ďábel...


22.03.2009 - 11:46
(Rak) S.Flejmi
ďábel...
jak je to vlastně být posedlí dáblem a jak to probíhá ?čtu články v seznamu a vobracejí se mi oči klepu se a mám strach :39: :39: :39: :39:

Řazení:
05.05.2009 - 09:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Se na to vypr.... a nečti takový věci! :3: :4:
05.05.2009 - 09:29 | Filtr
(Střelec) PepaKopřiva
četl jsem tady knížku o exorcismu (vymítaní ďábla :)

myslím si že dáběl neexistuje - všechny špatné věci dělají lidé a ne nějaký ďábel...

asi stéjné jako: když uděláš tohle Bůh tě odmění, a když tohle tak tě potrestá :) copak by sám Bůh mohl trestat sám sebe?

podle mého názoru je ďáběl, satan - negativní programy a emoce, které jsou ukryty v mozku, která nám byli předávány už i v prenatálním období

každý tady snad víme jakou má sílu modlitba (která může eliminovat, zničit negativní programy) at je jakákoliv - vyřčená z úst kněze nebo obyčejného člověka

všechno co dokážem vnímat je ukryto v našem těle (mozku) když celým svým tělem uvěřím, že můžu chodit po vodě, budu po ní chodit :)

můj názor není lepší, je jen jiný :)
05.05.2009 - 09:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zodiac, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To vlastně nikdo,nedokáže přesně popsat.Není to vždy stejné.Započne to změnou osobnosti,konče skoro vždy smrtí.Prevence je jedna jediná,žádné seance.Pak do tebe nemůže ,nikdo a nic demonického vniknout.
23.03.2009 - 13:38 | Filtr
(Blíženci) hela215 » ži.va
už jsem tady..ajvy,mám to přečtené,nikde jse to nevypozorovala.dejme tomu,že se celé stvoření nějak hýbe,ať už duchovně,nebo opravdu fyzicky.ten L-je levotočivý,kdyby převažoval jeho pohyb,z lidí by se staly,bezduché bytosti,toužící stále jen po duchovním potěšení k zakrytí svého svědomí.další pravotočivou bytostí je Ahriman-pán rozumu,techniky a všeho hmotného co nás taky ovládá zase z druhé strany.kdyby ten převládal,staly by se z nás rozumové vysušeniny a to doslova.jinak ještě je jeden a ten nesestoupil,ale stane se to jeho jméno psát nebudu.myslím že se to na tenhle web nehodí.
no a když vezmeš ty dva co jsem popisovala v kristu máš jejich vyvážení říkalo se kdysi-kristus verus lucifer(kristus je pravý světlonoš)
jo nepsalo se mi to lehce,nebo jako nějaká senzace.moc o tom nemluvím nikdy :17:
23.03.2009 - 13:28 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
To jsem ráda, i když jednu věc jsem překonat musela - to že u nás v rodině je většina dost hmotně zaměřena, duchovně málo, např. rodiče nemají žádnou víru, nebo jak bych to řekla, takže když jsem začala cítit, přicházely ke mně ze začátku impulsy, tak jsem se cítila dost zmateně a trochu jako nějaký "exot" a blázen. To už je naštěstí pryč. :27:
23.03.2009 - 13:21 | Filtr
(Panna) Namchan » Tyna_Tynka
Tak to buď rada, ja došel k poznani Boha a Světla cestou utrpeni a zoufalstvi.
23.03.2009 - 13:12 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Mně se daří celkem dobře (zatím, radši klepu :3:), tak doufám, že to není díky temnu... (ne, to je spíš takový vtip, ale je fakt, že u mě objevení/cítění Světla nebylo přes nějakou bolest, jak to u někoho může být, u mě tak nějak samovolně, krásně, přirozeně, zázračně...).
23.03.2009 - 10:50 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Namchan
vyprávíš to krásně jak pohádku, děkuju :17:
23.03.2009 - 10:40 | Filtr
(Panna) Namchan » ži.va
Ja nevim o jakych třech negativnich bytostech mluvi.
Ale v době, kdy Lucifer sestupoval do hmotnosti, tak sebou po cestě z duchovnich sfer přibral mnoho zralych duchu, kteři chtěli jit s nim.
Jak už jsem jinde psal stejny druh muže vidět stejny druh. Takže i kdyby byl člověk sebevice omilostněny a jasnovidny, tak by nikdy samotneho Lucifera nemohl vidět, protože člověk pochazi z duchovni časti a Lucifer z mnohem vyšši urovně.
Proto Lucifer z počatku použival ke zjeveni a kontaktu s pozemskymi lidmi lidske duchy, kteři přišli s nim. Nalakal lidi na přilišne spolehani na rozum, že jsou lide skvěli a vše dokaži. Jeho ukolem bylo, ale lidem řici, že on Lucifer je služebnik Boži. A že jemu se všichni tvorove zodpovidaji včetně jeho. Ale jak už jsem psal, vlivem vzdalenosti od Světla Lucifer ziskal vlastni chtěni a snažil se je uplatňovat bez ohledu na Boži vuli.
23.03.2009 - 10:31 | Filtr
(Hadoken) ži.va » hela215
tahle diskuze se mi hodně líbí...i když nemám s čím přispět, ale ráda si počtu...a Heli, jake jsou ty tři opačné bytosti?? :25:
23.03.2009 - 10:26 | Filtr
(Blíženci) hela215 » Namchan
ještě bych třeba chtěla říct,že můj nevl.otec mi říkal.až půjdeš po duchovní cestě,časem poznáš,že lucifer může být tvůj přítel.ze začátku si říkáš-nesmysl jak může.ale časem vidím,že on nás vlastně vyvedl na cestu poznání a když budeme přijímat poznání s čistým srdcem má pro nás dobré věci.jinak spíš bych upozornila,že jak jsou tři bytosti boží,tak jsou tři bytosti opačné.to tuší málokdo.
23.03.2009 - 07:49 | Filtr
(Panna) Namchan » aliens
Z těla pochazi temperament.
Dnes je již několik desetileti do hmotneho stvořeni přivedeno zesilene zařeni ze Světla.
Toto zesilene zařeni urychluje veškere jednani na zemi. I skryte vlastnosti v dušich budou u každeho člověka posileny, aby se viditelně projevily a tim dostanou zpětnou ranu jakou si zaslouži.
Toto zesilene zařeni ve stvořeni ma za ukol urycheně přivest ke konci lidmi zvolenou falešnou cestu po ktere jdou.
Samozřejmě, že malokdo bude proživat stěsti v dnešni době- jde o zachranu duši, vše stare, pochybene se musi odložit. Mnoho sklonu je zakořeněno v duši a odstranit toto se neobejde bez bolesti.
Pak jsou lide, kteři jsou definitivně obraceni k temnu a všemi nitkami sveho chtěni, myšleni atd. jsou spojeni jen s temnem, takovymto lidem se zdanlivě muže velmi dobře dařit.Klidně jim těch par měsicu dopřejme jsou to posledni dny jejich byti.
No a pak jsou už i Ježišem zmiňovani: Duchovně mrtvi, vlažni. Ježiš řikal, že v soudu je lepši pro člověka byt dobrym nebo zlym, ale ne vlažnym. Tito lide vlastně nežiji, jejich duch propadl smrtelne agonii, v podstatě funguje jen tělo a mozek. Zly člověk se muže v posledni chvili pod velkym utrpenim obratit ke světlu, ale duchovně mrtvy je ztraceny.


22.03.2009 - 21:41 | Filtr
(Rak) aliens » Namchan
Namchane, asi to sem nepatří, nechci ani aby to znělo že se nějak lituji, ale odpověz mi prosímtě na jednu věc, proč se mi neustále staví do cesty životem překážky? Malé i ty větší, vlastně už ani nepamatuji den, kdy by mě nic netrápilo nebo jsem neměla z něčeho strach.....jsem slaboch?Jsou mezi námi lidé, kteří nic neřeší, jsou pohodáři a ono to všechno okolo nich nějak dopadne........je to vážně dané povahou nebo něčím mnohem vyšším?Povaha je vlastnost duše nebo hmotného těla?
22.03.2009 - 19:40 | Filtr
(Panna) Namchan
Posednuti v pravem slova vyznamu je možne jen jinou lidskou duši, jak už tady bylo mnohokrat hovořeno o schizofrenii, epileptickych zachvatech a pod. jedna se o slabou duši, ktera tim umožňuje jine duši v astralu ovladnout jeji mozek.
Jinak Lucifer- v překladu Světlonoš, je archanděl vyslany v davnych dobach z božske sfery dolu do hmotnych světu, aby osvitil lidsky rozum a přivodil rychlejši vzestup lidstva.
Lucifer jako vykona bytost nema svobodnou vuli, ale vznaši se jen ve vuli Boži a jen ji plni.
Tim, že se Lucifer ponořil hluboko k nam do hmotnosti, vzdalil se bezprostřednimu vyzařovani a tlaku Boži vule a vyvstalo v něm vlastni chtěni, jinak řečeno probudila se v něm svobodna vule. A misto principu pomahajici lasky zavedl princip pokušeni. Jde mu o to aby slabi zahynuli a silni, kteři nepodlehnou jeho vabeni zesili. Tento princip neni spravny. Lucifer se tak stal vyvrženym ze světla, staval se hutnějšim a hutnějšim.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »