poradte nekdo!


04.02.2009 - 18:39
(Váhy) martinka2000
poradte nekdo!
ahoj vsichni, uz od mala sem trochu jiny tvorecek kdysi jsem to moc neresila bala jsem se abych nevypadala jak blazen, ale ted bych rada vedela proc?!mam sny o lidech ktere znam ze sveho okoli vetsinou jsou to stari lide ze za mnou ve snu prijdou a rozlouci se ze odchazeji na onen druhy breh a opravdu za mesic, dva, tri zemrou nevim proc mi to rikaji mam neco udelat?nebo se mi zdaji sny o lidech kteri zemreli neco chteji nebo jen tak prijdou kdyz se ma neco stat co se tyka moji osoby mam kazdou noc sny vetsinou zive uz dlouho se mi nestalo ze bych byla bez snu moje sny se ze snari neshoduji chtela bych vedet proc ja a co chteji?uz kdyz jsem byla mala videla jsem mtve treba v jine podobe ale na miste kde zemreli nebo slysela různe veci nesnasim les od mala mam z nej hrůzu vidim tam hodne spatnych veci je toho hodne co se mi stava a deje poradte mi prosim jestli mate nekdo podobne zkusenosti nebo nejaky odkaz kde by mi nekdo pomohl tohle vse pochopit mam pocit ze je cas to pochopit!!!!diky moc Martina :29:

Stránka: 3 2 1
Řazení:
06.05.2009 - 14:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele zodiac, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejsi jediná a ani poslední co toto prožívá.Vysvětlit to nejsme schopni,není na to příručka.Možná jsi jenom svědek něčeho opravdového,možná jen příjmáš ,signál jako satelitní komplet.
19.02.2009 - 07:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj. Přečetla jsem si Tvůj příspěvek i reakce na něj. Jsi hodně senzitivní a vzhledem k tomu, že s tím ještě neumíš zacházet, tak by ses měla naučit alespoň ochránit sama sebe před těmi negativními vlivy a před strachem. Protože "strach má velké oči". Když se naučíš pracovat se svojí schopností - budeš umět sebe i své blízké ochránit před negativními vlivy. A když budeš umět tohle, pak se přestaneš bát a začneš tuto svoji schopnost brát jako dar, který prostě máš a naučíš se jej používat jako jiní chodí proutkařit a někteří umí odstraňovat nežádoucí existence z míst i z lidí, kde nemají co dělat. Pomůžeš jim i živým lidem. A budeš z toho mít naopak dobrý pocit.

Protože naše duše jsou součástí jednoho velkého Universa, jsou jaksi propojené ať jsou zrovna v živém těle nebo nejsou. Ale jen někdo je umí vidět za každé situace a jen někdo s nimi umí "hovořit" či jinak jednat. A Ty máš zřejmě schopnost přijímat duše v alfa stavu ( stav, kdy člověk není schopen negativního myšlení a někteří v něm umí dokonce jako duše cestovat v astrálu ) - takové audience zemřelých s nesplněnými přáními či úkoly a nebo budoucích zemřelých, kteří zřejmě ještě něco chtějí...
Sny normální jsou něco jiného a většinou se týkají Tvé osoby. Tohle není snění, to je návštěva v době určené pro snění - takhle můžou i lidi, co umí astrálně cestovat, navštívit někoho do snu a říct mu, co si o něm myslí... Jako v pohádce, když matka vstoupí do času určeného pro sudbu sudiček po narození dítěte, aby orodovala za to své....Znáš ji? Přeně tak můžou do Tvých snů vstupovat tyto duše a žádat Tě o pomoc. Pomáhat je přece krásné. Neboj se toho.
Možná právě je skutečně čas, aby sis uvědomila, jakou máš schopnost a jak ji využít ku prospěchu všech. Všechno má své důvody, i tohle je určitě má.
:27: :17:
19.02.2009 - 01:05 | Filtr
(Panna) elaviel » Brectanka
Neber to zle, Brectanko :1: asi jsem to moc zevseobecnila, vim, ze jsou dulezitejsi aspekty v rozhodovani, tak se omlouvam, ze to vyznelo spatne. Ale mas pravdu, porad se ucim :27: :17:
14.02.2009 - 09:25 | Filtr
(Váhy) Brectanka » elaviel
Milá Elaviel, nevím jak jsi přišla na svá slovíčka ke mě, ale doopravdy nejsou na místě. Pokud by jsi věděla, že nad rovinou rozhodnutí pomoci nepomoci visí daleko důležitější aspekty než ty, o kterých jsem psala, tvá slovíčka by jsi nenapsala.Ale každý jsme na cestě.... :27:
09.02.2009 - 02:04 | Filtr
(Panna) elaviel » martinka2000
Ahoj Marti :27: ted reaguju na tvoji odpoved, co patrila me. Zda se mi, ze vsechno, co se ti deje, ma svoji pricinu. A protoze jsi vnimava, vsimas si vsech tech "signalu", znameni, co ti prozretelnost dava. Ted mam na mysli sen o tvem byvalem priteli, ktery zemrel, nebo i s tim "omylem", kdyz jsi sla pohovor. Ber to jako svoje velky plus. Tohle vsechno te varuje, ale ty sledujes spravnou cestu. Je to strasna haluz, kdyz se nad tim clovek zamysli, taky se mi takovy veci nekolikrat prihodily, a clovek fakt nechape, ale je rad, ze se to tak stalo.

Jinak s tim vnimanim energie - abych pravdu rekla, kdyz jsem byla mladsi, nikdy jsem nad tim nepremyslela. Ale zpetne si vzpominam, ze jsem se vzdycky citila divne u nas na chalupe. Hlavne v kuchynce a pak i na dvorku, v pradelce a na mlatku. Jako dite jsem si to nedokazala vysvetlit, ale pak jsme se segrou jednou "neco" videly. Od ty doby mi to bylo jasny. Hodnekrat jsme taky slyseli nekoho chodit pod okny a pritom tam nikdo nebyl. Byl to proste starej dum, kde se narodilo a zemrelo hodne lidi. A kdyz to tak beru zpetne, tak jsem mela strach z tamniho lesa... a nerada tam chodila sama... to je taky zvlastni, to me nikdy nenapadlo, az ted. Je to strasne davno. Ale nikdy se mi tam nic neprihodilo, ale kdovi, co se tam prihodilo v minulosti. A pak mam jednu zkusenost z jednoho staryho domu tady v Irsku, momentalne to je taky hotel, ale ne ten, kterej jsem uz zminovala. Vzdycky jsem se tam citila zvlaste, hlavne v jistych mistnostech. Je to starej biskupskej palac z 18. stoleti. A ma celkem zajimavou historii - tenhle dum nikdy svym majitelum neprinesl stesti. Kazdopadne jsem tam taky "neco" videla, ale od ty doby jsem se nebala. Jako kdyby jsem si to jen "ujasnila", ten svuj pocit, a byla jsem rada, ze to vim. Snad vis, jak to myslim. :27:

Ale jeste, abych reagovala na tvuj prispevek Brectance. Myslim, ze by ses mela zacit naucit rikat ne. To, ze te lidi zneuzivaj, neni fer a pak na tebe zacnou jeste hazet spinu? Tak to teda ne! Nedovol to. Pak se trapis sama. Rid se tim, co chces ty. Jsi strasne hodna, rada pomahas druhym, ale nakonec se budes trapit jen ty. :17: :17: :17:
08.02.2009 - 19:10 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » The Experimentalist
ahoj ne ne neohrozuje me to na zivote jen nevim co po me vlastne chteji proto nevim jak se zachovat kdyz se mi o nich zda nevim jestli jim mam nejak pomoct kdyz mam sen ze nekdo zemre tak nevim jestli mam neco udelat nebo si to nechat pro sebe nevim jak s tou informaci nalozit kdyz se mi zda o nekom kdo uz mrtvi je tak vetsinou to ma nejaky důvod proc se mi o nem zda bud me pred necim varuje co se teprve stane nebo ho neco trapi jsem unavena ze snů mam kazdou noc zivy sen a rano jsem jak pitoma nevyspala nevim jak jinak to popsat jako bych byla unavenejsi vic nez jdu vecer spat nez se poradne proberu rano je to des nepamatuji si ze by se mi neco nekdy nezdalo nebo ze bych to zaspala mam to od mala a asi by byla hloupost se toho vzdat kdyz bych mohla nejak pomoct jen bych potrebovala jak s tim nalozit to co se deje deje nekdo kdo ma podobne zkusenosti jak s tim naklada on nekdy mam s toho strach nevim co můzu cekat nekdy mam strach s toho ze uvidim nekoho z rodiny nejsem upjata na tu jednu vec co se ma stat vetsinou na to zapomenu a vzpomenu si az kdyz treba ten clovek zemre ze se mi to zdalo vetsinou to reknu sestre ze si mi to zdalo jinak nic spis se hodne bojim toho lesa a vody to je muj strasak a nevim jak se toho zbavit teda uz tu rady zaznely tak se budu snazit uposlechnout a zkusit to jestli to půjde ale jestli vis o nekom kdo by mel zkusenosti a venoval se tomu jak nalozit s informacema o kterych se mi zda a byl ochoten mi v tom pomoci a pomohl mi to bjasnit nebo dokonce nejak to rozvijet budu moc vdecna zatim dekuji za odpoved Martina
08.02.2009 - 13:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele The Experimentalist, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Kdyz jsem byl jeste maly, a nezkazeny informacemi ze skol apod., take se mi prihazivaly podobne veci. Jsi zkratka hodne citliva... No, nadprirozenych schopnosti existuje na desetitisice, tohle je jedna z nich. Takze jedna odpoved by mohla byt, uzivej si ji... Nedokazu ale z Tveho mailu odtusit, jak moc te ty sny desi, nebo plasi... Co muzes delat je, nechat sen a veci s nim spojene odplynout, a nedavat jim ani o trochu vic sve vlastni energie, nebo nepridavat nejake extra emoce. Jestlize to budes brat tak, jak toprijde, tak to odejde, je to v pohode. Jestli se z toho ale budes stresovat, a budes vuci tomu zaujimat jakekoli stanovisko, at pozitivni nebo negativni, uz do toho vkladas energii navic, a roztacis cele kolecko zas a znovu. Proste to zkus brat jako televizi. V noci ji zapnes, a druhy den rano vypnes... Podobne veci maji jiank plno pricin. Nekdo si to vyvola tim, ze neco nektere z tech osob proved. Nekdo ty dotycne nedokazal po smrti propustit. U nekoho se takhle projevuje nejaka nemoc, a lidi, se kterymimel dobre vztahy jej varuji. Jestli Ty lidicky znas a mas k nim jakykoli vztah, a chces se tohoto vseho zbavit, muzes jim "poslat Lasku a propustit je na svobodu", nebo, pokud muzes ve snech ovladat sve myslenky, muzes jim vysvetlit, ze Te desi, lekaji, apoprosit je o to, aby to uz neopakovaly. Muzes je take pozadat, aby prisly jen tehdy, kdyz to bude opravdu vazne... Vesteckych snu se vetsinou zda malo... Take se muze dit, ze uvidis tento obraz, zafixujes si v pameti, cocs videla a slysela, a natolik tomu veris, ze se to opravdu stane. Ne nadarmo Huna pracuje se zakonem - "Energie plyne tam, kam jde Tva pozornost", a ze "Tvuj svetje takovy, jaky myslis/veris, ze je"... Takze si treba muzes tyto veci zamerne privolavat, protoze se chces z nejakeho duvodu takto citit. Fakt je to tezke rozresit takovouto formou. Ale jakrikam, bavi-li Te to, uzivej si to, jestlize Ti to nikterak neohrozuje zivot a neodcarpava energii, nech to odplynout... A jestlize to chces zmenit, proste si sama pro sebe ujasni, ze uz to vic zazivat nechces, vsem, o kterych se Ti zda/zdalo posli Lasku, a propust je... Jestli budes chtit, muzu Ti poslat nejaky kontakt na lidicky, kteri Ti s tim take mohou pomoci. Ale myslim, ze to zvladnes sama... Jen si ver, a dokazes to. Drzim palce...
08.02.2009 - 12:08 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » Brectanka
aho tak to mas naprostou pravdu protoze se mi to stava v osobnim zivote o tom co se mi stava vi jen par lidi okolo me vetsinou jen rodina a asi dve kamaradky jinak nikdo ale i pres to mam problemy v zivote asi proto ze jsem vaha a mam v narozeni ctyri jednicky snazim se hodne lidem pomahat hodne lidi me jako vrbu skutecne ma ozvou se kdyz maji problem jsem hloupa pomaham a pak se to obrati proti me napriklad jedna znama potrebovala pohlidat holcicku je stejne stara jako ta moje ale moje Natalka byla nemocna rikala jsem ze ma horecky a neni ji dobre ze hlidat nebudu dovedla mi tu svoji holku az pred barak a prosila ze za půl hodky prijde dorazila asi za tri nebo ctyri hodiny a vymyslela si hlouposti neresila jsem to druhy den na me zvonila a jecela na me ze mi teda moc dekuje ze kvůli me byla v noci na pohotovosti ze ma malou nemocnou ale jak na me kricela to bylo az neuveritelny takhle jsem hloupa a kdyz potrebuji cokoliv ja pokecat s nekym tak nikdo zrovna nemůze ale kdyz oni jsem vsem dobra aby se vypovidali a dostali radu tak i mozna proto je to i mezi dusema mrtvych asi mas pravdu mozna by se taky mohlo stat ze bych se s toho jednoho dne taky mohla zblaznit uz takhle jseem s toho moc unavena po psychicke strance a jsem rada ze jsem nasla tyhle stranky a jsou tu lidi jako ty kteri dokazi poradit a nekoukaji na me jak na blazna je to moc prijemne i kdyz po pravde nekdy se citim divne ze na me nekdo kouka pres prsty ze chci byt jen zajimava ty jsi rikala ze chodis rada meditovat do lesa ja jsem nad tim premyslela a zjistila jsem ze si vycistim hlavu v praci jsem na matersky ale chodim dvakrat v tydnu uklizet a je pravda ze tam se odreaguju opravdu hodne
08.02.2009 - 11:13 | Filtr
(Váhy) Brectanka » martinka2000
Ahoj Marti, omlouvám se za časovou odmlku, nebývám tady pravidelně.Mezi běztělce řadím bytosti a duše jiné dimenze.Kolik lidí, tolik názorů a názvů, cest, atd.Důležitá je pro mě naše vzájemná komunikace a respekt.Četla jsem tvůj poslední příspěvek pro Elaviel. Marti, jsi hodně senzitivní, můžeš být vrbou, ale i tak jak je to v normálním životě, nenech se využívat. Vybuduj si ochranu, své hranice, přes které nepustíš všechny.Vím, je to hodně zajímavé, přitažlivé, lidé hledají věci, kterými se od jiných odlišují a ač jsou toho nejlepšího přesvědčení pomoci, realita může být jinde.Když si dáš na dveře nápis "jsem vrba", tak se ti dveře netrhnou a budou tam stát lidé nejenom ti, kteří doopravdy potřebují pomoct, ale i ti, co jsou jenom zvědaví, kteří rádi odsuzují, kteří si chtějí jenom postěžovat ale řešení nechtějí slyšet, kteří si s tebou budou jenom hrát ne-li s tebou přímo manipulovat, kteří potřebují pořád něco dokazovat, v horším ti nešťastní, kteří dokáží i ublížit. Hodně lidí na tebe bude chtít shodit svou zodpovědnost za jejich rozhodnutí, životní osudy a od tebe budou chtít zázraky bez práce. Tohle všechno může přijít i přes bránu z jiné dimenze (smrtí se jejich problémy života nevyřešily a rozhřešení z dávných let, aby duše odešla v klidu je už bohužel skoro minulostí). O to horší to bude, pokud nebudeš mít sama v sobě vše srovnané. Nejraději bych ti napsala, udělej velkou tlustou čáru, přes kterou na čas nikdo nesmí, začni pracovat na sobě (strachy, chaos, atd.) a pak přes tu čáru pouštěj toho, kdo potřebuje pomoct. Lépe řečeno kdo si o pomoc řekne. Nabízet pomoc tomu kdo nechce se obrátí proti tobě.Smíchávám tady čas před a po smrti, ale duše je tady i tam a neznamená to, že každá duše po smrti odejde do světla.Naopak si myslím, že je těch duší, kteří "nemají dořešeno" nějak více a působí to i na Zemi. To už ale brouzdám někde jinde, takže utíkám od klávesnice. Zatím držím palečky a zdravím :27: Martina
07.02.2009 - 17:41 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » elaviel
ahoj dekuji za odpoved jo jo to znam taky to mam kdyz se neco nekde stane citim to toho se ani nejak nebojim spis toho lesa a vody ale asi ze se tam stalo hodne veci jinak si to vysvetlit neumim ted se mi zdalo nedavno a mem byvalem priteli zemrel na slinivku brisni pred 4 lety uz nekolik dnů me boli bricho nikam sem s tim jit nechtela ale pak jsem si vzpomela ze se mi o nem zdalo a dostala jsem strach uz se mi o nem zdalo kdyz jsem pred sebou mela slozite rozhodovani potrat nebo ne a ted znovu tak jsem dnes bezela na pohotovost vypada to na ledvinu nejak zlobi tak jsem rada ze jsem si na to vzpomela a sla tam ale taky se mi stalo ze jsem sla na pohovor napsala jsem si ulici a cislo popisne jela jsem tam zapomela jsem ten papir doma ale pamatovala jsem si to sla jsem do te¨ulice bylo to nad karlovem ale ja si spletla nad karlovem a pod karlovem nevedela jsem to nasla jsem tu ulici a cislem popisnem a dostala jsem se k nemocnici ale to cislo popisne bylo shodne a dostala jsem se k marnici byla jsem s toho vydesena chtela jsem tomu chlapovi volat z budky po ceste ze jsem to nenasla ale budka mi nefungovala jen mi to sebralo drobne tak jsem jela domů doma jsem zjistila ze cislo popisne souhlasilo i ulice jen jsem popletla to nad a pod karlovem ten chlap se mi uz nikdy neozval v noci jsem lezela najednou jsem mela zvlastni pocit jako by se na me nekdo dival kouknu se ke dverim pokoke a stala tam tmava postava lekla jsem se jak blazen ale pak mi doslo ze me jen nekdo chranil asi to znamenalo ze kdybych na toho chlapa narazila skoncila bych tam tak si to ja vykladam zni to divne ale je to tak stavaji se různe veci od mala se mi toho stalo plno proto jsem rada ze mi sem pisi lide kteri maji podobne zkusenosti a urcite ta energie hraje velkou roli vim co myslis znam ten pocit je to zvlastni mas jeste nejake zkusenosti?
06.02.2009 - 23:04 | Filtr
(Panna) elaviel » martinka2000
Ty jo, to je fakt zajimava diskuze :15: Souhlasim s nazory, ktere tady zaznely. Jsi uzasne senzitivni a mela bys toho vyuzit, Martinko, i kdyz to asi neni momentalne prijemny. Cetla jsem o jednom chlapkovi tady v Irsku, co ma podobnou schopnost jako ty. Dokaze videt a komunikovat s mrtvymi. Ze zacatku z toho byl taky trochu "vedle" jako ty, pak si promluvil s nejakym senzibilem a momentalne se zivi tim, ze snad pomaha tem dusim a jejich pozustalym. Urcite by ses mela zbavit strachu, ktery citis. Brectanka i Pritel to dobre napsali. A myslim, ze si svym strachem hodne "demonu" vytvaris sama. Rozhodne si nemyslim, ze potrebujes psychologa. Kazdy clovek by dokazal to, co ty, pokud by byl vic vnimavy. Z vlastni zkusenosti - nejsem na tom tak dobre jako ty, ale myslim si, ze dokazu hodne veci vycitit. Dokazu citit ruzne energie, napr. v mistech, kde se neco stalo. V jednom hotelu, kde jsem pracovala, jsem se v jedne mistnosti citila fakt divne. Za cas jsem se dozvedela, ze se prave tam obesila majitelova zena. Je ale zvlastni, ze jsem se prave tam, kde jsem se citila "zvlastne" snazila nepodvolit strachu, aby me to nepohltilo. Sama vnitrne jsem se presvedcila o tom, ze mi to "neco" neublizi.
A k tem, co maji umrit a ty to vis dopredu nebo ti, co umreli a chodi se k tobe vypovidat - nevim, co to muze znamenat... ty jsi takova "vrba", nebo bych spis rekla, ze to souvisi s tim, jak citliva jsi a oni vi, ze je citis i vidis. Proto chodi za tebou.
05.02.2009 - 23:19 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » Brectanka
dekuji za tve radky mohla bych se zeptat co znamena koncentrace beztelců?ve vode a v lese se najde hodne mrtvych kdo nekoho zabil ja mam pocit ze je to spojeno s tim ja nevim mam ten pocit kdyz nad tim tak premyslim!klobouk dolů ze nemas strach jezdit sama i do lesa do ciziny!ja to zkusim precist co jsem napsala a snad tam nejake odpovedi najdu dekuji za radu mozna to v hlouby duse vim jen si to nechci sama sobe pripustit :27:
05.02.2009 - 21:34 | Filtr
(Váhy) Brectanka
Po přečtení diskuze bych ráda poslala k dobrým odpovědím od ostatních i mých pár písmenek. Mezi tvými řádky jsem vnímala různé věci. Chápu tě jaké to je vnímat náš svět a svět jiné „dimenze“, někdy hodně náročné a vysilující a navíc smíchané se strachem z neznámého. Strach - o své blízké – hodně dobře to napsal přítel, takže ho nechci opisovat. Já sama budu mít co dělat, až budu muset řešit strach o své blízké. Člověk si říká, že na sobě pracuje, ale má své hluboké emoce a realita dokáže překvapit. Strach z lesů a vody – je tam koncentrace beztělců a ty jsi schopna je intenzivně vnímat, ale lze se s nimi také „vypořádat“. Pamatuji si na dovolenou, kdy jsem denně vystoupila na jiném neznámém místě s dekou a batohem a šla do nitra lesů nebo na tůru sama. Tam někde uprostřed lesa mimo cestičky jsem si v tichu sedla na deku a meditovala. První den byl plný strachu, ohlížení se, atd…asi pátý den jsem se oddala dvouhodinové meditaci, kdy jsem dokázala být doopravdy bez jakýchkoliv strachů „někde jinde“. Dneska cestuji hodně daleko do nitra přírody sama i v jiných zemích a strachy neznám. Může ti pomoct i nějaká ochrana, přes kterou k sobě nikoho nepustíš (je na to hodně způsobů).Nevadí, že s manželem si o jiném světě nepopovídáš a posílá tě k psychologovi, i když ho nepotřebuješ (toho psychologa) – ale je dobře, že ho máš. Pokud jsi hodně senzitivní, potřebuješ uzemnění (nemyslím to slovní), které ti on už jenom svou přítomností poskytuje. Někteří díky duchovnu a ezoterice uletí a pak nejsou schopni žít v normálním světě, protože utíkají z (dle nich strašné) venkovní reality k tomu, kde se cítí dobře sami s duchovnem.Komunikace s osobami před jejich smrtí? Etika duchovna nedovoluje nikomu říci o smrti někoho, i když ji vidí, či cítí.Ale je to příležitost toho člověka nachystat na to, co by třeba měl udělat, rozloučit se, vyřešit nedořešené, atd.Málo lidí si dovede představit, že by mohl zítra umřít. Neřeš co se děje, ale to co s tím máš dělat. Pokud si přečteš nezaujatě svá vlastní písmenka, najdeš tam i hodně odpovědí pro tebe sama…..držím palečky nám všem na našich cestách :27:
05.02.2009 - 14:10 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Namchan
len doplnim Pavlik, aby nedoslo k nedorozumeniu s tou laskou, ano, suhlas, ale az vtedy, pokial sa mame samy seba radi.
Pisem to preto, lebo vacsinu mojho terajsieho zivota som mala rada vsetkych , len seba nie a velmi tazko sa mi prichadzalo na to, preco mam milovat najprv seba a potom mozem lasku realne davat...
05.02.2009 - 12:22 | Filtr
(Panna) Namchan » martinka2000
Ja tě chapu-možna to zni tvrdě,ale člověk musi i v tomto směru uzrat-nebyt vnitřně zavisly na druhych. A jak jsem již zminoval prava laska mysli jen na dobro druheho člověka, nikdy ne na sebe.
Pravě ty slabosti,ktere mame davaji vyvstat situacim v životě,ktere potřebujeme k uzrani. Takže pokud maš takove slabosti,tak určitě s tim budeš v životě se muset vypořadat.
Chce to sebrat silu s odvahou a meně myslet na sebe a vice myslet na druhe a přat jim vše nejlepši :17:
05.02.2009 - 12:13 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » Namchan
bojim se ze uvidim nekoho z rodiny a budu vedet ze to prijde a ja budu chtit byt s nim co nejvic a bude me to trapit ze odejde i kdyz na jednu stranu mam vyhodu ze se budu moct rozloucit protoze to budu vedet ale i tak jsem jen clovek a treba svoji mamku mam moc rada a jsem stastna kdyz prijede citim se zas jak dite hodne mi pomaha a kdyz mas nekoho rad nechces aby odesel ale aby s tebou byl porad i kdyz vis ze to jednou prijde nedokazu to vysvetlit ale citi to tak hodne lidi preci ne?nechces ztratit nekoho koho mas rad i kdyz vis ze stebou zůstane ale nebude tady jako hmotny clovek :9:
05.02.2009 - 12:02 | Filtr
(Panna) Namchan » martinka2000
A proč se toho bojiš? To je přece normalni,že to jednou přijde. Navic sama vidiš,že ti lide žiji dal po smrti. Jestli se bojiš kvuli sobě,jako že tebe někdo opusti,tak to neni prava laska. Prava laska nemysli na sebe.
05.02.2009 - 11:51 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » atraM
ale co je zajimave tak mel strach jestli se mi nahodou nezdalo o nekom z rodiny to ho zajimalo tomu by veril?a to o cizich neveri?s toho mam asi nejvetsi strach ze treba uvidim mamku nebo deti nebo tak to nevim co bych delala kdybych vedela ze to prijde ja bych asi zesilela toho se moc bojim ze to jednou prijde
05.02.2009 - 11:42 | Filtr
(Váhy) martinka2000 » atraM
moji babicky sestra moc jsem ji mela rada rikala jsem ji teto ona me pipinko malovala obrazy jednou dostala obraz ktery mela opravit byl to nejaky hrabe byl to hodne stary obraz z nejakeho zamku opravovala ho vetsinou vecer rikala ze ty jeho oci z ni vysavaji energii a ze az obraz dodela ze zemre ze ty jeho oci jsou hrozne a byla to pravda dodelala obraz a zemrela vcera mi manzel rika proc si o takovych vecech nepovidas se mnou?myslela jsem si ze mi veri po 8 letech co jsme spolu ale kdyz jsem s tim zacala a mluvila o tom rekl mi ze jsou to jen moje predstavy protoze o tom hodne premyslim a ze bych si o tom mela promluvit s nejaky psychologem ze je normalni ze stary lidi umiraji a ja mu rikam a to ti prijde normalni ze se mi zdalo treba behem 10 mesiců o 4 lidech co zemrou a stalo se to?on mi rekl ze to je nahoda ze lidi umiraji a kort stary lidi a kdyz mu reknu a co mrtvy proc je vidim ve snu?protoze nad tim premyslis!nepremyslim az kdyz se to stane ne to myslim co chteji je to jako kdyz se vybije baterka energii uz taky zadnou nema to je jeho pristup tak jak s nim o tom mam mluvit?nedavno se mi zdalo o jednom cloveku je medialne znamy ze zemre a on mi to odůvodnel tim ze je to normalni kdyz je uz stary tak ale proc by se mi o tom zdalo?je jedno jestli mlady nebo stary ale prisel za mnou to je důlezite!jednou mi kartarka rekla ze se jich bat nemusim ze me chrani a kdyz jsem mu vcera rekla ze vidim i postavu nebo jine veci rekl mi ze mam bujnou fantazii ale je to dar a ja ho vyuziju jak nejlip budu moct a jsem rada ze jsou i jini komu se to stava :27:
05.02.2009 - 02:22 | Filtr
(Býk) ave » atraM
Přesně tak to vidím.Že když se s tou schopností narodí tak je důležité ji i používat a mají k tomu i ochranu.
Sám před sebou stejně nikdo neuteče :17:
05.02.2009 - 02:04 | Filtr
(Štír) atraM » ave
Znám jednoho výtvarníka - architekta, který má tuto schopnost. Prý se to u nich v rodině dědí ob generaci.
Řeší to tak, že celé noci radši horečně maluje, aby je nemusel vnímat - aby se nezbláznil, říkal...
Do dneška jsem to moc nepochopila. Jasně, vybral si sám, jak s tím naloží, jeho práce je díky tomu docela rozsáhlá, ale vidím v tom spíš únik.
Myslím, že člověk, který by na to vnitřně neměl, tuhle schopnost využít, by ji ani nedostal...
05.02.2009 - 01:58 | Filtr
(Štír) atraM » Namchan
Já se obávám, že nás už šoupají do jednoho pytle všechny...
A pokud na místě neprokážeme nějaké vyjímečnější propojení s bytostí jim bližší, budou se na nás permanentně koukat ve stylu "my versus oni".
Už to neberou jako "my všichni pospolu dohromady"...

Oni nemusí ani prchat, stačí, že nás už běžně neberou mezi sebe.
Přitom to my jsme se vydělili...
:24:
05.02.2009 - 01:47 | Filtr
(Býk) ave » martinka2000
Ahoj všechno co Ti zde napsala Tasha je pravda.Nemyslím,že by jsi se měla bát.Dostala jsi z nějakého důvodu Dar se kterým můžeš pomáhat duším.Tento Dar je od Boha a Bůh Tě také chrání.Pokud budeš cítit obavu řekni si větu,kterou Ti Tasha poradila.Já si vždy poprosím o ochranu Boha a babičku.Sama píšeš,že je to věc kterou máš od dětství.Hodně Tě vysiluje strach a obava z toho co kdo řekne.Na to nemysli ber to skutečně jako Dar se kterým můžeš pomoci.
Je v tobě Světlo a nemůže Ti nikdo ublížit.Tu hranici bys mohla zbortit pouze Ty,nějakým úmyslně zlým činem. :17:
05.02.2009 - 01:06 | Filtr
(Panna) Namchan » atraM
Tak to je pravda že na nas tak dnes koukaji-
Spousta lidi ma šedive vyzařovani zatižene konzumnim myšlenim a přirodnim bytostem to doslova zpusobuje bolest blizkost takovych lidi.Tak většinou už ted prchaji před lidmi-pokud mohou. :24:
05.02.2009 - 00:59 | Filtr
(Štír) atraM » martinka2000
Mám s lesem taky docela zajímavé zkušenosti.
Teda spíš můžu porovnat možné obrovsky rozdílné pocity z vnímání lesa.

Strávila jsem tam pomalu čtvrt dětství... (Dědeček byl myslivec.) Připadalo mi, že je hodně zvláštní, jak se můžou měnit moje dojmy z lesa závislosti na okolnostech. Ty budeš asi taky hodně citlivá...

V dětství a mládí jsem měla psa. Byl to takový krásně zvláštní vztah - ten hafík si mě z celé rodiny vybral.
Cvičila jsem ho a trávívali jsme dlouhatánské hodiny na výpravách v přírodě... Taková svobodná a silná vazba bez obojků a vodítek.
Bývalo to krásný - i ten pocit v lese.

To, že něco může být i jinak, jsem si uvědomila, až když jednou hafík definitivně nebyl...
To ten pocit v lese.
Ten přístup lesa jako živého dokonalého společenství k nám lidem, potvůrkám sebestředným...
Myslím, že nám nevěří jako takovým.
Možná už jsme se na něm provinili víc, než jsme si ochotni připustit.

U toho lesa to je nejspíš trochu podobné, jak se cítíme my, když nám otevřeným oknem do pokoje vletí třeba vosa - taky jsi radši ve střehu a hlídáš, jestli ti něco "zlého" nevyvede...

Když jsem tam šla sama, bylo to opravdu něco jako takové ty upřené a opatrné pohledy: "Hele, další z těch, co nám umějí dělat takové ošklivé věci, bacha co bude tentokrát..."
Ale vejít tam se psem jako s rovnocenou bytostí - to bylo od lesa najednou něco jako přijetí s otevřenou náručí a srdcem:
"Holky moje...!"
Tehdy se dalo skoro splynout s přírodou...

Zvláštní věc...

Příspěvky: 65-41 40-16 15-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »