Mohou být živé sny astrálním cestováním??


25.01.2010 - 18:17
(Lev) Neleen
Mohou být živé sny astrálním cestováním??
Chci se zeptat... dnes ( a stalo se mi to již víckrát ) jsem měla velmi živý sen, je to sen, kdy ho jen těžko rozeznáte od reality. Jakoby jste ho opravdu prožívaly se vším všudy...může se jednat o astrální cestování? Komunikaci s někým z astrálního světa? Většinou poznám i ve snu, že se jedná jen o sen, ale tohle bylo tak neuvěřitelně živé...Děkuji za odpověď. :74:

Stránka: 2 1
Řazení:
08.02.2010 - 15:42 | Filtr
(Ryby) The Phantom » Im the one
Není zač :34: :5:
03.02.2010 - 14:00 | Filtr
(Panna) yiippee » Neleen
Neleen, zkus si přečíst knihu - Putování duše aneb metafyzická zdravověda - napsal Peter Richelieu. Já ji teď čtu a je tam dopodrobna vysvětleno jak to v astrálním světě chodí a podobně. Pokud je to opravdu tak, jak se tam popisuje, tak pokaždé, když spíme, naše astrální tělo opustí naše hmotné tělo a setkává se se všemi koho chtějí potkat. Dokonce i s lidmi které také jen spí. Opravdu zajímavá kniha. Nevím zda se dá koupit, je celkem stará, já ji mám půjčenou z knihovny. :1:
29.01.2010 - 13:58 | Filtr
(Lev) Neleen
Dazing, mockrát děkuji. Musela jsem si na přečtení Vašeho vzkazu nechat víc času, většinou mi dlouho trvá, než všechno přelouskám :-) Taky bych si přála jednou být na tak vysoké duchovní úrovni... ale jak mi jednou už někdo psal - není to dáno vlastní vůlí, ale darem. A to si myslím, že je asi pravda :9: zatím se mi to vůbec nedaří.

Ještě jednou díky! :17:
27.01.2010 - 10:10 | Filtr
(Lev) Neleen » Mipaju
Vůbec ne, právě naopak...hezky řečeno! :17: A souhlasím, že andělé cítí každý trochu jinak, já na ně naopak silně věřím. Pravda, je to individuální. :3:
26.01.2010 - 22:57 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Je to složitější.. Někdo tu říkal, že s anděly nepočítá? Já to třeba beru tak, že jsou to naše ochranné energie. To už záleží na tom, jak kdo to cítí. Myslím, že v astrále cestujeme všichni. Někdy se divím, co se dozvídám, kde jsem byla a co vyváděla, čeho jsem se třeba dožadovala od známých. Musím uznat, že třeba ten den jsem právě na to myslela. (Příklad: něco jsi mi slíbila..)Uvědomím si to, až je mi řečeno, že je mám (známé) nechat spát, že to vyřešíme jindy.
Cítím to tak, že jak si tvoříme sebe, svoji budoucnost, tak si tvoříme i astrál a jiné úrovně. Astrál je nám nejblíže, můžeme se tam setkat jak s živými dušemi, tak už těmi, co mezi námi nejsou. Energie tu nejsou tak pročištěny, proto tu může být docela nebezpečno. Složité to může být v tom, že se třeba neumíme zařadit kdo jsme a těžko si představíme jiný prostor a právě to může být lákavé poznat. K cestování zřejmě nepotřebujeme ani spánek. Možná je problém v tom cestovat a uvědomovat si to,takové to řízené cestování, nebo jako já cestovat a dovídat se později.
Tak to jen takové moje brebtání....
26.01.2010 - 19:41 | Filtr
(Lev) Neleen » Iza23
Aha...tak v tvém případě bych asi radila poprosit ,,toho" neznámého, aby z místnosti odešel. Uvidíš, snad to zabere :17:
26.01.2010 - 19:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neleen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
znamy neznamy...mne je to rozhodne neprijemne a vzdy sa snazim toho niekoho odohnat...ano, su to velmi zle pocity...preto nerada spavam sama v miestnosti... :3: ked pri mne spi priatel, tak ho obcas zobudim alebo sa ho aspon chytim, nech viem, ze je pri mne niekto z realneho sveta...o koho sa mozem opriet :74:
26.01.2010 - 19:34 | Filtr
(Lev) Neleen » Iza23
Ano, také mám pocit, že se na mě někdo dívá. Máš přitom nepříjemné pocity?? A stává se ti, že máš pocit, že ti někdo sedí na posteli a kouká na tebe? :17: S pocitem, že se tě někdo pozoruje...to je vůbec zvláštní. Někdy mám velmi nepříjemný pocit a někdy mě přijde, že je to snad někdo známý, tak si říkám: ,,ale jo, zůstaň tam a čuč na mě klidně.."
26.01.2010 - 19:28 | Filtr
(Lev) Neleen
Dazing, mockrát děkuji za vysvětlení! :17:
Tvé zážitky musí být něco nepopsatelného...podařilo se ti dostat i do vyšších sfér? Nejenom zde na Zemi?
Je tedy možné, že náměsíčnost je jakási forma astrálního cestování s tím rozdílem, že duch, vědomí, zůstává v těle člověka? Hodněkrát jsem přemýšlela o tom, co vlastně náměsíčnost je a jestli je pravda, že člověk je ovládán měsícem apod. Přijde mi, že o tomhle tématu se moc nemluví :42: Myslíš, že bys mi to dokázala nějak vysvětli?? :1:

už mnohokrát jsem se pokoušela ,,vycestovat" z těla. Vím, není to otázkou několika dní, ani měsíců... Jedna paní mi radila, ať zkusím v polospánku přivést duši k tomu, aby si sedla na postel, že to se zatím podařilo jí.
Minule jsem v polospánku říkala své duši: ,,tak vylez, prosím...vylez!" - pak jsem se tomu musela sama sobě smát, neumím to :-D
26.01.2010 - 19:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Neleen
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
to je pravda :8: ja sa obcas budim aj s tym, ze sa mi tazko dycha a dokonca niekedy mam pocit, ze sa na mna ktosi v izbe diva... :43: vtedy by som najradsej uz nezaspala..ale ked clovek je tak unaveny, ze nakoniec aj tak zaspi... :17:
26.01.2010 - 19:15 | Filtr
(Lev) Neleen » Iza23
Ahoj Judo:-) ano, přesně jak píšeš...ve snu cítím zřetelné vůně, velmi často se mi stává, že padám nebo dokonce létám (a to se mi zdává velmi často). Je to jako levitace ve snu. Jednou se mi zdálo, že do mě někdo vrazil nůž či nějaký předmět - po probuzení jsem cítila na tom samém místě nepopsatelný pocit. Bylo to takové mrazení. Píšeš, že většina těchto snů má velmi zlý příběh. Máš pravdu, ale dnešní svět mi přijde ještě o dost krutější, když se podíváme kolem sebe... :-( :9:
26.01.2010 - 16:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tiez by ma to zaujimalo..tiez mavam sny, z ktorych sa proste neda zobudit, kym ich cele nedosnivam...a v tych snoch prezivam vsetko: dokonca citim ako ma palia slnecne luce, citim vonu, bolest...vnimam kazdy detail...niekedy je to strasne..pretoze vacsina tychto snov ma velmi zly priebeh :23:
26.01.2010 - 14:56 | Filtr
(Lev) Neleen
Panečku, musela jsem si vše přečíst třikrát, abych tomu porozuměla, ale díky moc! :17: Teď už jsem zase o trošku chytřejší :-) Ten poslední případ, co jste psal(a) nakonci - to se mi taky stalo, právě nedávno. Nevím, zda myslíme to samé, zmiňovala jsem se o tom nedávno také v diskuzi...je to ten případ, kdy jsem v ,,polospánku" a vnímám (v mém případě pouze slyším) astrální bytosti? Já jsem přímo slyšela kroky s tím rozdílem, že jsem ale nikoho neviděla. Jako člověk, ale neviditelný...

Vám se podařilo vědomě vystoupit z těla? Co přitom člověk cítí? Může vidět sám sebe podobně jako při klinické smrti?? A poslední otázka...při takovém výstupu je možné, aby v místnosti viděl ještě ,,někoho" dalšího z astrálu? :17:

26.01.2010 - 14:26 | Filtr
(Lev) Neleen » Namchan
Děkuji, teď si budu dávat větší pozor na to, na co myslím, když to vnímá i můj průvodce :-) Hezky a poutavě píšete :17:
26.01.2010 - 14:03 | Filtr
(Panna) Namchan » Neleen
V podstatě naš duchovni pruvodce nas slyši teměř vždy, když na něj myslime nebo mluvime.
Za normalnich okolnosti se projevuje jako čast našeho svědomi. Lepšiho vyciťovani se dosahne vnitřni čistotou a naslouchanim v sobě.
Samozřejmě mužeme směřovat prosby o pomoc k němu a myslet na něj, tim se vytvaři pevnějši spojeni.
O tom zda dojde ke skutečnemu setkani nerozhoduje jen člověk, ale pravě duchovni vedeni.... pokud to uzna za vhodne nebo nutne, tak k tomu muže dojit. Předpokladem je již zmiňovana určita zralost...předevšim čistota je nejlepši cestou pro ruzna požehnani....
26.01.2010 - 13:03 | Filtr
(Lev) Neleen » Namchan
Namchane, zmiňoval jste se o duchovním průvodci. Někde v knihkupectví jsem zahlédla knihu: ,,Jak mluvit se svým duchovním průvodcem". Dokonce jsem slyšela o člověku, který si se svým duchovním průvodcem podal ruku! Tak bych chtěla vědět, jak s ním mluvit... i když je pravda, že tohle je opět debata na dlouhé hodiny, vím :17:
26.01.2010 - 12:59 | Filtr
(Lev) Neleen » Mipaju
Teda...ani nevím na co odpovědět nebo se zeptat dřív :-) Děkuju moc všem, co se podobnou věcí také zajímáte :74: Jsem asi dost ,,nezkušená", když čtu ve vašich příspěvcích :-) Ale jedna věc by mě ještě zajímala... jak tedy po probuzení poznám, zda se opravdu jednalo ,,jen" o sen nebo astrální cestování? Vím, asi se ptám blbě, ale kdy se člověk může probudit a říct si: ,,ahaaa, tak dneska jsem v noci jsem astrálně cestovala...super :-) " Nevím, jestli jsem to napsala dost jasně :27:
25.01.2010 - 23:38 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Napadlo mě, asi se zeptáš kde řešit.
Naladit se na vlnu lásky a světla. Prostě naladit jako rádio.
Toužíš po tom cestovat v astrále. Jo, je to ono, ale snaž se jít výš, kde už se neděje nic nepříjemného. Nechci poučovat, jen mi to tak dochází.
25.01.2010 - 23:25 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju
Snům moc nerozumím, ale jedno je jasné. Spí jen tělo. Naše vědomí pracuje dál. Astrál je tou nejnižší úrovní nad námi a často je tam co dořešit. Také bych to sledovala a pokusila bych se přijít na to, co mi sen chtěl říci.
Je to zřejmě aktuelní. Asi bych tam moc nekomunikovala. Mohou tam být různí nezkušení jako tu(omlouvám se těm zkušeným) a zřejmě se tam dovíš zhruba to co zde. Dovolila bych si říci, že tam všichni cestujeme. Na řešení bych asi volila vyšší úrovně než astrál. Tak asi jen zkoumat, ale řešit jinde.
25.01.2010 - 22:19 | Filtr
(Panna) Defleppcat
Sny, trans, vidění, meditace a bdělý stav jsou všechno stavy vědomí, jsou vědomím různých oblastí a aspektů skutečnosti.Nereprezentují věci ze života - ony jsou součástí života v rozšířeném,integrovaném spektru percepse.
Ve snech můžeme zkoumat rozhodnutí a jejich výsledky, můžeme najít vhled do řešení problému,můžeme získat informace, radit se s průvodci, vstupovat do jiných říší,dostávat magické dary, pracovat se vztahy a dělat mnoho dalších věcí, které mohou být obtížné v běžném stavu vědomí.
Je dobré užívat si snění, zkoumat jeho možnosti, snažit se porozumět tomu, jak se snění váže k bdělému životu a jakému cíli tyto mostu slouží. Chce to trpělivost.
Jinak sny se dělí do 9 hlavních kategorií, z nichž každá kategorie má svou charakteristickou energii.
25.01.2010 - 21:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele caj, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pěkně řečeno:-)Těžké nebýt materialista, když jsou takoví v našem okolí skoro všichni a to nás svádí z cesty.., ale někdy jsou ty sny fakt psycho, že má člověk strach otevřít oči:-/,
25.01.2010 - 20:07 | Filtr
(Panna) Namchan
Teměř vždy opouštime tělo ve spanku, ale to co proživeme v tomto stavu zavisi na naši duchovni zralosti. Člověk hodně ovlivněny materialnem a rozumem se sotva zvedne astralně z postele je pevně poutan na sve tělo...take takovi lide proživaji smrt dost těžce. Naopak vnitřně živy člověk navštěvuje urovně, ktere v danou chvili odpovidaji jeho zralosti.
Take naši duchovni vudci mohou svou vuli vytvařet žive děje,jako obrazy, pokud nam chtěji něco sdělit a my nepozname jestli to je skutečnost nebo zasah vyššiho zralejšiho ducha.
25.01.2010 - 19:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele královna zvířat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že v době kdy se zdá tzv. živý sen se prolnou dvě dimenze ve kterých možná žijeme. Možná žijeme v několika různých dimenzích, které se čas od času prolnou. Ale možná moc čtu S.Kinga :63:.
25.01.2010 - 19:29 | Filtr
(Blíženci) Im the one » The Phantom
Děkujemee mooc :34:
25.01.2010 - 19:28 | Filtr
(Blíženci) Im the one » Neleen
:27: :17:
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »