Výklad tarot na 3karty


25.11.2009 - 09:33
(Blíženci) mbplacebo
Výklad tarot na 3karty
Měla bych na Vás dotaz, jsem zatím úplnej začátečník, karty mám chviličku, jak byste popsali výklad:Má ji rád?SMRT - VELEKNĚZ - MÍRNOSTvůbec si s tím nevím rady, za všechny odpovědi předem děkuji :17: :17: :17:

Stránka: 2 1
Řazení:
28.11.2009 - 19:06 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » spimajim
Ještě jsem chtěla říct, proč mám takovej pocit, protože mi přijde on ještě nevyzrálej, takovej, že ještě pořádně neví co chce, což o ní se říct nedá...a taky si to uvědomuje, že by to asi nemělo teď smysl, jenže zamilovanost dělá svý :3: :1: :1:
28.11.2009 - 19:03 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » spimajim
JJ možná jo, mě tam právě ta velekněžna vůbec nesedí, je to takový jo i ne, zvláštní, jakože mě u spousty karet vedle sebe něco napadlo, tak u tohodle to vůbec nechápu, co by je mohlo spojovat??? velekněžna, možná nějaká kamarádka a to bude tak jediný... no nic, za čas, když bude mít zájem vyložím znovu a uvidí se, co karty ukážou, jinak děkuju :17: :17: :17:
28.11.2009 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, jsem trochu skeptičtějsí, obávám se, že v minulosti to bylo hodně jednostranné z její strany, ona do něj pravděpodobně i tzv. "dělala". On to tak docela neakceptoval, pro něj byla spíše kamarádka nebo známá a její nadšení nesdílel.

V současnosti tento trend trvá a u něj je trochu patrné mírné oteplení, něčím si ho už získala.

Jenže to asi nikam nepovede, vypadá to, že v budoucnosti to ona už vzdá.
Tu Velekněžnu lze vysvětlit buď tak, že se nebudou stýkat - a to z její vůle, pak ten Ďábel u něj asi znamená, že on to bude vnímat nějak negativně, urazí ho to nebo to bude vnímat nějak konfrontačně. Ten sexuální zájem sice je významem té karty, ale nevím no, nepřijde mi to logické, to by mezi nimi nebyla zrovna asexuální Velekněžka, musela bych na toho Ďábla asi ještě doložit.
Druhý možný význam je, že mezi ně vstoupí nějaká jiná a jemu tohle "kamarádství" začne trochu překážet.
28.11.2009 - 18:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám stejný pocit. Buď až za dlouho nebo zůstanou jen kamarádi.
A abych pravdu řekla, tak to přátelství mi přijde pravděpodobnější.
28.11.2009 - 11:37 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » spimajim
žádala mě ona :3:
27.11.2009 - 21:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mbplacebo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hele a o ten výklad Tě žádal jeden z nich nebo se ptáš na dva lidi bez jejich vědomí?
26.11.2009 - 20:34 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » der stern
a to jsi vyčetla z té vyložené devítky nebo to myslíš ze všech třech výkladů, já to takto špatně specifikuju, potřebuji vědět proč se Ti to takto jeví :3: :17:
26.11.2009 - 20:19 | Filtr
(Rak) der stern
láska tam je určitě,v počátku vztahu to byla ,ale hlavně fyzická přitažlivost,a z té se pak zrodilo to učení milovat druhého člověka
26.11.2009 - 20:05 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » der stern
větší rozklad tady taky je na devět karet, na tu samou dvojici, jsem vykládala třikrát, zkus se podívat :3: :17:
26.11.2009 - 19:55 | Filtr
(Rak) der stern » miluška medvídková
já bych přečetla karty postupně ,a to ,že jejich vztah prošel změnou,z které by se měli oba poučit,jejich vztah je pevný,do budoucna jsou tam neplánované věci,neočekávané,shodnou se na jejich řešení ,viděla bych to na těhotenství a pod.Podrobněji by musel být udělán větší rozklad
26.11.2009 - 13:10 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Simply
nevadí, jsem ráda za každej názor :17: vůbec by mě nenapadlo se na to dívat opačně, jinak by mě zajímalo jestli zde lze posuzovat i dvojice jako poustevník-velekněžna a nebo velekněžna - ďábel??? lze to taky takhle posuzovat?
26.11.2009 - 12:28 | Filtr
(Váhy) Simply » mbplacebo
Já brala tu kartu vlevo jako kartu od srdce, symbol na koho ona myslí, má v srdci...
Naopak, kdyby tedy on byl ten "ďábel" ve vztahu k ní, přiznám se, že nevím... Spíš bych řekla, že i v budoucnosti ji bude vzrušovat, ale nic veleúžasného ji to asi v příštích měsících nepřinese, spíš se bude dál trápit otázkama... To kdyby tam bylo to Slunce nebo Hvězda (to jsou kladné karty skrz veskrz, tak snad bych to viděla z jeho strany pozitivněji... Ale nejsem profík, jen amatér samouk, možná to vidí druzí jinak... :25:
26.11.2009 - 11:53 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Simply
a nemůže to být naopak? protože karta ďábla značí jeho budoucí vztah vůči ní? proč to vykládáš naopak...nerozumím???
26.11.2009 - 11:40 | Filtr
(Váhy) Simply » mbplacebo
Velekněžka je symbol chytré a moudré ženy (i tajemné), ženy s intuicí ...
Dotyčný si ženy váží, uznává ji, ale ve vztahu je "Poustevník", tzn. neotvírá se jí a možná ještě ani nechce.. Ona ho zřejmě miluje, eroticky ji přitahuje (Ďábel), ale myslím, že ještě nedozrál na lásku čas... Možná, že to jiný bude vidět jinak, ale myslím, že dotyčné zbývá prozatím jen doufat, netlačit na tu pilu, použít pro současnost i budoucnost ve vztahu všechen svůj nevtíravý půvab a milou povahu...
26.11.2009 - 11:15 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » mbplacebo
Ještě jsem zapomněla dodat, že jsem vykládala pro ní a zleva :3:
26.11.2009 - 11:10 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Simply
Díky, zajímavé, budu si muset něco pořídit, protože mi to pořád tak nějak nedává moc smyslu. Ještě přiložím na výše zmíněný "vztah dvojice" výklad na devět karet, tak jak se karty vykládají:
Vyšlo jim:

POUSTEVNÍK (7) VELEKNĚŽNA (9) ĎÁBEL (8)

VůZ (4) MILENCI (6) MÍRNOST (5)

SLUNCE (1) MÁG (3) SMRT (2)

Nevím jestli si to vykládám dobře, ale myslím si, že v minulosti se ona pro něj nadchla, líbil se jí, pro něho znamenala něco nepoznaného začátek něčeho nového (možná, že nikoho podobného nepoznal), spojovalo je aktivita, nápady, podobné zájmy, v současnosti ona se rozhoduje, táhne jí to k němu,ale ví, že není ta správná doba, prostě něco jí říká, že teď ne, on má k ní vřelé city (ale spíš kamarádské) možná, že se on pořád rozhoduje a zvažuje atd..(milenci), v budoucnosti, ona konečně dojde klidu, stáhne se, bude trpělivější, přijme fakt, že spolu nejsou, ale bude klidná, jeho bude přitahovat sexuálně? a bude je spojovat ...?? a to nevím jak vyložit tu Velekněžnu? Asi to chápu celý blbě, pokud někdo poradí nebo napíše svůj výklad, budu jedině ráda :3: děkuji :17:




26.11.2009 - 09:51 | Filtr
(Váhy) Simply » mbplacebo
Pro úplné začátečníky je velice dobrá kniha
http://www.pknihy.cz/knihy/020344/… Kniha je čtivá, humorná, Vrábková popisuje jen Velkou Arkánu,22 karet, to pro začátek stačí, ostatně mnoho lídí používá jen Velkou Arkánu ...
Dále jsou docela dobré karty:
http://www.ranka.cz/poselstvi_tarot…
Je na nich na rozdíl od jiných popsaný rovnou i význam, přiložená kniha je přehledná, význam témat se nerozbíhá do mnoha rovin, že je pak až člověk z toho "magor"... :4:
26.11.2009 - 09:33 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » Simply
Děkuji za odpověď, zatím se učím :3:, tak ještě přesně nevím co s čím mám dělat :25:
26.11.2009 - 09:24 | Filtr
(Váhy) Simply » mbplacebo
Podle mého názoru se v tarotu především ptáme své duše...
Má ji rád?
Smrt-velekněz-mírnost
Především se tázající musí oprostit od své až možná naléhavé touhy po lásce s dotyčným, zklidnit své city a smířit se s danou skutečností, že horoucí láska z druhé strany ještě nepřišla...
Ale v druhé sadě opět se vyskytla Mírnost... a to myslím, něco znamená...
Hvězda je naděje, že co není, může v budoucnu přijít, jen netlačit na pilu, co má přijít, příjde a je to tak dobře (Spravedlnost- sklidíš, co si zasil...)

26.11.2009 - 09:04 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo » spimajim
Děkuji všem moc za názory :17: Na vysvětlení, vztah tito lidé nemají, jen se znají a často vídají už nějakou dobu, po téhle otázce jsem se hned zeptala, jestli tito lidé budou někdy v budoucnu spolu mít vztah, vyšly mi tyto karty:

HVĚZDA - MÍRNOST - SPRAVEDLNOST

tak a co s tím? :3: Nicméně jsem se chtěla zeptat, jestli můžu u tohoto brát v potaz karty ve dvojicích jako "hvězda - mírnost", nebo "mírnost - spravedlnost" a jejich význam ve dvojici?
PS: ještě co se týká toho vztahu, od začátku jsem měla pocit (pro oba dva), že teď pro ně není ta pravá doba, jestli jsem je někdy spolu viděla, tak až za pár let, ale to byl jen můj pocit :3:
25.11.2009 - 19:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Akea, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Ejhľa, dve cesty sa stretli. Mať tak tvoje začiatočnícke schopnosti. :2: :4:
25.11.2009 - 19:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » spimajim
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nicméně nyní jsem si uvědomila důležitou věc - ono je taky pro takovýto výklad dobré vědět oč jde - hlavně co že Ti dva lidé tedy měli za vztah. :44:
Kdyby to totiž třeba byli dlouholetí manželé, co se rozhádali, mohla by tato kombinace znamenat i dokonalé usmíření. :17:
Smrt by znamenala, že to zlé skončilo, Velekněz by bylo vzájemné pochopení a nalezení důvěry a hlavně příslib zachování manželství a Mírnost je i karta uzdravovací - takže by se v tom vztahu vše zahojilo.
Ale tento význam by přicházel do úvahy spíše u dlouhodobých vztahů v krizi a to myslím není tento případ, to by se myslím tazatelka zeptala jinak. :3:
25.11.2009 - 19:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, časovou posloupnost jak kdy, tady asi ano, ale ne ve smyslu minulost, přítomnost, budoucnost, ale prostě co od čeho kam jde.
Ale máš pravdu, kdyby byla na třetím místě Smrt, asi bych čekala, že to může jít doztracena, ale ona je Smrt jako koncová karta taková na výklad problematická, protože znamená změnu, já bych proto na ni asi ještě doložila - pro jistotu.
Tady myslím je to jasné.
Změna je příčinou toho, co následuje za ní.
Že je Velekněz ochranná karta se sem tam píše, ale za ty roky co vykládám jsem vlastně nikdy nepochopila, k čemu je toto tvrzení dobré - asi nejsem schopna s tímto významem pracovat.
Jak Velekněz, tak Mírnost mohou mít pozitivní, ale i negativní významy, u Mírnosti je to třeba určitá rozpačitost a nerozhodnost.
Velekněz na vztah je karta dobrá, ale jaksi netělesná, tedy spíše představuje vztahy ne-intimní.
Takže tady podle mě došlo k nějaké změně - a u Smrti ta změna většinou přináší i nějakou ztrátu, z té změny vyplývá přátelská náklonnost, která bude mít problém se nějak rozhoupat do něčeho jiného.
25.11.2009 - 17:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...vidím, že máme stejný názor :3: :1: :17:
25.11.2009 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono je v tarotu dobré nepokládat dotazy tak, že se na ně odpovídá ANO/NE.
Tady by třeba byl lepší dotaz Co k ní cítí?
Podle mě ji má rád, ale spíše přátelsky, něco v jejich vztahu odumřelo.
Příspěvky: 30-6 5-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »