nevím co ve vztazích dělám pořád špatně


10.07.2009 - 14:41
(Býk) Radulia
nevím co ve vztazích dělám pořád špatně
před pár dny jsme se rozešli s přítelem. Spíš pořád přemýšlím nad jeho chováním,povahou. Už od začátku byl ten vztah takový zvláštní, je mu 31 (znamení beran, umělec), neodpovídal mi třeba týden na sms, ozval se jednou za týden když chtěl on, když jsme za ním přijela věnoval se radši kamarádům a já tam jen seděla mimo dění, nikdy jsme spolu nikde nebyli, nedostala jsem nic na narozeniny, na začátku mi řekl, že si není jistý jestli se mnou chce být nebo ne, pak když jsme to chtěla v květnu skončit a vytýkala mu co mi vadí tak říkal že mám pravdu, já vím aj., tak jsme si říkala že to teď budu třeba lepší když to nechce skončit, chvilku i bylo a teď mi řekne že si mám najít někoho jiného, že to není chlap pro mě, at ho nechám že si není jistý jestli by nehledal dál, že chce být sám aj. nevím vůbec mu nerozumím.... už od začátku jsem měla pocit, že to není ono, ale nevím, asi jsem čekala na zázrak, spíš nevím co dělám špatně, že už je to asi 3 vztah, který tak podobně skončil.

Řazení:
11.07.2009 - 12:48 | Filtr
(Beran) zenkla
No nevím třeba na začátku byla přitažlivost ,ale prostě se nezamiloval třeba chtěl vztah a myslel že se to vyvrbí a z jeho strany asi nic a tak to raději skončil nemusíš být špatná nebo dělat něco špatně ,jen to ještě není to pravé :63:
11.07.2009 - 12:34 | Filtr
(Rak) LM
Rekla bych, že i já dostávám od vztahu víc... :-)

No a proč si myslíš, že to tak je?
11.07.2009 - 00:36 | Filtr
(Lev) kvitek
asi za každou cenu chceš někoho mít a dáváš to těm partnerům moc najevo chlap si nesmí myslet že tě má jistou ale to co si psala o svém byv. příteli tak ten tě neměl rád protože kdyby měl tak se bude chovat jináč :17:
10.07.2009 - 22:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děláš špatně to, že si myslíš, že on s tebou chodí, a ty s ním. Nechodíte spolu a nikdy jste nechodili.
On o tebe viditelně nemá zájem, a ty si jen něco namlouváš.

Zbytečně mu něco vytýkáš. Chce jasně někoho jiného a dává ti to dost najevo. Ty to nechceš ani slyšet ani vidět.

Není čemu nerozumět. Najdi si někoho, kdo tě bude opravdu chtít, bude tě mít rád a naopak.
Nežij v bludech.

Přeji opravdovou lásku. :29:



10.07.2009 - 21:19 | Filtr
(Ryby) wilhelmus » Jyotis
Přesně, to je dobrá myšlenka! :15:
10.07.2009 - 21:00 | Filtr
(Býk) Jyotis » wilhelmus
Cena a hrdost. To má být důsledek. Prostě se zaujatě věnuj něčemu co Tě baví, třeba i práci, nevím, co děláš. Bude to na Tobě vidět, vyplyne to, a pak přijdou Ti, co Tě budou respektovat. Bude vidět, že máš řadu jiných opor, že se nebudeš věšet a manipulovat, protože nemáš, jak se říká, nic jiného pořádného. To každý cítí.
Blbě se to staví z druhého konce.
10.07.2009 - 20:46 | Filtr
(Ryby) wilhelmus » Radulia
Ahojky, podle mě jsi na chlapy moc hodná. Stejně jako já, taky jsem si to nedávno zažila. A řeknu Ti, pro takového chlapa nemá cenu se trápit, oni většinou ti chlapi po 30-ce neví pořádně co chtějí (neříkám, že všichni), ale většinou ti zklamaní manželstvím apod. Ten můj mi ze začátku říkal, že jsem jeho ideál apodobné kecy a pak ať si najdu někoho s kým budu šťastná, jsou to srabi nevyrovnaní.

Musíš mít svou cenu a hrdost!! Přeju hodně lásky!
10.07.2009 - 15:09 | Filtr
(Býk) Radulia » Simply
simply: nevím jeslti jsme liána, jen se asi taky bojím rozchodů a čekám na happyen jako ve filmu, prostě čekám že když mě chtěl, sbalil tak ho to přece za 14 dní nepřestane bavit, bude mě chtít a třeba jen nemá náladu a když to chci skončit tak udělá něco co mu odpustím... nejsem typ co by partnerovi pořád vola, psal, ptal se kde byl a ským, když nepíše tak mu nepíšu taky , čekám až se ozve on,
10.07.2009 - 14:59 | Filtr
(Váhy) Simply
Radulio, nechci být zlá, ale nejseš ty taková ta liána s psíma očima , co se zavěsí a nemá svoji vůli a názor... Přece vidím, že mně "nežere", tak se poohlédnu jinde nebo si dám pauzu. Nežere tenhle, bude žrát jiný...Tím, že jsi ve společnosti s tím nepravým, nedáváš pak šanci tomu pravému...Málokterý chlap Ti narovinu řekne, že je konec, vetšinou to vyjde do ztracena - neodpovídá na SMS apod... Musíš mít svoji sebeúctu a tak si pak budou i ostatní (chlapi) považovat Tebe... Hezky o sebe dbej, někam si vyraž s kamarádkou, jsi mladá, takových všelijakých chacharů ještě bude !! a ještě budou prosit, to si piš !!! Jen na to jdi trošičku jinak.
10.07.2009 - 14:58 | Filtr
(Býk) player
Třeba nic,třeba děláš všechno špatně.To bys tady musela rozkódovat svůj charakter,erotické fantazie,nálady,všechno. :3:
10.07.2009 - 14:53 | Filtr
(Štír) sweetie
Já se spíš divím, že jsi v takovém vztahu vůbec vydržela. Když ti někdo dává najevo, že pro něj nejsi důležitá, tak proč bys s ním měla zůstávat. Zřejmě neustále přitahuješ stejný typ partnera


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »