Stigmata


20.01.2010 - 07:16
(Lev) vltavínka
Stigmata
Ahoj Vám všem,můžete mi někdo vysvětlit vznik stigmat? Dr. Moody hovoří o autohypnóze... :25:

Řazení:
22.01.2010 - 20:37 | Filtr
(Vodnář) Siraels
Ahoj Vltavínko,toto téma se tady objevilo již vícekrát..Moody považuje skutečně jako jeden možný způsob vysvětlení tu autosugesci. Jeden zvláštní jev je ten,že se stigmata velice často objevují právě na dlaních,kdežto podle římské tradice se hřeby připínaly na zápěstí (i z anatomického hlediska by dosti dobře hřeby v dlaních "nedržely",protože tam je svalovina a šlachy a nedží kosti..)...takže stále nevysvětlené. :27:
Mrkni na toto:
http://diskuze.najdise.cz/prispevek…
21.01.2010 - 20:04 | Filtr
(Lev) Neleen » vltavínka
Vltavínko, jo jo...máš pravdu. Klášterec nad Orlicí a ten kostelíček v němž jsou informace o Aničce je vůbec strašně zvláštní...tajemné obrazce na zdejší omítce nebo ta lebka ve zdi... Někdo mi říkal, že ta vysílá negativní energii. Zajímavostí také je, že ten kostelíček je nejstarší kostel v Evropě, což možná málo lidí ví. Ano, máš pravdu...určitě moc zajímavá osůbka to byla, škoda jen, že už nežije:,(
Můj názor je takový, že se stigmata nedají jen tak přivolat...neznám člověka, který by si chtěl přivodit tak strašné bolesti a muka. Nejsem v tomhle oboru profík, pouze jsem o tom četla v souvislosti s Aničkou. Možná, že ti lidé jsou tzv. ,,vyvolení". :17:
21.01.2010 - 06:14 | Filtr
(Lev) vltavínka » Neleen
Ahoj Nellen,
děkuji Ti za reakci a odkaz..O té Bohunce jsem také kdysi četla přímo v jejich kostelíčku, když jsme tam byli s dětmi na výletě..Moc zajímavá osůbka, že?
Máš pravdu, je to záhada..Zajímalo by mě, jestli je to opravdu ovlivnitelné vnitřním vnímáním člověka, jestli si to lidský duch dokáže přivodit sám, nebo zda je to dar zhůry..
Že se stav astrálního těla promítne do stavu těla fyzického, to je asi jisté...Nebo to chápu úplně špatně?
20.01.2010 - 20:22 | Filtr
(Lev) Neleen
ahoj vltavínko,
stigmata jsou dosud pro spoustu vědců nevysvětlitelný ,,oříšek" - spousta lidí je považuje za nemoc, která se vlastně nedá vyléčit. Většina pramenů však hovoří o kristových ranách projevujících se na běžných lidech jako znamení ,,tam zhůry". Zajímavostí je, že lidé se stigmaty nejsou jen tak obyčejní, většinou mají léčitelské schopnosti podobně jako je měl Ježíš Kristus. Určitě tě bude zajímat článek o Aničce Bohuslavě Tomanové z Pastvin, která jimi trpěla. Najdeš tam i fotografie jejích stigmat - http://web.katolik.cz/feeling/… :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »