Zase nevěra


30.05.2009 - 21:32
(Panna) kacca27
Zase nevěra
Kamarádka mi pověděla že je mi můj přítel nevěrný,řekla mi to proto abych nebyla za trubku,a že to ví naši společní kamarádi,nikdo mi nic neřekl,no chápu nechtěly mi ranit a shodit přítele.Měla jsem podezření na dvě,které se potvrdilo.Ví o třech jeho aferkách,věřim že to neni vše.Hnusý se mi jenže jak mu to vpálit nechci shodit kamarádku byla by ta špatná.Chystám se na něj uhodit ale bude zapírat,co mám dělat?Máme spolu dvě děti ale radči budu sama než tohleto,pořád jen lži a aby mi chodil jinam na to nemám žaludek,i kdyby přísahal že už to neudělá,za prvé nevěřim a za druhé je mi z něj zle :28:

Stránka: 2 1
Řazení:
10.06.2009 - 15:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Trinidat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá kacca27! Pozdravujem ťa zo Slovenska.Dúfam že si už na tom lepšie.Ja som túto situáciu zažila.Kamarátku s tím nezhodíš.Ak mu odpustíš spraví to znovu.Poznám to.Moj to urobil aj druhý krát.Ja som sním ostala len kvoli detom a aj tak to medzi nami nefunguje už k nemu nič necítim.Je mi odporní.Kým máš možnosť tak sa daj do kopy.Nerob mu scény,len mu povedz že je koniec.Uvidíš ulaví sa ti.Veľa štastia .
09.06.2009 - 23:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele palusatko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
hele...proc mi pripada,ze ty chlapskou neveru snad schvalujes?????I kdyz nekoho miluji,neznamena to,ze se necham podvadet a delat ze sebe hloupou trubku ne??????? :39: :22:
04.06.2009 - 23:49 | Filtr
(Kozoroh) sentynka » už zase ocelová žena
Radím,podle vlastní zkušenosti,nestačí,co říkala kamarádka.Dělej,že nic nevíš,střádej fakta,nenápadně sleduj,mlč,hlavně vydrž a až budeš mít něco pořádného,tak uhoď.
Pak si ho vychutnej a hlavně,NEBREĆ! před ním,nedělěj ze sebe chudinku,vůbec to ne zabírá,naopak!Pevné nervy a hodně štěstí.
31.05.2009 - 18:37 | Filtr
(Ryby) lelinka
Nebude to nic jednoduchého a ani to jednoduché není.. bude ti to nejspíše zapírat, protože o tebe nebude chtít přijít.. hlavně se nenechej přemluvit na "další nekonečné šance" pokud to je opravdu vícekrát než jednou.. myslím,že není nad čím přemýšlet. Bude ti slibovat hory doly a že to není pravda.Nakonec to otočí na tebe,že to je "tvá chyba" a ... hlavně neměj strach mu to říct rovnou do očí. Mě to taky kdysi řekla naše nejlepší kamarádka.Ne tak narovinu jako tobě,ale nebyla jsem hloupá.Nejhorší je si to přiznat,že ten,kdo každou noc vedle tebe usínal, dotýkal se tě, miloval, plánoval s tebou budoucnost...tě podvedl a lhal do očí.
Budu ti dřžet pěsti.. já jsem to už překonala nějak a jdu teď novým životem (spíše jsem se vratila tam, kde jsem před ním byla,ale zkušenější a moudřejší)..a je mi fajn.. časem to přebolí a odpustíš,ale nikdy nezapomeneš...jen vím,že tohle už nikdy nechci zažít a dávám si hodně pozor.. Srdce zalepíš,ale zůstanou jizvy..
Držím pěsti a buď silná :17: :17: :17:
31.05.2009 - 14:07 | Filtr
(Štír) celebrita
Kačenko moje nejmilejší!

Já do toho vidim, sice nejsem ta, co ti to řekla(aby se tady nemyslelo), ale vím přesně, že se tomuhle věřit dá. Řikám ti pořád, kašli na něj, na hajzla, vypráví ti, jak je ti věrnej, o děti moc zájem taky nemá, co s takovým chlapem? Vždyt mi o tom vyprávíš a taky k vám chodím...Víš, že u mě máš dveře vždycky otevřené! Vždycky!!! :62: Mám tě strašně moc ráda, ale to ty víš! Neboj ve všem, v čem jen budu moct, ti pomůžu!! Vždyt jsme o tom mluvily po telefonu...!

Drž se a nenech se vydírat jako minule, ano? :17: :17: :17: :18:
31.05.2009 - 13:52 | Filtr
(Býk) Jyotis » bojka-new
No proto jsem taky Katce psala, aby zvážila vše, protože do toho patří i statistka, že většina mužů je někdy nevěrná, neřekne to, aby si ušetřili problémy a těch pár, co je věrných, tak tam zase část je zaujata nějakou ideologií, sami nejsou tolerantní nebo třeba jsou to zase takoví trochu bačkorky...takže možná, když budeme optimisti, zbývá 25 procent.
Ve hře jsou tedy další aspekty, ty děti, jestli se jí na něm ještě vůbec něco líbí, co přetrvá, i jestli mají kam momentálně jít a důležité - aby si s ním vůbec promluvila od srdce, protože to funguje, ne z povýšeného patra, vyložila na stůl všechno co cítí bez jeho hodnocení-což je těžké a člověk se někdy diví, co to udělá pro obě strany.


31.05.2009 - 12:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kacca27
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Tatuat Fairy, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud na to koukáš tak,jak to tady píšeš,že je Ti z něj zle,že s ním být nechceš,tak se sbal a odejdi,jiná rada není...
31.05.2009 - 12:43 | Filtr
(Ryby) bojka-new » Jyotis
Vždyt je to jen chlap co bys chtěla.Ano máme radar na lži a mě se lži tak hnusí ale co chceš dělat jak najít toho co nelže a je věrný to je někdy tak těžké jak hledat zrnko písku na poušti.
Proč lidé lžou,proč se podvádí,proč.....tot věčná otázka :68: :68: :68:
31.05.2009 - 12:40 | Filtr
(Býk) Jyotis » bojka-new
To je nejblbější Plzákův výrok.Zaměnil nutné přátelství ve vztahu za taktické jednání. Nějak opomněl, že ženský mají radar na lhaní a jakou to udělá paseku, protože v tomto případě je to projev zbabělosti a zbabělej popř. zmatenej chlap, který buď zatlouká nebo tvrdí, že se mu to přihodilo a neví proč, to odporuje všem sexy idolům i archetypům mužství.
:5:

31.05.2009 - 10:27 | Filtr
(Ryby) bojka-new » palol
Každý má právo na druhou šanci i v odpuštění za nevěru.Ale pokud se ti u stejného člověka stane žes odpustil a to stejné ti udělá znova tak jsi za blbce....
Vím že mnoho mužů koukají na nevěru jako na běžnou věc a spíš si tím dokazují svoji mužnost.
Plzák radí zatloukat,zatloukat...... :27: :27: :1:
31.05.2009 - 08:48 | Filtr
(Beran) palol
Ne, že bych chtěl rovnou nevěrníky odsuzovat, ale podle mě hodně z nich spoléhá právě na to, že i když se na to přijde, tak že jim bude odpuštěno, a to právě z toho důvodu, "že to dělají všichni." Nevím no, mě to zase tak divné nepřijde, že někdo není schopný odpustit. Jasně...když třeba někdo zahne jednou (a ještě se k tomu třeba navíc přizná) a upřímně toho lituje, tak je asi dobré mu dát druhou šanci. Ale když je někdo nevěrný opakovaně a ještě zatlouká, tak s takovým člověkem bych asi být nemohl.
Ale je to každého věc, jak se zachová. Navíc tady ani není úplně 100%-ní, jestli to nevěra je nebo ne.
30.05.2009 - 23:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Než se unáhlíš, tak by sis to měla zjistit jinak, než přes drby. Kamarádky- jsou mnohdy zrádky. Co, když to není pravda?
Možná také, že je to pravda. Je to choulostivá věc.
Máte spolu dvě děti. Zkus si to nějak šetrně ověřit. Určitě přijdeš na to jak. Musí existovat plno nepřímých ukazatelů, že se nevěra děje. Ale ani tak, pokud jej nepřistihneš, je to ošemetné věřit jen kamarádkám.

Jak poznáš, že jen zapírá. Co když ne? Musíš sama vědět, kam chodí po večerech, či nocích. Kde se fláká, kolik dnů není doma.

Neunáhli se :29:
30.05.2009 - 23:13 | Filtr
(Kozoroh) Ilon spí s měsícem » kacca27
Jaj,to znám neb znala jsem. Jdu vyřizovat.
Pozdní příchod....potkal jsem kámoše.
Já dnes vím,že kdyby...kdybych nebyla blbá a řekla rodičům, o co doopravdy jde,nerozmluvili by mi rozvod.Dnes bych byla asi úplně jinde/nevím kde/,můj muž by možná žil...Možná ne.Možná je to osud.
A...ač jsem se všemožně snažila,aby má rodina,byla ta má vysněná...upečený koláč,šťastné děti,společné výlety/jen se mnou/...atd.,mé děti mi kdysi vyčetly,proč jsem se nerozvedla.
Holka,vše je relativní,před třemi lety spáchal sebevraždu...alkohol,dluhy, má žádost o rozvod...
Nedávno jsem si vyslechla,že kdybych se nechtěla rozvést,tak by žil...Udělej to,co cítíš.Jsi člověk,osobnost a nikdo nemá právo tě podvádět.Pochopím úlet,to,co popisuješ,pokud je to pravda,úlet není.Mysli na děti,na sebe,.Někdy nastanou chvíle,kdy by člověk měl být sobec a myslet jen na sebe.Posléze zjistí,že to bylo dobré,i pro děti. :27:
30.05.2009 - 23:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Playerku mám takový nezvratný pocit, že jsi nenarazil na tu správnou ženu. :3:
30.05.2009 - 22:56 | Filtr
(Panna) Jája13 » Jyotis
Rozumím a chápu..a snad i obdivuji tvůj nadhled a přístup...já kdysi partnerovi nevěru odpustila, nicméně je pravda,že mi v tom svazku šlo o jiné věci (nebyl to majetek či peníze), o něj až tak dalece ne..taky u mne dost klesl, stal se takovým zvířátkem..pohladíš,nakrmíš.. :3:

Asi jsem ještě nevyzrálá,pokud miluji a mám si partnera vážit..nevěru neodpustím.. :17:
30.05.2009 - 22:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vagínou zrovna asi nee....tou bych tě mohla tak maximálně umlátit, když na to přijde..ale pro vaginu...jo těch bylo hodně....jinak tou vaginou..snad jen johanka z arku :6: :6: :13: :13:
30.05.2009 - 22:52 | Filtr
(Býk) Jyotis » player
Já bych to viděla jednodušeji, pokud je to víc psychické,nejčastěji jde v obou případech o to, že člověk se potřebuje momentálně vidět v lichotivém zrcadle a pokud se mi zdá, že ho doma nemá, tak se občas podívá do jiného. Někomu stačí flirt, někdo nemá sebereflexi, tak nemyslí na kontext a dojde dál..no a někdo je tak zakomplexovanej, že se z něj / z ní/ stane nenasyta...
30.05.2009 - 22:47 | Filtr
(Býk) player » militie
Každého ne.Jenže-co jsou drbny na nároží,pomluvy? To je jiný výraz pro konfrontaci,srovnávání.Žena se umí vzrušit podobně jako muž (jen daleko řídčeji).A pak porovnává vůně,nové dotyky a tak. :29:
30.05.2009 - 22:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militie, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Chtěla bych vysvětlit tvou poslední větu: Ukojení zvědavosti...?

Spočívá v čem? Jestli ho ON má malého či velkého, hubeného či tlustého, jestli jej hodnotit podle nosu či čísla jeho nohy???

Nebo jestli je náruživý, či ne?

Pokud už miluji, tak takovéto otázky mě určitě nepřivedou k zvědavosti "ochutnat" každého muže.

Čauky mysliteli :25:
30.05.2009 - 22:43 | Filtr
(Býk) player » alegna
Musíš to přečíst! Vagínou se vyhrávaly v historii bitvy,je to nejdokonalejší počítač krom mozku v lidském těle.Penis je defacto její nezdařilá napodobenina.Slouha.
30.05.2009 - 22:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele alegna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neřekla bych, že vagína.....ale její nejlepší kamarád, penis :6: :6: :6:...a jinak fakt nevím, co bach dělala v situaci kaccy
30.05.2009 - 22:38 | Filtr
(Býk) Jyotis » player
No občas uloví kočku i ošklivej trouba, protože je to kočka pečovatelka a že jich je... :34: :35:
30.05.2009 - 22:35 | Filtr
(Býk) player » Jyotis
Vidíš,to jsem nezkoumal.Ale faktem je,že kočky většinou maj doma krasavci a ti zase přitahují další kočky.Pak ještě boháči,ale to je stejné,což?
30.05.2009 - 22:16 | Filtr
(Býk) Jyotis » player
To jsem nečetla, chceš říct, že je magnetická :61:
Na to asi Katka nemá náladu. Já jsem neřekla nic moc jiného, že občas nemyslíte hlavou nebo srdcem, že....jinak bychom se množili málo :(

Já jsem zase četla, což by mohlo Katku povzbudit, že jsou nevěrní zejména muži, kteří mají doma hezkou ženu, protože to atavisticky podvědomě berou jako potvrzení své mužnosti a přestože jsou hrdi na svou ženu, tak si a právě proto potřebují jinde občas ověřovat, že jsou taky tak atraktivní...jo jo.... :46:
30.05.2009 - 22:16 | Filtr
(Panna) kacca27 » už zase ocelová žena
Děkuji za podporu,nemůžu se na něj podívat natož s nim něco jěště mít,takhle to nemůže přeci pokračovat,lže mi,vim to už jsem se ho na to ptala co s ní má vždycky zapřel i ona,až za ní jsem byla,hrajou divadlo oba.Mám taky nějakou hrdost a tohle si fakt líbit nenechám a on s tim neskončí,to vim.Řekne že jde na pivo a kolikrát se vrátil dopoledne,proč?A už kvůli jedný jsme se rozešly před 5 lety,když jsem mu přišla na sms,no ty telefony,měla jsem taky tušení a potvrdilo se,zapíral že to byla sms pro někoho jiného a to je vždycky sms pro někoho jiného ,omyly.Ted má na telefonu bezpečnostní kod abych tam nelezla,no co je to za vztah,to se nedá tolerovat donekonečna.Taky mi jde o zdraví
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »