Krize


04.12.2009 - 18:30
(Ryby) Koos
Krize
Ahoj potřeboval bych poradit. Již 2 roky chodím s holkou která byla pro me nejúžasnější. Ale po roce se to změnilo má na tom z větší části vinu moje máma. Dál to šlo v pohodě, ale začali menší krize. Moje holka nemá ráda když chodím do hospody s kámošema. Ale ona poslední dobou chodí na diskotéku. Náš vztah je dálkový a dřív jsme spolu byli skoro každý víkend a teď to začlo být až po měsíci. Podezřívá mě z toho že jsem ji nevěrný. Už to chvíli trvá a nedůvěřuje mi v ničem ani v normálních věcech. Byl jsem z toho tak zdrcený až jsem přestal věřit i já jí. Teď se se mnou rozešla a chce být jenom kamarádka. Je šance že se ke me vrátí. ice malá ale je. Jenže teď sme si vyříkali pár věcí a ona mi stále nevěří že i když spolu nejsme ze ji říkam pravdu. Nevím jak ji o tom přesvědčit. Moc se nesnažila náš vztah zachránit. A já se snažil dost, ale když se snaží jen jeden tak toho moc nenadělá. Miluju ji strašně moc a první rok to byla nejlepší holka. S takovou bych chtěl prožít celý život. Ale te%d nevím co mám dělat. Opustit ji nechci v každém případě. Ale nevím jak ji donutit aby se se mnou snažila, dala mi šanci a věřila mi :42::42::42:. Děkuji za každou radu.

Stránka: 3 2 1
Řazení:
06.12.2009 - 15:57 | Filtr
(Rak) Babucka
:( je mi to lúto no na druhej strane ti chcem povedat ze je vela lepsich dievcat na svete a Teraz by si sa mal starat hlavne o seba a vsetok cas davat do seba.JA prezivam to iste co vy dvaja.Moj priatel sa neskutocne zmenil.Je tiez ryba(ja som rák´_!hráva Basketbal a koli nemu má strasne depky.Hovorim mu naco hras basket ked mas depky z neho.A on mi nato ze lebo on nic nevie...koli basketu uz sme neni ani kazdy den spolu ako volakedy.O osmej vecer po treningu vzdy prisiel zamnou aby ma videl no teraz ?? nestojim mu zato...povie ze je unaveny..a ked chodi na zápasy do inych miest a pride stade o 2 rano v noci - co by mal byt viac unaveny ako o osmej- ide s kamaratmi von..vzdy mi vycita ze ved on nic zle nerobi.trapila som sa koli tomu velmi dlho ze ma nahradil kamaratmi..NO ja som sa rozhodla spravit to iste.Zoznamila som sa s kamoskinimu kamaratmi a chodime spolu von...jeho to zoziera..dokonca sa somnou aj preto rozisiel no ptm mi volal nato jak keby sa nic nestalo..ja si osobne myslim ze vy ryby to nemate v hlave jasne a neviete co chcete...aj ked viete neviete to dat najavo...hovorite jedno a robite druhe...a klamat do oci viete preto lebo si myslite ze robite dobru vec,,,jaj vy ryby ... je to svami tazke...a ja ako rak neznasam klamstvo..takze radim ti,,,zabudni nanu a najdi si plno novych kamaratov...vela ludi je natom podobne ako si ty...vela stastia v zivote su aj dolezitejsie veci ako trapit sa koli laske:.. :34:
05.12.2009 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
myslím že nakonec veselá nálada nakazí i tebe :3:Vánoce jsou Vánoce představ si že i já popřeji bývalému příteli krásné Vánoce ikdyž už jsem ho půl roku neviděla je to asi slušné popřát někomu ikdyž už spolu nejsme člověk by neměl zapomínat s kým prožil hezké chvilky já osobně přeji všem lidem i těm kteří třeba už dávno zapomněli nechci být vůči někomu zahořklá :1:
05.12.2009 - 18:51 | Filtr
(Ryby) Koos » KOZLÍK
přesně tak přežít se dá, ale kazit ostatním veselou náladu...
Nečekal jsem že tu bude tolik příjemných lidí :1:
05.12.2009 - 18:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
i já budu letos sama takže je nás víc a nejen my dva je to těžké ale přežít se to dá ale jen přežít nic veselého to není,je to realita třeba sám nakonec ještě nebudeš někdy věci nabírají rychlý spád
05.12.2009 - 18:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
někdo je sám i když je ve vztahu,láska není tak jednoduchá jak by měla být.
05.12.2009 - 18:25 | Filtr
(Ryby) Koos » svorce
Znám vztahy jiné, kde prostě holka se rozejde s klukem a je to v pohodě, protože toe prostě obyčejný vztah maj se rádi na chvíli pak si řeknou to stačí. Protože mladí lidi rádi přelétaj a v téle době je to humus co se děje že každý mladý kluk v rozmezi 15-20 střídá holky každý den. Blbé je, že já už od mládí si přál najít si holku a zůstat s ní celou dobu. Myslel jsem že to fakt fungovat bude. A teď když je konec to je dost těžké protože když se rozhodnu jít něco dělat tak mě nic nebaví. Dnes je nádherný den ohňostroje lítají za chvíli Vánoce a člověk by neměl být sám. Určitě se cítí blbě na tyto svátky každý kdo je sám co?
05.12.2009 - 17:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele svorce, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslímavěř,že vím očem mluvím,že ikdyžji moc miluješ,tak ještě potkáš lásku na celý život.Tvoje děvče je také určitě zajíc,ale ještě život nepoznala....,počkejte a nepospíchejte.Asi se Ti to líbit nebude,ale je to zkušenost a stáří.Držím palce :15: :15: :17: :74: :18:
05.12.2009 - 15:22 | Filtr
(Rak) Zakelina
Co bylo není...Zvláštní jak jsme schopni věřit v to, že se minulost vrátí a nevidíme přítomnost. Teď je tvoje holka žárlivá a nevěří Ti, pouvažuj, jestli Ti skutočně stojí za to, budovat vztah s takovým člověkem. Z Tvého příspěvku jsem vyčetla, že na své přítelkyni lpíš, respektive na iluzi toho, že se k Tobě vrátí to děvče, kterým byla. Budeš to mít nejspíš těžké, ale skutečně bude nejlepší, když půjdete od sebe, štěstí musíš najít nejdřív v sobě!!!!
05.12.2009 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jo tak to chápu že ted budeš sám chce to zahojit bolístku a třeba opravdu najdeš to co hledáš jinde než tady moje sestra jela na brigádu na Kanárské ostrovy a našla si tam manžela mají už dvě děti :27: :27: :27:
05.12.2009 - 13:23 | Filtr
(Ryby) Koos » KOZLÍK
Teď chci být určitě sám a za půl roku chci odjet do Skotska. Zkusím štěstí tam.
05.12.2009 - 13:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
neboj bude lepší časem co si tě bude vážit ale chce to čas :17: :17: :62:
05.12.2009 - 13:18 | Filtr
(Ryby) Koos » josefinka1
Tak jsem se dopracoval k tomu že moje holka(bývalá) zůstane bývalou a prý je konec nechám ji tedy jít takže se loučím a ukončuji to tady. Díky
05.12.2009 - 13:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brouk_
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no trošku té nejistoty neuškodí :1:
05.12.2009 - 13:10 | Filtr
(Ryby) Koos » Brouk_
Čert aby se vyznal v ženských. člověk pro ně neco udělá a je to pokaždý horší než kdyby nic nedělal.
05.12.2009 - 12:25 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » josefinka1
:15: :15: :15:-přece jen jsme ženský, co?
:3:
05.12.2009 - 12:23 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » Koos
A proč se jí ptáš, ona je "ženská" neřekne přímo.Dělá drahoty, ale to skoro každá zezačátku,to poznáš časem. Prostě za ní dojížděj jak nejčastějc to půjde! Chce mít "chlapa" a tak se tak chovej. Až po nějaké době zjistíš, že to "fakt" nefunguje, tak jí vezmi tváře do dlaní, podívej se jí do očí a s jistotou a rozhodně jí řekni" Miluju té, miluju tě tak, že mě to může utrhnout srdce, ale já udělal všechno, co se dalo. Teď odjedu a tím ti dám čas na rozmyšlenou, jestli i ty opětuješ mojí lásku" A odjedeš a dlouho se jí neozveš. Buď to bude fungovat, nebo to vyšumí. Ale v této fázi se jí nesmíš ozvat. A nezapomeň, "ženský" vydrží mnoho a aby měly jistotu, tak o to dýl nechají toho druhého na pochybách. :15:
05.12.2009 - 12:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
já bych ji řekla všechno-miluju tě a chci jen tebe,ted tě chvíli nechám v klidu a ty to všechno promyslíš...... (asi tak nějak)
05.12.2009 - 12:12 | Filtr
(Ryby) Koos » josefinka1
Jestli mě miluje vrátí se jestli ne nevrátí se. Snažit se je zbytečné. Pochopil jsem to tedy. Nechám ji teda být třeba se vrátí.
05.12.2009 - 12:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
znáš tuhle moudrost?- když někoho miluješ,nech ho odejít,jestli miluje tebe, vrátí se.Možná by stačilo se přestat tak uzkostlivě snažit,ono to funguje tak, že stejně pokud máte spolu být tak budete a pokud ne, tak s tím nenaděláš nic ani kdyby ses na hlavu postavil.
05.12.2009 - 12:01 | Filtr
(Ryby) Koos » Brouk_
Právě to já si myslím taky jenže je problém že je ode mě docela daleko a když jsem ji řekl že za ni přijedu že to chci probrat a tak tak říkala že tím nic nezměním. Ono nejde o to že by mě neměla ráda. Má do ničeho ji nenutím kdyby mi řekla že mě nemiluje tak se o nic nesnažím protože to nemá žádný smysl. Jenže ona miluje proto se snažím ještě. Nevím co mám dělat když nece abych za ni přijel. Vím že jsem udělal hodně chyb a proto se snažím kdyby mě ona neměla ráda nebo já jí nebo kdyby to celé byla její chyba tak se nesnažím. Právě nejvíc mě trápí že jsem to dost zavinil já. Vím že by mi odpustila jenže její mamka si nepřeje aby jsme spolu byli dál. A nevím jestli se mnou nechce byý kvůli mě nebo že je její mamka proti nebo že se ona sama bojí že to zas nevyjde :8:
05.12.2009 - 11:27 | Filtr
(Střelec) Brouk_
Ahojky Kosáčku, sice neznám povahu tvé holky, ale jak tak pročítám, co o ní píšeš...Co takhle se zamyslet..nechce ona na tobě spíš to, abys jí ukázal, že to doopravdy myslíš vážně? Co když chce ujištění, co když si tebou není jistá a proto ti vypráví, že jsi jí nevěrnej a tak vzhůru do boje! Dej jí pocítit, že ona je tvou královnou a určitě bych jí to nepsala. Chce tě mít u sebe a je jen na tobě, jak jí přesvědčíš. Prostě bych ji jen pořádně zmáčkla a řekla jí, že ona je ta jediná na tomhle světě a že jen s ní si dovedeš představit svůj život. No..dal ses na vojnu, musíš bojovat. Hodně štěstí :17:
05.12.2009 - 11:15 | Filtr
(Váhy) Evika87 » Evika87
Tím ti neradím abys to nezkusil, ale jen abys ji nenutil, pokud už nechce.. :74:
05.12.2009 - 11:11 | Filtr
(Váhy) Evika87
Heleď, na rovinu..
Nikoho nemůžeš u sebe držet násilím. Partnerství musí být svobodná vůle obou dvou. Pokud ona nechce, nenuť ji aby se snažila. Bude to chvíli bolet když ji miluješ, ale bude to lepší, časem.. Já už si taky namlátila ústa, a to několikrát, a taky na tom teď nejsem nejlíp, ale přítele násilím nedržím, řekla jsem mu že pokud mě nemiluje, tak nemá cenu aby to prodlužoval, akorát bychom se víc trápili... :24:
04.12.2009 - 21:53 | Filtr
(Ryby) Koos » KOZLÍK
Ačkoliv mi říká že se mnou ve vztahu nemůže pokračovat. Já se o to pokusím. Ale jsem na velkých pochybách. Tobě díky a všem ostatním a dobrou noc :1:
04.12.2009 - 21:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Koos
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no vidíš tak už nelži :3:a bud upřímný a měj pevnou vůli bud s ní a vyhýbej se hospodám at z tebe není nakonec alkoholik k tomu mají ryby sklon tak dej bacha jo :3:já se loučím jdu do hajan tak dobrou noc rybičko a držím palečky :17: :17: :29:
Příspěvky: 64-40 39-15 14-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »