Půlnoční slunce - Stephanie Meyerová


30.10.2009 - 02:23
(Panna) Alijaska
Půlnoční slunce - Stephanie Meyerová
Jistě spousta z nás zná Twilight ságu od Stephanie Meyerové. A co Půlnoční slunce? To je její rozepsané dílo, jehož dokončení bohužel odložila na neurčito. Proč? Její "kamarád", kterému jako jednomu z mála posílala ukázky z toho, co napsala k posouzení, zveřejnil těchto 13. kapitol (samozřejmě bez jejího souhlasu a vědomí) volně na internetu...Půlnoční slunce by se dalo nazvat Stmíváním z pohledu Edwarda...A co Vy? Četli jste také těch 13 zveřejněných kapitol? Narazili jste na ně na internetu? Víte nějaké novinky ohledně Půlnočního slunce? Diskuze čeká... =) Takže, jaký je Váš názor???

Řazení:
05.12.2009 - 21:22 | Filtr
(Rak) lucik_cz
Ahoj,
Stephenie nakonec dala tu nedokončenou část ke stažení v pdf na svou stránku: Jen pro případ, že byste Půlnoční slunce ještě nečetli, dávám sem odkaz (Je to samozřejmě v angličtině) http://www.stepheniemeyer.com/midni…

Myslím si, že je strašná škoda, že tu knížku nehodlá v brzké době dokončit. Je totiž skvělá! Myslím si, že je lepší než samotné Stmívání. Je tam spousta věcí, které Bellyn pohled prostě neukáže... zajímavé je, jak Edward myslí. On vlastně ví o všech téměř vše (když umí číst myšlenky) a myslím, že bychom se o všech těch postavách dozvěděli i spoustu věcí, které teď nechápeme. Edward "vidí" do
všech hlav. Co si myslí Bella, to už víme,takže jediná neprozkoumaná hlavička je ta jeho a tam toho za těch 109 let bude :-)
Stephenie to má promyšlené opravdu do detailů - hrozně obdivuju, jak dokáže myslet najednou v tolika rovinách. Moc se mi líbí její styl a její angličtina.
:15:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »