Miluje mě ještě? Záleží mu na mě?


08.09.2009 - 18:14
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele candyen, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Miluje mě ještě? Záleží mu na mě?
Chodím se svým přítelem rok a půl ... na začátku si mě vážně vybojoval a choval se moc krásně,pořád semnou chtěl být .. pořád mi říkal moc krásné věci,psal mi na dobrou noc a dobré ráno.. chodil za mnou.. ale teď.. poslední dobrou je mi strašně mizerně, mam pocit jako bych ho už omrzela.. Miluju ho strašně moc a nechci o něj přijít..ale pořád se bojím že mě nechá.. už sem mu to řikala, řikal že se namam bat,ale stejně.. vidim ten nezajem,..ted už mi nenapíše že mu chybím, že mě chce vidět, nenapíše mi že mě strašně moc miluje jako dřív.. když usíníáme ani mě nedrži prostě se odvali a spi..jeho kamaradi jsou proo nej dulezitejsi nez ja .. co mam delat.. abych ho ziskala zpet?Aby mel zase zajem byt smenou a septal mi to sladke miluju te? aby me objimal sam od sebe a ne kdyz ho o to poprosim.. je mi fakt mizerně..chybí mi to..prosim poradte mi..

Řazení:
04.11.2009 - 23:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zdá se že ten vztah vyhasl. Alespoň u něj.. vyhořel.. a čím víc po něm budeš chtít jistotu a vymáhat si něhu, tím víc se mu to bude protivit. To se stává, a hrozně to zraňuje, když jeden vyhoří a druhý stále plane...
A jako fakt nevím co moudrého poradit, musíš s tím "bahnem" projít... na to prostě inteligentní rada není. Ale pozitivní je, že v těhle chvílích se toho člověk sám o sobě doví nejvíc a udělá si pak do budoucna o některých věcech jasno. Tak hodně štěstí.... :18:
04.11.2009 - 22:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele yennefer69, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nechápu jak si přišla na to že muž je stejný jako žena... když mu budeš dávat přemíru něhy a muckat ho, vzbudíš v něm tak akorát jistotu, která ho omrzí... muž je lovec, a žena kočka, kterou je třeba hýčkat, aby se pořád ráda vracela...
04.11.2009 - 22:33 | Filtr
(Kozoroh) nadien
Ahoj, jsme spolu také rok a půl a cítím to naprosto stejně....strašně mě to trápí...nechce se mnou chodit ani za ruku, nechce si povídat, často má špatnou náladu...odmítá milování...jeho koníčky a kamarádi mají přednost, opravdu jsem se moc trápila a začala pátrat čím to je, protože mi to skutečně nepřislo normální...a zřejmě jsem našla "schizoidní porucha osobnosti" netvrdím, že je to tvůj případ, ale ten můj asi na 90% ano :( a moc mě to trápí!! Zkus si o tom něco zjistit, doteď jsem o tom nevěděla. Přeju hodně štěstí...dyžtak se ozvi, jak bojuješ...N.
14.09.2009 - 11:08 | Filtr
(Štír) Anabell-Lee
Navrhuju ho testovat na lásku jinak a nově. Vzít si příklad z pohádek. Slovíčka už Ti dal, ta zkus třeba chtít prstýnek, kus práce, výlet Tvých snů, večírek na neobvyklém místě...protože je možné, že Tě moc miluje, jen není typ, co by deset let říkal totéž. No a když třeba ve Tvých 7 přáních neuspěje, tak bych se teprve začala bát, zda Tě nemiluje. Víš, někdy totiž dostaneme přesně to, čeho se nejvíc bojíme. Nějak tu hrůzu strachem přivoláme. Věř proto, že Tě miluje, jen má láska nové formy. A pozor, také se to chce mrknout, jestli Ty miluješ jeho a nebo jsi zamilovaná pouze do zamilovanosti :12:
12.09.2009 - 14:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militie
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milující mladí lidé si dávají oboustranně totéž. Není to žádná závislost na partnerovi, když mu dávám najevo, že jej také miluji.

Naopak. V rovnoprávném vztahu to potom funguje o moc lépe, než když jeden z nich trpí méněcenností, a musí si klást otázky, zda mě miluje či ne?

Než si položím tu otázku, tak se zeptám sama sebe, proč to mezi námi nefunguje, když po fyzické i citové stránce je vše v pořádku.

Vše je o komunikaci.

:29:
12.09.2009 - 14:36 | Filtr
(Střelec) Brouk_ » spimajim
Máš naprostou pravdu "Spímajím", moc závislosti nestojí za nic a nikdo si nic nevymůže ani dupáním a podobně. Nejspíš musí zkusit ochladnout, nebo dělat něco se svým časem( občas neplánovaně "vypadnout") a třeba se ten její začne trochu zajímat. Ale moc bych tomu nevěřila. Jsou spolu jen rok a půl! A když už teď "se v posteli "odvalí", co bude za pár desítek let! Nejsem zastáncem "cukrování" za každou cenu, ale jistě mi dáš za pravdu, že občasné obejmutí, nebo jiná milá pozornost od muže, je fajn.
Ale jak říkáš- musí se trochu bát, aby mohl naplno milovat.
11.09.2009 - 23:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kvitek
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
TO som chcela poradiť aj ja...nesmie mať pocit,že si na ňom závislá...muži sú dobyvatelia...nechaj sa dobývať :3: :17:
11.09.2009 - 22:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele KOZLÍK, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No každá zamilovanost bohužel odezní a někdy je to hodně kruté když člověk u toho druhého vidí že ztrácí zájem já taky patřím mezi ty lidi kteří když milují tak pořád ale většinou se setkávám s tím že druhá polovička to tak necítí a začne se časem chovat jako by už o nic nešlo,u mě je to spíš naopak čím delší vztah tím víc miluji a vážím si toho druhého pokud vztah funguje jak má,myslím že přítel tě miluje jen už opadlo to první okouzlení které je asi součástí každého začínajícího vztahu.Tak bud v pohodě chlapi jsou chlapi asi to cítí jinak než my ženy chtějí být asi víc nezávislí a neradi dávají najevo že jim na nás záleží hlavně ho k ničemu netlač a zkus to vyřešit nějakou ženskou lstí třeba si párkrát vyraž s kámoškama a uvidíš co on na to
11.09.2009 - 21:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen se tě zeptám: opětovala jsi mu stejně vše milé, co on tobě dával najevo. Nebo sis jen myslela, jak je to fajn?

Pokud láska není oboustranná, tak to může v nepochopení či nedozrání jeden vzdát.

Tak si vzpomeň, jestli jsi jej při usínání ty také sama objala. Muž je stejný jako žena. Také čeká na něhu.

Vnucovat se mu nemusíš, pokud nebude tvá milostná vyznání opět vracet. To bude potom zcela jasné, že váš vztah buď se dal do stereotypu, a nebo.....? :29:


08.09.2009 - 22:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele spimajim, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co zažíváte je běžné, cukrování je fáze vztahu, která trvá jen několik měsíců a pak odchází - v každém vztahu.
Pak se teprve ukáže, jestli partnery spojuje něco hlubšího, nebo jestli jejich vztah je jen o tom cvrlikání. Pokud je to něco hlubšího, pak partnerka většinou není až tak závislá na hezkých slovíčkách, protože se jí dostává něčeho jiného. Pokud vztah byl jen o cvrlikání, pak jakmile partner docvrliká, partnerka cítí prázdnotu.
Těžko z tohoto Tvého příspěvku říct, jestli Tvé obavy jsou opodstatněný hlas intiuce nebo jen troška zbytečné hysterie, ale jedním jsem si jistá. Nepočítej, že najdeš partnera, který bude cvrlikat celoživotně a který se bude i po roce dvou a víc chovat stejně jako po měsíci. Jestli něco takového očekáváš a spojuješ to s tím, že pouze toto znamená fungující vztah, tak jsi "vedle jak ta jedle". :3: :1:
A ještě jednu malou radu: ničím ho neodeženeš spolehlivěji, než tím, že si budeš cvrlikání a sliby věrnosti a lásky vynucovat. A pokud mu dáváš najevo, jak strašně jsi závislá na něm a na tom, aby s Tebou zůstával, pak mu tím k cvrlikání dáváš motivaci vyloženě nulovou - proč by se snažil, když mu dáváš najevo, že Tě má nejen jistou, ale že se třeba i rozkrájíš, aby Ti neutekl ??? :3: :3:
Přestaň si ho na pár dní všímat a uvidíš ten "cvrkot". :1:
08.09.2009 - 22:07 | Filtr
(Vodnář) vimaana1
Zvážila jsi fakt, že on ti dával najevo lásku, a možná jsi mu ji nedostatečně opětovala? Je možné, že on je takového založení, že rád píše přáníčka, ale rád je taky dostává? Jak jsi s tím naložila?

Znám z praxe případ, kdy ona obskakovala jeho, ale on přijímal péči pasivně, vztah skončil. Pak měla jiného, ten obskakoval ji, ale ona byla pasivní, a ztratila ho. On byl totiž romantik, a čekal adekvátní odpověď - přáníčka, sms, snídani do postýlky, růžovou atmosféru...

Co vlastně od něj čekáš, a co mu dáváš? Ano, někdo tu napsal, že vztah se vyvíjí, ale v tvém případě se mi zdá, že je na ochlazení brzy.

08.09.2009 - 21:46 | Filtr
(Lev) kvitek
asi mu dáváš moc najevo jak ho miluješ je si tebou moc jistý skus jakoby ochladnout a uvidíš jeho reakci :17:
08.09.2009 - 21:40 | Filtr
(Rak) janey82
haha....jako bych četla o sobě....buďto je to u chlapů normální, a proto budu raději sama, než to zažívat znova a znova, nebo jsi kápla na něco podobnýho jako já....a tudíž radím zdrhat, než to bude ještě horší.... :9: :39:
Samozřejmě za předpokladu, že už jsi mu svůj postoj a potřebu několikrát vysvětlila a on přesto dělá a chová se, jako by jsi nic neřekla a jako by mu to bylo jedno.... :74: :74: :74:
08.09.2009 - 21:16 | Filtr
(Býk) player
Má to různé názvy.
Třeba:Skončení záběhové doby.
Nebo:Odromantizování.
Je to běžné.
Jde o to,proč si tě původně zamiloval,zda se nevyskytly jiné pohledy na věc apod.Dělat nemůžeš nic-než si říct:buď mi to takhle stačí,nebo - tohle můj bíký kůň není. :43:
08.09.2009 - 18:40 | Filtr
(Blíženci) gustava
Miluješ ho a nechceš o něj přijit, tvoje pocity jsou přirozené. Mluvili jste o tom, pusobi to jako zdravý vztah.
Vztah ( jakýkoliv ) je proces, tudiž se měni, vše se měni, je jasné, že tě tohle mrzi. Ale je to přirozený vývoj. Stejně jako, když máš ditě, ono povyroste a nechce se tolik tulit. Nebo zestarneš a budeš mit vic vrasek, vše se měni, jde to dal....
Když to necheš vzdat navozuj romantické chvilky, třeba se občas chyti...
Hlavni věc, nepochybuji, že tě miluje, jen se Vás zvzah posunul ze zamilovanosti do lasky.... :18:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »