Zprava z druheho sveta


13.05.2009 - 17:24
(Ryby) jaruli
Zprava z druheho sveta
Také se vám někdy stalo něco neuvěřitelného?Moji prarodiče byli silně věřící a tak jsem o Bohu slýchala často.Měla jsem je velice ráda,byli to hodní lidé.Když bylo babičce 81 let,těžce onemocněla,vše se chýlilo k nezvratnému konci.Nebyla jsem u ní,když zemřela.Ona se se mou přišla rozloučit.V místnosti,kde bylo zavřené okno i dveře byl průvan,citila jsem hrozný chlad.Druhý den mi přijela tu smutnou zprávu oznámit moje matka.Další věc se mi přihodila o mé svatbě.Necelý týden před svatbou mi zemřel dědeček.Bydlela jsem se svým dnes už bývalým manželem a roční dcerou v domečku mých prarodičů.V den svatby se v 10h zastavily hodiny,málem jsme svatbu nestihly.Asi to bylo znamení,že se nemám vdávat,protože po1,5. roce se naše manželství rozpadlo.Někdy se mi zdají zvláštní sny,které mě před čímsi varují.Zatím mi ale nevarovaly před nevhodností mých partnerů.Svůj kalich hořkosti jsem musela vypít až do dna.Říká se,že protiklady se přitahují a u mě to platí dvojnásob. :25: :17:

Řazení:
23.05.2009 - 12:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Durakova J., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já viděla ducha.Ne jako člověka,ale mlhovinu,bylo to neskutečné.V noci mě něco vzbudí a nademnou se to vznásí.Neměla jsem vůbec strach.Jak jsem řekla,ty jsi duch,tak se rozplynul.Ahojky durakova J.
19.05.2009 - 19:11 | Filtr
(Beran) brunclik » bruno
..videt jsme ho nevideli , ale citis jak te nekdo sleduje a citila jsi za sebou nekoho, byli devcata i chlapi nekteri se bali. Ja jsem dokonce ve svem apartamentu taky mela duchy, tak jsem jim rekla , ze kdyz nejsu doma at si delaji co chcou , ale jak prijdu domu tak chci klid. Bylo to tak i muj jezevcik v tu dobu jeste zil tak je taky citil. Ze zacatku vzdy vrcel pak domluveni platilo. Jednou mi prisla navsteva a ja zrovna prisla z venku a nestihla si pustit radio ted sedime a nekdo poschodech, ale jen do puli oni totiz byli strasne zvedavi. Ted ta navsteva pani Ruzo vy tu mate nekoho? Ja ne, to neni pravda nekdo byl na schodech, ja to nic to jsou moji duchove , zasmala se, zachvili vy tam nekoho mate, tak se bez podivat, vlezla vsude i do skrini kroutila hlavou. Na dalsi navstevu prisli dve a sedime a zas a ta druha koho tu mate ta co uz to znala, ducha .... Kdyz to parkrat zazili u mne tak nechapali, ale uz verili ze neco musi bejt.... :63:
19.05.2009 - 09:31 | Filtr
(Ryby) KatkaV
Takovych znameni a duchu je hodne. Kuprikladu u pritele doma jsem videla a citila uz leccos. U me doma se ale s duchy nesetkavam. Asi proto,ze dost casto cistim od negativnich zalezitosti. Jen obcas,kdyz si vzpomenu na pejska,ktery nam loni umrel,tak za mnou prijde. A samozrejme citim a nekdy i vidim ty, co si sama vedome privolam. Nevim cim to je,ale nikdy jsem nevidela ducha,ktery by mel formu tela, asi vidim jenom dusi jako svetelny utvar.....nebo nevim,jinak si to vysvetlit nedovedu.
Jinak 100% souhlasim,ze zviratka a miminka jsou na tyhle veci velmi citlive. Pokud to umite, cistete postylky, kocarky deti, kdyz vam placou,ze vam tam nechteji. S nejvetsi pravdepodobnosti tam totiz vidi neco,ceho se boji.
19.05.2009 - 08:49 | Filtr
(Lev) bruno » brunclik
..to musi byt mazec videt ho.. tady mi jedna pani vypravela, ze se ji v byte obesil nakej typek, co hral na housle a obcas se ji stalo, ze ty housle jakoby slysela, obesil se v koupelne, tak to tam jednou vyfotila, kdyz si myslela, ze tam je a ejhle - foto obesence bylo na svete :4: :23:
19.05.2009 - 08:47 | Filtr
(Lev) bruno » Jaňajs
ja zas verim, ze jeste dostatecne naucena nejsem, pac me bavi zivot, snazim se si ho uzit, tak proc si to nedat jeste vickrat.. :4: taky razim heslo "neuc se, zivot te nauci", kolikrat si clovek musi nabit hubu, aby pochopil.. :3:

jinac jsem presvedcena o oexistenci, ktera mi tu coura, ze je to nekdo mne znamy, ale fakt tezko rict, kdyz ho nevidis a nemuzes s nim nijak pokecat :19:
18.05.2009 - 09:28 | Filtr
(Beran) brunclik » bruno
..a jestli mas pocit, ze je to duch tak se neboj on ti urcite nic neudela. Ja zprvu bydlela u te starsi dcery a tam byl velky barak a vsichni byli presvedceny, ze tam je duch a v noci se tam promenadoval. To musi clovek zazit,aby uveril.Ja se duchu nebojim.... :29:
17.05.2009 - 21:11 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bruno
Také tomu věřím a myslím si, že tady nejsme poprvé...Že se stále rodíme zas a znova, abychom se učili.Já jen doufám, že už jsem naučena všemu a že se to nebude opakovat.Je to nekonečné.I když, co člověk ví?Kolik životů musí projít,aby vyhrál a pochopil.Život je jedna velká škola.A neboj se ničeho..Asi to není zlý duch.Třeba je to duch dědečka,nebo někoho,koho jsi měla ráda.Zkus se nad tím povznést,zastavit se a vnímat.Třeba to půjde pochopit a cítit to,co cítí a vnímá dítko.Držím pěsti :1:
17.05.2009 - 08:42 | Filtr
(Lev) bruno » brunclik
..budu rada, kdyz si na me vzpomenes.. mala kdyz ji byl jeden mesic a lezela v postylce pod tim hrajicim kolotocem, tak kdyz se zastavil, rekla jednoznacne "nejde" rekla to tedy jen jednou, ale ja vim, ze to moje haluze nebyla. Taky mi to nejde na rozum, ale neco o tom ziti z minula bude
17.05.2009 - 08:38 | Filtr
(Lev) bruno » Jaňajs
ahojik, oni oba to sleduji, jak se to hybe, pesak za tim dokonce chodi.. je to docela neprijemny pocit, kdyz vis, ze ti tu nekdo coura..
15.05.2009 - 09:12 | Filtr
(Beran) brunclik » bruno
... mali deti jeste ziji ten svet co meli pred tim , stava se casto , kdyz mali deti zacnou mluvit oslovuji svoje milacky (t,j. hracky, pejsky a ruzne) jmeny , ktere mi vime ,ze je treba jeste neslyseli. Ono to ma svuj nazev zapomela jsem ho kdyz si nekdy vzpomenu tak ti to napisi.Deti do urciteho veku rozmlouvaji , pro nas s nepochopytelnymi bytostmi, presne jak rikas mas pocit , ze se na nekoho smeje, ona tam vidi , ale ty ne . :1: :29:
14.05.2009 - 22:24 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bruno
Jojo, i zvířáci jsou moc citliví.Docela by mne zajímalo, jestli je to, na co se malá řehtá a psík štěká stále na jednom místě.Nebo je to různé?
14.05.2009 - 22:10 | Filtr
(Lev) bruno » Jaňajs
mala i nas pesan to vidi, pes na to steka a vrci a mala se na to vylozene rechta a sleduje to ocima :25: nicmene, co se ti stalo ti nezavidim a hlava mi nebere to, ze to vypadlo z tebe coby maleho ditete, je to zvlastni a mozna i desivy..

14.05.2009 - 22:03 | Filtr
(Panna) Jaňajs » bruno
Děti jsou vnímavější a vidí víc ale bohužel ještě neumí mluvit a tak to nemohou nikomu říct.Když se naučí mluvit, tak už bohužel ztrácí paměť a začínají žít v realitě.Alespoň mi to tak připadá.A vzpomínám jak jsem jako malá koukala do zrcadla a bulela jak želva a stále si opakovala "Já, já,já, musím zase žít,nikdo jiný za mě žít nebude, musím to zase přetrpět."Vidím ten den jako dnes.A někdy i pocity se mi vrací.Fuj.Je to zvláštní. :39:
14.05.2009 - 13:23 | Filtr
(Panna) zolotarka
Stává se mi to také,často,když to někomu vyprávím,koukaj na mě jak na blázna.Takže raděj mlčím a tiše rozjímám. :25:
14.05.2009 - 11:06 | Filtr
(Lev) bruno
ahoj :27:
tyhle divny veci se mi taky stavaji, naposledy mi nekdo dal detskou zlatou nausnicku do uplne novyho prebalovaciho stolu, vim na 100%, ze byl prazdny a kdyz jsem tam davala detsky kasicky, tak cumim jak vejr - mi tam nekdo dal tu nausnicku, je pekna, mam ji schovanou, vypada pomerne stare, ale fakt nevim co to ma znamenat.. :24: porad tajne doufam, ze to je od moji zesnule babicky a ta se mi timto snazi neco naznacit, ale tezko rict.. navic ani nevim jak to mam zjistit.

nebo mi vyletli takovy kapky z regalu do puli kuchyne, kdyz odesla moje draha polovicka do prace. Ty kapky byly jeho jen tak mimochodem.. taky docela divny a nevim co to melo znamenat :8:

..jeste neco - moje 5mesicni dcera se mi doma porad na "nekoho" smeje, ja to nevidim a ona se na to uplne rechta :4:
13.05.2009 - 21:23 | Filtr
(Váhy) Nanuka
Takovych pribehu znam hodne. Tak napriklad moje sestra se vdavala v kvetnu a to pry prinasi smulu. V den jejiho vyroci svatby umrela nase babicka. Sestra zila deset let v manzelstvi a posledni rok se ji v baraku zacali dit divne veci. Za nejakou dobu prisla manzelovi na neveru a ted se rozvadi. Vyslo najevo, ze v baraku se usidlil duch naseho dedy, ktery sestru varoval. Ted, kdyz je jeji byvaly manzel pryc, deda odesel a zadne divne veci se nedeji.
Nebo moje babicka je velmi na tohle citliva. Jednou kdyz varila tak si vykladala sama se sebou ale mluvila ke svemu davno zesnulemu manzelovi. Povidala mu o tom jak se ma, co dela, atd. Kdyz domluvila, nekdo zaklepal na dvere, otevrela a nikdo tam nebyl. JInak pokazde kdyz nekdo umre tak ma znameni. Spadne obraz, otevrou se zavrene dvere nebo okna, spadne svaty obrazek ze steny. Nekdy z toho vypraveni beha mraz po zadech. Rozhodne bych dala na ty znameni. Diky za ne.
13.05.2009 - 21:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zodiac, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:10:Když mám v domě nepořádek a já mám nepořádek neustále, :12: jsem milovník nepořádku a v tu na mne přijde, moje máma z druhého světa a dá mě to sežrat jako za živa. :36: :46: :21: :7: :47: :11: :42: :28:
13.05.2009 - 17:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Levleon, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Je to přirozené a úplně normální a hodně varování mi zachránilo život. :15: :15: :29: :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »