po 101x... Reiki, je nebezpečné ???


23.09.2009 - 19:23
(Panna) dj.kelly
po 101x... Reiki, je nebezpečné ???
ahoj lidičky,začínám se víc zajímat o Reiki a mám takovou obavu. od puberty se dokážu dostat jednoduše do Alfa stavu. dost často mám pocit, že nejsem doma sám i když jsem. mám osobní zkušenost s telepatií. prostě asi dokážu vnímat trošku něco víc.k otázce: co když se mně v důsledku Reiki otevřou smysly ještě víc a budu vnímat víc? někdy se totiž toho co vnímám bojím. pokud bych to měl vnímat intenzivněji, bál bych se víc, což nechci.poradí někdo zkušený?díky za reakce

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
11.10.2010 - 16:45 | Filtr
(Býk) Jyotis
Já bych to řekla takto:
Reiki je jako získat kód k určitému softwaru. Pokud je předán správně, tak funguje spolehlivě. Nemůžeš si vysloveně díky Reiki "pouštět jiné programy".
Může se stát, že začneš víc relaxovat spíš než meditovat, otevírat se i jinak a přitom nebýt dost "vyčištěný", což znamená, že v sobě máš emočně nasycená témata, která přitáhnou určité egregory-obsahy. Zase, nemohou se Tě chytnout nějaké obsahy, pokud k nim nemáš v sobě odpovídající vazbu...strach, úzkost, nenávist, touhu po moci, chtíč apod...

Člověk si musí uvědomit, že když má zlost, otevírá se egregoru zlosti a není to jen jeho zlost..čím víc se v ní koupe, tím víc se v ní topí.. když je zamilován, nasedá na koně lásky, který ho může dovést až k universální lásce, když nesesedne...
11.10.2010 - 16:11 | Filtr
(Blíženci) movvin
Nebudu tady plácat svoje nesmysly, tak jen můžu doporučit podívat se na stránky mého mistra a přečíst si jeho rubriku otázky - odpovědi. Je stále aktuální.

http://www.sarpa.cz/
11.10.2010 - 15:57 | Filtr
(Panna) Wolfinka » Namchan
:15: :15: :15: Nemohu jinak, než souhlasit...
11.10.2010 - 13:35 | Filtr
(Kozoroh) deissy »
Krásně napsané :74:
30.09.2009 - 11:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky znam ženu...během par tydnu skončila na antidepresivech a nevi co se s ni děje......
...
Namchane, v tom máš pravdu. Ta ješitnost a osobní vůle někdy způsobí, že Reiki se prostě rozhodne takovému člověku "nejít na ruku".
Přestane proudit a nechá toho člověka jeho osudu, protože on se má zřejmě ještě mnoho co učit. A člověk pak pracuje s vlastní energií a ani to možná neví. A vlastní energii si "vyšťaví" a když je na dně, může se zhroutit i psychicky. Ale může si za to sám. Tak se Reiki brání proti zneužití. Ale protože to lidi neví, pak si myslí, že Reiki nefunguje...
:24:
29.09.2009 - 01:10 | Filtr
(Štír) Tasha11 » zofinkaIv
Dakujeme vsetci za tvoje slovka, pochopila som ... s uctou Vdaka :68: :68: :68:
28.09.2009 - 22:02 | Filtr
(Lev) zofinkaIv » Tasha11
ne,ne,tak jsem to nemyslela-že máte zasvěcení které nepotřebujete-vaše schopnosti jsou obrovský dar,a vnímání energií,ať už pocitově,nebo 6 čakrou (vidění aury)musí být nádhera.Tím cílem jsem myslela BOHA :27:. Ano a samotná cesta je určitě nejlepší a vlastní prožitky jsou ty,které si poneseme do další inkarnace-jen někdo to chce urychlit a narazí.... :41:,možná ho to postrčí vpřed,nebo zastaví a bude hledat zase jinou cestu :17: :17: přeji všem,ať se rozhodují správně a svým srdcem :27: :17: :62:
28.09.2009 - 20:03 | Filtr
(Štír) luthy » Tasha11
Ďakujem, :-)
28.09.2009 - 15:32 | Filtr
(Štír) Tasha11 » luthy
ano suhlasne, poslala som ti biele tulipanky a objatie :-)
27.09.2009 - 22:00 | Filtr
(Štír) luthy » Tasha11
Juj Tashinka moja, zabudla si, že ja na tie smailíky nevidím, takže som si tvoju odpoveď ani nemohla dešifrovať. No ale hádam to bolo dačo súhlasné.
27.09.2009 - 12:07 | Filtr
(Štír) Tasha11 » luthy
:68: :68: :68: :62:
27.09.2009 - 12:06 | Filtr
(Štír) Tasha11 » il*ča
presne tak, velmi zavazne a pravdive :68:
27.09.2009 - 12:05 | Filtr
(Štír) Tasha11 » zofinkaIv
ahoj ZofinkaIv, nerozumiem ti asi, mame zasvetenie, ktore nepotrebujeme? ako si na toto prisla? Nemam ziadne zasvetenie, ale vdaka mojim prezitkom viem, ze BOh a energia okolo nas je,je viac nez realna :27: nepresla som ziadnym kurzom, no bytie samotne mi ukazalo cestu k energiam, neprosila, neziadala som,ale odkedy som na tejto Zemi viem, ze tu nie som len kvoli sebe, ale predovsetkym pre druhyh, ktori maju mensie skusenosti.
Kde beriem istotu, ze vsetky vnutorne pochopenia maju svoj prirodzeny vyvoj? hmm...
istotu nemam, len viem....
k cestam-
dovolim si protirecit, lebo nemyslim, ze vsetci hladame rovnaky ciel, je to trochu zlozitejsia tema, sme tu vtelene duse z roznych dovodov a pre rozne poslania, dovody, pausalizovat nemozeme.
ano a mas pravdu, najkrajsia cesta tymto bytim je cesta laskou a v laske som si dovolila odporucit DJkellymu nech necha vsetkym dejom volny priebeh, pretoze len vlastna cesta je jedinecne prinosna pre kazdeho z nas, ale vyhne sa tak mnohym nastraham, ktore ho mozu postretnut na ceste cez poznanie ineho, teda cez majstra reiki, napriklad, ktory mu moze radit na svojich skusenostiach, avsak opat to su len skusenosti jeho, nemusia byt potrebne pre ineho. To je cely moj postoj, kazdy zaziva presne take skusenosti, ktore potrebuje, skor, ci neskor sa k tym svojim dopracuje a su pre neho omnoho prinosnejsie, ako skusenosti sprostredkovane :27:
26.09.2009 - 22:16 | Filtr
(Štír) luthy » Brectanka
Ahojte,
Reiki nie je nebezpečné, ale ako to tu už niekto nakusol, nie je to len o eufórii, ale i o tom, že sa otvárajú a čistia emocionálne bloky. Ak má človek toho nachytaného na sebe dosť, tak sa začnú tieto veci veľmi intenzívne riešiť. Viem o čom hovorím, sama som si tým prešla, menia sa vzťahy, postoje, niečo sa rúca, iné sa obnovuje, pretože s naladením do Reiki vibrujeme na inej virbácii než naše okolie a tak sa veci okolo nás prirodzene menia. Nie je to žiaden strašiak, je to čistenie ako organizmu, tak i všetkého čo nás obklopuje. Môže sa to zdať ako nespravodlivosť, ale vesmírne zákony sú spravodlivé, pretože nikdy nevieme na akú cestu sa musíme dostať.
26.09.2009 - 19:32 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sohe, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neboj, člověku se otevře jen tolik, kolik toho dokáže zpracovat, reiki je fajn posunutí o další kousek dál. Vylezeš na další kopeček poznání a zjistíš, že se rozevřely další nedozírné obzory a další možnosti vnímání světa.
26.09.2009 - 18:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » il*ča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petr.pf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V tomto případě máš pravdu. Je to o tom co říkám - že neškodí Reiki, lidi si škodí sami. Souhlasím s Tebou, že najednou vyrostlo plno mistrů Reiki, hlavně Ti, kteří to získali na dálku (byl jsem v šoku, že to jde). Mistr Reiki se stává mistrem nejenom zasvěcením, ale musí mít i znalosti a schopnosti. Jeho vědomí musí být na určité úrovni. Je pravda, že Reiki hodně spadlo do komerce, ale přece jen pár dobrých mistrů najde. Dokonce jsem zjistil, že lze se stát mistrem už za víkend - a to nechápu. Já sám studuji na mistra léčitele půl roku a pak snad projdu zkouškou - až poté se stanu mistrem. A je to hlavně proto, že jsem si dlouho a důkladně vybíral svého mistra učitele. Já tvrdím jedno - podívej se tomu člověku do očí a hned by jsi měla poznat, jestli je mistr nebo ne. Tak, prosím, neodsuzujte Reiki, odsuzujte lidi. Krásný den.
26.09.2009 - 10:21 | Filtr
(Blíženci) il*ča » petr.pf
Nemám pocit, že někdo tu dělá z Reiki něco hrozného - ale bohužel - v poslední době to vypadá,že se z mistry Reiki roztrhl pytel - a kolik z nich je opravdu dobrých??? Třetina? Polovina? Zbytek - to jsou jen "rádobymistři", kteří mohou slabšímu jedinci spíš uškodit. Před léty nebylo o Reiki nic moc slyšet - a já prostě něvěřím, že během těch pár let se tu zničehonic vyrojilo tolik dobrých mistrů.
Je to stejné jako s léčiteli - těch opravdu dobrých je málo - a nepotřebují inzeráty ve všech možných časopisech - lidé si o nich mezi sebou řeknou sami.
:74:
26.09.2009 - 10:05 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » zofinkaIv
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petr.pf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Krásně řečeno. :1:
26.09.2009 - 09:49 | Filtr
(Lev) zofinkaIv » Tasha11
100 lidí 100 cest a každá je jiná.Máte všichni,co nepotřebujete zasvěcení,pravdu v tom,že by se vše mělo dít jaksi samo.A asi se u vás děje,protože radíte jen ze své pozice,ze svého pochopení.V pořádku.Ale kde berete tu jistotu,že to tak musí být i u jiných,copak znáte příčiny,které je vedou k tomu,že se tak rozhodli,a přitom si obrovsky přejí pomáhat?Každý z nás si prochází jinou cestou,aby na konci našel stejný cíl.Vím na sobě,že ta cesta může být pěkně strastiplná. Ale i to je láska,nechat na každém svobodné rozhodnutí. :27:
25.09.2009 - 19:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petr.pf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nebudu se vyjadřovat k příspěvkům, které dělají z Reiki něco hrůzného. Ale vím, že nejvíce křičí a na něco nadávají hlavně Ti, kteří o tom nic neví. Nebo si o tom přečtou v Blesku. Zaručené zprávy. Jedna paní povídala. Bohužel. Protože člověk, který dělá Reiki moc dobře ví, že Reiki nemůže ublížit ani uškodit. Škodí si jen člověk sám.
25.09.2009 - 18:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » il*ča
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jo to je přešně ono....časopisy....pche :19: :17:
25.09.2009 - 18:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » dj.kelly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj no vzpoměl jsem si, bývalý spolužák ze základky....když byla v módě silvova metoda ovládání vědomí, tak to praktizoval, jo skvělá obět, byl slabý a trpěl pocity méně cennosti tak se "napumopval" a po letech úspěšný podnikatel peníze, úspěchy atd....po asi 15 letech nesamostatný člověk na práškách a s depresema a různýma poruchama.... a co je nebezpečný? Reiki samo o sobě neškodí ale přístup k němu. Ještě jsem nepotkal opravdovéhjo mistra který by to uměl vysvětlit.... Knížku si může koupit kde kdo je to byznys a v dnešním zmatku topící se stébla chytá... jen když to slibuje zlepšení... "jasnovidci" učí být jasnovidnými, a je to před pár týdny taky někdo "naučil" Je to jen můj postřeh a úsudek si udělej sám, jo?


Ale jedno vím, všechno zbytečný je rušivý a když budeš naslouchat sám sobě a svému srdci budeš silný přirozenou cestou a různé esoterické vynálezy nebudeš potřebovat.


A hladina alfa ? jo je, ale není třeba usilovat o změnu duševních stavů, které stejně přichází když je to třeba...

Takže když máš třeba depkuu- jestli máš- tak je to tehdy když ji potřebuješ a může tě něčemu naučit, záleží jen na tobě co si vezmeš z toho co ti život a city nabízí...ok?

Jestli se sejdeme na nějakým případným srazu, tak jsem samé ucho a proberem to ale jen jestli budeš chtít ok??


Drž se :15:

24.09.2009 - 19:43 | Filtr
(Střelec) terere
...jen moje zkušenost :2:

stejně si tě najdou... :3:

reiky je pro mě ochrana a pomoc na týhle trati

není to nic proti ničemu,taky jsem si tím prošla
bála jsem se a to ještě bydlím vedle hřbitova,chodí jich tu hodně,ale nic nedělaj,chtěj pomoct a proto to tak máme s tím se sžiješ :3:

za pár let ... :4:

je fakt,že to poznání bylo strašidelný,ale nebranila jsem se tomu a teď jen přijímám a zvykla jsem si :17:a tak mám klid
24.09.2009 - 19:02 | Filtr
(Štír) Tasha11 » il*ča
idealne samo o sebe, bez kurzu :3:
24.09.2009 - 17:32 | Filtr
(Blíženci) il*ča » Namchan
Reiki nelze dělat násilím - a pro někoho je velmi těžké poznat, kdy nastal ten správný čas .
Příspěvky: 82-58 57-33 32-8 7-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »