy bylo už dost pozdě myslím,že kolem jedenácté.Jedeme a z ničeho nic před autem se mihly dvě osůbky taky jako v mlze.Já jsem na manžela křikla ať zastaví,že je někdo před autem.On na mě koukal co blázním že tam nikdo není,že jsem asi unavená tak mám halucinace.Já je viděla on ne,ale bylo to tak opravdové, byli to asi moji andílci strážní. :16: :76:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »