Love Hurts


10.11.2009 - 07:24
(Blíženci) wolf67
Love Hurts
Proč láska tak moc bolí,proč je zamilovanost utrpení,proč lásku vždy provází bolest a zklamání????

Stránka: 2 1
Řazení:
12.11.2009 - 14:19 | Filtr
(Beran) soonik
Ano, touha po lásce je touha po něčem, z čeho jsme vzešli, od čeho jsme odešli, u čeho nám bylo moc dobře. To byla jednota. Teď jsme v dualitě...Hledáme tu nádhernou JEDNOTU.... :18: :35: :62:
12.11.2009 - 14:09 | Filtr
(Blíženci) wolf67 » karamel
Znám,ale poraď mi,jak mám milovat míň....buď miluju,nebo ne a když miluju tak každou svojí buňkou,celým srdcem....jinak to neumím,Ty ano???
12.11.2009 - 13:58 | Filtr
(Rak) karamel
znáš tu píseň, že v lácce vyhrává ten kdo miluje míň... :74:
11.11.2009 - 14:54 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » maty.k
Ty jsi zmokla až na buňku? :39: :22: :63:
Páni,to musí být v OVĚ čína. :23:
11.11.2009 - 14:53 | Filtr
(Rak) ardente » wolf67
Ber to tak,že už len to,že človek miluje je šťastie,horšie sú na tom tí,ktorí by aj milovať chceli,ale sú tak obrnení,že to nedokážu..podľa mňa trpia viac,pretože necítiť nič,je horšie :68:
11.11.2009 - 14:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wolf67
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ahajas, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je moc dlouhyyyy :24: chjo,kdyz me nezaujmou tri prvni vety,je to nad me sily :63: :39: :74:
11.11.2009 - 14:49 | Filtr
(Blíženci) wolf67 » yennefer69
Myslím,že se nebude kamenovat ale diskutovat,doufám v to.....Tvé příspěvky v různých diskuzích jsou moc fajn,jsou podnětné a mají logiku,díky...ale myslím,že kořeny té bolest spojené s láskou,jsou ještě mnohem hlouběji....můj předešlý příspěvek to trochu vysvětluje....ale jen trochu,pátrám dál..... :4: :29:
11.11.2009 - 14:45 | Filtr
(Blíženci) wolf67
Drazí přátelé, je pro mne velkou radostí a velkým štěstím, že dnes mohu být s vámi. Moje energie mezi vámi proudí. A jak můžete vidět, není to konference v tradičním smyslu. K těmto informacím je předávána navíc určitá kvalita energie. Jste toho součástí. Tím, že jsme se dnes tady sešli, tvoříme v této místnosti, v tomto místě otevření Země spirálu energie. Proto je toto místo svaté. V každém místě, kde se lidé, Andělé v pozemských tělech, setkávají v záměru osít zemi svým světlem, se stává Země posvátnou.

Chtěl bych ve zkratce promluvit o fenoménu channelingu, který se poslední dobou stal tak populární. Znáte všichni koncept prána, používaný v józe a v orientální filozofii. Prána je duchovní energie, kterou absorbujete každým vašim nádechem. Myšlenkou je to, že když dýcháte, tak nevdechujete pouze vzduch, ale také živoucí energii, kosmickou energii, která překračuje to fyzické a umožňuje vám žít. Chtěl bych vám upřesnit toto: stejně tak, jako každý absorbuje pránu v okamžiku kdy vdechuje vzduch, každý je slouží svým způsobem jako. Channeling není jen pro ty, kteří mají speciální dar. Je tou nejpřirozenější věcí, která existuje. Vidíte, je pro vás nemožné žít bez kosmické energie. Nemůžete existovat, žít, prosperovat - aniž byste absorbovali kosmickou energii. Stejně tak, jako nemůžete žít pouze ze vzduchu, stejně tak nemůžete žít, aniž byste byli spojeni s kosmickou energií, která je vaším domovem. Země a kosmos, vzduch a prána, jsou nezbytné k tomu,, abyste mohli žít jako lidské bytosti v pozemské sféře bytí. Jste „strážci“, ti kteří otevírají dveře pro přísun více světla na Zemi. Ale jste také tvůrci mostu mezi Zemí a kosmem, ti, kteří zprostředkovávají kosmickou energii k Zemi. To je něco, co už děláte a co máte potřebu dělat, abyste se cítili radostní, na svém místě a v dobrém zdraví. Sloužíte jako kanál pokaždé, když používáte svou intuici, pokaždé, když se zvnitřňujete a když nasloucháte tomu, co se s vámi děje a jak byste chtěli, aby se to změnilo. V těchto okamžikách, vytváříte kanál s vaši Já Jsem přítomností a vstupujete do kontaktu s kosmickými nepozemskými sférami, které vám mohou pomoci dosáhnout vašich cílů zde na zemi. Každý z vás tvoří kanál spojení se svojí vlastní Bytostí, která je mimo čas a prostor.

Dnes sdílíme naše energie a jsme znovu spojeni, abychom přenášeli kosmickou energii, která se snaží v této Nové době si najít cestu k Zemi. Nová doba není pouhou vizí budoucnosti, ale manifestuje se již nyní v životech mnoha lidí. Pokud čtete noviny nebo se díváte na televizi, myslíte si, že to ještě není skutečností, ale probuzení se už manifestuje na úrovni jednotlivců a ne v měřítku vlád, institucí či organizací. Je to patrné ve vaši denní existenci, kdy se projevuje nový proud energie. Je to proud vašeho srdce, který vás zve a který vám dává znamení k žití a k jednání podle lehkosti a moudrosti. Takto se projevuje příchod Nové doby, díky tomu, že jednotlivci naslouchají šepotům svého srdce. Duchovně, základ každé skutečné změny či přeměny se odehrává na úrovni jednotlivců. Probuzená energie ve vašem srdci postupně najde svou cestu přes instituce, organizace, které se prozatím ještě přidržují starých systémů vědomí založeném na egu. Staré energie moci se zhroutí, nikoliv násilím, ale jemnou energií srdce. V okamžiku, kdy srdce převládne, starý svět zmizí, ne pod nátlakem moci a násilí, ale pod silou lásky.

V této nové době se vztahy podrobují velké změně. Představují pro vás zdroj vašich nejintimnějších emocí, od velké radosti po extrém, velké utrpení. Ve vašich vztazích si můžete uvědomit vnitřní bolest, která je ve své podstatě starší, než je vztah. Dokonce starší než je lidská existence.

Aktuálně jste vybízeni, abyste se sebe-uzdravili ve svých vztazích. Díky nové energii, která je přítomna, je možné změnit destruktivní elementy ve vztahu na proud pozitivní a jemné energie mezi vámi a druhou osobou. Nicméně, osobní léčení a transformace můžou také znamenat, že se vzdáte vztahů, které brání vašemu osobnímu vyjádření. Toto často znamená, že i když někoho máte skutečně rád(a), možná byste mu měli říct sbohem, neboť vaše životní cesta vás veda jinam. Ať už vás to vede k znovu-spojení či k rozchodu, jste všichni postaveni před zkoušku položení si nejhlubších otázek v této oblasti osobních vztahů. Volání srdce a energie založená na srdci charakteristická Nové době, vstoupily do vašeho života a už je nemůžete ignorovat.

Abych vám vysvětlil důvod, proč vás vztahy můžou tolik zranit a vést váš život nahoru-dolů, chtěl bych vám povědět o velmi staré bolesti, kterou nosíte ve své duši. Je velmi stará, starší ještě než tento život, starší než všechny vaše předešlé životy na Zemi. Chci vás zavést zpět k bolesti ze zrození vaší duše.


http://www.reiki-centrumpraha.cz/du…


Tady je jedna z možných odpovědí.....
10.11.2009 - 19:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám na to svojí teorii... asi mě tady za to začnou zase kamenovat, ale budiž... :4:
Když se zamiluješ, staneš se na tom druhém člověk jakýmsi způsobem závislý... chceš být s ním, fetovat její vůni, :5:, starat se o ní, všechno spolu a pořád jenom spolu....mno a když to dotyčná vzdá (nebo prostě narozdíl od Tebe vyhoří) a odejde, tak Ti ta Tvoje "droga" prostě chybí a ono to bolí... :1:
Složitosti bych v tom nehledala... (různé oduševnělé cesty a podobně)
(I když těžko taky říct co se u Tebe děje, když kladeš takové otázky, možná jsme všichni se svými příspěvky zcesty :1:)
10.11.2009 - 18:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tomu rozumím,ale není jednoduché to převést do praxe,v tom člověku vidíme boha, tak ho milujeme a když přijde náhle něco jiného,nestačíme se adaptovat,aspon já ne :4:
10.11.2009 - 18:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele josefinka1, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no a když jsou to představy, že ta láska je ta pravá, která nikdy neskončí? a po mnoha letech se stane něco, co člověk ani nepochopí,nějaký zvrat,potom to bolí ty,kteří nejsou jenom povrchní a umí milovat do hloubky,jak to zpívá Smolík v lásce prohrává ten co miluje víc.
10.11.2009 - 15:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pavlínko asi jsi neměla pláštěnku,ale jen bundu s membránou :3:
10.11.2009 - 15:39 | Filtr
(Býk) player » maty.k
Jenže já potkana nechovám na dešti,nýbrž v šuplíku.Takže můj potkan není zmoklej. :50:
10.11.2009 - 15:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » funik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty mě vidíš??? :2:

Kdybys viděl, tak bys viděl, že jsem zmoklá jako Plájův potkan či co to chová :61: :61:
a zjistila jsem ,že nepromokavá bunka není nepromokavá :39: :47: :47:
:4: :4:
10.11.2009 - 15:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty dnes nějak záříš :4:
10.11.2009 - 15:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pak to děláš nějak blbě :14: :61:
10.11.2009 - 15:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wolf67
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele rulik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, o tom to je. Přijímat nepochopení, nebo to že je ten druhý jiný, TO znamená MILOVAT. Ne přetvářet.Taky jsem už konečně na to přišel. A to trvalo :1: Postav se na náměstí, na cedulku si napiš - Dejte mi facku!!! - a budeš koukat kolik lidí se najde :3: Ale láska? Ta se hledá jinak... Až budu vědět jak, dám vědět. :15:
10.11.2009 - 15:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Šmankote :39: láska přece nebolí :22: ta tě naplňuje, prozáří..... unese do výšin :12:............bolí až z nich pak spadneš.... a to už není láska, to je zklamání :24:
Tak si to nepleť a nevyvolávej paniku :47:
:3: :75:
10.11.2009 - 15:04 | Filtr
(Býk) player » Sem.miš
Brilantní!
10.11.2009 - 15:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj - souhlasím s tím, že když má někdo své představy,které se mu neplní a očekává to, co mu jeho protějšek nemůže dát, tak pak tyto pocity zklamání bolí.

Ale láska nebolí. Ani zamilování nebolí. To jsou právě ty pocity, které povznáší.
Bolí to, když je chceme od někoho, kdo nám je neopětuje a nebo má zase on jinou představu...
:3: :27:
10.11.2009 - 14:16 | Filtr
(Blíženci) wolf67
Tak tohle mně opravdu nenapadli,je vidět že všichni jsme omylní....děkuji :35:
10.11.2009 - 14:03 | Filtr
(Blíženci) wolf67 » funik
Možná máš pravdu,ale já to ještě nevzdám,ani jedno,pokusím se najít cestu a i pochopit ženskou.... :75:
10.11.2009 - 13:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wolf67
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám pocit,že tohle je jedna z těch nezodpověditelných věcí..Někdy je lepší na to nepřijít.Je to jako s ženskou..Je hezké ji mít,ale úplně porozumět nejde :3:
10.11.2009 - 13:44 | Filtr
(Blíženci) wolf67 » funik
Nejde o to to unést,ale jestli je to možné,vyhnout se tomu,víš,rád o sobě nadneseně tvrdím,že osud řídí slabochy a já řídím osud....rád určuju pravidla hry a je li trochu možný se vyhnout tý bolesti a zklamání...tak to chci vědět.....všechno,co se ady dovím,pomůže nejen mně k dalšímu růstu a sebepoznání....každý kdo sem zabloudí,může si vzít z našich názorů to své a být šťastnější...a oto tady jde...pokusit sde najít cestu..nejen sobě ale i ostatním...
10.11.2009 - 13:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » wolf67
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale joo,jen kohout si to zařídí jak může,udělá pořádek a až doslouží odejde..Myslím, že chlapské je něco unést,překonat a správně namířit(vybrat si)
Příspěvky: 39-15 14-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »