Diamantová voda


23.03.2009 - 11:26
(Beran) lenyška
Diamantová voda
včera jsem zabloudila na netu na duchovní stránky a zaujal mě článek o diamantové vodě,zatím jsem o ní nic nevěděla.Ale po přečtení,mě hodně zaujala a rozhodla jsem se ji objednat.Máte s ní někdo zkušenosti? :27:

Stránka: 2 1
Řazení:
14.05.2009 - 13:07 | Filtr
(Beran) lenyška
konečně jsem si ji objednala,ale zatím mi nikdo nedal nápady,jak ji vyzkoušet...takže pište a klidně i do vzkazů :27: :29:
25.03.2009 - 13:37 | Filtr
(Beran) lenyška » Jospau
tak plácni něco k zamyšlení,ať nám mozky nezakrní :4: :4: :4:
25.03.2009 - 13:32 | Filtr
(Váhy) Jospau » lenyška
No delší dobu se snažím přijít na to, jak se to má chápat, ale sám to s radostí plácnu kdykoliv je příležitost... Jen se pak klepu strachy aby se nad tím někdo nezamyslel... Už dost! Zas náběh na blbou poznámku, nebo téma do "K zamyšlení".
25.03.2009 - 13:22 | Filtr
(Beran) lenyška » Jospau
nic se neděje,beru to sportovně :1:a jinak znáš to-co tě nezabije,to tě posílí :27:
25.03.2009 - 12:21 | Filtr
(Váhy) Jospau » lenyška
Sem myslel skrz tu vodu... Ale i tak to byla odemne blbá poznámka :6: - omlouvám se za svou neomalenost.
25.03.2009 - 12:13 | Filtr
(Beran) lenyška » Jospau
na parte není ten správný čas,ještě musím něco udělat pro sebe i ostatní lidičky :27: :3:
25.03.2009 - 12:10 | Filtr
(Váhy) Jospau » lenyška
Všechno dobré, když ne parte! :14: :14: :14:
25.03.2009 - 12:07 | Filtr
(Beran) lenyška » Jospau
možná,že to poznáš dřív,než se sejdem,co ta voda se mnou dělá...možná budu mít na profilu jiný foto :4: :4: :4:
25.03.2009 - 12:02 | Filtr
(Váhy) Jospau » lenyška
Nechci bejt neuctivej k laskavostí tvojí a tradicím, ale když si poznamenáš a až se uvidím vzpomeneš na debatu o diamantové vodě, tak bych se nejspíše blahem rozsypal, že si prostě o tom budeme moci popovídat.. S pečivem, solema a pitím si se mnou netřeba dělat škodu...
25.03.2009 - 11:50 | Filtr
(Beran) lenyška » Jospau
sem nepochopila,čím jsi mě měl naštvat :43:,jak už jsem psala-každý strůjcem svého štěstí :27:...až tě potkám,tak tě uctím i chlebem a solí,nejen tou vodou :2: :4: :16:,nejsem lakomec :27:
25.03.2009 - 11:43 | Filtr
(Váhy) Jospau » lenyška
Jsem mimo jiné zbabělec a pohledem zbabělce (použil bych klidně i slovo "opatrný", ale jistě bych byl rychle opraven) bych doporučoval nejprve vodu otestovat v ostřikovači auta.
Jako dalšího "pokusného králíka" bych použil dodavatele té vody a pokud sem tě hodně naštval, tak mi taky klidně hrnek nalej až mě potkáš, ale abych o tom nevěděl... :14: :37:
25.03.2009 - 11:40 | Filtr
(Beran) Pernicek » Artep
jo jo, já se to učím, proto mě to asi přivedlo na najdise :27:
25.03.2009 - 11:38 | Filtr
(Panna) Artep » Pernicek
tak se nevzrušuj ,lidi jsou různí a mají různé pohledy a názory na danou věc, nech jim prostor a možnost řict ,či podat svůj názor!
Zrovna tvůj názor nemusí být pro každého ten správný :17:
O tom ty diskuze jsou , aby se různí lidé mohli připojit a říct , co si myslí a podat dotazovateli co největší množství názorů a zkušeností, není to nikdy na škodu :3: :29:
25.03.2009 - 11:31 | Filtr
(Beran) Pernicek » lenyška
jooo, co já se tu budu vzrušovat, ale nelíbí se mi, že taková hezká, podnětná diskuze musí být hned plná odkazů na nějaký bláboly, kterýma se nechá člověk ovlivnit. Mě se zdá, že se lidi vůbec nesnaží hledat to dobré..na ostatních, na věcech, na okolnostech, na problémech, ale radši hledají nějaký "vysvětlení", čímž ze sebe chcou shodit odpovědnost. Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně :25:

Nemoc jako taková neexistuje, vždy je to jen vyústění a ukazatel, že něco není v pořádku.

A že je ti líp? To je to nejdůležitější!!
25.03.2009 - 11:22 | Filtr
(Beran) lenyška » Pernicek
to je jedno,je na každém,jak chce žít...já bych si taky před 2roky klepala na čelo,o čem se to píše-voda,léčení...ale mé bolesti zad,kdy mi lékaři a ani lázně nepomohli mě nasměrovali k léčitelce...moje bolesti byly jen starosti+bolest,kterou jsem nosila stále sebou a kdy jsem nemohla ani sedět v klidu na místě-stále jsem se vrtěla,jako by mě záda svědily...nyní je všechno jinak a mě je tak líp :27: :27: :27:
25.03.2009 - 11:14 | Filtr
(Beran) Pernicek
haha, to je moc, když se zpochybňuje už i diamantová voda =))

nevím, proč má někdo stále potřebu napadat něco, čemu nerozumí a jen proto, že tomu nerozumí a nezná to, tak to musí být špatné..je to jen jiné :3:
25.03.2009 - 10:38 | Filtr
(Beran) lenyška
moje rozhodnutí,není zas tak zvláštní pokud ti vyjasním,že se duchovnu věnuji cca 2roky a dostávám různé informace,nebo jsem nasměrována k výběru určitých knih a nebo této vody.Nejsem léčitel,jsem léčitelův učeň,který objevuje nové možnosti pomoci sobě i ostatním.Mohla bych ti vyvracet,co je proti té vodě napsáno,ale bylo by to stejné,jako by mi někdo vyvracel třeba léčení s Shamballa1024...léčím sebe i ostatní touto energií,která je předávána symboly.Symboly,které každý dostane právě na to,co potřebuje.Všechno je o víře,pokud nebudu věřit,že to léčení funguje,těžko bych cítila tu energii,teplo i tlak mezi svýma rukama.A stejné je to u léčeného,pokud nebude věřit ve své vyléčení,tak se neotevře léčivé energii.Přirovnám to jinému léčení-je ti mizerně,bolí tě celé tělo,máš teplotu,zajdeš k obvoďákovi s tím,že ti napíše antibiotika...chodíš tam automaticky a nebo s vírou,že se ti po lécích uleví...důvěřuješ cizímu člověku,že ti napíše to,co ti pomůže a není i toto částečně hazardování se zdravím,když nevíš co ti dal a co léky obsahují...před několika lety jsem zažila,že mi doktorka dala 4 různé antibiotika za 2měsíce marodění(žádné mi nesedly) a toto již zažít nechci :23:Nelze jednoduše říct,zda to či ono je špatné a nebo že to nefunguje,když to ani nezkusíme a nebo ani nevěříme,že by to mohlo fungovat :27: :27: :27:
25.03.2009 - 09:54 | Filtr
(Beran) lenyška
:44:tak jsem se rozhodla,že budu za všechny najdisáky "pokusný králík" a vyzkouším účinky diamantové vody :2: :4: :27:,jestly máte někdo konkrétní nápad jak ji mám vyzkoušet,nechte mi zkaz :29: :27:
25.03.2009 - 07:22 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Jospau
Teda...vyjímečně s Tebou musím souhlasit. :3:

Placebo efekt může fungovat kdykoliv a na cokoliv,neboli všechno je o víře a síle myšlenky.

25.03.2009 - 06:58 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
ještě odkaz na jednu diskuzi: http://diskuze.najdise.cz/prispevek…

přidával jsem tam nějaká videa z youtube - kde pan Emoto experiemntoval s vodou, a jeho experiment s rýží - kde manifestuje sílu myšlenky a slov
25.03.2009 - 06:45 | Filtr
(Ryby) bojka-new
:27:Ahoj diamantová voda má všestranné využití.Já jí třeba používala asi rok na akné.Pila jsem jí a také potírala obličej.I na atopický ekzém u dětí je skvělá.Tak do toho a zkus jí
24.03.2009 - 22:30 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva » Pernicek
ooo, tady se někdo díval na co my jen víme :)

jj, moc myšlenek, slov a činů je velká :)


jen tak dál!
24.03.2009 - 20:29 | Filtr
(Panna) sslavek
MOC DLOUHÝ ČLÁNEK Z ODKAZU http://www.osud.cz/cs/clanek.php/…...
Z DRUHÉHO BŘEHU ..SÁM NEVÍM, DIAMANTOVOU VODU NEPIJI...ALE PRO JISTOTU PŘIDÁVÁM SNAD PRO ROVNOVÁHU ADVOCATES ANGELI A ADVOCATES DIABOLI :-))

20.03.2005 - jiří mašek - Posvátná voda
DIAMANTOVÁ VODA: dobře zabalená manipulace!

Od léčitelů, psychotroniků, diagnostiků i vědců se dozvídáme a postupně dostáváme velmi zajímavé zprávy a informace o nadpozemském původu i mimořádných kvalitách Diamantové vody. Tak například podle vědce - biofyzika, který se zabývá homeopatií a Diamantovou vodu měřil, má tato voda mimořádně vysokou energetickou hodnotu a kvalitu. Ohodnotil ji velice kladně i co se týká průzračné barvy, křišťálového či diamantového třpytu i vynikající chuti.

Další dvě informace (IN-FORMACE, mají za účel naformátovat naše vědomí a myšlení "správným a společensky žádoucím směrem" pozn. jm) pocházejí od léčitelů a biotroniků. Ti se totiž nezávisle na sobě shodují, že Diamantová voda vznikla podle Genesis! (Genesis je kniha Starého zákona). Na základě těchto zpráv jde o vodu, cituji:

"Eš-Majim. To je voda (Majim), která má charakter ohně (Eš) a nese v sobě síly nebo (Šamajim). Tato voda přeměňuje fyzické tělo člověka. Obyčejná voda je zázračná tekutina, jejíž molekuly jsou schopny vytvářet struktury v závislosti na vnějších vlivech - a to jak dobrých, tak špatných. Voda Eš-Majim má duchovních charakter, ale může se spojit s pozemskou vodou a výrazně změnit její vlastnosti, a to i po fyzikální stránce. Na rozdíl od jiných vod, obsahujících Eš-Majim (znám je např. voda z Turzovky - poutního místa na Slovensku), má tato Diamantová voda schopnost multiplikace - tj. přeměňuje obyčejnou vodu ve svou podstatu. Jejím pitím by měl člověk, který se, jak je známo, skládá především z vody, získat schopnost přeměňovat druhé lidi (!!!!, pozn. jm), a to pouze svojí přítomností. Voda je tedy schopna rozpoznat kvality člověka a u toho, kdo si je nezaslouží, prostě nezůstane. Důležité je u diamantové vody rovněž to, že byla získána pomocí magických nástrojů na základě pokynů ve snech. (!!!!!, pozn. jm)

(článek Diamantová voda přináší úžasné poznatky, časopis Médium č. 3)



Dobrý den, pane Mašek.

Na začátku tohoto týdne jsem měl možnost vyzkoušet tzv. "diamantovou vodu" (DV). Zjistil jsem, že se skutečně dá množit uváděným způsobem. Tato voda je na první pohled jiná: vypadá hustší (asi jako louh) a je průzračnější. Četl jsem některé propagační materiály a nestačil jsem se divit. Tyto materiály nabádají, aby lidé DV vylévali do různých vodních toků a vodních nádrží. Až prý 10% vody na planetě bude DV, nastane proměna a všechna voda na zermi bude DV. To je naprosto šílené! Je to plán vskutku ďábelský, pochopitelně pod rouškou šíření dobra, jak jinak.
Na Vašem Vebu jsem narazil na stručnou zmínku o této vodě:

15.01.2005 - jiří mašek - Posvátná voda
Na "Diamantovou vodu" pozor!
Obrátili se na mne někteří klienti či studenti s dotazem, co si myslím o Diamantové vodě, které se začíná úspěšně šířit mezi "lidem duchovním". Byť většinou říkám: vyzkoušet se má cokoliv, v tomto případě jsem musel od něj ustoupit. Má měření nejsou příliš potěšitelná. Voda nejen že nenaplňuje to, co je slibováno, ale může být za jistých okolností dokonce pro fyzické či mentální tělo nebezpečná. Proto její používání (stejně jako další 2 nezávislé zdroje, jedním z nich je AGAPE Brno) v žádném případě NEDOPORUČUJI. Každá voda z nějaké studánky či pí-voda je pro vás mnohem prospěšnější, než tato, tzv. Diamantová voda. Chcete-li vyzkoušet prospěšnost nějakého druhu vody, není nic snazšího, než ji vyzkoušet např. na uvadající pokojové rostlině.

Mohl byste mi mi sdělit vše, co o této vodě víte? Tj. Vaše zkušenosti, testy, měření, atd.

S pozdravem

Ladislav



Když se na mne poprvé obrátila jedna ze čtenářek Osudu, zda může vyzkoušet Diamantovou vodu, z mého měření (používám běžné napojení se "nahoru na zdroj", asi jako každý druhý psychotronik, akorát že k němu nepotřebuji nástroje, ale používám svého těla jako přirozeně nejdokonalejší antény) vyšlo, že voda nepomáhá ani část toho, co je o ní na webových stránkách psáno. Nicméně doporučil jsem ji vyzkoušet, jako doporučuji u všeho.

Jak jde čas, běsnění kolem Diamantové vody dosahuje enormních rozměrů. Když si čtu některé články např. v časopise Médium, nevěřím svým očím. V podstatě se v nich praví, že je to lék na vše, včetně rakoviny, a že dokáže téměř oživovat mrtvé.... Celá záležitost má již co do činění s masovou sugescí.

Skutečnost je - a opakuji - podle mých zjištění, dále však i podle zjištění např. studia Agape Brno, jedné švýcarské psycholaboratoře a ještě jednoho zdroje, daleko horší. Voda má za účel proměnit mentální úroveň vědomí a zasadit do něj "jisté vzorce". Nechme nyní stranou jaké.

Když jsem se tedy s přáteli na vodu zaměřoval více a znovu provedl měření, už nám vyšlo, že nejen že voda nepomáhá, ale dokonce škodí jemnohmotným tělům. Je nastavena na "destrukci". Jde sice myšlenkou přeprogramovat a vyčistit, ale pak z ní získáte normální, běžnou vodu, nic více.

Ale malý příklad. Vemte si, že by např. byla vytvořena nová žvýkačka. Udělalo by se jí velké promo a rozdávala se zdarma (!) všem zájemcům. Ta žvýkačka by postupně uvolňovala jakési chemické barvivo, který reaguje na ÚV záření. Jinak by nikdo nic nepoznal ani netušil. Ale v momentě, kdy by někdo v noci mohutně posvítil na Zemi UV reflektorem, někteří lidé by začali "svítit". Byli by markováni.

Vážení, toto již není sci-fi. Toto reálně probíhá na planetě Zemi. Lidé ani v nejmenším netuší, co se v době Armageddonu odehrává ve 3D, natož v jemnějších světech. Ano, Diamantová voda skutečně vznikla podle Starého zákona, jak tvrdí IN-FORMACE v úvodu článku. Pokud pozorně čtete Osud, víte, které skupiny za Starým zákonem i za tím, co se nyní na Zemi děje a dít ještě bude, stojí. Nemusím je tady jmenovat.

Nevědomost lidí je obrovská a budou muset za ni zaplatit do posledního halíře.

Co víme o historii Diamantové vody?

Autor technologie Joël Ducatillon byl povoláním hudebník a jazzový pianista do té doby, než se stal přírodním léčitelem. Od roku 1990 začal pociťovat, jak přes něj proudí nějaká zvláštní energie a nakonec ztráta zaměstnání, rodiny i bydlení pro něj znamenaly nástup nové životní cesty. V roce 1994 měl tři sny, které postupně vedly ke vzniku Diamantové vody. Bylo mu sděleno, že sestrojí přístroj a ten se bude nazývat DNS 850. Tento přístroj otevře dveře k novému poznání.

Joël Ducatillon pak začal své sny realizovat. Studoval kvantovou fyziku a v meditacích se mu vrátily vzpomínky z dob Atlantidy. Tehdy se totiž měl tento výzkum již provádět. V roce 1996 vznikl první přístroj ve tvaru válce z plexiskla, ve kterém byla zabudovaná energetická spirála. V roce 1997 a 1998 Ducatillon přístroj zdokonaloval až vytvořil válec ze skla. Použitím urychlovače částic či mechanizmu cyklotronu se zaměřil na řadu energií včetně zvuků. Pak začal experimentovat s plynem kryptonem. Krypton uchovává v paměti všechno, co je přes něj přenášeno. To bylo základem pro kodifikaci 850 matematických, geometrických a hudebních vzorců uvnitř zapečetěného válce. Tyto kódy se podobají kódovaným informacím, jaké se objevují v lidské DNA. Zařízení je tedy nazváno DNS 850. Ve válci bylo do paměti vloženo kolem 900 kódů. To však autor stále ještě netušil, že by se takový přístroj měl používat k přeměně vody.

V říjnu 1999 vznikla první Diamantová voda a to tak, že přístroj byl na dobu 12 hodin vložen do nádoby s vodou. Aby se získala další Diamantová voda, musel by se tento postup stále opakovat. O měsíc později se však Joël na své přednášce v Paříži setkal se židovskou skupinou lidí, kteří ovládají židovské učení Kabala. Výsledek tohoto setkání byl takový, že vynálezce přidal do Diamantové vody další kódy v hebrejštině (!!!!). V dubnu roku 2000 se díky těmto novým kódům stala Diamantová voda násobitelná. (zdroj)

Voda bezvadně udrží "myšlenku". To, co do ní kdo dá, si perfektně pamatuje každá kapička původní vody, třeba i x-krát zředěná. Přesně to je princip Diamantové vody. Z toho, že jsou lidé vybízeni, aby jí lili do studánek a řek, mne jímá hrůza.

I kdyby nakrásně voda byla dobrá a vhodná, zeptal se někdo té přírody, zda to tak vůbec chce?? Nebo se zase snažíme vnucovat přírodě lidské? Až se jednou na...re, vnutí nám to přírodní. To bude hukot! :-)

Jak tedy vidíte, ONI se nemusejí ani nijak snažit. Stačí jen lidem cosi nakukat a fanatici veškerou práci udělají za ně.

Chcete-li nějakou vodu vyzkoušet a nemáte žádné mimosmyslové prostředky, jak tak učinit, zkuste s ní zalívat např. týden nějakou svoji pokojovou květinu. Nebo ještě lépe semínka,nyní na jaře např. nějakého obilí. A vedle třeba vodu z vodovodu. Uvidíte sami.

Ano, i já mám zprávy z "druhé ruky", že po zalévání diamantovou vodou květiny začaly prudce růst. Vysvětluji si to dvěma možnými způsoby: buď to zapříčinili svojí myšlenkou víry, kterou do vody vložili, anebo se jednalo o vodu jinou, než jsem měl k dispozici já.

Podle mých měření vychází velmi dobře voda tzv. levitovaná. I když zcela zázračné vlastnosti, které jsou jí připisovány, v plné míře také nemá. V současné době provádí její týdenní test (bez jídla) kamarádka, já si ji také vyzkouším. Článek o levitované vodě vyjde počátkem týdne, stejně jako vlastní zkušenost kamarádky. A mám zde ještě jeden tip na další vodu, o které zatím nevím nic:

Díky Jirko za odpověď.

Jen pro zajímavost: Mezi mé přátele patří lidé ze společnosti Astradat - viz internetová adresa a ti zvládli výrobu vody BIAV - tato voda je nabíjena zemní energií pomocí (teď nevím, zda použiji správný výraz) staroegyptského "ANČE" možná ANCHE. Prostě kříže se zářičem. Řeknu Ti - co tato voda z člověkem udělá - to jsem ještě nezažil. Máš chuť po ní lítat, cítil jsem se velmi nad "věcí". Po těle i na duši velmi "šťastný" a spokojený. Pomohla mi (nejen ona) z mých vleklých psychických problémů. Vyrábí se v Polance u města Ostravy a její výroba spočívá pouze v tom, že se postaví (paleta balené vody - jakékoli, i cola...) do takové ohrádky, na které jsou umístěny čtyři tyto zářiče a po pěti hodinách je voda nabitá. Je to velmi zajímavé a voda má velmi silné léčivé účinky. Tohle ze srdce doporučuji vyzkoušet!!! Já ji piji již asi rok a půl s přestávkami a cítím se výborně, šťastně, vesele a mnoho "zbytečných" problémů náhle vidím zbytečnými. Hlava, mysl i duše jsou klidnější...


Pokud by Tě to jakkoli zajímalo - jsem "pokusný králík" :-)), na kterém byla kdysi velmi intenzivně vyzkoušena "šamany" a to s velkým úspěchem.
Rád se podělím o zkušenosti...

Pavel

Odkaz: http://www.astradat.cz/
Kontakt: ing. Kubica Drahoš

Ale, pokud máte někde v okolí studánku, není co řešit. Anebo: ani voda z vodovodu není vůbec špatná, často její parametry převyšují vody balené, které kupujete v hypermarketu.

Existují i další druhy vody, např. patent turecké armády supra-ionizovaná voda, která má dokonce schopnost čistit sama sebe od hrubých nečistot (olej, fekálie, a další!). Ale to již je hudba doby "poté".

Voda je (nejen na této planetě) společně se slunečním svitem to nejcennější a nejzázračnější, co máme jako hrubo hmotné bytosti k dispozici. Pijte zhluboka!


PS: Došlo po vydání tohoto článku:

Reakce rozhořčeného pána ve vzkazech serveru Doktorka.cz:
"David", 3.3.2005:
Nedá mi to nepodělit se osvůj zážitek, nad kterým jestě teď kroutím hlavou: V pondělí večer jsme s manželkou na naší zahradě (bydlíme v rodinném domku) "nachytali" muže a ženu - muž lil nějakou vodu do studny a žena s ní kropila stromky. Při dotazu, co dělají na soukromém pozemku (zahrada je oplocená) a výzvě, ať jej okamžitě opustí, se obhajovali nějakýma kecama o diamantové vodě... Zavolali jsme policii a podali na oba žalobu, protože manželka je shodou okolností laborantka a nechala si udělat rozbor té vody... Bylo tam sajrajtu (bakterií atd., to by vysvětlila ona), že by z toho dostalo sračku jedno sídliště!!! Policie má vzorek jako důkazní materiál, že ti lidé nám chtěli způsobit újmu na zdraví. Nedalo mi to a sedl jsem k netu: objevil jsem ty jejich obskurní stránky a tuhle diskuzi a s hrůzou jsme přitom zjistil, že ti lidi to i pijí!!! Nechápu, jak někdo může věřit takovým nesmyslům, a lituju, že nejsme v některém z amerických států, kde můžete střílet, pokud vám někdo neoprávněně vleze na pozemek!!!

23.03.2009 - 14:06 | Filtr
(Vodnář) Putes » Jospau
Zlatá slova. Když pivo tak pivo, když vodu tak víno :44: :17:
23.03.2009 - 13:22 | Filtr
(Váhy) Jospau » lenyška
Víno a pivo se nemá "křtít"!
Příspěvky: 36-12 11-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »