Jde o žárlivost??? (CHOROBNOU)


12.08.2009 - 02:36
(Blíženci) úplněk
Jde o žárlivost??? (CHOROBNOU)
Je tu mnoho zasvědcených lidiček a tak bych si dovolil dotaz tak trochu na tělo. :41: :3: Jde o žárlení pokud váš partner dává přednost netu před rodinou a to i v noci??? :32: Je to žárlení když vám to vadí? Jak to nazvat? :44:Co si o tom myslíte. :3: :29:

Řazení:
18.08.2009 - 15:53 | Filtr
(Vodnář) piraňa
zamyslel bych se nad sebou proč to ten protěj-
šek dělá, je to v tom, že už mu neinponuji,
tudíš musím zapnou mozek!!!!!!!!!!! :13:
16.08.2009 - 10:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bravboys, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Plně souhlasím! :6:
15.08.2009 - 17:30 | Filtr
(Vodnář) vimaana1 » úplněk
Ahoj, někdy se chováme k partnerovi majetnicky a sami mu neposkytujeme důvod, aby s námi chtěl být častěji než je.

Může to být vážný problém, je to závislost, stejně jako přehnané dřepění u kompu.

Úplňku, podle horoskopu se žárlení asi nezbavíš, když to nebude pc, bude něco jiného. Ve tvém případě to je spíše nejasnost v tom, jak vztah vypadá, a žárlení by nebylo snad ani namístě. Vztahy jsou pro tebe velmi důležité, a taky to ukazuje na více významných vztahů či manželství v životě. Zkus se odreagovat mezi přáteli, směrem k umění, muzice, srovnáš si myšlenky. Přátelé ti pomůžou.
13.08.2009 - 18:28 | Filtr
(Blíženci) úplněk
Děkuju Ti za radu,zamýšlím se neustále, jinak bych se s tím ani nezabýval, no stejně díky :15: Ta komunikace je dobrá věc, jen Tě musí někdo chtít slyšet... Tak že když to shrnu umím si se vším poradit :1: JEN SE SEBOU NE :8: :3: :29: Tak aspoň něco pro pobavení dávám do placu Ahoj lidi :25:
http://www.mp3stahuj.cz/12063/…
http://www.mp3stahuj.cz/39314/…
13.08.2009 - 09:05 | Filtr
(Rak) janey82 » Sem.miš
Všechno je to trochu jinak...ale to tu psát nebudu... :27:
13.08.2009 - 07:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » janey82
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je zvláštní, že se partner, do kterého jsme byli ještě nedávno "celé zblázněné" a on do nás taky ( jak tvrdil - smysl života a tak... ) si najednou raději povídá s cizími .. A pravděpodobně i s jinými cizími, než tady, protože nás už zná a my mu ty jeho názory a stavy většinou vyvracíme a uvádíme realitu, kterou vidět nechce...
Jestli to nebude tím, že hledá ten smysl života zase jinde, protože Ty jsi po "zaběhnutí do běžného života" přestala s těmi obdivnými sladkými řečičkami a věnuješ se té domácnosti a dětem a nejspíš bys stále chtěla, aby to dělal i on... a jemu už to moc nevoní...
Někteří muži si pletou zamilování s láskou a touží být stále zamilovaní - a to nejde s jednou ženou, vývoj vztahu předpokládá odeznění zamilovanosti a nástup reality, lásky partnerské, klidnější, ne takové ty stálé euforie jako na začátku. Kdo ví...?
Vem si třeba Nedvěda - ty krásný písničky ! A co to obnáší? Každých půl roku, kdy odezní zamilovanost, jedna nešťastná holka, která ho inspirovala, ale už neinspiruje, tak musí z kola ven... Jo, to je život.
:3:
12.08.2009 - 17:42 | Filtr
(Rak) janey82 » úplněk
:5:...já třeba tohle vyloženě neřeším...jen se vykecávám...a sděluji svůj pohled na věc...a o tom to je, ne? :61:
12.08.2009 - 17:37 | Filtr
(Blíženci) úplněk
Ahoj každý má kousek té své pravdy :25: Každopádně si myslím, že je trochu divné že většina z nás co tu jsme řešíme ty své problémy s někým jiným než se svými partnery ne??? :41: Možná by to chtělo stanovit jasná pravidla. :22: :29:
12.08.2009 - 13:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » úplněk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, je to o povídání - co by kdo chtěl dělat, kam by chtěl jít a jak to udělat, aby se bavili oba.
A nemlčet, co se týče osoby partnera. Jak dlouho už jste si navzájem neřekli: "Tý jo, tobě to dneska sekne ! Nepůjdem se někam ukázat do společnosti, ať mi Tě může někdo závidět?...."
:3:
12.08.2009 - 13:23 | Filtr
(Rak) janey82
Hele...to mi něco připomíná :61:
...tedy mě....a nevím jestli je to zrovna žárlení, když mi vadí, že partner sedí u počítače :21:....sama za sebe vím ale, že když mi to bývalý manžel zakazoval a dělal scény, že pořád vysedávám u PC, tak mě to děsně štvalo, že mi nedá ani trochu prostoru se odreagovat...takže nevím...ale já tam seděla proto, že jsem si s ním už neměla co říct a plánovala jsem odchod.... :5:
...teď jsem v tý roli zase já, kdo má tendence žárlit... :27:
Tak asi tak...
Ale na druhou stranu, není to tak trochu omezování zakazovat mu net?...Teď je otázka, do jaké míry by to vadilo jemu, kdybych u toho PC seděla po večerech já :61: :61: :61:
Já se tu vykecávám jen přes den :20: :4:
12.08.2009 - 12:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele melanie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je určitě nežádoucí, i neohleduplné, v noci mlátit do klávesnice.

Myslím, že nemáš nač žárlit. Partner jen potřebuje více práce, aby upadl večer do postele téměř v bezvědomí. POkud se v noci poflakuje u PC, a ještě k tomu přes den, tak to už je "plkací" mánie.

Myslím, že ta rozumného člověka přejde. A zůstane to na snesitelném bodu. :1:
12.08.2009 - 12:26 | Filtr
(Blíženci) úplněk » Sem.miš
Jo jo musím se Ti omluvit na podhuhé jsi to vyjádřila přesně. :1: Je zřejmé že problém je v něčem jiném než v P.C. :44: Počítač je jen útěk od reality. :32: Tak jako tak, chce to zkvalitnit vzájemnou komunikaci :3: :29:
12.08.2009 - 11:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud někdo žárlí na PC, protože si v diskuzi s někým milým přečtu, co on už mi dávno neříká... pak nemám výčitky. Naopak, mám sklon vyčíst mu, že hloupě žárlí na lidi, co jim nejsem fuk a nechtěj po mě jen vyžehlený košile a kus žvance přesně v šest večer.
A nedůvěra... jasně, ta může vzniknout u obou stran. Ten co sedí na PC už nevěří, že je pro svou druhou polovičku stále ten pravý a ten co vyčítá, že je sám doma, přestože není nevěří, že závislost na PC je vlastně pláčem po něžnostech a obdivu, kterého se člověku v reálu nedostává.
Lidi moc nežijou spolu, často žijou jen vedle sebe. Málo si povídají. To je prostě touhle divnou dobou. Přetechnizovanou.
:3:
12.08.2009 - 11:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » úplněk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není to jen ženský problém, samozřejmě.
Nejsem muž, tak nevím, zda přesně obsahnu, co může cítit.
Může to být pocit, že od té doby, co přišly na svět děti, se žena víc věnuje jim, domácnosti, moc o sebe už nedbá jako v době, kdy spolu chodili nebo byli jen sami dva. Nějak přestala s občasným mrknutím oka nebo pohlazením, když jde okolo, najednou chybí obdivný pohled, když něco říkáš a přitulení, když se s někým bavíte, aby bylo jasno, že ty jsi ten její princ a nikomu tě nedá.
Muži chybí ten "naprosto zamilovaný" pohled, vidět v očích své ženy tu hrdost, že právě on je jejím mužem. Namísto toho jen sekýrování... už jsi vynesl, už jsi opravil, kdy už konečně uděláš....?? To muži na vnitřním uspokojení nepřidá. Zvláště pak ve chvíli, kdy má večer chuť na sex.. Jeho žena už nechodí do postele hezky upravená ani v hezkém pyjama.. jako když ho chtěla svádět. Mnohdy leze do pelechu v absolutně antisexuálním hábitu a okamžitě se otáčí zády, aby bylo jasno, že nic nebude. No a tak mnozí muži končí na PC u porna, aby si třeba i sami "s nějakou kočkou na vobrázku" pomohli. A nebo si jdou pokecat s nějakou holkou, které na netu připadá atraktivní a od ní se těch krásných obdivných slov alespoň v psané podobě ( někdy i ve sluchátkách ) dočká.
No a pak taky není daleko k tomu, zatoužit po reálných pocitech a dát si s ní rande... Byť nechce opustit ženu ani rodinu, ale pro ten pocit... že není tím "obtížným hmyzem na okně domácnosti" ale atraktivním mužem, na kterého se holky se zalíbením podívají a opráší mu "neviditelné smítko" z klopy, jen aby se ho mohly dotknout....
:17:
12.08.2009 - 10:02 | Filtr
(Panna) Jája13 » úplněk
Zdás se mi,že to Sem.miška napsala velmi dobře a dá se to aplikovat nejen na ženy,ale i muže...i mužům chybí po čase vyznání o jejich jedinečnosti a důležitosti pro svou ženu, i jim chybí letmé pozornosti a něžnosti,které už nejsou v zaběhlém vztahu tak časté,jako v době namlouvání a počáteční zamilovanosti...

I ženy o sobě pochybují(častěj jako muži),takže jen si to obrátit....řekla bych,že se o žárlivost jedná,ale jestli chorobnou to nevím,v každém případě ať chorobná či ne ,vztah to může narušit... :17:
12.08.2009 - 09:39 | Filtr
(Býk) player
Pokud tomu dává PŘEDNOST,nebo-li kašle na všechno,týkající se okolí a sedí jen u kompu,tak je to závislost a z tvé strany samozřejmě žárlivost.Špatně obojí.Pokud si domácnost oběhá a pak jde s někým flirtovat na net,tak je jasný,že žárlíš.Dneska to takhle prostě chodí...
12.08.2009 - 07:38 | Filtr
(Blíženci) úplněk » Sem.miš
Ahoj. Napsalas to krásně a obsáhle, jen by mě zajímalo jak by jsi to psala kdyby se jednalo o muže nepsal jsem že je to pouze ženský problém, nebo ano??? :32: :1:
12.08.2009 - 07:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj - tak především jedno poučení z psychologie:
"Žárlivost je pocit vlastní nedostačivosti."

Hodně se říká, že je to o malém sebevědomí. Ale to je ve smyslu, když partner žárlí na to, že se bavím s jinými muži a on sám se sebou není spokojený, takže si myslí, že i já nejsem... a vidí v nich hned soky.

Tohle je něco jiného. Pocit nedostačivosti vůči technice jako je PC, auto, nebo pak kytara či jiný koníček, který partnera zaměstná a baví ho víc, než moje osoba, vzniká většinou díky tomu, že já něco podobného nemám... a tak neznám ten pocit, kdy prostě vypnu vůči okolí všechny senzory a věnuju se jen a jen tomu jednomu a klidně několik hodin.
Je to o tom, že s partnerem nemám dost takových aktivit, které by mě takhle zaujaly. Je to o tom, že mě nebaví ten stereotyp, který v domácnosti nastal. Je to o tom, že pořád něco musím ( uklízet, prát, vařit, žehlit, chodit s dětmi, pro děti, nakupovat, ... ) a najdu si odreagování. Zároveň se ovšem může stát, že na netu se najde někdo, kdo mě v mojí situaci bude chápat a polituje mě, najdeme společnou řeč a začneme se svěřovat s těmi dennodenními trablemi. Sem tam padne i hezké slovíčko a není daleko k flirtu. A může přijít rozčarování, že doma něco takového už dávno není. No a když se konečně od PC partnerka zvedne, uslyší jen výčitky a nebo rejpnutí, že konečně... místo např. pozvání do restaurace, kde se večer i tančí, aby konečně vypadla z toho kolotoče v domácnosti. Někdy to chce hodně sebezapření a hodně lásky k tomu, "co se spustil s počítačem", protože jakmile někdo tíhne víc k technice ( pokud to nejsou kluci, co věčně hrajou bojové hry ), tak prostě doma necítí pochopení a hledá ho jinde.
A nemusí to být tím, že bys byl špatný, jen v tom denním životě vám vypadlo něco, co ji dřív táhlo k tobě - tvůj obdiv, tvoje sem tam dárky či pozvání byť jen na procházku, tvoje slova o tom, jak jí to sluší a nebo jak je v něčem dobrá. Většina žen po tom skutečně touží i po delší době ve vztahu, jenže muži zleniví a už s námi nelaškují, neflirtují a slovíčky šetří, ... tak si pro ně žena jde jinam - byť jen do PC.
:25:
12.08.2009 - 04:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » QueenOfTheStoneAge
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Samozrejme, ze jsem nevyzadovala 100procentni pozornost - vetsinou na tu kytaru hral pro me anebo si zkousel nove veci.
Jde o ty chvile, kdy clovek chce byt intimni s tim druhym - kdy mu taktne dava najevo, ze ted by to melo byt o nech dvou - a ten druhy neprijma signaly.
12.08.2009 - 03:25 | Filtr
(Panna) elaviel
No, nerekla bych, ze jde o chorobnou zarlivost, spis takovej ten stav, kdy uz nechybi malo, aby ta kapka pretekla. Taky by me to vytacelo a s partnerem bych si okamzite promluvila. neni divu, ze ti to vadi, pokud partner ma priority jiny, nez svuj rodinny zivot.
12.08.2009 - 03:23 | Filtr
(Panna) elaviel » QueenOfTheStoneAge
Ty jo, jak ja ti rozumim! :3: Tak nevim, jestli to je ted dobre, nebo spatne, ze jsem zarliva, ha ha, kazdopadne vim presne, o cem mluvis. Kdyz by pozornost mohla byt venovana me a neni, tak zarlim. Samozrejme, ze ne neustale, ale jednou za cas, kdyz uz toho je na me hodne, tak me to chytne. Jako treba dneska, kdyz uz me fakt nastvalo, ze s pritelem spolu nikam nechodime, ale co se tyce jeho kamosu, tak jde ven hned. Normalne mu necham prostor, ale ted uz toho na me bylo moc a ja se citila zanedbane a navic jsem fakt mela chut jit ven zaparit, protoze mam zitra volno a on taky. No nic. To uz odbiham. Tak zpatky k diskuzi :1:
12.08.2009 - 02:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele QueenOfTheStoneAge, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Muj pritel obcas daval prednost kytare prede mnou a ja na to zarlila, protoze ji daval city, ktere mely patrit me.
Rekla bych, ze s Internetem je to podobne (ackoli pochybuju, ze nekdo projevuje sve city pocitaci ).
Pokud partner venuje nekomu nebo necemu vetsi pozornost a ja jsem pritomna, zarlim, protoze ta pozornost ma byt ma. A veskere logicke argumenty jdou mimo me. :21:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »