Energetické čistění


03.03.2009 - 10:26
(Beran) lenyška
Energetické čistění
Naučte se pravidelně zbavovat negativních energií,čistit se od myšlenek spojených se strachem,jak vlastním,tak i cizím.Únava je hlavním příznakem toho,že do vás nízké(negativní)energie pronikly.Tento typ únavy neodstraní kofein,spánek ani cvičení.ZPŘETRHÁNÍ POUT-základ energetického čistění.Kdykoli na vás někdo pomyslí,že mu můžete pomoci,napojí se na vás éterickými "kabely"a tím vám odčerpává energii,ale může vám i takto posílat energii negativní.Ke zpřetrhání těchto pout stačí,když si v duchu nebo nahlas řeknete-Archanděli Michaeli,sestup ke mě a přeruš všechna pouta,kterými mi je odčerpávána energie a vitalita.KOUPEL V MOŘSKÉ SOLI-rozpusťte v teplé vodě ČISTOU mořskou sůl,tato koupel zbaví vaše tělo škodlivých energií.NEPOUŽÍVAT barvenou,ani parfémovanou sůl,aby jste do těla nedostávali další chemikálie.SPOJENÍ S PŘÍRODOU-rostliny i zvířata nám poskytují vítaný odpočinek po vyčerpání,které způsobuje umělé osvětlení,elektromagnetické pole,zvonící telefony,ale i stres z kontaktu s ostatními lidmi.Rostliny jsou schopny navíc zbavovat mentální,emociální i fyzické tělo člověka energetických škodlivin.Když se cítíte unaveni,vyjděte si na procházku.K posteli si dejte květináč,aby vás rostlina a její víly mohly ve spánku energeticky čistit. :27: :27: :27: :17: :17: :17:

Řazení:
04.03.2009 - 21:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele piháček, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30:jsem moc ráda za takovéto přízpěvky,v denním spěchu zapomínáme a po přečtení těchto rad,si opět uvědomuji,jak je důležité ztišit mysl a vnímat se a okolí...
děkuji :17:
03.03.2009 - 19:51 | Filtr
(Panna) Clanci » Toulavej
Super odpověd :1: :15:
03.03.2009 - 19:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Zrovna dnes jsem měla pocit,že jsem uplně vycuclá,energeticky,a při tom k tomu nebyl žádný důvod.Jen průběžně cítím proudící energii,ale při přečtení tvého přízpěvku mi došlo,že mi odchází,takže hned udělám opatření :44: :3: :27: :27:Děkuji
03.03.2009 - 15:41 | Filtr
(Beran) volnost
Zpřetrhání pout je třeba vidět i trochu jinak. Jak vzniknout tato pouta? Z vlastní zkušennosti vím, že největší pouta si vytváříme s lidmi zcela vědomě. Jsme napojeni na sebe, spíše spojeni jemnými vlákny a vytvořili jsme si to sami a u "svých" lidí zcela vědomě. Když takováto vlákna, pouta, spojení jsou odtrhávána (třeba při rozchodu, úmrtí), tak to prožíváme a cítíme to, než to odezní, než se odpoutáme s velkou bolestí. Jistě že se na nás může někdo napojit i nevědomě (tak to bylo asi myšleno), ale stává se to hlavně u nepevných energetických hranic. Ale pozor na stavění zdí! Stane se to člověku lehce, sama jsem si tím prošla a opravdu je to problém. Jsme za zdí (energetickou). Nejde nic k nám ale jsme odpojeni i my. Je to stejné jako zalézt do ulity (třeba před něčím, co mi neustále ubližuje) a tam jsem ve zdánlivém bezpečí.
03.03.2009 - 11:30 | Filtr
(Beran) lenyška » Toulavej
fajn,že jsi to tu nadhodil.Nepsala jsem to pro lidi,co vědomě šíří negativní energii,aby měli ochranu,když se jim to vše vrátí,jako bumerang.I když jo,je to psáno i pro ně,teda aby se zamysleli,v čem možná dělají "chyby".Rostlinky mám ráda a až teď jsem zjistila proč.Mám radši pokoj plný rostlinek,než procházku v přírodě...mám jich okolo sebe víc jak 30 a to jen v ložnici-obyváku. :27:
03.03.2009 - 11:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele garderoba, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Lenyško,díky ty víš,že tvé rady si vážím a nejednou jsem si ověřila pravdivost a učinek....klidné dny i tobě.Helena :17:
03.03.2009 - 10:52 | Filtr
(Rak) Toulavej
Kdykoliv na nás někdo pomyslí "ve zlém", pak to nenísamo sebou a zavdali jsme tomu příčinou. Nestačí si pokaždé, když se nehlídám volat Anděli či jiné Bytosti, aby nás "odpojili" a my se v klídku usmívali všem a všemu, že můžeme co chceme a na písknutí se nám vyhne pohlavek. Odpojením přichází i my o zdroj energie. Je to stejné jako technika uzavření čaker. Doslova cítíme jak se kolem nás zhmotní vzduch. Je to jen dočasná obrana, nelze ji využít trvale. Je to stejné jako skočit do rybníku před ohněm (výbuchem). Zachrání nás voda, ale pokud by výbuch trval déle a my se málo nadechli, pak to co nás zachranovalo, nás zabije..

Koupat se v solné lázni lze jen a jen doporučit. A myslím, že každý kdo si občas šupne nohy do lavoru z horkou vodou a solí ví, že se cítí výborně.

Květinku k posteli bych volil opatrně, některé druhy se důrazně nedoporučují. Autor článku je dosti obecný. Určitě je dobré se zaměřit na věci v místnosti, postavení nábytku, větrání a teplotu. Nemít harampádí pod postelí atd atd atd.. S rostlinkama, ač je mám rád, bych byl opatrný. V noci má člověk spát a odpočívat. Skřítci, Víly a jiné Bytosti at si šupajdí do přírody kde je jeich místo i domov. (skřítků se to tolik netýká, jsou u lidí, někteří)

Hezkej den :27: :29:
Toulavej


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »