tarot


18.02.2009 - 19:00
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele pavucik1988, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

tarot
caute Ludia,uz nejaku tu chvilku sa snazim ucit a porozumiet tarotu,ale nejak to len tak z knih nejde..myslim,ze si budem musiet urobit nejaky ten kurz,ale skor,nez tak urobim som sa chcela opytat,ci tu niekto nevie vykladat a ci by mi trosku nepomohol a niektore veci nevysvetlil.dakujem

Řazení:
25.02.2009 - 04:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brectanka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Derwen, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víte co mi nejde do hlavy?
..proč se lidi ženou přes karty k různým odpovědím a pomocím jiným, než aby šli sami v Bohu do sebe a ryzím vědomím pohladili slovem druhého, čímž mu občas pomohou více, než informací filtrovanou přes intuici. Jo, proč né..ale z lidí se stávají počítače, které bez přísunu informací z universa nefungují. Největší oporu má člověk sám v sobě, ale když si pro ni nedovede sáhnout, tak to zkouší všude jinde. Na tom je zdejší svět založený,logické. Ale pozor pozor. Přes karty to je taky cesta...avšak né na dlouho.Člověk pak zjistí, že pomáhat se dá i jinak a to mu i prospívá víc. Dříve byli cikánské kartářky a věštičky z křišťálových koulí..A člověk se k nim dostal tak, že je nějak vyhledal...nebylo jich moc. Ale v dnešním světě internetu a všech těch knih s názorama každého druhého se občas začínám bát, že se z tarotu stala další atrakce!!
21.02.2009 - 11:01 | Filtr
(Váhy) Brectanka » Loen
Na rozebrání sama sebe - pokud máš dobře nastavenou intuici (nebo něco jiného s čím vnitřně komunikuješ), tak je to skvělý pomocník na otevření očí, zrcadla... Ale pro správné odečtení karet, symbolů, emocí a řešení potřebuješ ten stejný základ jako potom pro klienty.. ale neboj se toho... :27:
20.02.2009 - 16:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Derwen, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj..
jedna pravda o tarotu je ta, že každá karta z tarotu na sobě nese spousty "výsostných magických" znaků...Tzn,že ten kdo se v tarotu ptá...si karty vytáhne/určí a protože je to tak jak to je, "sáhne" díky těm takto vytvořeným kartám do universa a pokud je vykládající intuitivní - citlivý, doví se ptající se přesně co potřeboval. Zaloví totiž v "informačním poli" sebe sama a na základě minulosti a budoucnosti se dozví otázku na svou odpověď díky energii své bytostní přítomnosti. Ale jelikož se spoustu informací filtruje přes šedou kůru mozkovou, aby z nich vznikla slova - odpovědi...vznikají tak mnohdy zkutečnosti těžko pochopitelné. A to jen proto, že si dotyčný pootevře dvířka k informacím, které jsou jinak nedostupné, ale díky tarotovým kartám se k nim dá dostat.
Crowlyho tarot je na takovéto záležitosti jak dělaný...Však sám Crowly otom ví svoje :3:.

PS: Tarot nevlastním, ani si jej nenechávám dělat....Raději vyšlu myšlenku a bdělostí prožívám život takový, jak si jej zasloužím...Ale držím palce!! :3:
19.02.2009 - 21:53 | Filtr
(Rak) Loen » Brectanka
Já si Symbolon chtěla pořídit pro "rozebírání" sebe sama...:6:(je to složitější). Rozhodně bych si netroufla někoho rozebírat bez zkušeností...
19.02.2009 - 21:49 | Filtr
(Rak) Loen » celebrita
Na co? Pokud to bude v mých silách... :17:
19.02.2009 - 21:30 | Filtr
(Štír) celebrita » Loen
Nechctěla by ses mi na něco podívat? :6: :1:
19.02.2009 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Brectanka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já to zkusila před chvílí. A vymalováno bylo!
:3:
19.02.2009 - 21:28 | Filtr
(Váhy) Brectanka
Ahoj holky, ke zmiňovanému symbolonu - pokud chcete pracovat dobře se symbolonem, tak si zajděte na odbornější seminář... Nejsou to karty jenom pro výklad, ale dokáží rozebrat celou osobnost, najít problémy, sáhnout na bolavou strunu a nádherně se s nimi i spravují pošramocené lidské duše. Pracuji s nimi přes dva roky, knížku pro výklad jsem ještě nečetla ani číst nebudu (je spolu s kartami v balení). Chce to hodně intuice, empatie, psychologie a v neposlední řadě zodpovědnost(nemůžete někoho rozebrat a nechat ho napospas).A pozorumět symbolonu je velký dar.Někdy stačí jedna karta a je vymalováno... :27:
19.02.2009 - 15:02 | Filtr
(Štír) velekněžka » musiúa
taky jsem zatím nezačala,ale možná to chce,třeba to půjde,a když ne,tak se dá ještě počkat :1:
19.02.2009 - 15:02 | Filtr
(Štír) bajca6
:3: :4:
19.02.2009 - 14:56 | Filtr
(Panna) alassea
Používam /sama pre seba/ Crowlyho tarot-moc sa mi tie obrázky páčia a vyhovuje mi.Chcela som sa pridať k tunajšej výuke tarotu na najdise,ale nestíhala by som to a používajú iný tarot.Vybrala som si 2 druhy výkladu a tie som si prisposobila a v poslednej dobe ho používam dosť často-moc mi to pomáha,vždy mi to niečo pozitívne prinesie a dodá silu.Ak nechceš vykladať pre druhých,podľa mňa nepotrebuješ ísť na kurz.V knihe je to napísané dosť výstižne a potom intúcia ti napovie.Ale vykladať budúcnosť je zložité,skor ti len napovie,akou cestou sa dať. :29: :27:
19.02.2009 - 14:52 | Filtr
(Štír) bajca6
jinak jsem pridala dalsi odkazy tak na to pak jukni jsou to prevazne karty.. :1: :3: :15:
19.02.2009 - 14:00 | Filtr
(Rak) Loen » musiúa
Nemyslím si, že je nutné tomu úplně rozumět aby sis mohla nakreslit vlastní Tarot. Intuice tě povede, nakreslíš to jak to budeš cítit. :17:
Své 1.tarotové karty jsem si nakreslila cca před 3 lety, bez toho abych si říkala:"tato karta znamená toto...". Prostě jsem řekla 5 mečů a něco mě napadlo....
Teď mám už asi půl roku rozkreslené další taroty a ty už dělám i podle významu(ale většina lidí by tam ten význam asi neviděla :6: :16:)
19.02.2009 - 13:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » velekněžka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Že si namaluju vlastní plánuju už spoustu let... Jenže - pořád ještě tomu nerozumím tak abych to zvládla.
Ale teď mě napadá, že začnu, ono se to možná probudí :25:

Dík za nakopnutí :3: :17:
19.02.2009 - 13:32 | Filtr
(Štír) velekněžka
mám A.E. Waite tarot,myslím,že do začátku dobrý a několik knih,taky občas tápu,ale jako vhled do sebe sama výborný,musím říct,že mi dost pomohl na cestě za sebepoznáním,budoucnost,si sice občas vyložím čistě pro sebe,nic dlohodobého,ale nedělám z toho ukvapené závěry,zamýšlím se nad souvislostmi,chtěla bych si vybrat ještě jiný typ,ale zatím jsem se k tomu nedostala,četla jsem ,že nejlepší je si namalovat vlastní a tím pádem do těch karet dát své představy a symboliku :17:
19.02.2009 - 13:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tahle možnost mě nenapadla :44: :27:
19.02.2009 - 13:22 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » laka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A možná ti karty pomohou rozvinout intuici? :44: :25:
19.02.2009 - 13:20 | Filtr
(Rak) Loen
Ještě že nemám kočku :4: :4: :4:
Jestli najdu USB kabel tak tam nějaký fotky těch mejch karet šoupnu, ale mám je jen v mobilu(digitální foťák jaksi nevedu :6:)

Já jsem uvažovala, že si pořídím Symbolon(ale ta investice cca 600-700 kč :23:), moc se mi taky nelíbí jejich obrázky, ale podstata Symbolonu mě zajímá...
19.02.2009 - 12:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » musiúa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám stejný problém jako pavucik.Mám vykládací karty Lenormand,ale pořád ve výkladu tápu.Asi budu muset začít s rozvíjením intuice a až pak zkusit karty. :44: :27:
19.02.2009 - 11:46 | Filtr
(Rak) Loen
Mluvíš mi z duše s tím věštěním budoucnosti, pro sebe budoucnost nevěštím protože když výjde něco hnusného tak to podvědomě příjmu jako fakt a opravdu se to stane...

Mám kalasický Tarot - A.E.Waite(ten jsem dostala ale nějak zvlášť se mi nelíbí...)

Začínala jsem s velkou arkánou Astro Tarot - od Bohumila Vurma(krásné karty, na světle zeleném papíře tm.hnědé perokresby..)

A v první řadě jsem si celou sadu tarotů nakreslila a teď kreslím druhou sadu...

Kamarádka má Tarot Keltských Draků, taky dobré karty :17: :17: :17:
19.02.2009 - 10:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele musiúa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

používám jen velkou arkánu. Pro mě tarot není způsob jak se dozvědět něco o budoucnosti, ale o sobě. Je to iniciační cesta. Je to kouzelná a hodnotná věc, pokud se chceš něco dovědět a naučit. Snad má opravdu něco společného s kabalou, ale původ není důležitý...

Nechoď do žádných kurzů, prosím. Najdi si který ti bude nejbližší a pak se do toho vrhni - sama, beze strachu :3: :17:
19.02.2009 - 00:12 | Filtr
(Rak) Loen
Já se to nikdy neučila a na žádném kurzu jsem nebyla, vykládám tak nějak pomocí intuice a napsaných významů jednotlivých karet a musím říct, že to vychází :17: (i když po zkušenosti, že jsem kamarádce vyložila ne příliš dobrou věc a ta se do 3 dnů splnila jsem asi rok nevykládala a pak mi trvalo dýl se do toho zase vpravit)
18.02.2009 - 19:54 | Filtr
(Kozoroh) atreb
Jaký máš tarot, co potřebuješ vysvětlit, co tě zajímá?
Jinak je taky tady na servru výklad tarotu v kolonce tajemno.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »