Dcerky duch...


09.12.2009 - 22:13
(Lev) vltavínka
Dcerky duch...
Ahoj! :1:Moje dcerka 11 let se mi svěřila, že vídává "pána v klobouku" - rozumějte -ducha...Já tu schopnost nemám a tak nevím, jak ji pomoci...Šli jsme spolu třeba venčit psy a ona se ho najednou hrozně lekla, já ho samozřejmě neviděla..Tak se mi svěřila, že to není poprvé, co ho vidí..Občas ho prý viděla i doma, jak se k ní blíží k posteli a divně se směje, prý měl jednou v ruce nůž...Nechci to zlehčovat,jakože to má vyfantazírované z televize, jen proto, že to sama nevidím..Naprosto chápu, že to takové dítě děsí..Ona je myslím docela senzitivní..Když třeba projíždíme na kole pod el. vedením, tak ona vnímá, jak jí dává el. rány - já nic necítím..Co myslíte?

Stránka: 2 1
Řazení:
15.12.2009 - 15:18 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Tento problém pozoruji docela často, naposledy jsem to řešil s jednou náctiletou dívkou které domů chodil nějaký duch hradního pána. Měla z toho strach, vysvětlil jsme jí že se ho bát nemusí. V optimálním případě je dobré takový dům ochránit za pomoci drahých kamenů, pak problém zmizí.
11.12.2009 - 21:21 | Filtr
(Ryby) The Phantom
Ahoj,já taky vidím duchy a i s nimi rozmlouvám a když jsou to démoni,kteří jsou černí duchové tak je beze strachu odeženu pryč,pošlu je někam sprostě i slušně-dle nálady a zavolám své anděle a démoni zmizí a já mám klid,já mám jistotu že jsem neohrožená,mám tu moc.Nevím jestli je tvoje dcerka ohrožená nebo se nemusí bát,ale rozhodně bych jí řekla že se nemá čeho bát,pokud není zlomyslná nebo tak,tak jestli se toho chlapa bojí at se ho zeptá co po ní chce,třeba ji ten chlap zná z minulých životů nebo potřebuje najít cestu do záhrobí,anebo at ho jednoduše pošle pryč,řekně mu aby ji nechal a musí to myslet vážně a nebát se...anebo at ho pošle za mnou toho chlapa a já už to s ním zařídím,já mu pomůžu najít cestu do záhrobí apod. :3: :76:
11.12.2009 - 16:55 | Filtr
(Ryby) Anyzeta
Všechno bude v pořádku.
:17:
11.12.2009 - 07:40 | Filtr
(Lev) vltavínka » Namchan
Ahoj Namchane,
ráda si od Tebe kontakt vezmu, moc děkuji..Ne, že by s tím v tuto chvíli měla nějaký vážný problém, ale člověk nikdy neví, kdy se to může hodit... :3:
10.12.2009 - 22:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
co mas proti samanom? :25:
10.12.2009 - 18:44 | Filtr
(Panna) Namchan » miluška medvídková
Ano tak nějak to je...akorat se obavam, jestli jde přivtělenou bytost jen tak poslat kam patři...pokud tam jsou karmicka vlakna, kdy si navzajem třeba těžce ubližili...tak mohou byt k sobě poutani vzajemnou nenavisti a pomstychtivosti....

Jinak pokud by ji to dělalo nějake važne potiže, tak vyhledat nějakeho dobreho jasnovidce, ale duchovně zraleho a ne nějakeho šamana :4:

Jednoho znam, když tak mužu dat kontak.
10.12.2009 - 17:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já mám prý ty duše u sebe a pořád nechtějí odejít :8:
10.12.2009 - 17:52 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » Iza23
já už to sem jednou dávala, teď jsem neuvedla, že je to ze stránek Tety Kateřiny, úžasné mistr reiki. :4:
10.12.2009 - 17:21 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » miluška medvídková
Přivtělené duše to jo, ale nevím, jestli tím strašit malé dítě. Spíše se soustřeďují na "objekt", který je oslaben. Jak píšeš alkohol, nemoci... U zdravého a nezávislého dítěte bych to spíš brala jako vnímavost a u dětí se to vyskytuje dost často.
10.12.2009 - 15:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » miluška medvídková
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a odkialze mas take informacie? o tych privtelenych duchoch? :25:
10.12.2009 - 14:59 | Filtr
(Beran) miluška medvídková » vltavínka
Přivtělené duchovní bytosti
Každý člověk, který zemře, dostane v okamžiku své smrti šanci jako duchovní bytost projít světelným tunelem a dostat se tak do míst, kde bude poučen a osvícen. Tam má příležitost zhodnotit své konání v uplynulém životě a setrvat tam až do okamžiku své další inkarnace-tedy opětovného narození.
Někteří lidé ale okamžik, kdy se pro ně otevře světelný tunel, propásnou. Stává se tak z mnoha důvodů: závislost na jiné bytosti, závislost na majetku, potřeba cosi dokončit, strach, nedůvěra v posmrtný život, zmatenost z nastalé situace ap. Tyto bytosti pak zůstávají mezi námi bez hmotného těla, bez možnosti komunikace s námi a bez šance dále se duchovně vyvíjet.

Pro tuto svou existenci ovšem potřebují čerpat energii a jedinou jejich šancí je, brát tuto energii tak, že se přivtělí na auru živých lidí.

Živému člověku to může způsobovat mnoho potíží. Především úbytek energie, ale také neschopnost svobodného rozhodování a vývoje, protože přivtělené duchovní bytosti mohou značně ovlivňovat myšlení a chování člověka. Často dělá nebo říká věci, které by normálně nedělal. Přivtělená duchovní bytost může být dokonce někdy příčinou alkoholismu, schizofrenie, přejídání, averze vůči druhému člověku, ale také příčinou sklonu k sebevraždě.

Vždy je pro přivtělenou duchovní bytost i pro jeho hostitele dobré, když je tato duchovní bytost odeslána do míst, kam patří. I v případě, když zde zůstává pro to, aby ochraňovala pozůstalého. Protože pokud odejde kam patří, může se svobodně rozhodnout, zda se opět vrátí jako ochránce, ale tentokrát už nebude ubírat svému blízkému energii.
10.12.2009 - 13:52 | Filtr
(Lev) vltavínka » miluška medvídková
Opět něco nového...Přivtělená bytost? :42:
10.12.2009 - 13:48 | Filtr
(Lev) vltavínka » Iza23
Ještě jednou děkuji :16:
10.12.2009 - 11:30 | Filtr
(Beran) miluška medvídková
může to být její přivtělená bytost, bylo by dobré požádat Pannu Marii, aby ho odvedla do světla.
10.12.2009 - 10:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vltavínka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
so zahnedovym kyvadlom zatial nemam skusenosti...uvidis, skusit mozes vsetko...co sa tyka kamienkov, vzdy sa odporucaju v co najcistejsej podobe-krystalovej, bez zabrusov ci zaobleni :3: ja myslim, ze dcerke pomoze, ked bude vediet, ze ju cosi chrani a ze sa nemusi bat...cokolvek, co by jej pomohlo najst rovnovahu a sebaistotu je pre nu dobre :17: ona casom pochopi aj sama... :17:
10.12.2009 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Iza23
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
este by som ti odporucila dalsie sposoby ocisty domu- napriklad si zaves nad vchodove dvere konsku podkovu, ale pozor, otvorenymi koncami nahor...takto vsetka negativna energia vojde jednym koncom a vyjde druhym :3: ak by si mala po ruke tie kamienky, tak sa odporuca dat do kazdeho rohu krystal...alebo v miestnosti, kde sa dcerka najviac zdrziava a kde spava, umiestnit vacsi krystal, ruzenin a turmalin-skoryl, tieto tri kamienky cistia priestor a zarucuju neruseny spanok :3:
10.12.2009 - 10:15 | Filtr
(Lev) vltavínka » Iza23
Děkuji za rady...Také věřím na sílu kamenů..Mám doma z křišťálu záhnědy kyvadélko..Myslíš, že by také splnilo účel? Nebo je potřeba opravdu čistý křišťál ? A na tvaru též záleží? :6:
10.12.2009 - 09:45 | Filtr
(Štír) celebrita » Ilon spí s měsícem
Tohle má moje dcera taky asi rok :25:
10.12.2009 - 09:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ked sa ho boji, nech ho posle prec...ak sa ho az tak neboji, nech sa ho opyta, co tam robi a co od nej chce...ak bude velmi vydesena, vysvetli jej, ze duch jej nemoze ublizit, pretoze je to len duch...nech si skusi pred spanim v duchu predstavit okolo seba take vajicko vytvorene bielou energiou a nech si povie v duchu, ze v tomto vajicku sa jej nic nemoze stat a ze jej nemozu ublizit ziadne pozitivne ani negativne energie, ktore by sa jej snazili ublizit...v sne sme totiz najzranitelnejsi :17: ja by som ti odporucila kupit dcerke nejaky amulet proti zlym energiam...ja kazdemu odporucam krystal, ten dodava nositelovi silu a ochranu proti zlym mocnostiam. je mozne, ze tvoja dcerka vidi ducha, ze ma tieto schopnosti...je dolezite im rozumiet a vediet sa chranit...mozno by bolo dobre najst niekoho, kto ma skusenost s vzhananim duchov, mozno farara...alebo si zozen svatenu vodu a vysvatte priestor doma v rohoch miestnosti s prianim, aby duch odisiel z vasho pribytku a aby nasiel cestu na druhy svet :17:
10.12.2009 - 09:30 | Filtr
(Ryby) jaruli
Ahojky.Mojí dceři Katce je také 11 let a je je také ve znamení Panny.Několikrát se jí přihodily divné věci,které si nedokázala vysvětlit.Ducha už také viděla a na některých místech při zavřených oknech cítila nepříjemný chlad.Podle numerologie jí vychází rovina vize.Já osobně mám zkušenosti také s tím nepříjemným chladem a pocitem,že nejsem někde sama.Ale ještě jsem se nesvěřila někomu povolanému,kdo by nám s tím pomohl.
10.12.2009 - 07:52 | Filtr
(Lev) vltavínka » Mipaju
Děkuji...Pokusíme se...
09.12.2009 - 23:00 | Filtr
(Kozoroh) Mipaju » vltavínka
Pokud je Panna, nemusíte se bát. Ona si v tom pořádek udělá. Tomu pánovi prosím pomozte. Děkuji
09.12.2009 - 22:47 | Filtr
(Býk) sama » vltavínka
rádo se stalo,hlavně když Vám to pomůže..dobrou noc :1:
09.12.2009 - 22:44 | Filtr
(Lev) vltavínka » sama
Děkuji moc,zítra to pečlivě pročtu...teď už musím do pelechu, nebo ráno nevstanu :1:
Budík blázní 4.30... :39:
09.12.2009 - 22:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky se setkávám s duchy a taky se bojím..teda ted už nee-mám to pod kontrolou,ale ještě kolem třiceti roků jsem se bál třeba i ducha své matky...Dcera je moc vnímavá a jde samozřejmě o dotváření si fantazií těchto vjemů..např.tím nožem.Ale pujde možná o těžší oříšek (ducha komplikovanější osoby třeba s karmicky nedořešeným vztahem) a chce to jí udržovat v klidu a naučit se s tím žít.Pokud ji nedokážeš pomoci tak bude muset pomoci dobrý psycholog,ale to pak může dopadnout všelijak.. :17:
Příspěvky: 35-11 10-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »