Někteří věří v karmu,mám jeden poznatek


22.04.2009 - 11:55
(Býk) player
Někteří věří v karmu,mám jeden poznatek
Zjistil jsem jednu věc.Jsi mladá dívka a máš rizikové tendence začínat si se ženatými.baví tě soupeřit a vyhrávat.Jenže: tím otvíráš kdesi na druhé straně ohnisko velké bolesti.Takže nezapomeň a počítej s jedním!Za pár let,až budeš doma s dítětem,skočí do klína tvého muže jiná taková,na níž nebudeš mít.A v tu dobu se to ohnisko bolesti otevře u tebe.Všímáte si,jak tohle funguje? Když si začnete s rozvedeným,proč ne? nabízíte mu nový a třeba hezčí život.Ale nikdy nerozbíjejte vztah,ani ten ne,kterej už se zdá zchřadlej.Nestojí to za to.

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
23.04.2009 - 14:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, když se mě přišla omluvit holka, co mi s ní exmanžel zahýbal, že nám manželství rozbít nechtěla... tak jsem jí taky řekla, že ona nám ho nerozbila. Že byla jen tou poslední kapkou. A nezazlívala jsem jí to.
Ale on o té její návštěvě nevěděl - a pořád mi do krve tvrdil, že s ní nic nemá a že bych měla jít na psychiatrii. Je z těch, co považují útok za nejlepší obranu. Domníval se, že tímto způsobem mě přiměje k přemýšlení nad tím, zda jsem normální a zůstanu s ním, protože dojdu k závěru, že jsem asi tak trochu přeháněla...
A proč? Protože ona ho kopla do řiti taky. Kdyby to neudělala, tak by šel za ní a na mě by se vyprdnul.
Takže tou svojí návštěvou vlastně způsobila, že jsem poznala, jakej moc velkej je to křivák a já jí za to byla vděčná. Některé nevěry mají prostě svůj účel.
:37:
23.04.2009 - 14:05 | Filtr
(Býk) player » alassea
Jistě.Ty ses zachovala morálně. Znala jsi stav věcí a nejprve jsi ho donutila zemést si vlastní bláto.To nelze odsuzovat.
Navíc jsi vlastně pomohla i té druhé straně,jak vyplynulo z pozdějšího... :15:
23.04.2009 - 12:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » celebrita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak ja ti odpoviem, i ked nepoznam odpoved na tvoje otazky...ale myslim si, ze to co sa ma stat, to sa stane, ze v tej chvili, ked si zacnes so zenatym, ked sa ti to stane, tak nepremyslas co bude, jednoducho sa zalubis a das tomu cloveku cele svoje srdce. je to pre oboch velmi tazke, aj pre tu rozvracacku a obaja si nakoniec z toho vztahu cosi zoberu ´´k srdcu´´,do zivota. ci sa ti to vrati alebo nie...to je otazka na ktoru ti asi nik neda odpoved...je len na cloveku, ci sa pouci, ci mu to tak vyhovuje alebo sa naopak v buducnosti vyvaruje podobnej ´´chyby´´. mozno ze zeny, ktore uz mali vztah so zenatym dokazu skor u toho svojho vypozorovat ´´priznaky nevery´´ ale ci je to trest alebo pozostatok z minuleho zivota pre podvadzanu zenu/muza, na tom predsa aj tak nezalezi, pretoze tak ci tak to musi riesit... :17:
23.04.2009 - 12:30 | Filtr
(Panna) Charis » celebrita
Tak to si jak moja mama, tiež jej utiekol za inou a jeden pánko , čo sa tým zaoberá jej povedal, že presne ona to isté urobila tej druhej žene,v minulom živote, prebrala jej muža. Tak by jej mala odpustiť. Ale ona to nedokáže a najradšej by ju :47: :11: :21:
23.04.2009 - 12:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Presne tak...to manzelstvo je castokrat uz davno rozbite, ale nie tou ´´rozbijackou manzelstva´´ ako ste tu nazvali tu slobodnu osobu, ktora si zacne so zenatym...oni si ho totiz ti manzelia rozbili sami. naopak si myslim, ze ako v tvojom pripade, niekedy idu ti manzelia od seba vo chvili, ked uz to zajde do njekeho dalsieho vztahu a moze to byt konieckoncov lepsie riesenie pre oboch. a myslim ze nie raz sa stava aj to, ze prave nevera dokaze tych partnerov opat spojit, i ked cez slzy, trapenie...ale jednoznacne im otvori oci... :3:
23.04.2009 - 12:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Sem.miš
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Iza23, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
´´Někdy jsi takovému člověku seslán proto, aby poznal, že tento vztah není to, co by chtěl do konce života. Jen si to dosud plně neuvědomil. A ten druhý, co citově vydírá - ten ho nemiluje, ten ho chce vlastnit. Někdy setkání s někým, kdo Ti "otevře oči", je pro osobu nevědomou požehnáním. Nežije, jen přežívá a nechápe, proč není šťastný.´´
...ani ja by som to lepsie nenapisala. uplne s tebou suhlasim. a navyse sa mi nepaci, ze vacsinou sa vina hadze prave na tu osobu, ktora je slobodna, ktora si ´´zacne so zenacom´´. mala som tiez vztah so zenacom a nevedela som, ze je zenaty, skratka to celu dobu tajil... :24:
23.04.2009 - 11:24 | Filtr
(Štír) Melody Pond » alassea
Tak nevim, má milá, jako knihkupec miluju knížky z antíku, na časopisy moc nejsem...
Ale chápu to jako že nejaká životní etapa ti dá to co měla dát a potom prostě...vyšumí...? Jsem tůdle komunikovala s bývalým chotěm, pamatuju si jak jsem na něm některý věci nenáviděla, až bych řvala...a dneska je to takovej zlaťáček, jeho nová žena ho drží pěkně zkrátka beruška a on je najednou úplně jinej...umim ho mít ráda a těší mně to...
23.04.2009 - 11:14 | Filtr
(Panna) alassea » Melody Pond
to máš jako keď si kúpiš časopis,je krásny nový,farebný,prečítaš ho a dá ti veľa nových informácií,podnetov,uvoľnenia...a nemáš blbý pocit,že ho dáš potom do zberu-nechcem povedať,že tak nejak je to so vzťahmi,len myslím,že neverím na jeden vzťah na celý život / u mňa/...a keď si prečítam svoj horoskop ...tak vlastne idem podľa plánu :5: :27: :63: :3:
23.04.2009 - 11:10 | Filtr
(Panna) alassea » maty.k
:3:,ty máš ale morbidné predstavy :3: :6: :20: :22:
23.04.2009 - 11:09 | Filtr
(Štír) Melody Pond » maty.k
No max jí můžu říct svůj názor...ale je to kus od kusu, ženatej kolega z minulý práce, kterej ze mně byl extrémně na větvi vykládal litanie o nešťastnym svazku z donucení a paxem ho potkala s krásnou a milou ženou a vytuněnejma dětičkama na procházce...styděl se tak, že už se mnou nikdy nepromluvil...nebo jiná dvojka, oba zadaný, zdánlivě idyla...blablabla...teď jsou spolu, miláškové a přeju jim to když vidim jak svítěj...no uvidíme...
23.04.2009 - 11:07 | Filtr
(Panna) alassea » Melody Pond
:9:,nikto to nemá ľahké.
23.04.2009 - 11:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ááááále s rodičema nespíš a nemáš děti :39:
23.04.2009 - 11:04 | Filtr
(Štír) Melody Pond » alassea
Nojo, je to jak trhlina v ledu, nejdřív jen tečka a najednou vidíš jak se rozjíždí ta klikatice...a každej je na jiný straně...
A s těmi rodiči...no to máme asi taky hodně podobný, víš?
23.04.2009 - 11:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Melody Pond
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslela jsem kamarádské poplácíní po řiti, pro její dobro :25: ať se právě nevymáchá moc, ono některé věci ti v tom stavu obluzení holt nedojdou :23:
23.04.2009 - 10:58 | Filtr
(Panna) alassea » Melody Pond
:15:A okrem toho ľudia sa menia,na začiatku manželstva sú iní,ako po čase,a často idú opačným smerom :22:,ja verím ,že vzťahy sú učebnou látkou pre mnohých ľudí a že si majú prežiť a pochopiť aj iné,preto idú "ďalej".Aj vzťahy s rodičmi často nie sú ideálne,a predsa ich nevymeníme,ale ak to s nimi nejde,musíme to prijať ,zmieriť sa,odpustiť,ale nenechať si ubližovať.
23.04.2009 - 10:53 | Filtr
(Štír) Melody Pond » alassea
Hele ale teorie je to vynikající...představa, že v každym rozpadajícímse svazku by se najednou zhmotnila nějaká víla...popřípadě luzný vílák a zachránil co má být zachráněno...fíha, to má něco do sebe... :20:
23.04.2009 - 10:46 | Filtr
(Štír) Melody Pond » maty.k
No nevim, drahá kolegyně, kamarádka je svéprávná a zabouchnutá...tedy imunní vůči plácání...ale co se týče 2/3 byla jsem si celkem jistá, že by neudělal nic, co by náš vztah takhle ohrozilo...a s bejvalym to bylo zas tak, že jsem to věděla, bo mi to jeho kamarádi zatepla hlásili, ale bylo mi to taknějak jedno, kdyby nechtěl, ubránil by se, že...Myslím já si, že pokud maj dva bejt ve funkčním vztahu, musej si tohle vyjasnit. Chápu i Plájovy revoluční teorie, ale mam to asi hozený trochu jinak...už taky vim že nikdy nemam říkat nikdy...a docela jsem si v tom vymáchala čumák...takže - každej sám jak to má nastavený...
23.04.2009 - 10:44 | Filtr
(Panna) alassea
So zamilovanosťou sa dá asi ťažko niečo robiť,to si rozumne nevysvetlíš,že to sa nesmie.Tu je ale rozdiel,či chce niekto s niekým len spať a tak niekomu rozbíja manželstvo,alebo cíti aj niečo viac-ale určite v tom manželstve /alebo v jednom z partnerov / nie je niečo v poriadku/.Tiež som sa zamilovala do ženatého,ktorého manželstvo bolo na pokraji tragédie,a povedala som mu,že so ženatým chodiť nebudem,a on sa so ženou rozišiel,výčitky svedomia zatrhla jeho žena,keď mi zatelefonovala,aby mi povedala,že vie,že ja som im manželstvo nerozbila-pretože bolo rozbité už dávno, a aby som vedela,že jej deti budú mať vždy len jednu mamu-myslím,že sa o nich moc bála,čo a ako bude.A ja dúfam,aj keď to bude znie´t ako alibi,že som im obidvom zachránila tak trochu život.Asi by sa povraždili :8:.Každý má právo byť šťastný,len občas netuší,že je preňho lepšie rozhodnutie odísť od toho,s kým to nejde.Ale toto nie je typický prípad,asi :63:
23.04.2009 - 10:38 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Melody Pond
No ty určitě ne! Ale život, karma... My s tím nic nenaděláme, navíc se má něco určitě naučit, tak to tak je.
Krásný den, já letím... (jdu trénovat :61:)

:29: :29:
23.04.2009 - 10:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Melody Pond
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... ale měla bys, představ si, že by šlo tvého manžela :14: :2:
23.04.2009 - 10:33 | Filtr
(Štír) Melody Pond » už zase ocelová žena
To je složitý, člověk se prostě rozhoduje podle nějakýho aktuálního souboru vrozených vlastností, zkušeností, momentálních emocí a konstelace hvězd nebo co...Když mi například kamarádka, která měla takový morální zásady, že z nich všichni lehali hlavou k východu, řekne, že se seznámila s úžasným borcem, miluje ho, on jí...ale je kurňa tak trochu ženatej...blablabla...no můžu jí naplácat na prdel? No - nemůžu...
23.04.2009 - 10:23 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » Melody Pond
Ale on si to každý podá a zdůvodní, jak se mu to zrovna hodí, ne? :47: :39: :47: :11:
23.04.2009 - 10:22 | Filtr
(Ryby) už zase ocelová žena » janey82
Já bych řekla, že dens se to tak nebere, na rozum se nehraje. Hlavně, že se užívá života a že tomu druhému to ubližuje, to je jaksi ani nezajímá. Řeknou si pak: Žiju přece jednou... :8: :9: :10: :28: :47:
23.04.2009 - 10:19 | Filtr
(Štír) Melody Pond » už zase ocelová žena
Co - vyspat se s ní, to ano, ale žádné důvěrnosti!?!?!? :5:
23.04.2009 - 10:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele VečerniceIva, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hezký příspěve, souhlasím s tím :1:
Příspěvky: 95-71 70-46 45-21 20-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »