Kletba?


25.04.2009 - 22:39
(Ryby) kovbojka K
Kletba?
Před 6 lety jsme koupili dům. Původní majitelé by o něj stejně přišly, měly velké dluhy. Od té doby nejsme šťastní. Manžel měl otevřenou zlomeninu nohy.Já třikrát po sobě zlomenou ruku. Syn měl problémy s marihuánou, dcera s pervitinem.Může za to původní majitelka?

Řazení:
04.05.2009 - 02:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zodiac, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ch ce to faráře nebo kněze.Musí vyčistit dům od zla :21:.To je ta lepší varianta. Horší je pak umrlec v domě .Máli vztah k místu kde žiješ, nebude jednoduché ho odstranit. Ani nález pozůstatkú a přemístění do vhodné hrobní lokace, někdy nepomůže.Musíš zjistit jaké je on povahové podstaty. K tomu použij osobu, která nezná tvůj dům .Aspon jednu hodinu ho u sebe zdrž ,projděte všechno v domě.Cítí li se u tebe dobře, je to v pořádku naopak je to zlé. Zvířata jako pes, papoušek atd. dokáží přesně udat polohu i povahu ducha.Uspěšné komunikaci , nestojí nic v cestě :15: :5: :37:
30.04.2009 - 00:38 | Filtr
(Vodnář) Liana carodejnice » kovbojka K
Takže si dům prožil dost, historie nijak veselá. Ta dcera, co jí zabili koně byla ze Sudet ? Její rodina pak musela statek opustit ? Tam někde by mohl být začarovaný kruh. Zkus nějaký rituálek na ochranu obydlí a nad dveře zavěsit amulet na hojnost.. :17:
28.04.2009 - 18:03 | Filtr
(Ryby) kovbojka K » Liana carodejnice
Je to starý statek po Němcích. Sudety. Tady se vlastně v každém domě odehrála křivda. Ten náš dům byl největší v dědině. Dceru původních majitelů tu prý zabili koně. To bylo už dávno. Pak tu byl státní statek. Od statků koupili na splátky dům ti, co nám ho prodali. Chtěli hospodařit, jenže se jim nedařilo.Proto museli dům prodat. Neměli z čeho splácet.Nešlo jen o tenhle dluh. Ještě dlouho, po tom, co se odstěhovali k nám chodili věřitelé.
27.04.2009 - 21:09 | Filtr
(Vodnář) Liana carodejnice
Píšeš toho málo, je to na větší rozbor. Historie domu, jak a za jakých událostí došlo k prodeji (u vás koupi)....Co to bylo za rodinu, pokud víš.. Li.
26.04.2009 - 19:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele terere, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj na každej pád ať je to jak chce zůstává v domě kde teď bydlíš energie od předchozích majitelů,takže informace který tam zanechali se pak můžou promítnout do vašeho života,možná tam bylo hodně zloby,hádek atd..,takže by třeba stačilo jen vyčistit energeticky,ale určitě si najdi někoho brzo,nic nepodceňuj,nabaluje se tohle jako sněhová koukle a je to hodně náročný pro všechny co tam žijete,sviť si svíčkama a hodně nahlas pouštěj muziku,to taky pomáhá,nehádejte se a mějte se rádi :17:
26.04.2009 - 19:19 | Filtr
(Ryby) kovbojka K
Máš pravdu. mé děti jsou divoké, mají to v genech, po nás. Naštěstí už jsou OK.
26.04.2009 - 19:17 | Filtr
(Ryby) kovbojka K » Tasha11
Taky bych nekupovala dům, po někom, komu se v něm nedařilo, jenže nebyla jiná možnost.
Povídá se, že v tom domě, kdysi zemřela tragicky dívka. Zabili ji koně.
26.04.2009 - 19:11 | Filtr
(Ryby) kovbojka K » aliens
Jo. Myslím,že ano.
Taky potřebovala svůj neúspěch na někoho hodit.
Stále se jim nedaří, bydlí někde v azylovém domě.
26.04.2009 - 19:04 | Filtr
(Ryby) kovbojka K » katalpa
Ne. My už dřív bydleli na vesnici.
26.04.2009 - 13:51 | Filtr
(Blíženci) brozacek
Ahoj,
těžko soudit,ale majitelka za to určitě nemůže.Leda ,že by vám nastrkala do cesty překážky o které jste se polámali.Myslím si že ani syna nenaučila pěstovat,prodávat a používat marihuánu.U dcery s pervitinem to bude obdobně.
K této otázce či příběhu by se daly použít i některá přísloví.
...Původní majitelé měli velké dluhy..stejně by o něj přišli..takže jste jejich dům zřejmě koupili velmi výhodně,se slevou či v dražbě...LEHCE NABYL LEHCE POZBYL.Ke zlámaným údům..NABER SI JEN TO CO UNESEŠ...
a tak by se dalo pokračovat dále.
Nicméně KAŽDÝ STRůJCE SVÉHO ŠTĚSTÍ.
Nikdy nehledej prohru,vinu,neúspěch,ale i výhru,/úspěch v okolí,příčinu hledej u sebe.
Spoustě malérů se dá předejít...,ale to zjistíme až po válce a to je každý generál.
Zkus se pohrabat v numerologii..určitě přijdeš na spoustu zajímavostí a vysvětlení,proč se děje to či ono..



26.04.2009 - 13:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
a si si ista, ze za to moze dom? mozno si to len nahovaras, mozno za to mozu uplne ine okolnosti...a kde si tvoj manzel zlomil nohu a ty si si kde zlomila ruku? v tom dome? hmmm, ja som v tychto veciach trosku realistickejsia a prizemnejsia, nehladam hned za vsetkym duchov a energie... :25:
26.04.2009 - 07:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tedy chtělo by možná víc podrobněji popsat proč si myslíš že to vše se děje ve spojitosti s Vaším domem... ono za 6let se stane hodně věcí co se týká zlomenin ty se dějí je pravda že někdy má člověk období kdy se nepříjemnosti hromadí a že lidé nejsou šťastní to je běžná věc jen jde o to zkusit nehledat problém někde jinde ale začít hlavně u sebe to není jednoduché, třeba nezlob se na mne problém z drogou ať u syna či dcery bude doopravdy věcí za kterou původní majitelka nemůže :25:...
26.04.2009 - 00:42 | Filtr
(Štír) Tasha11
nemusi za to priamo povodna majitelka, ale energie, ktore v dome po nej ostali. Nikdy by som nekupovala dom, ci byt po niekom, komu sa v nom nedarilo. Energia v nich ostava dalej a prenasa sa samozrejme na dalsich ludi, ktori v takomto priestore ziju.
Prichadza dalej do uvahy moznost, pokial by si aj dom dala vysvätit, ze energie nie su zostatkove po niekom, ale ENERGIE MIESTA, ktore riesi napriklad aj Feng Suej. To znamena zle postaveny dom, stavitel nedal na intuitivne citenie a postavil si dom ako chcel, co ma za nasledok, ze sa v dome vzdy bude zdrziavat negativna čchi(energia).
Moja rada:
1. vysväť dom , idealne knazom, pokial sama nie si dostatocne duchovne zrela .
2. nasetri peniaze na odborne vypracovanie Feng Suej vasho domu( nie cez internet), ale realnym meranim zon
Nic nikdy nie je neriesitelne, zivot je krasny, drzim velmi, ve :27:lmi palce!
26.04.2009 - 00:20 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Pat, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nemusí to být kletba. Ale jsou místa, která jsou negativně zatížená, těmi, kteří tam žili, tím co se tam stalo.
Někdy se to místo dá vyčistit, někdy ne.
Známá měla byt, krásný, ale pohybovali se tam duchové + problémy v manželství. Tak to řešila přes člověka, který je v tom fakt dobrý a ten ji řekl, že je tam tolik negace, která nejde a nepůjde vyčistit, prý tam zemřelo násilnou smrtí moc lidí. Odstěhovala se. Jiná kamarádka měla doma na návštěvě čarodějku a ta jí řekla, že v tom bytě, kde žije nikdy nedonosí dítě, byl tam prý dříve bordel a nejspíš se tam dělaly i potraty. Je fakt, že potratila, navíc sama málem zemřela.
26.04.2009 - 00:10 | Filtr
(Panna) elaviel
Myslis puvodni majitelku - tu, ktera vam dum prodala? Zda se jakoby byl ten dum proklety uz z minulosti. Predchozi majitele taky meli problemy. Chtelo by zjistit, co se stalo. Jenze, my ted s kamoskou resime podobny problem, takze si kdyztak precti rady u mne v diskuzi :1: A zkus kontaktovat Terere - zna jednu pani, ktera se tim zabyva. Posle ti kontakt. :1:
25.04.2009 - 22:44 | Filtr
(Váhy) katalpa
Vy jste se přestěhovali z města z bytu?
25.04.2009 - 22:41 | Filtr
(Rak) aliens
myslíš, že vás proklela?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »