rozebraná?


20.01.2009 - 21:31
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

rozebraná?
Ahoj přátelé,tak se mi dnes stala taková věc...s kolegyněma v práci jsme tak mluvily, až došlo na otázku jsi takhle šťastná? Já jí po pravdě odpovídám, v rámci možností ano, tak mi povídá, to vlastně nejsi. Víte co je divné, já se najednou začala doopravdy cítit velmi nešťastná...no, zítra už to snad bude zase lepší, ale ta otázka mě dostala. Já Vám přeji hezký večer a nenechte se rozebrat :3:

Řazení:
24.01.2009 - 22:02 | Filtr
(Kozoroh) atreb » hrosice
Víš ona tě ta otázka asi zaskočil proto, že jěště hledáš, hledáš někoho s kým se můžeš podělit o radost a starosti. Máš v sobě ještě pocit, že není vše tak, jak by to mělo být.
Já věřím, že to příjde. Děti odrostou a ty se budeš starat hlavně o sebe.
Je hodně lidí, kteří mají mnohem těžší život. Pak si říkám buď holka ráda, že máš to, co máš a nerouhej se. Pak se cítím spokojena a vděčná za to, že mne to třeba taky nepotkalo. :27: :17: :4:
24.01.2009 - 20:53 | Filtr
(Střelec) Sophia » atreb
Pro mě znamená být šťastná to, co jsem popsala, ale bohužel to tak necítím... Nejsem spokojená a to je to :(.
Být spokojená a přesto se zlepšovat, pracovat na sobě, toužit po něčem..... ale k tomu být spokojená už jen s tím, co máš.... milovat sebe a ostatní lidi, toužit a tvořit a nehodnotit to, co vytvoříš, neporovnávat ho s ostatníma a neposlouchat jejich kritiku, protože vše, co vytvoříš je přeci krásné... to je pro mě být šťastná, ne si říct, jsem spokojená a už jen čekat na smrt :)
a pro tebe?
24.01.2009 - 08:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » atreb
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
jsem šťasná v rámci možností, o pocitu štěstí a nešťastnosti by se dalo dlouho povídat
jsem šťastná, že mám svou práci, od té se odvíjí vše, vydělám peníze, mohu bydlet, postarat se o děti, na druhou stranu nemám tolik času na vše, co bych ráda, nemám se s kým podělit o radost, případně si postesknout, večer si tu postel taky musím zahřát sama, popřát dobré ráno si sobě také popřeji já :1:
je to tak, že to někdy vnímáš jako štěstí, jindy jako neštěstí, ale vlastně si vždy můžeš říct, mohlo by být lépe, ale i hůře :1:
mě jen překvapilo, že taková nevinná otázka může člověka zaskočit :1:
24.01.2009 - 08:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » player
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
je to lepší :3:
23.01.2009 - 16:54 | Filtr
(Kozoroh) atreb
a co je pro tebe, být šťastná?
... že je všechno tak ideální jak si to představuješ, všechno již máš, po ničem již netoužíš, všechno jsi poznala, prožila???
...a to jsi opravdu šťastná, co bude dál, nebude to pak už jen jedná velká nuda???
23.01.2009 - 14:24 | Filtr
(Býk) player
Představ si,že by ses narodila jenom o 700 km dál na východ,nebo o 2000 km dál na jih nebo tady,ale před 80 lety jako židovka.
Už jsi šťastná? :37:
22.01.2009 - 15:15 | Filtr
(Střelec) Sophia
A co to vlastně je to "být šťastná"? Vážím si lidí, kteří hodně zkusili, nemají bohatství, na první pohled ničím nevynikají, možná nemají nohu - takového muže znám a nikdy jsem ho neslyšela kňourat. Ale já sama mám vše a šťastná se necítím. Vše máme v hlavě, tomu věřím. Pokud jsme vděčni za vše, co nás v životě potká,za každou životní zkušenost i když nám dala co proto, než jsme ji zvládli, pokud jsme spokojeni s tím, co máme, jak vypadáme, jak se chováme, pokud milujeme sebe a druhé lidi, tomu já říkám "být šťastná"....
Škoda, že to mám zmáklé jen teoreticky :6:
21.01.2009 - 16:25 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Pro mě představuje otázka, jestli je někdo šťastný, dva extrémy.

V prvním bych řekla, že někdy to může velmi pomoci, nakopnot někoho i dokonce udělat něco zásadního se svým životem a otevřít mu oči.

Ve druhém extrému je člověk dejme tomu spokojený, ale začne v něm naprosto nezdravě hlodat červík - jsem já šťastný? jsem spokojený? nebo ne? pak se do toho strašně zamotá, začne to nezdravě řešit, až nakonec jediná jeho činnost je přemýšlení o tom, jestli je šťastný nebo ne a to téměř zcela zbytečně...

Jóóó je to složité.
21.01.2009 - 15:53 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » maty.k
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Charrismo,

ale jo, umím si to představit. Z těch lidí to padá hovorově samo. Takže něco o tom vím. Ale také vím, a to o sobě, na co mám, nač ne.

A jsem ráda za každý jen tak, normálně, prožitý den.

:4:
21.01.2009 - 15:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Demeter
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:30: :30: :30: a možná bys koukala co někdo považuje za štěstí :4: :3: :2:
21.01.2009 - 14:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Hrosice,

na to stačila jedna tvá odpověď, "...když chceš vědět, jak jsem na tom já, tak popovídej jako první o tvém štěstí, jak to cítíš...".

A věřím, že bys špatný pocit ze sebe neměla.

:1:
21.01.2009 - 08:50 | Filtr
(Ryby) Rybka33
nesmíš se v tom moc babrat, jinak by jsi se zbláznila. Jakmile člověk začne opravdu přemýšlet jestli je ve vztahu šťastný, nebo ne, pak by se u rovodového soudu netrhli dveře :3:
21.01.2009 - 08:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:15:Měla jsem tu samou otázku. :3: :27: :17:
21.01.2009 - 08:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s Charismou.Je to taková podpásovka,málokdo rozumný je vědomě i podvědomě trvale šťasten.Životní problémy a překážky nám tento luxus trvale nedopřejí a člověk nemá šanci si na tyto otázky neustále kladně odpovídat.Bud to to kolegyně je tak utrousila nebo bude hloupá :3: :17:
21.01.2009 - 07:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Řekni kolegyni, že štěstí je pocit okamžiku nebo velmi krátké doby, něco jako opojení, pak nastupuje další fáze a to je spokojenost, takže jestli jsi takhle (což teda nevíme jak to je :3:) spokojena, tak je to v pořádku a ona ať si nehraje na amatérského psychologa, pokud není profík, může napáchat více škody než užitku, asi četla nějakou chytrou knihu :39: Přeji pěkný den bez takových chytráků :17: :27:
21.01.2009 - 05:29 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Je teda pravda,že tohle je otázka,která mnoho lidí zaskočí. Zkus to ve svém okolí,málokdo hned okamžitě vyhrkne odpověd a většinou nad tím bude pak dlouho přemýšlet. Koneckonců i Tobě se to stalo. :1:
Osobně nemám ráda lidi,kteří tzv.vidí do druhých. Nebo jinak - myslí si,že do druhých vidí. Přijde mi to hloupé až arogantní. Můžeme vidět do určitého problému pokud s ním máme vlastní zkušenosti,můžeme se vcítit do určité situace,pokud jsme ji zažili,ale nikdy se nemůžeme dostat do člověka samotného. Do jeho pocitů,myšlenek, emocí...to prostě nejde. I když se ten dotyčný bude snažit nám to popsat sebelépe,přesto to nepůjde,protože jeho popis stavu věcí implatujeme na své prožitky a už je to vnímání zkreslené. Vůbec mě to fascinuje na lidech tady,kteří soudí jen podle písmen, to mě dokáže "dostat" - a že jich tady je! :39: :4: :8: Nikdy bych si na tenhle soud /ani jako Blíženec s tím svým štířím ascendentem / netroufla,přišla bych si hloupě až trapně. Proto se tím nenech rozhodit. Kolegyně chtěla nejspíš jen dělat "chytrou",nebo měla snahu momentálně pomoct,ale nezvolila k tomu dobrou formu.
Pokud Ty vnímáš,že jsi štastná, tak štastná buď a nenech si to nikým sebrat. Ono nakonec štěstí pro každého z nás vypadá jinak. :3: :17:
20.01.2009 - 21:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » laka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:to je také ono, vždycky může být i hůř :1:
20.01.2009 - 21:55 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » alassea
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele hrosice, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: to je ono, já sama sebe snažím přesvědčit, že jsem, někdy tomu věřím víc, někdy méně :1:
20.01.2009 - 21:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele laka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tuhle otázku si občas také kladu.Pak si to většinou v hlavě rozeberu a zjistím,že bych vlastně neměnila.Nemůžeme být pernamentně štastní,i když by to bylo fajn.Když mám takovéhle nálady,tak si řeknu,že spousta lidí je opravdu nešťastných,tak co si stěžuju a hned je mi líp :6: :27:
20.01.2009 - 21:40 | Filtr
(Panna) alassea
A jsi takhle šťastná? :6: :23: :14: :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »