Karty lžou :(


04.02.2009 - 18:13
(Blíženci) Nuna
Karty lžou :(
Přidám trochu smutnou zkušenost.Je to pár týdnů co se mi naplnilo zlověstné proroctví z karet. Potýkám se s problémy,které mi při výkladech opakovaně vyšly - detaily vynechám. Volala jsem to kamarádce,která mi tehdy ty karty vykládala a svorně jsme si tak nad tím klábosily,jak je to možný,že to vždycky vyjde.Jí v kartách vycházela láska,svatba,samé štěstí,opakovaně, stále. V té době žila s novým přítelem,půl roku krásné lásky,plánovali budoucnost, všechno super,štastná. Dneska mi přišla smska "Karty lžou. Fiore/ přítel je ital/mi dneska ráno zemřel."Strávila jsem s ní hodinu povídáním aspoň po telefonu, ve kterém jsem vlastně nemohla mnoho říct,jen jí poslouchat / a brečet :9:/Myslím,že už nikdy kartám nebude věřit.V tuhle chvíli mi to tak přijde i lepší.

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
06.02.2009 - 19:44 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Přesně tak.
Pokud bych to měla napsat třeba na velmi zjednodušeném příkladu:
Někdo se chystá ukrást auto, chce to zrealizovat. Přijde ke kartáři a zeptá se, jestli ho zavřou do vězení. Karty odpoví, že ano. On si to rozmyslí a žádné auto neukradne - tudíž ho nechytnou, nezavřou = tedy předpověď se nesplnila, ale vlastně splnila svůj účel.
To je samozřejmě naprosto zjednodušený příklad (pochybuju i, že by se někdo šel ptát jestli ho zavřou, aby o sobě prozradil, že je nebo se chystá stát zlodějem :4:), ale takto to může fungovat naprosto ve všem - ve vztazích, v práci, dokonce i ve zdraví, v celkovém pohledu na svět atd. atd.
Když člověk začne myslet a konat jinak, než jak to bylo v době výkladu, nebo jiného jasnovidného sezení, tak se ty předpovědi nestanou.
Samozřejmě jde o celkové schopnosti kartáře atd.
To si myslím já.
06.02.2009 - 19:39 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » tanulas
Nemusíš se omlouvat a tak. Já to chápu, je mi líto, že jsi naletěla, ale je dobře, že sis to uvědomila. Myslím si, že když budeš hledat, tak najdeš pro tebe třeba vhodnou kartářku/kartáře za přijatelnou cenu. Ale ono se někdy stačí i sama zamyslet a možná toho vymyslíš i hodně (ani toho kartáře nemusíš potřebovat). :3:
06.02.2009 - 16:33 | Filtr
(Střelec) tanulas » Namchan
jj mne to neodradilo jen doufam ze sezenu nejakou dobrou kartárku nevís náhodou o nejaké dobre nejlip z okoli ostravy :3:ja myslim ze pokud je dobrá kartárka tak umi i poradit co na sobe clovek muze zmenit k lepsimu:-) tak jak rikas a pak si tim clvoek muze hodne ulehčit a pomoct vlastnímu ja
06.02.2009 - 16:28 | Filtr
(Panna) Namchan » Tyna_Tynka
Dobry-přesně tak to je.Člověk muže jit dost špatně a nějaky věštec mu předpovi bližici se karmu(připustme,že jsou i takovi co to opravdu vidi)
Ale člověk hned potom muže udělat životni vnitřni obrat k ušlechtilosti a okamžitě si vytvaři svymi city a myšlenky kolem sebe světlou auru,ktera nasledně rozklada přichazejici špatnou karmu. A tak se předpověd nesplni.
06.02.2009 - 16:27 | Filtr
(Střelec) tanulas » Tyna_Tynka
a vůbec jsme to nemyslela tak ze za to muzou karty to je jasne ze za to muze moje blbost kartám verim ale asi jsem nezacla zrovna nejlip tak snad budu mit jeste stesti
06.02.2009 - 16:26 | Filtr
(Střelec) tanulas » Tyna_Tynka
jj já vim ze to byla hloupost tam volat ale byla jsem psychicky uplne vedle zhodila jsem deset kilo nespala jsem klepala se jak ratlik fakt peklo skončila jsem u psychloga a pak me napadlo zavolat na tu linku to co mi tam pani povedela me tolik povzbudilo a pak jsem si to ja trdlo chtela overit a overi atd proste mamlas ale dobre mi tak clovek se zase necemu priuči :5:
06.02.2009 - 16:24 | Filtr
(Střelec) tanulas » Tyna_Tynka
no ono to bylo o tom ptala jsem se ji jak se bude nadale vyvijet me manzelství a ona ze se rozvedem pak se na me podivala a rekla mi ze se budem spolu stehovat atp byla trosku divná mluvila o svych milencich kourila jednu cigaretu za druhou a z te pulhodiny mluvila o mne a kartach asi deset minut :-( proste mi prisla trosku divna:-((
06.02.2009 - 16:24 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
No tak se to fakt docela zvrhlo, ale osobně ještě jednou přeji hlavně kamarádce sílu a podporu. :17:
06.02.2009 - 16:22 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » tanulas
Promiň, je to možná kruté, ale za to, že ti uteklo dohromady tedy sedm tisíc, karty nemůžou.
Mohla sis přece rozmyslet, kolik za to chceš dát. A né volat několikrát na předraženou linku, a pak mít účet za telefon za šest tisíc...
Ale je to samozřejmě tvoje věc. Já vím, že určitě jsou i lidé, kteří se k tomu třeba ani nestaví zodpovědně a chtějí za to přemrštěné peníze. Ovšem uživí se jen díky tomu, že k nim někdo jde, nebo volá...
06.02.2009 - 16:18 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » maty.k
Samozřejmě.
Vezmi si to tak: přijdeš ke kartářce a budeš v tom okamžiku určitým způsobem myslet a chovat (v životě, v nějaké věci) = karty ti ukážou, kam tímto svým myšlením a konáním směřuješ.
Pak začneš třeba myslet a chovat se úplně jinak = předpověď karet zákonitě nemůže vyjít.
06.02.2009 - 15:33 | Filtr
(Střelec) tanulas » Marci12
dobrý den chtela jsme se zaptat jeslti vám opravdu karty říkaj pravdu byla jsme totiz tedkom u jedné paní kartářky podle me spíse obchodnice nechala jsem tam za pul hodinky tisícovku a vlastne mi ani neodpovedela na me otazky a kdyz uz ano v zapeti podle meho vyrazu to zmenila coz mi teda prislo moc divne pak jsme volala do jedne astro poradny teda abych to upresnila volala jsme tam nekolikrát pokaždé jsme mluvila s nekým jiným ale v podstate mi kazdý řekl to samé ale učet za telefon skoro sest tisíc takze mi zbyly tak oci pro plác :9:no a ted vlastne nevim co si o kartách myslet
05.02.2009 - 13:39 | Filtr
(Váhy) Jospau » player
Já že vyhraju...? Ale to bych tam asi nejprv musel jít vsadit né?
Jj - občas mi hrábne a dám si sportku, ale tipáč snad ani né, když to vidím u kolegů jaké nosej "toaleťáky" odtamtud a pak pláčou, že jim utekl ten jeden zápas...
05.02.2009 - 13:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Melody Pond
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:3:Klidně buď a nejspíš budeš mít i pravdu.Ale důležitější je,jak to vidí ten,kdo vidět chce. :3: :44: :4:
05.02.2009 - 13:29 | Filtr
(Štír) Melody Pond » Ladislava*eL
Ládínku, s.m.lomos nechce bejt v opozici, ale já si furt nějak myslim, že ty karty jsou celý o psychologii, trochu o náhodě a malinkej žďabíček toho...čehosi...a dohromady ti to buď dá nebo...nedá... :25: :41: :43: :27:
05.02.2009 - 13:15 | Filtr
(Býk) player » Jospau
Oni ty lidi s jackpotem v 3/4 končí různě ve cvokárnách a na okraji propadliště, tak raděj ten tipsport.Tam vsadíš stovku,vyhraješ 2 a charakter zůstane neposkvrněn. :15:
05.02.2009 - 13:06 | Filtr
(Váhy) čajori » Ladislava*eL
někdy nemůžeš být k sobě oběktivní a přeješ si aby to tak vlastně nebylo.to je lepší jít na návštěvu ke kartářce :4:máš pravdu
05.02.2009 - 13:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ladislava*eL
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já tam šla z konkrétního důvodu,který mi už přerůstal přes hlavu pro moji nerozhodnost.Každá mince má dvě strany.Obě mají co do sebe.Já chtěla vidět tu hezčí,a kartářka mi jen pomohla otevřít oči.Řekla mi,že ač si to přeju,štěstí by mi to nepřineslo.První,co bylo,musela jsem si přiznat pravdu.Pak bylo na mně jak se s tím poperu.Já se musela rozhodnout,abych mohla zůstat svá a karty mi nic nenarušily.Mohla jsem říct,kašlu na to,já to chci,tak to nevzdám.Nebo jsem mohla říct.Je to tak nemá smysl a dál se do nekonečna utěšovat.Každá věc,každé rozhodnutí,mají svůj rub i líc a je na každém z nás,jak se rozhodneme. :17:
05.02.2009 - 12:51 | Filtr
(Váhy) Jospau » player
Nestyď se a rozveď to - tak jak si to napsal mne to jen navnadilo a já bych byl potěšen, pokud bych se dověděl víc!
...mě ty čísla teda asi nepošleš, že? :9: ... :4:
05.02.2009 - 12:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jospau
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Víš,právě tak nějak je to i s těmi kartami.Pokud tam jdeš s tím,že potřebuješ nějak nasměrovat,je to dobře,ale pokud tam jdeš jako zoufalec,že karty za Tebe něco vyřeší,jsi mimo.Karty Ti pouze napoví,ale jen Ty rozhodneš o svém osudu. :17:
05.02.2009 - 12:47 | Filtr
(Váhy) Jospau » player
Sysifos se tu probíral asi před měsicem nebo dvěma, ale co to bylo za debatu už ti nevim. Na mne tam nic nijak extra přesvědčivě nepůsobilo a naopak mi to připomenulo, že pokud někdo dokáže být slepě fanatický pro cokoliv je to vždy na prd, ať už je to v cokoliv (tím ovšem nechci tvrdit že by se v tom druhým - pokud chtějí - mělo bránit). Ani slepá víra v to že věřit se nemá nebude dobrá! No a pokud takovej fanatik začne někoho "obracet" na svou víru... Nedej bože silou, to už asi vůbec nemá cenu komentovat!
05.02.2009 - 12:47 | Filtr
(Váhy) čajori » Jospau
sám sobě kartářem je pro někoho horší než vykládat druhým. :44:
05.02.2009 - 12:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:39:Nechval dne před večerem!Proslovy mi nešly nikdy. :3:Ale díky. :6: :3: :35:
05.02.2009 - 12:45 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ladislava*eL
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: :30: to byl proslov :37:
05.02.2009 - 12:44 | Filtr
(Býk) player » Jospau
já už jsem právě jednou poslal a pak jsem dostal do držky,takže už raděj chodím do tipsportu. :4: :4: :3:
05.02.2009 - 12:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » čajori
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:17:Ano,je to tak.
Příspěvky: 83-59 58-34 33-9 8-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »