Romper Stomper


02.06.2009 - 13:48
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Romper Stomper
Tak včera jsem po dlouhý době skoukla snímek Romper Stomper s Ruslem Crovem (doufám že se to tak píše? :25: :3:) v hlavní roli....Co si o filmu myslíte? Podle mě, je to drsná realita...a nejlepší je ten cynyckej konec...A Rusel je uplně monstrózní v roli potetovanýho nácka, fakt bych se ho bála... :14: :43:

Řazení:
03.06.2009 - 17:22 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » GentleBitch
No s tím tetováním jsem myslela, jako že bylo hodně vidět, že je to nalepený. :4:
Že byl Russel kamenej mi ani nevadilo, to si myslím, že tak podle té role mělo být. Spíš některé ty agresivní scény se mi zdály trochu divně natočené.
Ale celkově to ke mně promluvilo, myslím si, že takhle by to opravdu v nějaké skupině neonacistů mohlo vypadat, i když nemůžu to posoudit.
Určitě ten film má něco do sebe. Třeba se mi tam taky zdálo zajímavé, jak ona měla záchvaty, takže byla "porouchaná" - což kontrovalo jakoby s jejich přesvědčením o určité dokonalosti (čistá nordická rasa - která přece nemůže mít žádné poruchy apod.).
03.06.2009 - 16:55 | Filtr
(Blíženci) mbplacebo
viděla a Russel mě opět nezklamal, film by se dal určitě natočit líp, ale Russel už i jako mladší hrál skvěle :15:
03.06.2009 - 16:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Tyna_Tynka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No vidíš, to je zajímavá myšlenka :3: Mě se teda líbil dost ten cynickej konec, kdy se na pláži porvou dva náckové, jeden druhýho zabije, ležej tam s holkou na pláži v krvi a nad nima nahoře nad utesem přijíždí zájezd plnej japončíkou, který nechápou o co jde....Je to docela silný....Přeamerizovaný mi to zas aš tak nepřišlo,je fakt, že to bylo hodně nabitý akcí a proto třeba postava rusla neměla tolik prostoru na rozvinutí role....proto byl podle mýho asi trochu takovej kamenej...ale špatnej nebyl, to si nemyslím. Jinak tetování se mi líbilo na zádech, na ruce děs, ale vsadim se, že takový magoři ve skutečnosti taky existujou. Polloc jestli myslíš, toho rusla kamaráda, tak ten se mi taky líbil, hrál to dobře:)
02.06.2009 - 16:02 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Znám, je to celkem dobrý film, dle mého názoru. Akorát je to v něčem přeamerizovaný.

Ale líbí se mi ta myšlenka, že i neonacisti jsou lidi. Že je tam přátelství i láska a že i u nich láska může způsobit rozkol přátelství.
Takový dost typický vzorec a líbí se mi, že to bylo zasazeno tak, že to může existovat i ve světě neonacistů.
Ale něco bylo vážně přeamerizovaný nebo přeaustralizovaný či co. :4: To nalepený tetování na Russelovi bylo teda hrozný. :61:

Líbil se mi tam Pollock, tu roli jsem mu věřila, měl hluboké oči. Škoda, že to pak zkoncoval a nehrál třeba ještě jinde.
02.06.2009 - 13:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele GentleBitch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak taky trailer: http://www.youtube.com/watch/…
YouTube


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »