aura?


31.05.2009 - 13:08
(Váhy) Dejna1
aura?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat. Začala jsem trénovat, abych viděla auru. Tak jsem si vzala svého 6-ti letého syna, postavila ho proti sobě a zírala. A on najednou začal sám od sebe říkat, že mám zelenou hlavu, černý palec a zbytek prstů taky zelené. Pak jsem přivedla mladšího brášku a řekla, ať se podívá také. Bráška měl prý tmavě modrou čelist a béžovou hlavu a za ním šedý oblak. Prosím, je možné, že by viděl auru? Nejsem si jista, zda je možné vidět auru i přímo na částech těla. Děkuji moc. :67:

Stránka: 2 1
Řazení:
14.06.2009 - 22:50 | Filtr
(Váhy) Dejna1
No, to jsem si početla :27:, děkuji.

Včera jsme slavili narozeniny prcka :65: :65: :65:, tak u mě byla babička, která mi vždy byla víc, než máma. A tak jsem jí začala povídat o tom, co mě zajímá a co čtu. Tak jsem se poprvé dozvěděla, že ona si se svou dcerou (mojí tetou) taky občas zahrává s magií. Úplně jsem koukala.

Z karet mi kamarádka řekla, že jsem "strnula na jednom místě" a že bych se měla posunout dál. Dokonce časově nezávisle na sobě jsem si vytáhla Andělskou kartu "Led" a tam to taky odpovídá. Tak jsem si z toho vzala, že bych se měla posunout právě tímto směrem. Pravdou je, že mi to mooooc pomáhá. Cítím se jinak...vyrovnaná a klidnější. Je mi prostě takhle dobře. Jen mě trošku mrzí, že to zatím tajím před manželem. Jednou mě viděl, jak čtu na těchto stánkách a začal se rozčilovat, že čtu takové pitomosti a že se z toho zase zhroutím. Má o mě starost, protože když mě před tím měsícem viděl...tak už mě takhle nechce vidět. Mám moc hodného manžela. :12: Jsme spolu už 15 let a prý jsme si souzeni. Tak zatím čekám, než mu řeknu, že se hodlám "změnit". :1:

Dnes se stala taková věc. Kluci se honili a lumpačili a jak už to bývá, došlo na úraz. Prcek narazil nosíkem do zdi (jen trochu, ale toho kraválu...). A najednou ten starší syn řekl, že vidí na uplakaném bráškovi :42:, že má červenou hlavu a přes nos má černý flek. Není to úžasné? Ten kluk mě ještě bude učit...

A asi máš pravdu s těma chybama, kterými se člověk učí na svých dětech. Ale já to mám trošku jinak. Kluci jsou jen tři roky od sebe, takže pokud dělám chyby (což určitě jo), tak je dělám na obou stejně. A jedině s časovým odstupem si svých chyb všimnu. :49:

Věříš na znamení? Já jsem otázku "mám se pouštět touto cestou? pošli mi znamení" poslala nahoru. A každý den si všímám. Ať je to v televizi, novinách, nebo jen projdu městem a vidím plakát...všude samá čarodějnice, aura, duchovno a tak. Myslíš, že to opradu je znamení pro mne, nebo si jen více všímám právě těchto symbolů?

Dělala jsem takový pokus. Možná ho budeš znát. Udělala jsem si z alobalu pyramidu, postavila jsem jí na jehlu, tu zapíchla do plastelíny a přibližovala k pyramidě dlaně. Energie z nich tu pyramidu na jehle roztočí. Bylo fakt úžasné, jak se to točí. Energii ještě nevidím, ale viděla jsem, co dokáže. Zkoušela jsem to skoro hodinu a ve finále mě tak pálely dlaně. A levá dlaň mě pálí od té doby skoro pořád. Nevím, co to může znamenat.

A ano, můžeme si psát přes mail. Asi to bude i rozumnější. V profilu ho nemám, takže :15:denisafoldyna@seznam.cz :15:

A o čem se mám rozepsat? Dětství?
Klidně napiš, co tě zajímá. :29:
10.06.2009 - 22:09 | Filtr
(Váhy) Dejna1
ahoj. Tak koukám, že jsi taky moc hezké dětství neměla. No, ale jedno pozivtiní to má, ne? Aspoň se snažíme vyvarovat chyb na našich dětech.

Tak ti gratuluju! Někde jsem četla, že lidem bývá po tom reiki i špatně.

Tu moji kamarádku znám asi 8 let, ale necelé 3 roky jsme kamarádky. Moc si ji vážím. Je to člověk, kterému opravdu můžu říct cokoliv. I tenkrát, když jsem se před měsícem zhroutila, hned přijela ráno za mnou, ikdyž den před tím přijela až ve tři ráno z Brna. Takových přátel člověk potká v životě jen pár a ona patří k nim. Proto si moc považuju, že mohu být její kamarádkou....Napsala jsem to hezky, ne? :4:

A ješte mi prozraď, co ti dá reiki 1 a co 2? Vlastně ti trochu závidím (samozřejmě v dobrém), že toho už tolik vzládneš. Míváš i prorocké sny? Nebojíš se toho? Já se budoucnosti pořád bojím. Je to už měsíc, co se mi ZHROUTIL SVĚT a teprve včera byl první den, kdy mi nebylo špatně při pomyšlení na změny v roce 2012. Doufám, že se jednou toho permanentního strachu zbavím. Proto jsem se taky začala zaobírat třeba aurou. Prostě jsem v tom viděla cestu, jak myslet na něco jiného a přitom se učit. Za těch šest let, co jsem na mateřské mám chvílemi pocit, že každou chvíli začnu "kvokat". :61:
08.06.2009 - 22:58 | Filtr
(Váhy) Dejna1
Já se stáří taky nebojím, ale tenkrát mi připadalo děsivé už jen to, že to opravdu funguje. Vždyť mi bylo asi 10.


Já byla dnes u doktora s tou rukou a on mi napsal jenom rehabky a řekl, že na nic nepřišel. A já si připadala jako simulant. Prostě všechny výsledky negativní. Vlastně jsem ráda, že nic vážného nezjistil, ale myslela jsem, že se dám dopořádku, než začnu chodit do práce (ještě se VÁLÍM na MD) a ulevím si od bolestí. Mám totiž problémy i s páteří a tady taky byly výsledky negativní. Tak nevím. Tak jsem si dneska říkala, že je to snad znamení a zkusím se léčit sama. Prostě si budu vsugerovávat, že mi nic není a nic mě nebolí (podle knihy MOC PODVĚDOMÍ)a hlavně tomu budu věřit. Nic jiného mi asi nezbývá. :24: Uvidíme.

Máš pravdu - o čakrách je toho dost na netu. Dokonce jsem si zkoušela pár rad o harmonizaci čaker. Našla jsem i nějaké cviky.

Jednou jsem se tady zmínila, že mám kamarádku - čarodějku. Té jsem se svěřila právě o tom, že jsem mívala (tak do puberty) takové ty pocity, jak mě polilo horko a mám dojem, že jsem tady už přece někdy byla, nebo že jsem tu situaci prožila. A ona mi na to řekla, že když jsi po smrti duší, tak "tam nahoře" dostaneš tři možnosti (tři životy), které jsou ti ukázány a ty si vybereš, do jakého života se chceš narodit. A odtud jsou ty útržky vzpomínek. Jestli tomu věříš...nevím...ale jestli je to tak, tak nechápu ty, kteří si vybrali život někde v Iráku, kde jsou války, nebo v Somálsku, které je sužováno hladem. Víš, já jsem VÁHA a ta bude vždy trochu pochybovat a nikdy nebude jen na jedné straně. Ale kdyby to tak opravdu bylo, tak v příštím životě chci být princeznou!!! :45:

Tak mi napiš, jak to probíhalo a jak se cítíš po tom reiki. A držím pěsti pro štěstí :17: :68: :27:
07.06.2009 - 22:19 | Filtr
(Váhy) Dejna1
Těší mě. Já jsem Denisa a jsem ze severní Moravy poblíž Frýdku-Místku. :37:

Pamatuju si jako dnes, když mi na základce kámošky vyprávěly, že když jsi v tmavé místnostmi a rozsvítíš svíčku a zíráš si do očí, tak se uvidíš jako stará. No, zvědavost malé holky byla ohromná, tak jsem podle návodu v koupelně zírala... No, žádnou auru jsem teda neviděla, ale tu škaredou srařenu teda jo. Fakt jsem se tak vyděsila, že jsem se aspoň týden bála přiblížit k zrcadlu. Takže už to mám odzkoušeno a znovu to dělat nebudu. Ikdyž teď už bych snad byla trochu chytřejší a nekoukala přímo do očí.

Píšeš, že jsi koukala na syna a po chvíli zírání začal CHROUT. Co to znamená CHROUT?

Já maximálně viděla energii kolem své ruky. A ještě k tomu bez barviček. Na své kluky taky zírám, ale nic. Musím ještě trénovat. :3:

Prosím tě a k čemu jsou důležité čakry? :25:

07.06.2009 - 08:21 | Filtr
(Váhy) Dejna1
Noční ptáček? Vůbec ne. Ale moji dva rošťáci mi nedovolí, abych si sedla k počítači. Mám tak čas jedině když už spí. Teď koukají na pohádky, tak snad mě nechají.
Já byla jako dítě taky mnohem vnímavější. Jednou se mi stalo (když jsem spala), že jsem vstala z postele, procházím chodbičkou a jdu do kuchyně. Tam sedí moji rodiče a hrají kostky. Ani si mě nevšimli. A najednou...Vstávám z postele, procházím chodbičkou.....akorát, že teď si mě všimli. Prostě jsem vycestovala, aniž bych věděla.

Já zkouším cestovat tak, že si lehnu a uvolňuji jednu nohu tak, až začne samým uvolněním brnět. Tak postupuju s dalšími končetinami, postupně nahoru, až k obličeji. Nakonec brním celá a já se zkouším jakoby ponořit do té tmy, co mám v hlavě. Až mi začne brmět i mozek. To dýchání ani nesleduji. Jednou jsem si ale všimla, že mám tak ulumené dýchání, že skoro ani nedýchám. Musela jsem se zamyslet, jestli se mi vůbec zvedá břicho. Ale tvoje tělo si bere v tomhle stavu jen tolik vzduchu, kolik nezbytně potřebuje. Ale z těla se mi vylézt nedaří. Včera mi to tak hezky šlo, ale manželovo chrápání bylo silnější, než moje vůle. Opět jsem usnula.

O astrální cestování jsem si přečetla na netu několik návodů, ale já to dělám tak, jak to vyhovuje mě. Třeba jsem četla, že když se uvolníš, tak máš počítat od 50-ti dolů a pak budeš venku. Ale to počítání vlastně tak zaměstnává mozek, že (alespoň pro mě) je to spíš krok zpátky. Tak se jen ponořuji....A tady čerpám i o té auře.

http://darkprincess.blog.cz/rubrika…

A nevadí mi, že se tak rozepíšeš. Naopak. Děkuji za cenné rady. :17:

Jo a zkusím dát fotku do alba, ať stále nemluvíš jen s Pegasem :61:
04.06.2009 - 23:47 | Filtr
(Váhy) Dejna1
O tom asrálu...Kdysi jsem viděla v Áčku na Nově (asi 10 let zpátky) přávě o tom cestování a rozhodla se to zkusit. Povedlo se mi to hned napoprvé, ale jak říkáš ty. Začala jsem se propadat skrz postel a tak jsem se lekla, že už jsem to nikdy nezkoušela. :39: Až teď...Ale tentokrát jsem se nikam nepropadala. Jen jsem jakoby stála ve tmě a můj mozek i tělo jemně hučely a brněly. Dál nic. Usnula jsem. :7:
04.06.2009 - 22:58 | Filtr
(Váhy) Dejna1
Nevím, jsem laik, ale vždy mě to táhlo k čarodějnictví a tak. Dokonce i v tom minulém životě jsem byla za čarodějnictví popravena. Hrozně mě to táhne k tomu, abych se zajímala. Ale zárověň se bojím všeho negativního.
Chtěla bych znát tvůj názor. Myslíš, že se dá něco "naučit" z knížek? :44:
04.06.2009 - 22:10 | Filtr
(Váhy) Dejna1
No teda...fakt čumím, co všechno dokážeš. Moc ti děkuju za odpověď i názory. Tím reiki mě léčila. Já se v tomhle nevyznám. Dala mi knihu MOC PODVĚDOMÍ (tu teď čtu) a MILUJ SVŮJ ŽIVOT (na tu se chystám). Na regresi jsem taky jednou byla. Sice jsem si prožila svou smrt, ale stejně to na mě udělalo dojem. Ten prožitek byl úžasný. :15:
Ale musím uznat, že jsi mě trochu vyděsila. Chtěla bych mít nad sebou kontrolu... :8:
04.06.2009 - 14:26 | Filtr
(Váhy) Dejna1
prosím tě a co to je ta "mužská a ženská" stránka?
Zkoušela jsem to vidět i na věcech, ale trochu mi to připadalo jako optický klam. Tak jsem zkusila svoji ruku a super. Jsem tady v těchto věcech opravdu nováčkem. Asi před měsícem jsem si přčetla o konci světa a psychicky jsem se zhroutila. Ale opravdu. Tolikrát jsem slyšela o koncích světa, dívala se na katastrofické filmy, atd., ale vždy "jedním uchem tam, druhým ven". Nikdy jsem si to nevzala. Teď to bylo jiné. Ani nebudu psát, na jaké hrůzy jsem potom myslela. Mám dva malé kluky, tak jsem měla strach jen o ně...Mám kamarádku, čarodějku. Dala mi 2krát reiki a bylinky. Minulý týden mi řekla, že mám schopnost léčit a léčit i sama sebe. Nevíš, co to znamená? děkuji :17:
03.06.2009 - 23:20 | Filtr
(Váhy) Dejna1
ahoj, mockrát vám děkuji za reakce. S tím mým klukem mě to tak chytlo, že jsem dnes opět trénovala a fakt ji uviděla. Slabý, skoro 2cm hrubý, nepravidelný proužek kolem ruky. Fakt úžasné. Jen mám teď takový problém, že mám pořád rozostřený zrak. Ještě teď, když píšu, mlží se mi písmenka. A trochu mě bolí nad kořenem nosu. Napadlo mě, jestli to neškodí očím, takové to koukání "doblba".
Jinak jsem požádala syna, aby mi nakreslil ty barvičky, které viděl. Nakreslil nějaké barvy kolem hlavy a také na obličeji. Takhle bych to jednou taky chtěla vidět... :27:
02.06.2009 - 20:42 | Filtr
(Ryby) KatkaV » KatkaV
Co by rekl syn na to, kdybys ho pozadala, aby ti do te ruky poslal lasku? Deti, ktere vidi, budou dost ciste pro proudeni energie, staci, kdyz te bude za tu ruku drzet. Kdyz to bude delat nejakou dobu, tak to muze pomoct...
02.06.2009 - 20:37 | Filtr
(Ryby) KatkaV » Dejna1
Dejno, myslim,ze dontori v tomto pripade ani nic nenajdou, bude to mit jinou pricinu nez fyzickou...
01.06.2009 - 14:48 | Filtr
(Rak) aliens » Clanci
Zkus koně :27:
01.06.2009 - 01:59 | Filtr
(Panna) elaviel » Dejna1
Deti jsou vnimavejsi, jak uz tady zaznelo. :1: Myslim, ze auru vidi. Tak ho v tom podporuj, at to "nezapomene" :3:
31.05.2009 - 21:37 | Filtr
(Váhy) Dejna1 » Miluška111
jojo. Nějaký problém tam asi bude, ale zatím jsou všechna vyšetření negativní. O té auře jsem si přečetla včera a zkoušela to. Nějakou šedou energii jsem kolem ruky viděla, ale bude to chtít ještě zapracovat. Ale ten můj kluk...jen koukne a hned vidí barvičky. No jo, někomu je to dáno, jiný se musí učit. :44:
31.05.2009 - 21:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dejna1
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Miluška111, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já jsem slyšela,že když máš to místo černé,tak je nemocné.Když ti jeden doktor řekl,že tam nic není,tak jdi za jiným....osobně auru nevidím,několikrát jsem to zkoušela,ale nejde mi to.... :44:mám v plánu se to naučit :3:
31.05.2009 - 21:04 | Filtr
(Váhy) Dejna1 » Miluška111
no, bolí mě celé zápěstí již několik let.A doktoři říkají, že mi nic není. O černé barvě jsem opravdu ještě nikde nečetla.
31.05.2009 - 20:17 | Filtr
(Panna) Clanci » aliens
S energií pracuji,ale auru teprve zkoumám na svích prstech :3: :4:
31.05.2009 - 20:05 | Filtr
(Rak) aliens » Clanci
je.a víš co? Hrozně ráda poslední dny(bydlíme teď dočasně u rodičů)pozoruju jak září jejich papouch( ten co ho mám v profilu) :4: :17:
31.05.2009 - 19:57 | Filtr
(Panna) Clanci » aliens
:15: Je to krásné a zajímavé :1:
31.05.2009 - 19:56 | Filtr
(Rak) aliens
Mě to vždycky uklidňovalo, když jsem to mohla pozorovat.Ať klučina zkouší, když se mu bude chtít.Co my víme..............děti vše vníají jinak. :45:
31.05.2009 - 19:51 | Filtr
(Panna) Clanci » Nuna
Děti mají otevřené vněmy techto věcí,je dobré jim to vysvětlit a podpořit je.
31.05.2009 - 19:51 | Filtr
(Štír) atraM » Nuna
A proč?
31.05.2009 - 19:49 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Moje děti viděly,když byly malé. Dneska nevím,jak na tom jsou, nezkoušíme to už. Pro ně to tehdy nebyly příjemné zážitky. :43:
31.05.2009 - 19:47 | Filtr
(Panna) Clanci
Gratuluji synkovi a je potřeba to rozvýjet,podporovat ho,ale ne nutit.Je to boží dar a je krásný :27: :17:
Příspěvky: 28-4 3-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »