co si myslí muž a jak dál


13.07.2009 - 15:37
(Lev) marketzaki
co si myslí muž a jak dál
Ahoj,chtěla bych znát váš názor na situaci, ve které se teď plácám. Byli jsme s přítelem rok spolu, je mu je 26 let,mě 29. V podstatě to byl jeho první vážný vztah a velmi se do mě zamiloval. Já jsem se to první půlrok snažila krotit, jen tak se někomu neotevřu. Byl na mě až závislý, byli jsme spolu každý den. Po čase se to dostalo do rovnováhy z obou stran (myslela jsem si). Našel si jinou práci, která ho zaměstnávala i mimo pracovní dobu a naše setkání začaly řídnout. Začal mít špatné nálady, obviňoval se, že nedokáže fungovat v životě, štvalo ho jak vypadá, že má plno nesplněných snů. Měsíc zpět se mnou přestal spát a ochladnul. I když bylo pořád vidět, že mě má rád a záleží mu na nás. Vždycky když jsem se zmínila o tom, že mám pocit že ho ztrácím, odbyl mě, že to tak nemám brát a že to není pravda.Obejmul mě a bylo. Před 14 dny jsem to už nevydržela a řekla, že si myslím, že by bylo lepší se rozejít, že to psychicky nezvládám. Tak jsem mu sbalila věci a nechala ho odejít.Bylo to strašný. Jediné, co jsem z něj dostala, bylo, že musí být sám a přemýšlet, že to s námi vlastně nesouvisí a že se ozve. Ať nedělám unáhlené závěry. První týden se mě snažil psát, druhý týden už se skoro neozval.Včera jsme si předali zbytek věcí, byli na výletě a promluvili si. Výlet byl fajn, blbi jsme jako by se nic nestalo, až na konci mi řekl, že už se neplánuje vrátit. Nedokázal mi říct, že už mě nemiluje. Jen že je tohle jeho rozhodnutí. Vím, že jsem udělala pár chyb, hlavně to, že si nedokázal vytvořit ve vztahu osobní bariéru a já toho řekněme využívala. Kam mě pustil, tam až jsem šla. Ale nikdy mi nic nevyčetl, prý to nedokázal až se to nahromadilo a on si udělal takový závěr, že už nemůžeme být spolu. Ale chtěl by, abysme spolu jezdili na výlety a vídali se dál - což jsem odmítla, nezvládla bych to. Vím, že už ho nemůžu kontaktovat, vše jsem mu řekla, jak to vidím, omluvila se, díky tomuhle jsem si pár věcí uvědomila. Vypadalo to, že to jde mimo něj. Ještě dnes ráno mi psal, jestli jsem v pořádku. Na otázku, jestli to nemůžeme zkusit ještě jednou, mlčel. Nevím, co si myslet - doufat, že za pár týdnů se vrátí? Pořád mám pocit, že to není konec... Jinak měli jsme vše úplně společné, zájmy, názory, vize do budoucnosti, žádné rozkoly...

Stránka: 2 1
Řazení:
19.10.2010 - 14:50 | Filtr
(Štír) Freja » A.
83-ka? Jak to myslíš? :25:
19.10.2010 - 13:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Hanel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele A., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nojo dá se to vysvětlit :5: ten uran, to je pěknej prevít :32: :4: je vůbec nějaká 83-ka která by neměla tendenci zdrhat ze vztahů? :25: :49:
19.10.2010 - 12:54 | Filtr
(Vodnář) Hanel
Tak trochu mi to připadá, jako kdyby jsi mluvila o mně.. totiž podobně jsem se v životě už zachoval a víckrát.. teď nevím jestli je možné to vysvětlit.? možná ano..
:29:
:74:
14.07.2009 - 11:05 | Filtr
(Štír) sweetie
Já bych to nevzdávala... tak prostě váš vztah teď bude jiný.... budete jezdit na výlety, budete spolu méně než dřív, ale pořád je to víc než nic. Já si prostě pořád myslím, že chlap,který nemá zájem se chová jinak. A pokud je nezralý,tak třeba aspoň dostane příležitost dozrát. Pokud máš pocit, že mezi vámi ještě někdy něco bude, zkusila bych třeba kartářku, jestli tedy takovým věcem věříš. :1:
14.07.2009 - 10:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan.ina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dělej, jak myslíš, ale já bych tu kaši nenastavovala. A jak říká filozof Saint (a je to chlap, ten bude vědět, co si myslí muž :2:) občasné schůzky a výlety Tě budou jen trápit, budeš od nich očekávat víc a ono to třeba nepřijde. Jseš mladá a určitě to nebyl Tvůj poslední vztah. Tak si pobreč a hurá vstříc lepším zítřkům :3:
14.07.2009 - 10:31 | Filtr
(Vodnář) EVOTY » marketzaki
Viem o čom hovoríš a snáď aj máš pravdu,len dúfam ak by Vás to zviedlo ešte niekedy spolu,tak Vás to do budúcna poučí .Prajem Vám to. :17: :17: :17:
14.07.2009 - 10:23 | Filtr
(Váhy) Simply » marketzaki
Je konec holka, tak to přijmi, prostě finito, chlapi v tomhle nekličkují a neumí předstírat, žádné kličky a smyčky, na tohle v lásce nemají mozek ani náladu, to jen ženský jsou citové masochistky... zamilovanost je ta tam... Ber to pozitivně tak , že musí uvolnit místo někomu jinýmu, který k Tobě má přijít ... :3:
14.07.2009 - 10:16 | Filtr
(Lev) marketzaki » EVOTY
Děkuju všem za názory a rady. Jsem si jistá, že nikoho nemá. Ještě když bylo před rozchodem, říkal, že pokud k tom dojde, nechce vztah půl roku, rok. Navíc ještě teď v neděli mě zval i na závody, co se konají až na konci srpna. Je to těžké nic nedělat, no. Ale asi pokud si má uvědomit, co by chtěl, bude to to nejlepší. Vím, že teď o nás nebo o mě přemýšlí, jen nevím, jestli ze soucitu nebo zda neudělal chybu. Kontroluje jestli jsem na icq, jestli jsem v pořádku. Mám pocit, že ho ještě uvidím, nevím proč, prostě vntřní pocit.
14.07.2009 - 10:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mrtvý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan.ina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Moje starší dcera je lev, takže mám trochu přehled o komplikovanosti lvích povah. :3: Navíc druhá je ve střelci. :5:

Myslím, že každý časem dospěje k tomu, že jsou věci podstatné, za které stojí "bojovat" a pak ten zbytek.

Každopádně vztahy mezi lidmi (mezi partnery, rodiči a dětmi,přáteli, kolegy atp.) jsou pro nás tak určující, že se nedají zahrnout mezi "ten zbytek". Tam je potřeba někdy zabojovat, jindy slevit, ale zůstat za každou cenu sám sebou, jinak to jde všechno do háje. Věci naplnění života nepřinesou.

A že jsi vědec? To jsem myslela jen v tom nejlepším slova smyslu :2:
14.07.2009 - 09:21 | Filtr
(Lev) Mrtvý » Jan.ina
No, mám teď krapet jiné starosti, takže rodinu ... nikdy neříkej nikdy, že? :6:

No, a co jsem tady prohlásil o vztahu, tak vycházím nejen ze sebe. Vždycky bojuju a hlavně co znám lvy kolem, vždycky bojují dál taky, i kdyby padaly trakaře ... takže jsem řekl, co cítím a co považuji za naši "přirozenost".

Boj však neber jako, že něco musím nutně silou měnit ... jde spíše o to nevzdat se. Zůstat uvnitř silný(á). Prostě zůstat nad věcí (peace)
14.07.2009 - 09:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jan.ina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan.ina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ale abych nebyla tak ostrá... Víš, mezi mužem a ženou to je vždycky složitý. Navíc, vy dva jste se potkali v úpně jiné životní etapě. Ty jsi skočil rovnýma do rodinného života, bez velkých vztahových zkušeností. Myslím, že můžeš mluvit o štěstí, že to dopadlo právě takhle. Najdeš si nový vztah, rovnoprávnější, ubereš malinko mužské ješitnosti, založíš si svoji rodinu a jestli neumřete ... :3:
14.07.2009 - 09:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mrtvý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan.ina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To je dobrý :46:
14.07.2009 - 09:03 | Filtr
(Lev) Mrtvý » Jan.ina
:6:
14.07.2009 - 09:02 | Filtr
(Lev) Mrtvý » ***
:4: tak jo :46:
14.07.2009 - 09:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan.ina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jak jsem říkala, Jirka je vědec a červený knihovny se bojí jak čert kříže. :2:
14.07.2009 - 09:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Bravboys
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Jan.ina, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Každá Tebou opuštěná žena může slavit. :46:Připustíš, že ženská má taky svoje potřeby? Vztahy nejsou jednostranné, o životě víš zatím prd mladíku. :17:
14.07.2009 - 08:58 | Filtr
(Vodnář) EVOTY » funik
Tiež si myslím,že sa vyskytol nový objav a on sa ešte necíti vyzratý na vážnejší vťah. :25:
14.07.2009 - 08:38 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejspíš si s tou novou prací našel i nový objev.Je mladší a asi uznal za vhodné ještě nezakotvit..asi mu rok stačil :17:
14.07.2009 - 08:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mrtvý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
naopak, já mám pocit že tvé duševní schopnosti pracují stále na 100%, jenže takovej výkonej "stroj" je na tak primitivní věci občas asi těžkej kalibr :2:
Tak si zkus předtím z hlavy spočítat 15985156:368=? a zbytkovou kapacitou přitom přemýšlej :3:
14.07.2009 - 08:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bravboys, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, pro chlapa je důležité,aby měl vytvořené rodinné zázemí a měl se kam rád vracet,budování kariéry je součást mužského plánování a to se musí respektovat, chtělo to asi více pozornosti a podpory, protože tohle mi chlapi vyžadujeme. Dej mu čas a pokud ho budeš chtít kontaktovat,tak s odstupem několikati dní, pokud jsi si vědoma, že jsi chybovala, pak se omluv a řekni, že tě to mrzí,věř mi prožívám teď to samé co tvůj přítel, držím palečky!
13.07.2009 - 23:56 | Filtr
(Lev) Mrtvý » lubatko
Asi jsem fakt nesoustředěný :6: holt, dneska začíná couvání Luny a to mám vždycky příšerný útlum duševních schopností :8: ale dát čas a bojovat není tak trochu na půl to samé? Dá se totiž bojovat, či "čekat" i rafinovaně..? :21: Ne jen zaběhnou za ním a "prosit" o slyšení pána tvorstva, což chlap stejně není, že? :3: :2:

No, raději mizím. Stejně by měly pomoct spíše ženy... :29:
13.07.2009 - 23:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Mrtvý
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
nie ukončiť....nechať chlapcovi čas na ujasnenie si svojich citov.... :17:
13.07.2009 - 23:27 | Filtr
(Lev) Mrtvý
Hmmm, ukončit:bojovat 4:1 jestli počítám správně. Ale rozhodnutí je stejně na tobě. Takže pevné nervy a hodně štěstí :17:
13.07.2009 - 22:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Milan Kouba, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj marketzaki. Myslím si, že s odstupem času nejlépe všechno vyšumí na povrch. Zkus se nad to povznést, rozebrat to z různých hledisek a priorit ale můžu ti říct, že někdy to trvá i více let, než pochopíš čí to vlastně byla chyba. Já tu svou udělala několikrát s horkou hlavou a dodnes toho lituji. Měla jsem mít svůj názor. Avšak byla jsem ještě dítě. Teď jsem taky, ale chytřejší. To sem ale nepatří. Hodně štěstí ať už tvůj vztah dopadne jakkoli. :68:
13.07.2009 - 22:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » ***
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele lubatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Fakt?sa nezdáš... :3:
Příspěvky: 49-25 24-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »