Byt sama s detma, znamena byt na odpis?


17.08.2009 - 20:01
(Střelec) Marie_Terezie
Byt sama s detma, znamena byt na odpis?
Uz pul roku mam vztah s kamaradem, se kterym mame jen nezavazny vztah. Je nam spolu dobre, ja ho mam rada, ale bohuzel on mi i tak rika, ze jsem pro nej neperspektivni partnerka, ze je pro nej nepredstavitelne vychovavat cizi deti a ze by si chtel najit partnerku pro zivot, se kterou zalozi rodinu. Presto je zatim porad se mnou. Ja mu v hledani branit nechci, vsechno jsme si narovinu vyrikali, ale i tak me to trapi, ten pocit, ze kdyz mam dve deti, ze jsem prakticky uz pro dalsi zivot odepsana a muzu byt pro muze jen nejakym prechodnym obdobim, nez si najdou tu pravou. Mate s tim nekdo zkusenosti?

Stránka: 2 1
Řazení:
21.08.2009 - 23:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s Nunou.
Když jsou děti malé, cca do té první třídy, jsou schopny přijmout nového partnera ještě celkem normálně. Starší děti jsou na tom hůř, protože jsou už v tom "blbém věku".

Co se týče partnera - když se stěhuješ k němu, je to pro něj lepší, protože si zachová jakousi výsadu pána domu a netrpí méněcenností. Pak i lépe přijímá tvoje děti. Stěhuje-li se on k Tobě, má pocit, že je stále jakoby hostem a že nemá moc právo zasahovat do tvojí "zajeté a fungující rodiny" a trpí tím jeho sebevědomí. Takže snadněji podlehne tomu, že hledá vybití a nachází je v cepování nebo rozmazlování tvého potomstva, a to zase dělá potíže tobě, pokud je to v rozporu s tvými výchovnými metodami.
Takže je to sporný v obojím případě.

Jináč - záleží to na partnerovi, na jeho povaze. Zrovna jsi natrefila na toho, kdo si netroufá vychovávat cizí děti. Ale jsou tací, co by zase rádi, protože si přejí mít velkou rodinu. Takový zase bude chtít určitě k těm dvěma ještě i další. Takže to pak záleží taky na tobě, jestli chceš další.
A když to nevyjde - pak má zase pravdu Nuna - nejlepší je zatím nezávazný vztah, který vyhovuje oběma stranám.
19.08.2009 - 07:29 | Filtr
(Lev) růžička » Jája13
Ano, přesně to tak nějak cítím! Otázkou je jesli to vůbec stihnu , než budu stařenka :3: :3:
Ty soudy jsou strašně moc pomalý a někteří soudci umějí být i občas moc zlý.Někdy to strašně moc až bolí... :9:
19.08.2009 - 07:05 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Milan Kouba
Já nesmekám.
Nevím proč mám totiž pocit,že si tady z nás děláš srandu,protože !!!!proboha!!!! snad žádná ženská nemůže být taková naivní ,jaká se tady prezentuješ Ty. :39: :43: :8:

19.08.2009 - 06:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » růžička
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
o jakém věku to mluvíš děvčátko?
všecko tě teprve čeká


:4: :3:
19.08.2009 - 01:29 | Filtr
(Střelec) mymyna » Milan Kouba
Vůbec s ničím, co píšeš nesouhlsím, na druhou stranu smekám před Tvojí čistotou, upřímností, ochotou, nezáludností, naivitou (v dobrém slova smyslu) a hlavně před Tvým širokým a otevřeným srdcem, které nabízíš. Smekám hluboce, bez jakéhokoliv mazání medu kolem úst, všechna čest, máš můj opravdový obdiv :16:
19.08.2009 - 00:57 | Filtr
(Panna) Jája13 » růžička
nedivím se ti,že nevíš,jestli chceš ještě něco začínat..protože ještě pořád nemáš vše z minula vyřešenéé, až to budeš mít za sebou..bude to jiné..uvidíš :3: :15:

Prosím tě jak velké musí být ono "On" a neměly tam být ,mezi písmenky tečky :25: :63: :41: :14: :61: :61: :61: :61:
19.08.2009 - 00:39 | Filtr
(Lev) růžička
Měj svou hrdost a nebud´jen pro něho kus hadru :17:
Dokud jsi hezká a k světu hledej spřízněnou duši.
Já žiju vědomě s klukama takhle, už 9let a nevadilo mi to . Naše soužití s bývalým manželem jejich tátou si myslím, že jim dal dost velkou lekci v dětství.Dnes , už jsou dospělý a já mohu jít konečně dál s dobrým pocitem .Jen je otázkou zda-li vůbec chci , v tom upřimně nemám stále nějak jasno.Není to lehké, nejsem frigitní , ale v mém věku opět začínat od začátku jí fakt nevím.. :8:
Možná se v mém okolí jen nenašel stále ten pravý s velkým On :3:
Nechám to końovi on má přeci velkou hlavu :4: :4: :3:
18.08.2009 - 23:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Milan Kouba, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Maruško, moc dobře vím, co to je. Sama jsem zůstala sice s dcerou, ne dvěmi dětmi, ale myslím si: náhodou přes kamarádku jsem si našla nynějšího přítele: - kterému jsem napsala: ahoj - jmenuji se Petra s Barunkou. Je nám 22,5 a 1,5 let a chceme se s Tebou sejít. On se strašlivě bál. Víš, nevěřil, že to budeme my. Myslel si, že to píše jeho bývalá přítelkyně.
Abych řekla v jaké situaci jsem byla: studovala jsem vyšší odbornou školu - kolikrát se říká, že je daleko těžší než vysoká, protože tě připravuje dohloubky na VŠ. Dcera měla podstupovat třetí operaci hlavičky, když jsme se s ním setkaly. Dnes je dceři šest a je s námi stále. Podle numero-logie je to silný a nezávislý člověk, mající rád svobodu. Jak podle roku narození, tak podle měsíce narození. Dne 15. - je i nezávislost a schopnost plnit plány, ale rovněž osciluje k šestce, což je vztah a cit k rodině. On žádnou neměl. Je spousta chlapů, kteří by potřebovali maminku a ujali se jejich dětí. Víš, je to nádherný pocit, když víš, že se někdo dokáže postarat o tvé děti. Zkoušela jsi hledat staršího pána, který rovněž vychovává dítě nebo děti - octl se sám na výchovu svého potomka? Bylo by to fifty fifty, děti byste sice už mít nemuseli, ale vybudovat vztah na této konstelaci? Co říkáš?
Být tebou, nebála bych se. Důležité je mít vždy zadní vrátka - pokud máš kam se vrátit, je to ideální. Jenom ti poradím: hledej si partnera podle numerologie - ta ti hodně napoví, jaký je. Je to jednoduché dostavení čísel do tabulky s devíti políčky, podle níž si zjistíš dosti výstižnou charakteristiku osoby. Potřebuješ partnera založeného pro rodinu - třeba kozoroha, býka - nejlépe s šestkou, dvojkou v datu narození - jsou to citlivá čísla plná intuice a citu pro rodinu. Držím palečky - papa. :17: Jo a co se týká tvého nynějšího přítele - přidělává ti příliš starostí - buď tvrdá - a rozejdi se s ním. Příliš ti ubírá energie - kup si v sexshopu pomůcky a žij ve virtuálním světě. Najdi si kamarádku, které se vybrečíš na rameni, buď pokorná a raduj se z každé maličkosti, a podej si rychle inzerát. Přeju ti hodně úspěchu a chladnou hlavu - tu my ženy hodněkrát potřebujeme. :74:
18.08.2009 - 07:42 | Filtr
(Blíženci) Nuna » celebrita
Možná se ozvou hlasy ve stylu,že i když jsem matka,měla bych taky myslet na sebe,děti jednou odejdou atd. což jsou věty,se kterými souhlasím. Ovšem právě proto říkám,že volné či sexuální vztahy jsou dobrým řešením. Myslím tím na sebe a zároveň mi to děti nemohou "vyčítat",protože se jich to nijak nedotýká. :1:
Máš ještě recht,že máš děti maličké,jo,ony budou nadšené z mužského elementu v Tvé domácnosti. Moje už ne,možná ještě Kuba může brát muže okolo mě jako své kamarády // a bere //,ale ten velkej puberťák už je někde jinde. :8: :43:
Čím větší děti,tím je to pro ženu těžší - najít partnera,který by s ní / s nimi /chtěl být,takže proč to hrotit a přidělávat si starosti. Já ze všeho nejvíc chci mít KLID ! :3:
18.08.2009 - 07:14 | Filtr
(Štír) celebrita » Nuna
Napsala jsi to moc hezky...jsem máma a na prvním místě jsou děti... souhlasím :17:

Jinak k tomu, jak odmítají partnera...v tomhle mám super děti. Neříkám to jako máma, ale i ostatní to vidí. Děti neodmítají, děti mají rádi společnost, a když(hlavně starší-syn)vidí, že je mi s někým dobře, prostě ho bere. Mluvím o dobách minulých, ted jsme sami. Jakoby děti věděli, že nikoho špatného bych jim domu nevzala, nebo co :25: Jsou prostě moje :12:
18.08.2009 - 07:11 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Hm.
Něco na tom bude.
Neznám moc chlapů,kteří by se hnali do vztahu,ve kterém jsou dvě - pro něj cizí - děti. Představuje to závazek a na to pánové,kteří často nemají závazky pomalu ani sami k sobě,jaksi nejsou zvědaví. V drtivé většině prostě nemají odvahu a já se jim vůbec nedivím. Proč by si komplikovali život ještě tím,že se budou učit mít rádi cizí děti,když si můžou najít mladou,svobodnou,se kterou budou bez starostí navíc a se kterou si - jak říkáš - pořídí pak ty děti vlastní,až se na to budou cítit.
Vem si,že člověk,který by eventuelně přišel do Tvé domácnosti,se v první řadě musí naučit vycházet s Tvými dětmi. A to je těžké,velmi těžké, příběhů o tom,jak děti odmítají partnera či partnerku své matky / otce / je velmi mnoho, nemusím snad připomínat. Takže to je napětí,neustálý boj,chce to nekonečnou dávku trpělivosti a tolerance. Nemáme ji často ani my sami a chceme ji po cizích? Hádám,že tohle všechno si pánové uvědomují. :1: Mám okolo sebe plno "kamarádů",se kterými si to ani nemusíme "vyříkávat" a přesto to všichni víme a je to tak v pořádku. Prostě v současné době volné vztahy,či vztahy založené pouze na sexu,jsou pro mě - a nejspíš i pro více žen - tím nejlepším řešením. Užívat si jenom to hezké a neřešit nic "ošklivého" - zbytečně.
Jsem máma a i kdybych byla sebevíc zamilovaná,tak děti budou u mě na prvním místě a pokud bych měla řešit případné konflikty mezi nimi a svým partnerem, to se radši partnerství vzdám. Osobně to vidím tak,že si "počkám" až budou velké,pokud možno z domu a pak si můžu s někým zařídit společnou domácnost bez problémů navíc.
Možná je něco jiného,když jsou děti malinké,tam je ještě šance,že by mohli přijmout Tvého potencionálního partnera jako tátu,ale já už mám ty robátka pubertální a tam je to víc o tom boji,než o tom,že by jim někdo nahrazoval otce. :1:
17.08.2009 - 22:57 | Filtr
(Střelec) mymyna » maty.k
Ach jo, japato? Jsem odpovídal Playerovi, tak mu to, please napiš, a když ne, neva, nebylo to nic důležitýho, stejně by nic světobornýho neodpověděl :61: Díky :35: Máš to u mně :35: :35: :35:
17.08.2009 - 22:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mymyna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:61: :61: :61: a opět jsi popletla příjemce :61: :61: :61:

ty ráda dostáváš poštu, že jo??? :21: :30: :30: :30:
17.08.2009 - 22:46 | Filtr
(Střelec) mymyna » mymyna
jsem popletla příjemce, tak znova: jsi psal Ty :39: Že musíme něco přihodit :39: Tak se ptám, co konkrétně :39: :39:
17.08.2009 - 22:33 | Filtr
(Střelec) mymyna » mymyna
To jsi psal Ty :39: Že musíme něco přihodit :39: Tak se ptám, co konkrétně :39: :39:
17.08.2009 - 22:28 | Filtr
(Střelec) mymyna » player
Jako mít víc dětí? :39: Nebo kilo? :39: Nebo jak? :39: :39:
17.08.2009 - 21:37 | Filtr
(Býk) player
Na odpis asi ne,ale faktem je,že pokud chceš přejít do nějaké hezké reality,musíš zvýšit bank.
17.08.2009 - 21:27 | Filtr
(Střelec) mymyna
Jak na odpis? :39: Proč na odpis? :39: On je na odpis :11: Jsme mladé, krásné, sexy,náruživé, chytré, bohaté, žádoucí :2: :20: :21: :21: a navíc :15: s vyřešenou minulostí :3: :21: :21:
17.08.2009 - 21:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Hanka., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, takový vztah Tě bude jenom deptat. Nauč se mít ráda sebe. Svoje děti. Nauč se být nezávislá na partnerovi. Dál se uvidí. :1:
17.08.2009 - 20:53 | Filtr
(Rak) aliens » maty.k
souhlasím. A z vlastní zkušenosti říkám, že toho, kterej vás bude mít rád všechny stopro potkáš.I já ho potkala :74:
17.08.2009 - 20:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hmmm, je sice je fajn, že je ten člověk upřímný, ale sama cítíš, že ti svými kecy akorát ublížil, nahlodal tě až do téhle nejistoty.....kamarád :47:, tohle se přece nedělá :39:
Jasně, že když s tebou takhle "na rovinu" jedná, že tě má jen na přechodné období, a bude to tak, jestliže mu to dovolíš, pak potká tu perspektivní a zamává ti s lehkým srdcem.... :29:
Vždyť tě využívá a trápí, ty to nevidíš??? Seber svoji hrdost a nenechej se takhle trápit :11:
17.08.2009 - 20:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » haf
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jj,přesně tak :3: :3:
17.08.2009 - 20:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tatuat Fairy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele haf, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no já specielně tuhletu otázku už vůbec nemusím řešit, že jo...

mám jiný otázky k řešení zas,..
:3:
17.08.2009 - 20:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » haf
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nechat je bejt,dokud na to nepřijdou sami...
17.08.2009 - 20:31 | Filtr
(Štír) celebrita » haf
Co se týče mě, já s tím nic :61:

Ale já je neodsuzuju, radši když to řeknou takhle narovinu a my víme, že názor nezmění, než aby "snášeli" naše děti :3: no ne? Nechtěj to nej co máme? Pak nám za to nestojí, tak to vidím já :44: :74:
Příspěvky: 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »