Koľký život práve žijete???


08.08.2009 - 14:31
(Rak) Saly
Koľký život práve žijete???
Koľko ich máte už za sebou? Viete, tušíte, predpokladáte, myslíte si, ste si istí, alebo by ste len chceli vedieť, alebo nechceli?? :32: :3:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
12.08.2009 - 08:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » UreaNayal
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
...Počet inkarnací se běžně počítá na stovky-u některých jedinců i na tisíce...
----

nielen na tisíce,ale dokonca na eony.

:1:
12.08.2009 - 08:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » soonik
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
precitaj prispevok : 10.08.2009 - 10:40

12.08.2009 - 07:38 | Filtr
(Beran) soonik » Janíčko Skútrista
:1: Jsem beran a jsou u mne přítomny hlubší úvahy, řekla bych už od dětství. Proto mne zajímá literatura s duchovní, ezoterickou tématikou, stále chci proniknout jaksi k jádru bytí, být spokojená, žít v souladu s celkem, prostě žít život, protože proto jsem tu.

Stále se učím, jsem na cestě.
Jak stará je má duše, kolikátá jsem inkarnace, to mě nezajímá.

Až budu v období mezi další inkarnací, budu vědět vše. :17:
10.08.2009 - 19:59 | Filtr
(Panna) Ameliee
Nevím a ani to vědět nechci. Já bych byla jen moc ráda, abych dokázala zvládnout to, co mám v tomto životě. Vím, cítím, že ta moje koule z minula u nohy je stále, ale ten řetěz už tak pevný není. Narůstají mi křídla a je mi teď dobře. A to je pro mě důležitý. :15:
10.08.2009 - 17:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V jednom snu někdo za mnou přišel a otevřel knihu, a tam bylo napsáno, že poslední, ale jen tehdy pokud nezabloudím.... :17:
10.08.2009 - 15:26 | Filtr
(Váhy) Jospau
Podle nějaké tabulky žiji 13tý ze 14ti životů.
10.08.2009 - 15:21 | Filtr
(Rak) Saly » Sem.miš
Veru, kto vie :32:
Je možné, že je to úplne inak a aj keď si teraz napr. Škorpión môžeš sa v ďalšom živote narodiť ako Býk, ktorý môže mať napr. mesiac v Strelcovi alebo aj iné planéty v znameniach nasledujúcich po Škorpiónovi...
...alebo sa narodíš naozaj so slnkom v Strelecovi :3:
... nič nie je isté a niekedy aj naše domnienky môžu byť na hony vzdialené tomu, čo bude :16: :17:
10.08.2009 - 14:15 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem
9857ý :61:
10.08.2009 - 14:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já netuším...
Ale jak jste si tu psali s Janem P. o těch znameních, tak mu dávám za pravdu. Jen se domnívám, že díky tomu, že máme nekonečně mnoho času, tak v každém znamení můžemem prožít třeba 100 životů...než postoupíme do dalšího. Je fakt, že co znám Beránky, tak většina z nich je prostě materiálních... víc či míň, ale neznám Berana-věřícího. Pokud se nenarodil ve věřící rodině a nemá to naučený. To je něco jinýho.
Ale třeba Ryba je jiná od narození. Tak nějak má opačný pól - žije hlavně pro druhé a mnohdy skoro místo nich, je nejvíc samaritánka, která "za to" nic nechce. Je to druhý extrém. Ani jedno není ideální, ale když to duše projde obojí, pozná a v sobě si srovná, vo co go.
Co bude dál nevím. Jsem Štír. Nevím nakolik tuhle lekci zvládám, jestli budu dál Štír nebo jestli jsem dospěla už do stavu, kdy budu moct být Střelec. Jako současný Štír si uvědomuju, že nejsem už váhavá jako váha, umím být rozhodná za sebe i za mě svěřené osoby. Ale dělá mi potíže některé věci říkat lidem ... mám vypracovanou diplomacii na podávání nepříjemných zpráv - to Střelec snad ani nemusí. Co znám Střelce, jsou ve škále od naprosté upřímnosti, která bolí až po sdělování mírumilovné... ale nemají s tím uvnitř sebe problémy. To já ještě furt mám.
Je možné, že pro nás jsou tyhle "třídy" s určitou látkou skutečně bezpočtukrát otevřeny, než každou zvládneme a než postoupíme dál.
Kdo ví? Jen domněnka.... :3:
10.08.2009 - 13:53 | Filtr
(Váhy) LemmOny » musiúa
Tééda :30: já nevěřil vlastním očím, když jsem to četl :27: :15: :17:
10.08.2009 - 13:51 | Filtr
(Váhy) LemmOny » atraM
:4: :15:
10.08.2009 - 13:46 | Filtr
(Váhy) myriam » Saly
nie pri dotyku rúk.....
10.08.2009 - 12:46 | Filtr
(Lev) Monika 21
Mevím kolikátý život život žiju, a jestli to někdo ví tak se to třeba někdy dozvím ,ale nepídím se potom. :1:
10.08.2009 - 12:45 | Filtr
(Váhy) LemmOny
Přeci ten můj jeden jediný a poslední :27:, snažím se ho navíc opravdu prožít a nejen odžít v iluzích, i když jsem k tomu předurčený stejně tak, jako kdokoliv z nás živých bytostí včetně zvířat a jakýchkoliv živých organismů :3:
10.08.2009 - 12:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Brujo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím, stále je to jen a jen jeden. :15:

Ještě dodám, někdo na to potřebuje statisíce životů a jinému stačí třeba jen jeden, či několik, aby pochopil.
10.08.2009 - 12:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brujo
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jojo, je dobré si uvědomit, že ikdyby byl statisící... stále je to jen a jen jeden :3:
10.08.2009 - 12:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Brujo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nepotřebuju vědět kolikátý život žiju.
Nejspíše další, protože jsem nenaplnil svůj úděl.
Ale jsem rád, že jsem dostal další šanci. :68:
10.08.2009 - 11:02 | Filtr
(Býk) UreaNayal » Janíčko Skútrista
Nepatrně to-co píšeš ještě poupravím-každé zodiakální znamení vibruje v mnoha"oktávách"-tedy rozhodně neznamená,že např.zrozenec se slunkem v beranu ,zákonitě musí upřednostnovat impulz ega a být zaměřený jen sám na sebe,ale pokud jeho vyspělosti odpovídají i ostatní prvky v horoskopu-může se jednat o bytost dostatečně vědomou a duchovní,která má dost energie a prvotních "impulzů"k započetí tzv akce...ale co je zásadnější-je tzv "obsazení"kosmických domů=tedy hrot asc a následné domy-pak může mít dotyčný např 1dům a slunko v rybě a i přez neptunický charakter-bude upřednostněné Já...i když nebude prosazované hrubou silou....

...Počet inkarnací se běžně počítá na stovky-u některých jedinců i na tisíce- :23:-a je hodně bláhové,chtít se vydávat do minulosti,pokud k tomu není pádný důvod-nebo si důše neotvírá dveře k minulostem sama/zapomnění nějaký smysl má/....
10.08.2009 - 10:54 | Filtr
(Rak) Saly » Janíčko Skútrista
o tom by sa dalo dlho písať, že? :3:
10.08.2009 - 10:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V Rybach je mozne ziskat bud to najhorsie vtelenie,alebo dokonale naplnenie.Zalezi uz len od toho,ako vyspely jedinec sa v nich narodí.I Kvetoslav Minarik bol narodeny v tomto znamení.Vecsinou sa vyspelí mystici a jogini rodia v Rybach,pretoze ony davaju predpoklad zvnutornenia.

Ono myslím,ze ak sa vyspely clovek narodí napr.v Baranovi,tak uz svoju aktivitu a huzevnatost bude uplatnovat v duchovnej rovine.Ale na dolezitych miestach musí mat obsadenne nieco z vyssích znamení,pretoze aktivita,vôla a rozhodnosť nestacia k tomu,aby taky clovek napredoval.Potrebuje mat k tomu aj schopnost rozoznavaciu a spravne pochopenie.Inak by zbludil,skoncil v nezmyselnom snažení,alebo by svoje obmedzene poznanie absolutizoval,presadzoval a nepríjímal nic z inych nazorovych prúdov (napr.Abdrushin,tiez bol Baran,ktoreho charakteristicke crty je pri citaní jeho diela cítit)

Dalsim prikladom cloveka zaoberajuci sa duchovnom bol p.Vacek,ktory je nar.v Blizencoch.On ma na to,ale prejavuju sa u neho charakteristicke znaky Blizencov : rozptylenost a to,ze rozvíja len mentalnu zlozku bytosti.Nejde do hlbky tak,ako napr.Minařík.To je patrne,ak by sme porovnali ich duchovne diela.Vacek ma rozhlad a chápe,ale nejde do hlbky co je pre Blizencov typické.

tak asi tak

:1:
10.08.2009 - 10:12 | Filtr
(Rak) Saly » Janíčko Skútrista
Ale ako je potom možné, že sa niekto narodí napr. v znamení Strelca v jednom živote a v ďalších životoch sa narodí napr. v Baranovi či Býkovi??
A kto sa narodí v znamní Rýb, môže ukončiť reinkarnovanie, keďže je už na vrchole??
Myslíš, že to funguje tak, že ak sa po živote v znamní Rýb niekto narodí znovu a to napr. v Baranovi, Býkovi, Blížencoch, Rakovi tak len preto, že nezvládol tú výšku, duchovnú zrelosť k akej sa zrodeniami dopracoval až k Rybám???
Nezdá sa mi, aby to bolo až takto jednoznačné
10.08.2009 - 10:02 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tasha11
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kazde znamenie nesie v sebe aktivitu,ale s postupom od znamenia k znameniu sa mení to,v akej rovine sa uplatnuje a co ju sprevadza.

Baran viac-menej usiluje o ovladanie ludí a vobec dominantne postavenie s tym,ze nema moc porozumenia pre zaujmy inych.Nejde mu o celok,ale iba o to,co on povazuje za dolezité.Kdezto Strelec smeruje aktivitou jednak viac uz do dusevnej roviny a tym,ze je prisposobujuce ohnivé,tak berie aj viac ohlad na inych,takze mu zalezí aj na tom,co povazuju za dolezite aj ostatní.
Preto je z ohnivych znamení Strelec najzrelsí a najvyvinutejší,pretoze na rozdiel od Barana a Leva su uz u Strelca prítomne hlbsie úvahy.
10.08.2009 - 09:51 | Filtr
(Rak) Saly » Janíčko Skútrista
Ani mne sa nezdá, že by to s tým zvieratníkom bolo také jednoznačné...skôr si myslím, že to v akom znamení sa kto narodí, tak s takými tendenciami a slabosťami sa musí popasovať, aké mu to znamenie prináša...a to ide ruka v ruke vlastne s karmou a so získavaním ponaučení, splácaním dlhov z minulosti. Ale aj s odmenou v podobe silných stránok a príjemnenších dopadov a účinkov nášho doterajšieho milujúceho konania :68: :3:
10.08.2009 - 09:30 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Janíčko Skútrista
nesuhlasim s postupom Baran >Ryba, to by potom bol strelec menej aktivny, nez je. Zly priklad si dal s tym zvieratnikom :1:
10.08.2009 - 09:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Saly
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Janíčko Skútrista, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ono vlastne ak sledujes aj jednotlive znamenia zverokruhu,tak s postupom od Barana k Rybam sa mení zameranie aktivity.Pokial je aktivita Barana zamerana vyhradne na vonkajsí svet,aktivita Ryb ma uz vnutorny charakter,takze sa presúva do vnutra cloveka,cím zije viac zivot vnutorny.To ho moze cinit navonok pasívnym a niekedy i poddajným.Odzrkadluje vsak uz cloveka z velkym poctom inkarnacií.
Příspěvky: 75-51 50-26 25-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »