budu zase stastna


19.02.2009 - 11:03
(Váhy) verasip
budu zase stastna
hezky den rada by vedela zdali budu stastna jako driv problem je v tom ze me rodina meho pritele nesnasi jen proto ze jsem rozvedena a mam 2 deti chteli by pro sveho syna svobodnou a bezdetnou ale s pritelem mame syna a on nedokaze odemne odejit ale presto dava prednost rodine zlepsi se to a prijmou mne opet mezi sebe dekuji :27:

Stránka: 2 1
Řazení:
23.02.2009 - 11:47 | Filtr
(Váhy) verasip » moonula
osamostatnit?to prave jsem jsem porad doma sama vse si delam taky sama a na mamince zavisli je az moc nejede bez ni ani na dovolenou vsude jsou spolu i v lete na koupalisti proste ji ma porad za prdeli muj pritel ma 80 kg a je cily az moc teda co se tyce prace ale jen u maminky doma sedi u pocitace nebo u telky a je liny si po sobe uklidit i hrnek od kavy ale u mati skace jak jojo
23.02.2009 - 10:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele moonula, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky tak musím reagovat,páč co tady píšeš je šílený.Holka koukej se osamostatnit..
On není v tom případě zavislí na mamince,ale on to dělá schválně aby se vyhnul tomu,co mu právě nevoní,nebo nesedí.Když má dělat něco doma a volá máti aby ho z toho dostala jen aby se vyhnul rodinným povinnostem,tak sorry,ale to je debil,a nechci být sprostá.To mě vytáčí.Já to měla taky a strašně jsem se vztekala..Jenže můj ex vážil 150 kilo a měl záduchu,tak jsem ho nechala at leží.Myslím si že to není tvuj případ.. :3:
22.02.2009 - 17:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mno verasipečko nemyslíš že je tu něco špatně...opravdu chápu že to nemáš jednoduchý ale chceš takového člověka po svém boku...nevím pak si myslím že takovej člověk je naopak ještě přítěž...každopádně se tu nedá mluvit o lásce...promiň jinak ti odpovědět nemůžu ....já bych takového člověka vedle sebe nechtěl...držím palce :17:
22.02.2009 - 16:42 | Filtr
(Váhy) verasip » 9_9_74
no aby ti briblizila tu prednost v rodine treba mama rekne prijed je mi smutno ale mi uz mame plan ze pojedem treba na lyze nebo nekam na vylet ale on rekne hory nam neutecou a jede za mamou nebo neco chci ja aby se treba vymalovalo ale on potaji napise sms.mame at zavola ze neco potrebuje a zase jede pryc a tak to chodi u nas porad dokola proste mama je prednejsi to same kdyz jsem marodila nemohl byt semnou doma a pomahat mi ne musel za mamou aby nahodou nechytl virus skoncilo to tak ze jsem musela do nemocnice se zapalem plic dale ano je dospeli ale vsichni mu do zivota mluvi a on poslocha jak hodinky kdyz si snim promluvim ja nema zajem a jde pryc asi opracvdu nema cenu dal pokracovat je videt kdyz je chlap na zacatku vztahu zamilovany jak je jiny a po case se zmeni v maleho faracka ktery nemuze byt bez maminky radi se sni i o tom jestli jet tam ci onam a jak by ona udelala to ci ono ale semnou ne ja musim mlcet
22.02.2009 - 10:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele 9_9_74, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
víš já ti můžu říct jen podle sebe...tak jako lidé jsou různí pak i rodiny jsou různé ...já vím jediné rodiče jsou od toho aby byli rodiče a ne aby říkali dospělému co by měl dělat a to se bavím o partnerském vztahu tam ještě pokud na něj tlačí mno dělají to špatně a on by měl mít jasno co opravdu chce...nevím co je to přednost rodině jak píšeš můžeš nám to přiblížit...protože pokud napíšeš přednost pak já osobně si představím že jsou pro něj důležitější a Tebe že on sám odsunul někam na vedlejší kolej a to by bylo hodně špatné... ano nejlepší bude když tohle vše proberete spolu...vždyť rodiče jsou ruzní a pokud ty jeho by tě nepřijali (je to jejich volba) on ale musí stát při Tobě pokud tomu tak není...vím že to není pro Tebe lehké každopádně pak je třeba zvážit jestli spolu chcete být...tedy ty jestli chceš takového partnera...hlavní je otevřeně mu říct co cítíš a sama uvidíš jaká bude reakce :29:
22.02.2009 - 09:59 | Filtr
(Rak) Toulavej » verasip
Promin, pár dní jsem tu neměl čas reagovat. Ale patrně nejlepší co můžeš udělat je, že řekneš příteli jak to cítíš a pokud se s tím nebude schopen srovnat a mít tě jako ženu za kterou stojí a pro kterou bude mužem, pak at si jde za maminkou a tam si může spokojeně pospávat dál.. Na pana mazánka už chystá život pohlavek, dlouho to trvat nebude. Přeju ti at jsi štastná, protože už ted jsi silnější než on a chlap kterej ti bude oporou příjde také :17:
21.02.2009 - 20:26 | Filtr
(Lev) růžička
Ahoj, ani rodina exmanžela nebyla se mnou nikdy spokojena. Rodinu si nevybereš.Záleží hodně na něm jak se zachová v této situaci.DRŽÍM PALEČKY :17:
21.02.2009 - 20:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele katynka.d, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Správně-chtěli jste to oba.
A bud si za tím stojíte oba a nebo to nevydrží.
Na matku kašli- ona je ona a ty jsi ty.
S každou z vás má jiný vztah- nebo by měl mít.
A jestli matka vyhrává....ale vztahy přece nejsou soutěž.

Přimlouvám se za rozmluvu s ním a když to nevjde, aspon máš jistotu, že jsi udělala všechno co jsi mohla .
:17: :17: :17: :17:
21.02.2009 - 19:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » militia
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele katynka.d, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Reaguju na tuhle blbost:
""Dej mu najevo, že myslíš jen na něj. Neplýtvej slovy, typu stesky plesky, spíše jej umlč líbáním a milováním. ""



Melodrama?
Nerozumím - vysvětlíš mi to? :3: :3:
21.02.2009 - 19:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » katynka.d
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
byla bych ráda, kdyby sis přečetla postupně mé příspěvky. Jsou formulované k tomu, co pokaždé přidá dotyčná. Poslední můj příspěvek není o žádných hrátkách na lásku. To nemám ve zvyku. Ale zpočátku se mi to jevilo jinak.

Nevím, co tam dále předvádíš za melodrama. :23:
21.02.2009 - 18:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Držím palce, ať to zvládneš :15:
21.02.2009 - 18:38 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
zadne ditko uz nechci a ani nemuzu mit a harpyje je to stebou souhlasim no nic lidicky az budu volna nebo se to treba da do poradku tak vam pisnu ale na tyto stranky chodit budu rada dekuji vsem za radu :17:
21.02.2009 - 17:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jéžiši, ta jeho máti je harpyje, ser na ni, vždyť tě chce zničit, pryč od ní, ale hlavně až někoho potkáš, nedělej si další dítě, prosím, ať nemáš školku :1:
21.02.2009 - 17:31 | Filtr
(Váhy) verasip » katynka.d
vis je zajimave ze na zacatku naseho vztahu jsem k rodine pritele jezdit mohla bez problemu pak ale nastal zlom a uz to nejde snim se neda bavit ani v dobrem ani ve zlem a to si muzu dupat jako male dite on je asi opravdu nedospeli a bez maminky se neobejde.on ze zacatku vztahu vedel ze mam dve deti a nevadilo mu to ale pak videl co to obnasi a vadit mu to zacalo ale to uz byl na svete jeho vlastni syn a on se nechtel vzdat sasedla rodina pritele a rozhodla se ze tam jezdit nesmim pry svobodny chlap a namluvi si rozvedenou zenskou s dvema detmi oni to rekli jinak ale to o svych detech psat nebudu je to hnus jak je nazvali deti za to nemuzou. k roschodu stejne dojde driv nebo pozdeji a jak rika jeho mama bude tou nejstastnejsi osobou na teto planete pry jsem mu skazila zivot ze jsem mu nemela dovolit aby se do me zamiloval ale chteli jsme to oba city byli silnejsi bud se stim smirim ze me jeho rodina uz nikdy neprijme nebo mu dam vale a on splni prani matky a odejde sam
21.02.2009 - 16:52 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele katynka.d, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Prosim tě co blbneš. Taky mám tři děti a taky jsem se motala v kruhu než mi došlo proč. Opakovala jsem pořád stejný chyby. Tak budeš chvilku sama no -to zvládneš a třeba si uvědomíš svoji cenu :25: :27: :17: :17: :17:
21.02.2009 - 16:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » katynka.d
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jasně, život člověka naučí změnit názor, já vím :15:
21.02.2009 - 16:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele katynka.d, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím :30: :15: :30: :15:a to byly doby kdy bych napsala, že jakýkoli vztah je lepší než žádný. :41: :41: :41: :39: :39:Naštěstí jsem udělala rozhodnutí,něco změnila a nelituju. Někdy to není jednoduchý, ale nejsem v tom sama :3:
21.02.2009 - 16:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele katynka.d, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když tě přijmou - všechno bude v pořádku?A proč to vlastně chceš?Aby se zamaskoval skutečný problém? Problém není jeho rodina- problém je on.Hraje na dvě strany- zadní vrátka- ty jsou tak užasná, když nechceme učinit rozhodnutí a přijmout ho se všemi důsledky , které přináší.Problém je nedospělhošík- ne maminka. Nesouhlasím s hrátky na lásku podle militie- bud je nebo není. Pláču,srdce se mi svírá....ách tak tě miluju , vše je přece v pořádku .... nebyla bys lepší než jeho matka- A to ty určitě jsi. Vždyt zvládneš vychovávat děti, domácnost a ještě máš na krku hošíka navíc.není jednoduché být sám na starosti všedního života, ale po pravdě - jste na ně skutečně dva? A byla by to velká změna? Nejsem příznivcem rozchodů , ale ...-zkus s ním promluvit-ne stylem tuti puti, ale jako s dospělým-jste přece oba dospělý?Třeba to pomůže a když ne jemu tak tobě v rozhodování. Přeju ti hodně štestí :17: :17: :17: :17:
21.02.2009 - 16:28 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
uz asi zustanu sama zadny ho nechci zklamani sem si za svuj kratky zivot uzila az az a ktery chlap by chtel zenskou co ma tri ditka treba by mi to mohl jednou vycitat a byla by zase tam kde jsem
21.02.2009 - 16:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To že má rád syna, neznamená, že bude mít rád i tebe, najdi si někoho kdo si tě zaslouží a bude si tě vážit, vím sama že je to těžké, ale někdy lepší i být sama, než takhle :2:
21.02.2009 - 16:18 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
asi mas pravdu sbalim mu kufry a baj baj ono to asi opravdu lepsi nebude a ja by se trapila porad horsi to bude mit on je na synovy zavisli a kdyz ho bude vidat jednou za 14 dni bude to pro nej tezke a uvedomi si svou chybu.ale to uz bude pozde
21.02.2009 - 16:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele militia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud to je tak zlé, jak dále popisuješ, tak zvedni kotvy a utíkej od něj.

Lehké to mít nebudeš, ale určitě ti bude zřejmě lépe než teď.

Rozhodni se, lépe spíše, než pozdě, nebo nikdy.

Přeji štěstí tobě i dětem :17:
21.02.2009 - 16:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jéé, nedávej mu teplo domova, pošli ho k mamince, ditě mu dávej, ale nebuď hloupá, jak říkáš stejně odejde, jenže jestli mu děláš pomyšlení, tak tě využívá a ještě tě začne třeba podvádět, nedělej mu slepici, mankote, měj se trochu ráda, vždyť ti ubližuje.
Má tě asi jako přestupní stanici, bych řekla, já bych mu sbalila kufry a padej :39: :39:
21.02.2009 - 16:05 | Filtr
(Váhy) verasip » maty.k
on a zamilovany do me?? :23: to urcite ne to by se choval jinak holt to nem,am lehke general opravdu nejsem parkrat jsem rekla ze se mi to nelibi ze tady ma syna tak at travi vikendy snim a semnou bylo mi receno jen co maly povyroste bude si ho brat sebou ale bezemne a stim ja nic neudelam je to jeho syn a branit mu nemuzu nejsem zadna furie o deti se staram dobre i o nej ma vse lasku teplo domova aby nestradal ale nevim co delam spatne ze si nedokaze dupnout a nerekne ji je to mama meho syna a bude tady semnouze by se ji bal?? :41:vim ze to jednou prijde a on odejde trba si najde tu kterou maminka prijme za snachu
21.02.2009 - 15:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » verasip
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Z mé zkušenosti můžu říct, že jestli se tak chová dosud, tak už nepomůže nic, jedině až se zaláskuje až po uši možná pošle sám maminku do háje, ale u tebe nevím, už to asi nevyjde :24: je mi to líto, zažila jsem to podobné, jen s ním nemám dítě, dospělý chlap visel na rodičích, přesně jak popisuješ, nikdy nevyroste, navíc bude hledat takovou jako je matka, generála kterého může poslouchat na slovo, a to ty asi nejsi co?? já taky ne, měla jsem pochopení a nakonec jsem to pěkně odsrala :23: ale už je to pryč :20:
Příspěvky: 42-18 17-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »