co dělat s bytostí v černé kápi


13.02.2009 - 09:42
(Rak) S.Flejmi
co dělat s bytostí v černé kápi
ve dne nic ale v noci jsem sledován bytostí v černé kápi skoro každou noc ke mně přisedá a nevím jestli mi chce něco zdělitměli ste něco podobného ?a jak s tím bojovat ,je to pouhá fantazie nebo tvrdá realita ?

Stránka: 5 4 3 2 1
Řazení:
09.12.2009 - 21:02 | Filtr
(Ryby) Aristoni
Je to zvláštní,ale co popisuješ jsem zažila taky.Můj syn taky vyfasoval ode mne Bardona přesně jsem mu řekla,co Ty svému synovi.Několik let mě navštěvoval muž v černém,tak jsem mu říkala,měl velký klobouk,když se mi o něm zdálo,tak vždycky s hrůzou a křikem jsem se budila a on seděl uprostřed lůžka a já řvala ještě víc.Byly to tak hrozné zážitky,že jsem se bála usnout.Nikdy nepromluvil,nikdy mi neublížil.Dneska po tolika letech přemýšlím pořád,proč chodil za mnou.Jednou na Contry bále jsem podobného viděla Černý plášť a klobouk,úplně jsem se roztřásla.Vím,že tohle existuje asi to poznávají lidé,kteří jsou opravdu citliví a touží poznat,co je mezi nebem a zemí.Já měla ochranu,že jsem se modlila. :3:
09.12.2009 - 19:35 | Filtr
(Váhy) Daimonn
Možná, že se ti snaží něco říct...zkus té bytosti naslouchat. Ale pokud na tebe zaútočila tak by sis měl opatřit nějaké ochranné amulety. Může to být demon z astralu nebo nějaký zbloudilý bastard. Každopádně jak už jsem říkala bys měl použít nějaký amulet nebo můžu doporučit abramelinovy tabulky, ty jsou na to přímo stvořený a pokud je to extrém, tak zkušeného exorcistu, maga, prostě nekoho, kdo si s tím poradí. Promluví si s tim, proč tě sleduje. To je můj názor.
17.02.2009 - 11:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Evienne, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj, úplně náhodou jsem narazila na Tvůj "sen". Pokud máš pocit, že je ta osoba z minulosti, měl bys zřejmě i Ty v sobě řešit něco "nedokončeného", minulého, možná, co si už špatně vybavuješ..Nemusí to značit špatné, ale ani dobré, záleží opravdu, na Tvojí intuici. Co Tě napadlo poprvé, když sis toho všiml. vzpomeneš si?Samozřejmě kromě pocitu strachu.. Popřemýšlej..
17.02.2009 - 07:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hoj! Dokud z te fantazie neudelas realiru, tak ji nechavej byt, ci plynout... Kam jde Tva pozornost, tam jde take Tva energie. A jakmile se zacne nekde hromadit - dostane-li prilezitost, zacne se pretvaret, zhmotnovat, a bude se k Tobe hlasit o to vic, cim vic na ni budes reagovat, bez ohledu na polaritu reakce... :4:
17.02.2009 - 07:23 | Filtr
(Štír) Kaazua
Hele jestli se ti pořád zjevuje,tak by to možná mohla bejt larva,či jak e to nazejvá.Taková malá potvůrka,co se krčí v rohu a čeká na dobrou cgvilku,aby tě vystrašila.Kámoš jí prej měl(i když si myslim,že kecal a i tohle stvoření není možný).Ale jako možnost to nemůžu vyloučit :)
13.02.2009 - 23:46 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Toulavej
No osobně si myslím, že jsem teprve na začátku, takže chápu, že se mi tam dvakrát "připletly". Přesně tak, byly to škaredé obličeje. Ale myslím, že časem se už nebudou ukazovat vůbec. :3: Všechny ostatní obrazy, co jsem viděla, byly krásné. :27:
13.02.2009 - 20:15 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Tyna_Tynka
nnaštětí přímo u xichtu mi to nestálo dneska v noci plánuju se ho i ptát udělám takovou zajímavou noc :4: :4:
13.02.2009 - 20:15 | Filtr
(Rak) Toulavej » Tyna_Tynka
Ty ošklivé jsem vídal jako malej. Byli to škaredý obličeje a vykuovali na mě u postele, ale to je dávno.. Myslím si, že od určitého stupně už je vidět ani nemůžeš, jde o to jak jsi daleko sama se sebou a s energií či Bohem..
13.02.2009 - 20:10 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Toulavej
Když se ztiším, taky při takové lehké meditaci, tak se mi zjevují někdy obrazy, dělám to s přáním, aby to bylo od Světla, ale asi dvakrát se mi zjevili ošklivé bytosti, ale myšlenkou jsem řekla, ať jdou pryč, že s nimi nechci mít nic společného a oni zmizeli, strach jsem neměla, protože jsou to pouze obrazy, i když příjemné to nebylo. Ale taky si myslím, že když se člověk nebojí, tak je to i odradí, ale u těch, "co je vidí přímo před sebou" se nedivím, že se bojí, to bych se asi taky bála.
13.02.2009 - 19:28 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Namchan
už nemám strach že ho potkam
13.02.2009 - 19:27 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Namchan
jj :4: :4: :4:
13.02.2009 - 17:46 | Filtr
(Panna) Namchan » S.Flejmi
Ono aby jsi si to nepředstavoval špatně to ubliženi.Oni ti nemohou ubližit fyzicky,jako že by ti poškodili tělo, ale člověk se stava vice citlivym na astralni vlivy. Vesměs tam jde o našeptavani a vnitřni manipulaci s tim člověkem. Když se ta bytost přibliži, tak se zklidni a naslouchej. Tve myšlenky strachu mohou přivodit doměnku, že ti chce ubližit. Zkus byt v klidu a jen naslouchej. Polož třeba otazku -kdo je a pak se soustřed bez stresu-co budeš citit z něho,připadně uslyšiš.
13.02.2009 - 17:40 | Filtr
(Rak) S.Flejmi
díky dit si řikám že už by mně dávno uškrtila dávno a to sem nepoužíval žádnou mentální bariéru a příjde mi že za ten měsíc se ke mně nepřiblížila vždi je ode mně 4dlouhé kroky neměla by mě ublížit třeba je to ten duch co mě chrání před těma zlýma a říká abych už nikdy nevystupoval z těla a vždy když si ke mně přisedne bud se mně jen dotkne vždy ramena a nedělá něco neobviklího no pokud je to on já do zadu nevidím třeba ,nemusí to být na 100% zlý duch (každopádně si v sobě budu dělat jak říkáte to světlo obrátím se k bohu budu si dělat mentální obrany jak to jde a nic se nestane doufám
13.02.2009 - 17:20 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » S.Flejmi
a více znalostmi pomhl abych i já někdy v budoucnu předával rady jiním
13.02.2009 - 17:18 | Filtr
(Rak) S.Flejmi
díky jaktože se to nestává jiním mnoho lidí nezkušenejch se vrhá do ac a jsou uspěšný jenom já jsem ten kdo musí mít smůlu

obdivuju znalosti kámoše proto žádám aby mi s tím pročítáním a více znalostmi pomohl



13.02.2009 - 17:13 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Namchan
já to neznásilňuju že bych dělal astrální cestování jednou za měsíc nebo pravidelně jak to dělaj mnozí nezkušení cvoci naposled jsem mněl astrální cestování před půl rokem takže to moc neznásilňuju tetkon přestanu z ac obrátím se ke světlu zkusím procvičit ještě tu obranu tím nic nezkazím a ty mi dáš nějaký perfect stránky kde je všechno s energetickýma ochranama a vše o AC jestli ejsou nijaký stránky tak mi aspon doporuč nějakou knihu
13.02.2009 - 17:09 | Filtr
(Panna) Namchan » S.Flejmi
Ono pravděpodobně k tomu budeš mit schopnosti, jinak by ti to nešlo tak lehko,takže nějakou ochranu maš.Ale neznasilnuj to.
13.02.2009 - 17:06 | Filtr
(Panna) Namchan » Namchan
Ale modlidbou nebo procitěnou prosbou muže vždy přijit pomoc, i když člověk zrovna nežije cely život čistě. Tak se obracej ke Světlu o pomoc.
13.02.2009 - 17:06 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Namchan
ne nenapadá zatím AC=astrální cestování
13.02.2009 - 17:05 | Filtr
(Panna) Namchan » S.Flejmi
Co to je AC? Ja ti radim at v tom nasilně nepokračuješ v těch cvičenich.A spiše se soustřed na pozitivni myšleni a citěni.
Zatim tě nikdo nenapada, aspon jsi neřikal nic.
13.02.2009 - 17:02 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Namchan
jak to myslíš že mi jde ztěžka zachránit a co mám ještě napsat ?????, řekni rvnou že se nejde vod tohohle vosvobodit a jdu se zabít


přitom když mi radila twiggina proč mně na tohle neupozornila vůbec jsem nemusel dělat AC
13.02.2009 - 16:59 | Filtr
(Panna) Namchan » S.Flejmi
To že je člověk předurčen pro jasnovidnost a pod. si nese z minulych životu.A vždy se to ma vyvijet samo. Pokud vystoupiš z těla přirozenym vyvojem, bez nasilneho cvičeni, tak se setkaš i z duchovnim pomocnikem a on bude tvuj učitel v tomto směru. Pokud se tomu oteviraš nasilim-mohou tě napadnout ruzne jemnohmotne vlivy, na ktere jsi nedorostl a nemaš proti nim přirozenou ochranu. A take pomoc ze Světla v tomto připadě je obtižna, protože člověk ma svobodnou vuli a sam se tomu otevřel. A pokud neni nitro čiste,tak pomoc ze Světla ani nema kde zakotvit aby pomohla.
13.02.2009 - 16:51 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Namchan
normálně cvičim cvičim a najednou vylítnu z téla jen tak bez nucení


a to cvičení aury to taky každý den málo počítám to za hru a věřim že vše dokážu ale tet když sem v tom a mám se s tím setkat už za pár hodin a může mi to přinést neštěstí tak asi trochu kolísám



a kde mám najít informace abych byl dobrej jako ty tak mi posílej nějaký stránky všemu se dá přiučit
13.02.2009 - 16:46 | Filtr
(Panna) Namchan » S.Flejmi
No tak pokud se to učiš a nutiš se do toho nasilim, tak to si dej pozor. Pokud to člověk ma mit,tyto schopnost, tak se objevi samy. A vždy člověk dostane tolik na kolik stači se svou zralosti. Pokud se tomu oteviraš sam z vlastni vule,tak nemaš potřebnou ochranu a mužeš si zpusobit škodu. Tak si s tim nehraj.
13.02.2009 - 16:42 | Filtr
(Rak) S.Flejmi » Toulavej
ani sem nevěděl že když se budu učit vidět auru a parkrát si dám Astrální Cestovánní že se z toho vyvrbí tohle
Příspěvky: 118-94 93-69 68-44 43-19 18-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »