prosím o jakýkoli názor či zkušenost


12.01.2010 - 16:37
(Blíženci) Flame.V
prosím o jakýkoli názor či zkušenost
Milí lidičkové tady :-)..Jsem zaregistrovaná na najdise.cz pár dní, ale naprosto mě nadchla atmosféra, která je přátelská a hlavně to, že nikoho neodsuzujete..Chtěla bych Vás také poprosit o Váš názor či přímo o kontakt na nějakého terapeuta.Bohužel kontaktů je mnoho, ale mám strach z těch komerčních "odborníků". Můj problémek se týče vztahů a to převážně sexuality, ve které mám zřejmě blok. U všech partnerů, které jsem doposud měla se vždy vyvíjí situace stejně: pár týdnů mě přitahují, ale jakmile je začínám víc poznávat a mít je opravdu ráda, tak přitažlivost končí a začíná nechuť k milování..A končí to bohužel až tím, že mám k milování odpor. Mám nyní přítele, na kterým mi hodně záleží, ale bohužel se to začíná dostávat do stejného stádia a já jsem dost zoufalá...Vím, že je to ve mě. Jen netuším, jak to vyřešit. Jednou jsem již docházela na regresivní terapii. S tou paní jsme se ale nedokázali dostat do minulých životů. Řekla mi, že mám určitý blok a moje duše se zřejmě i brání vrátit se znovu do situace, ve které nastal...Nemáte někdo s rozpouštěním bloků nějaké zkušenosti? Omlouvám se za tak dlouhý dotaz a všem předem děkuji za reakci..Přeji Vám krásný den :17: :27:

Stránka: 2 1
Řazení:
26.02.2010 - 11:25 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Mám uplně to samé. Přesně totéž, co popisuješ. Ale našla jsem si způsob, jak to potlačovat a vztah je ok. Vždycky, když T2 přepadá ten odpor, tak se zamysli nad těmi začátky vztahu. Co Tě na něm fascinovalo, co Tě přitahovalo, nějaké ty chvíle, co Tě vzrušovaly, přitahovaly. Co se Ti na něm tak líbilo a všimni si, že je to pořád on, ten, co Tě tak fascinoval a přitahoval. A ještě třeba si ho srovnej s někým opačným, kdo Tě štval a byl Ti fakt odporný. U mě to docela zabírá.
26.02.2010 - 10:30 | Filtr
(Váhy) maciik
Co na to odpovědět! Asi je opravdu chyba v tobě - ale co když není nebo, co když je chyba v oněch, které si volíš za své dobyvatele. Nejsem žádný expert, ale vím, že se obtížně hledá. A najít protějšek, který je ideální - je nemožné. Myslím, že v podstatě jde o kompromis mezi tím, co od druhého čekáš a co dokážeš akceptovat.
Přesto ti držím palce, aby jsi našla ten nejvhodnější kompromis.
A už jen to, že jsi v čínském znamení tygrem - jsem přesvědčen, že to zvládneš.
18.01.2010 - 20:56 | Filtr
(Blíženci) Flame.V » Nefer
Ahoj, nad tvým názorem jsem se hodně pozastavila. Je pravda, že od dětství jsem pořád slýchávala, jak jsou chlapi sobečtí a myslí jenom na sex. Moje mamča měla hodně velkou smůlu. Buď ji partneři podváděli a jeden alkoholik ji mlátil..A ten jediný ji nejvíc přitahoval. Je to absurdní, když ho nenáviděla a měla z něj strach..Nikdy jsem od ní neslyšela či neviděla kladný postoj k mužům a sexu..Navíc má mamča dost podobný problém jako já. Tak si někdy říkám, jestli se ně mě nepromítlo tohle dřívější prostředí..Pokud je to ten důvod, tak to by zřejmě mohly pomoci rodinné konstelace.. :1: Děkujuuuu :27:
18.01.2010 - 09:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nefer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15: konečně užitečná reakce...
17.01.2010 - 16:03 | Filtr
(Štír) Nefer
Ahoj,
vidím dva problémy- někdy v minulosti ses naučila oddělovat duševní a tělesnou lásku.K tomuto často dochází při tabuizaci sexu např. v rodině- sex je popisován jako cosi nečistého, špatného,případně se o něm vůbec nemluví.V horším případě se tato potíž objevuje u obětí incestu- člověk je sexuálně zneužit někým, koho měl rád.Obě tyto varianty jsou řešitelné ,pomůže dobrý psycholog, držím strašně moc palce-proč se trápit zbytečně, když řešení existuje.
17.01.2010 - 10:06 | Filtr
(Panna) alassea
pán Andrej Dragomirecký - žije myslím v Prahe a robí regresnú terapiu-je tiež veľmi dobrý.Nájdeš ho na nete ,neviem odkiaľ si,ale mohol by ti aj doporučiť niekoho "dobrého",aby si nešla k niekomu naslepo.Držím ti palce :68:
17.01.2010 - 09:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bovana, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,jsem stejného ražení jako ty.
Nikam nechoď se léčit jen si sama upřímně odpověz na otázku jak budeš reagovat v opačném případě ty.Tzn.když budeš mít skvělého muže,ale bude k tobě odmítavý a sotva se ho časem dotkneš ztrne.Ale přesto tě miluje............
PS.odpovídat ti budu pouze soukromě
17.01.2010 - 06:30 | Filtr
(Panna) Defleppcat
Slyšela jsi o asexualitě?
Asexualita
je absence sexuální touhy
nebo
absence sexuální orientace
nebo
absence obojího.
Asexualita je poměrně nový jev, považuje se, po heterosexualitě, homosexualitě a bisexualitě, za čtvrtý druh sexuální orientace.
Jedná se o 3% menšinu mladých lidí, u nichž se vyskytuje absence potřeby sexuálního života, přičemž mezi asexuály není toto považováno za problém,svoji energii směřují na jiné aktivity a záliby.
16.01.2010 - 14:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lenuska72, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je dost zvláštní, já to mám přesně naopak, pokud někoho začnu mít ráda, tak ta přitažlivost je tam větší a větší, naštěstí. Přitažlivost vzrůstá s pocitem důvěry k tomu dotyčnému.
15.01.2010 - 21:41 | Filtr
(Panna) Aillé
Asi by ti opravdu pomohla kineziologie.
14.01.2010 - 13:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flame.V
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, ještě by stálo za úvahu se zamyslet nad těmi Tvými partnery, jestli to není v něčem jeden a tentýž opakující se typ.
V současném světě vnímá mnoho lidí sex jako "vstupenku" do vztahu. Chci s někým chodit, musím se s ním tedy nejprve vyspat. Běžně se začátek chození datuje prvním stykem.
Je možné, že si prostě vybíráš špatně partnery. Opakovaně jeden a tentýž, který Tě vlastně správně nepřitahuje a počátek sexu souvisí se snahou nějak začít vztah, ale nejde o tu "správnou" sexuální motivaci, že prostě skutečně chceš s tímto člověkem intimně žít.
Tím myslím, jestli ty nespíš vlastně s lidmi, kteří by spíš měli být pouze Tvými kamarády.
14.01.2010 - 13:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono jsou všechny ty rady teď tak trochu střílení naslepo, i když ti někteří viz. Sem.miška radí dobré věci. Ale těch příčin může být mnoho, je asi potřeba zkusit hledat prvně sama v sobě kde by to mohlo vězet - bys měla poznat, jestli je to psych. nebo fyzická příčina... Zkus si přečíst nějaké knížky, (třeba ty rodinné konstelace) ne že by ti to něco vyřešilo, ale je dost dobře možné že pak pocítíš že to je ten správný způsob co by ti pomohl.
Já jen střelím něco, co tu myslím ještě nezaznělo... nemůže to být nějaký špatný postoj k sexualitě obecně? Můžeš mít v podvědomí zakódovné že sex je něco špatného, nečistého a pak když někoho miluješ a záleží ti na něm, může toto vylézt na světlo. Ale jak říkám, je to jen hádání, příčin může být mnoho!
14.01.2010 - 13:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flame.V
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak jestli pro Tebe není nepříjemná představa, že bys dítě měla hned teď, tak to tím nebude.
Tohle se stává spíš ženám, co si myslí, že mít dítě teď by pro ně byl nějaký problém - nemusí to znamenat, že děti nechtějí obecně, ale třeba že se děsí představy, že by otěhotněly nedostudované, bez spolehlivého manžela, nebo bez sociálního zajištění a tak.
U těch pak může být jedno, jestli berou neberou antikoncepci, podvědomí je mrška a může tam být potlačená obava ze selhání antikoncepce.
14.01.2010 - 12:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flame.V
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
niektore druhy antikoncepcie, ked sa beru dlhsie, mozu tiez sposobovat nechut na sex :3: skus sa poradit so svojim zenskym lekarom, ci to nie je nahodou aj tou tvojou antikoncepciou...
14.01.2010 - 12:34 | Filtr
(Blíženci) Flame.V » spimajim
Antikoncepci beru, takže strach o otěhotnění nemám...Na dítě se těším, jen by mohlo přijít až tak za dva roky, ale rozhodně bych z toho nebyla nešťastná, kdyby se to stalo teď :-)..Ale co já vím, co je v mém podvědomí :-( :14:
13.01.2010 - 17:17 | Filtr
(Štír) Hilmi
Ano, nemám moc zkušenosti s tím,co tě trápí ale pokud můžu poradit. Minulými životy se zabývá paní doktorka Marta Foučková, měl jsem možnost v HK navštívit jeji předvánoční besedu, setkání a myslím, že lidí u ní bude víc než dost, ale dělá to zadarmo ... píše také jako autorka do časopisu Meduňka. Její metoda je hlubinná terapie a má i své www. stránky. Jinak napsala dvě knihy. první se jmenuje JSEM a druhá JÁ JSEM. tu druhou jsem ještě nečetl, ale v té první jsou příběhy lidí, kterým pomohla si uvědomit, proč se teď v jejich životě děje to či ono. tak bych ti doporučil tento směr ... držím palce, ať třeba už jen ta kniha ti pomůže. :1:
13.01.2010 - 16:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
S tím souhlasím. A nebo pokud někdo špatně snáší v extázi nasazovat kondom, pak to taky může oslabit chuť. A nebo prostě s někým chodíš a uplyne zamilovanost a je tu rozčarování. Vždyť ne každý kluk, do kterého se holka zamiluje, musí být ten, se kterým vydrží leta letoucí. Jsi mladá, teprve hledáš. A může to být i tím, že ti prostě něco najednou začne vadit - nějaké pohyby, co ti nevyhovují, to, že si nevyčistí zuby, to že mu je cítit kůže kouřem, pokud kouří, je toho mnoho... Nebo ti nevyhovuje dlouhá předehra - třeba jsi typ, co se vzruší a musí na to vlítnout, jinak zase brzy vychladne... a pak to sice jde, ale dře... Cokoli může hrát roli v sexu.
13.01.2010 - 16:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak jsi na tom s antikoncepcí?
A s názorem na těhoteství?
Podobný blok může v podvědomé rovině vznikat i docela obyčejným strachem z nechtěného otěhotnění.
13.01.2010 - 15:34 | Filtr
(Rak) Marho » Flame.V
Ahoj, cetla jsem tvou otazku a bohuzel ti neporadim,jen chci rict, ze ja mam neco podobneho, ale neprechazi to v odpr,pouze, ze mne ten chlap uz nevzrusuje. A mam to tak asi po roce. Tento je muj treti pritel od mych patnacti let a u vsech me ten sex omrzel zhruba po roce, tim ale nemyslim,ze bych na nej nemela chut. Kazdopadne pokud ti nekdo dobre poradi, budu rada, kdyz mi taky napises. Dekuji ti a drzim palecky, kdyby jsi chtela pokecat vic, neni problem, pisni do vzkazu ;)
13.01.2010 - 15:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj.
Nevím, jak je možné, že ses nedostala při regresi do minulých životů. To totiž není jako s hypnozou, že někdo je a někdo není hypnabilní. Regrese je pouze jako kino - koukáš tam a znovu prožíváš pocitově to, co se stalo, jako když koukáš na dojemný film. Už nemůžeš nic pokazit nebo si něco špatného "přinést" do současnosti. Takže ta terapeutka asi nebyla moc odborník.

Jiný způsob, který toto řeší, jsou sistemické konstelace. Pro Tebe by možná bylo nejdůležitější nechat si sestavit Rodinnou konstelaci, aby sis zjistila, pochopila a napravila to, co v tobě tento posun od chuti k nechuti tak najednou vyvolává.
Tady máš odkaz na odbornici tam u vás:
http://www.calendula.cz/index.htm
Klikni si na ty modré Rodinné konstelace a dozvíš se víc.

A jinak se podívej třeba sem, tam zrovna popisuji i případ, jak může nastat nechuť k sexu tím, že v partnerovi vidíme někoho jiného. Ne my - naše podvědomí. Sami to ani neovlivníme, pokud o tom nevíme.
http://www.laska-vztahy-duse.cz/
:27:
13.01.2010 - 14:03 | Filtr
(Štír) Freja
Muzes zkusit i kineziologa,treba Ti doporuci i rodinne konstelace....
Ale fakt je,ze to muze byt zpusobeno i nizsim mnozstvim hormonu.A jsou i lide,kteri proste sex nepotrebuji. :74:
13.01.2010 - 13:05 | Filtr
(Rak) karamel
:39:
13.01.2010 - 12:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
existují sexuologické poradny
13.01.2010 - 11:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Flame.V
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
na sexualne bloky sa odporuca nosit pri sebe sperky s granatu, najlepsie cierneho alebo potom rubin :3: a inak k tej strate vasne dodam len tolko...ze podla mna ide hlavne o komunikaciu...ked si dvaja vedia povedat, co chcu a co ich v posteli tesi a veria si...tak ta vasen sa da udrzat a zvysit :3:
13.01.2010 - 11:28 | Filtr
(Blíženci) Flame.V » miluška medvídková
Děkuji Vám všem...začnu na tom pracovat:-) Krásný den! :27: :27: :27:
Příspěvky: 37-13 12-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »