Ochrana pred negativni energii


13.08.2009 - 08:56
(Ryby) Cagey
Ochrana pred negativni energii
Ahoj, chtela bych se Vas zeptat,jak se mohu ochranit pred negativni energii,kt nekteri lide vyzaruji at uz vedome ci nevedome. Nastoupila jsem totiz do nove prace a moje sefova je silene negativni clovek i z ostatnich kolegu nemam moc dobrej pocit,ale rada bych tu zustala a pracovala v pohode aniz by me tohle ovlivnovalo. Jsem hodne citliva a empaticka, pro okoli vrba a poradce a bylo mi jiz receno,ze si problemy ostatnich beru moc k srdci...existuje nejakre zarikadlo nebo motlitba nebo talisman,kt me ochrani? PS:nosim neustale na krku kristal...Diky za jakoukoliv odpoved nebo postreh :3:

Řazení:
17.08.2009 - 13:47 | Filtr
(Ryby) Cagey » Janíčko Skútrista
Diky moc! Mas pravdu,ze my rybicky jsme strasne citlivy a empaticky znameni...pro ostatni se dokazeme obetovat na ukor vlastnich potreb a prani...cim jsem starsi, tim vic si to uvedomuju a tim vic se stavam sama sebou :1: Je to jeste beh na dlouhou trat,ale tak snad se to casem vyplati :3: Delam v open space kancelari, takze jsme jen predeleni paravany, ale jinac je nas tu cca 20lidi, nekdy fakt na palici :23: Ale musim se jeste sverit s tim, ze nakonec se to vyresilo za me...budu transferovana pod jinou sefovou a delat jinou, klidnejsi praci (mam uz s ni zkusenosti a jsem si v ni vic jista)...takze pozitivni energie z me strany asi fakt zabrala...jeste jednou diky vsem za prispevky :74:
17.08.2009 - 13:42 | Filtr
(Ryby) Cagey
Ahojky,

dekuji vsem za podporu a nazory...delam,co muzu a pridam urcite i postrehy od Vas :3: Pozitivni mysleni je to nejlepsi, jak odpalkovat negativni energii, ale taky paradoxne to nejtezsi...peru se s tim uz par let...pac mam i trosku deprese, se kt se lecim...ale vim, ze kdyz to dokazu zahnat, at uz praskama nebo pozitivni energii, tak mam vyhrano...zatim jsem to nevzdala a nehodlam po 9letech najednou jit zase na dno...holt nesmim byt tak empaticka a neprozivat problemy ostatnich vic nez je nutne...vsichni to proste nemysli tak dobre jako ja a psychicky vydiraji ostatni...je neuveritelny, jak jsme v tyhle spolecnosti naprogramovany :23: Ridime se pravidlama, kt jsme si sami nastavili a kt nam jen pridelavaji starosti a vrasky :63: Oprostit se od toho a nenechat se stahnout ostatnima zpatky, je to nejtezsi ze vseho....pracuju na tom kazdej den...diky za podporu :17:
17.08.2009 - 13:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lidumila, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám pocit,že to je to pravé ořechové,když posíláš lásku tak zlo nemůže zvítězit.Sem.miš :15: :74: :17: :45:
17.08.2009 - 13:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Říkej si: "Já jsem nepřekonatelně chráněná proti každému nedokonalému vlivu na mě."
A modli se k archanděli Michaeli, aby k tobě přišel a přetnul všechna vlákna, kterými tvoje pocity ovládají ostatní.
A nejlepší obrana je útok: posílej jim "mentální dárečky" - v duchu jim přej vše dobré, zdraví, štěstí, úspěch.. Bude z tebe zářit pozitivní energie a ta zlá se k tobě nedostane.
Funguje to. Jen to chce vydržet a zvyknout si na to, jako na denní chleba.
Hodně štěstí.
:17:
17.08.2009 - 13:18 | Filtr
(Rak) aliens
jsi jako spřízněná duše...............jsem měsíc v nové práce a není den, kdy bych na to nemyslela a necítila se zle.už tolikrát jsem to chtěla vzdát...................ale ani to neumím...................je tam snad jen negativní energie, všichni jsou vzteklí a naštvaní,když se tam ocitnu chvíli s někým na kuchyňce, tak raději mlčím, většina těch lidí je mi tak vzdálená, že bych měla problém najít společný téma a když už něco řeknu, většinou na to ani nezareagují................cítím se tam hrozně.
Přeju Ti ať to ustojíš :74:
já už upadám na dno do depresí :24:
17.08.2009 - 11:06 | Filtr
(Váhy) Simply
Už to tady někdo naznačil: zklidnit mysl a dech, vyprázdnit mysl a představit si, že z Tvého srdce začíná "vyrůstat" světlo, které Tě obklopí jako zlaté vajíčko, jakýsi ochranný obal, který Tě bezpečně chrání před negativní a nedobrou energií... dále si nebrat nic osobně (Toltécká pravidla), lidé svým "zlem" ve skutečnosti ubližují především sobě, narušují své zdraví jak duševní i fyzické apod...
14.08.2009 - 20:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokial mozno,stykaj sa s nimi co najmenej....iba výlucne pracovne.Vedz,ze nik o tvoju pomoc v skutocnosti nestojí.Len malo opravdovych a uprimnych ludí.Vecsina ostatnych si zelaju jedine ukajat svoju chtivosť,takze u nich len zbytocne stracas dusevnu energiu,tym ze chces riesit ich problemy.Energiu by si mala radsej využit tam,kde je skutocne treba a nie ju mrhat na svetskych ludí.Utrpenie ludí je vysledkom ich vlastnych želaní,takze kazdy ide presne tam kam patrí.Lutost je teda v skutocnosti len nasou nevedomostou.To by ste si ako Ryby mali uvedomit a nie sa dat bez rozumu ovplyvnovať a z akejsi lutosti robit samaritana.

Kancelariu mas sama,alebo z niekym ?....resp.aky druh prace vykonavas ?

Ak to vsak bude neunosne,radsej zmen pracu.Dusevna harmonia by mala byt nadradena nad zarobok a charakter prace.Ono celkove nie je dobre pracovat v kolektíve z velkym poctom ludí.Vhodnejsie pracovne prostredie je bud samostatne v kancelariach,alebo niekde v odlahlych miestach.Su to z hladiska negatívnych vybracii najcistejsie prostredia :1:

14.08.2009 - 20:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele melanie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Negativní energie je všude kolem nás. Nejde zničit ani vymazat.
Pokud si na tebe šéfová nezasedne natolik, že ti bude po různu škodit, zkrátka ty na ní budeš také působit negativně, takže se tě bude chtít zbavit, tím, že tě bude šikanovat, tak si z ní nic nedělej.

Každý působíme nějak. Pokud se umíš soustředit více na práci, než na to, jak na tebe kdo působí, budeš mít vyhráno. Problémy, v práci jsou a budou, ty s nimi nemáš nic společného.

Záleží také co děláš, jakou máš funkci. Do jaké míry jsi důležitá. To potom je o respektu, a ten by měl si udržet každý. :1:
14.08.2009 - 19:18 | Filtr
(Panna) Ameliee » Istar Quildima
Skvěle jsi to vystihl. :15: :74: :3:
Taky se to učím, vnímat víc sebe a to rozhodnutí a víra je opravdu zásadní. :1:
14.08.2009 - 18:36 | Filtr
(Ryby) Istar Quildima
Myslím, že v tomhle Ti trochu rozumím a z vlastní zkušenosti (3 roky jsem pracoval v rušných barech) Ti mohu poradit - zabírá pozitivní myšlení. Zkus někdy poslouchat svoje pocity a starosti místo naslouchání problémům druhých. Nestarej se o lidi ve Tvém okolí příliš - všeho s mírou. A nenech se snadno ovlivnit. Máš svou vlastní energii a jak s ní naložíš je pouze a jenom na Tobě. Nemusíš přijímat negativní ani pozitivní energii od ostatních lidí a naprosto dostatečným opatřením je "rozhodnout se". Síla víry je obrovská a lidská vůle je nezlomná. Tedy i ta Tvoje. Zkus nejdříve svoje vlastní síly, než začneš hledat symboly, rituály a já nevím co ještě.

Jinak přeju hodně zdaru v nové práci. :15:
14.08.2009 - 17:54 | Filtr
(Lev) romana2
Ahoj, neviem či sa zaoberáš niečím, ale viem, že napr: v bioterapii existuje program, ktorý Ťa ochráni pred negatívnou energiou...vlastne viac programov na všetko čo si chceš chrániť, už len nájsť nejakého bioterapeuta, ktorý Ti pomôže ...určite sa musíš chrániť, pretože to nemusí dobre dopadnúť!......želám Ti všetko dobré, prajem krásný zvyšok dňa Romana :29: :1: :17:
13.08.2009 - 09:15 | Filtr
(Štír) Monili » Cagey
Taky jsem slyšela,že by sis měla představovat,že jsi v nějaké průhledné kouli,ve svém prostoru,do kterého nikdo nemůže vejít,na netu jsou o tom určitě nějaké články,tak pohledej.Ještě je dobré provozovat reiki.
13.08.2009 - 09:12 | Filtr
(Ryby) Cagey » Monili
Ahojky,

diky za nazor,zkusim to. My jsme totiz driv sedeli primo proti sobe a ted ona mezi nas dala takovou zastenu (nastenku) a muzu rict,ze je to mnohem lepsi...citim se vic v bezpeci.. :4:
13.08.2009 - 09:05 | Filtr
(Štír) Monili
Ahojky,slyšela jsem,že si máš překřížit noho,když z takovým člověkem mluvíš.Myslím si,že většinou ten nástup do nové práce není jednoduchý,lidé tě obhlížejí a čekají co se z tebe vyklube,musíš to nějak ustát,věřím,že se to časem zlepší. Hezký den. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »