Otázka rozchodu


16.01.2009 - 23:36
(Blíženci) Trevl
Otázka rozchodu
Chtěl bych se zeptat, jestli je mozny aby holka rekla po 9 letem vztahu, ze je konec bez jakych koliv emoci, jen tak?

Řazení:
21.01.2009 - 22:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele princezna-25, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A vy jste si nevšiml, že už vás nemá ráda???
18.01.2009 - 20:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Demeter, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Trevle,

devět let je opravdu hodně na to, abys tady mluvil pouze o emocích, s tím, že nevíš, proč ti "ona" jen tak, řekla je konec.

Určitě to víte. Jenže tys tu podstatu rozchodu, zahalil do otázky emocí.

Ať už to je, jak je, je možná na tobě, jestli je to opravdu - opravdový konec??? :1:
18.01.2009 - 20:00 | Filtr
(Panna) Charis
no, ide aj o to, či sa ten vzťah posúval ďalej. 9 rokov ste spolu chodili? To je dosť dlhá doba, možno chcela deti... to vieš iba ty. Bez dôvodu a bez emócií to asi nebolo, len ti to nedala najavo.
18.01.2009 - 15:52 | Filtr
(Štír) jennyfer » funik
no faniku,to asi nebylo na mě,co?ale že tu na tebe narazím...? :4:
17.01.2009 - 21:16 | Filtr
(Panna) girafka
...možný to je. Sama udělala jsem to loni po 4,5letech, pro druhou stranu to vypadalo, ze bez emoci, byla jsem na to duševně připravená, i když mi to trvalo 2! roky ten krok udělat. Pro pritele to byl sok, ze dne na den. Ale vse ma sve duvody, takze ty tu pises, ze se sbalila jen tak, ale nevime, jaky ten vztah byl. Ten muj byl na mne obcas osklivy a to se casem nahromadi... Nebylo mi ale lehko, dva dny jsem to obrecela, ale pak se mi ulevilo. S byvalym pritelem jsme obcas v kontaktu, pratele, kamaradi. A to jsme myslim byli vic nez milenci i v nasem vztahu. Takže hlavu vzhůru :1:
17.01.2009 - 18:59 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele maty.k, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No, pokud jsi byl její první partner, tak má asi pocit, že toho bolo dost a chce poznat něco jiného.
Vztah se mohl vyčerpat i kdybys nebyl první, 9 let je dlouhá doba, tam už lze poznat, že to co mám tedy do konce života, děkuji, nechci.
Ber to jako zkušenost a děkuj, že jsi jí věnoval jen těch 9 let a ne 15, to by bolelo víc ne?
Ještě k těm emocím, já po rozvodu po 10 letech zjistila, že ex byl a je emočně plochý člověk, netvrdím, že je tvá holka stejná, ale možné to je, záleží na tom, jaká byla celou dobu vztahu.
:1: :44:
17.01.2009 - 14:08 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jennyfer
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele funik, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Taky myslím,že emoce v tom jsou,ikdyž naoko skryty.Bohužel musíš respektovvat její rozhodnutí a nepatrat raději proč přesně.Nejlepší je jí sejít z očí a nepřipomínat se jí a trochu ji v tom vykoupat.Máš ted idaální šanci užít si co ti ve vztahu nedovolilo svědomí a hlavně dát se do pohody...Ta se bude hodit,jestli si dáte ještě šanci :15:
17.01.2009 - 13:15 | Filtr
(Štír) Viktoria » Naďule
to znam taky...od mych rodicu :4: ale po skoro 25letech spolu zacali flirtovat a jsou vtipny :4: :4: :4:
17.01.2009 - 10:51 | Filtr
(Blíženci) Nuna
Tak sis přečetl tady názory - máš v tom kapku jasno? :1:

Lidé se scházejí a rozcházejí,je to prostě součást života. Devět let je dlouhá doba,ale není to věčnost.Vám bylo souzeno tenhle čas spolu prožít a teď už si nemáte vzájemně co dát,proto končí - důvod rozchodu z karmického pohledu. :1: Z toho lidského - dobře to popsal Player použitím podobnosti s vlakem. Sedíte oba ve stejném vagonu a je vám tam dobře. A jedete a jedete...ale každá cesta má někde konec. Někdo jede půl roku, někdo devět, někdo 40 let. No a vy jste dojeli. Můžete sice ještě chvilku sedět ve stojícím vagonu, ale už to není ono. :8: Nezbývá než vystoupit a zamávat si. Věř - a už to tu taky padlo - že ani pro Tvoji polovičku ten rozchod není bez emocí a jednoduchý,protože stejně tak jako bylo dobře Tobě, bylo ve vztahu i jí. To,že se Ti zdá,že žádné nedává najevo,je jen /možná/ způsob její obrany. Nechce si tu bolest,kterou způsobila, připustit. Nechce se jí nechat "sežrat".
Vlak dojel a Ty te´d budeš stát ve stanici. Než nastoupíš do dalšího, s někým jiným,podívej se na sebe,co jsi vlastně zač. Kdo jsi, co máš, jaký jsi. Jaký žiješ život,jaké priority máš,jaké hodnoty. Co všechno umíš, dokážeš, co jsi ochotehn nabídnout tomu, kdo se s Tebou vydá na další cestu, dalším vlakem. :3: Jo a ještě jedna poznámka. Na začátku života jezdíme lokálkou. Ale poslední vlak,který nás veze, už je luxusní mezinárodní rychlík první třídy. :3:
Drž se ! :17:
17.01.2009 - 09:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ladislava*eL, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pro ní to zřejmě nebylo rozhodnutí ze dne na den.A nevěř tomu,že to bylo bez jakýchkoliv emocí.Nejspíš se na to dlouho připravovala,přemýšlela a hodnotila všechna pro a pro Ti.Jen mlčela.Když jeden ve vztahu cítí,že potřebuje jít dál ale už bez toho druhého,neřekne mu to hned.Jedině člověk bez citu by dokázal odejít bez jakýchkoliv pocitů a emocí.Ale většina lidí se trápí,když musí někomu ublížit.Tomu věř.Někoho opustit po tolika letech je hodně těžké.To,že Ti připadá,že je to rozchod bez emocí,to tak není.Ty emoce tam jsou,jen díky tomu,že se k tomuto kroku připravovala nejspíš delší dobu,tak už to byl rozchod takový jaký Ti připadal.Neměj jí to za zlé.Přeju Ti a věřím,až překonáš smutek z rozchodu,že Tě v budoucnu potká něco krásnějšího. :27: :12: :17:
17.01.2009 - 07:37 | Filtr
(Býk) player
Určitě takhle.
Emoce měla.
A možná (dokonce je to lehce pravděpodobné)
se vrátí.Ale člověk má po cestě žitím často pocit,že mu něco uniká.
Já jsem provedl své nejlepší partnerce totéž.Tvářil jsem se v klidu,ale uvnitř mi protékala řeka slzí,bylo to hrozně těžký rozhodnutí.Ale podvědomí říkalo,že vlak dojel do cílové stanice a že další prodlužování by časem přešlo v katastrofu.A přitom jsme se za celý dvouletý vztah chytli JEDNOU,kvůli píčovině.
A taky jsem se pak po roce měl chuť vrátit,ale už byla jinde...
Nicméně jsem přesvědčen,že jsem tenkrát udělal správný krok.
17.01.2009 - 06:13 | Filtr
(Ryby) Rybka33
Bohužel to možné je.
Třeba se na ten rozchod dlouho připravovala a možná jí to bolelo dřív než tebe, když přemýšlela jak ti to říct.
Ono je lepší to říct totiž bez emocí, pak to bolí oba mnohem víc.
Ještě taky záleží na tom, proč se s tebou rozešla. Jestli udala nějaký důvod.
17.01.2009 - 03:40 | Filtr
(Štír) jennyfer
ja svyho byvalyho opustila po 5ti letech a snažila se tvařit rozhodně,bo mi ten vztah nedaval nic,on se snažil 3 měsíce o návrat ale já si říkala,nesmím polevit,nesmím...a tvářila se chladně a rozhodně,ale ve mě se to rvalo-myslím,že něco tam bylo,zřejmě je ona introvert a dusila to v sobě,ale rozhodovala se určitě dlouho...a věř že se mi po těch letech po něm i styzkalo,bylo mi ho líto,ale nebyla jsem prostě zpokojená,byl dobry milenec,ale špatny partner,tehdy byl i jiny ve vztahu k synovy,dnes se zas chová jinak,s časem se mění i lidé,je to dobry otec,kamarád a pořád i po dvou letech doufá,ja ho nechci pořád.ale to jsem já a chci ti říct že po těch letech neochladne uplně.ten cit tam má a mít bude pořád,problem je v někom z vás :29:
17.01.2009 - 01:09 | Filtr
(Lev) Fairinka
u dlouholetych vztahu se rozchod resi spise uz vice bez emoci, takovy je muj nazor, boli to ale tak jako tak. k cloveku, se kterym jsme prozili tolik let budeme mit uz naporad jiny vztah a vzdycky tam nejake city zustanou...
tezko radit, vzdycky by si ti dva meli ale poradne promluvit, nekdy to je jen reakce na nespokojenost ve vztahu a da se to jeste zachranit...
17.01.2009 - 01:00 | Filtr
(Panna) Jája13
Víš,nemyslím,že by to byl rozchod bez emocí.
Ony tam určitě byly a jak říkáš,ona je typ,který spíš vše řeší,tak asi i řešila,jen ti to nedošlo nebo si nepochopil co chce či potřebuje.Možná jí ve vztahu něco chybělo a možná to už našla,proto může ze vztahu nyní odejít bez toho,že by ještě chtěla něco řešit.
Možná lituje,možná jen těch devíti let :24:
Ale to musíš vědět sám,na to abychom to víc pochopili jsi nám dal málo informací.
Ale na otázku, zda může ukončit po 9letech vztah bez emocí je odpověď jednoznačná, může.
17.01.2009 - 00:47 | Filtr
(Kozoroh) Jasala » Jája13
Bať , bať ! Je to tak !
17.01.2009 - 00:46 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Trevl
tak pokud jste měli pěkný vztah tak vždy tam nějaký city budou..neříkám láska..ale nikdo není robot bez citů..prostě takový to-mít rád jako člověk člověka..hlavu vzhůru..já to zažila loni,.. :3:
17.01.2009 - 00:45 | Filtr
(Kozoroh) Jasala
Ano , jak vidíš , tak ano . A co by jsi chtěl , aby u toho plakala , věšela se ? ONA se prostě rozhodla .
17.01.2009 - 00:44 | Filtr
(Blíženci) Trevl » bojka-new
No to je prave ten problem ona tlusty cary delat neumi, ale vzdycky si chce vse vyjasnit, ted ale mluvit o tom nechce :8:
17.01.2009 - 00:37 | Filtr
(Ryby) bojka-new
Nevím jestli jaká koliv jiná ale na emoce se už neptej.Už se tak rozhodla a už ji to nevymluvíš.chce jít svím životem.At váš vztah trval bud 9let nebo půl rok vždy to bude bolet stejně.Lámat hlacvu nad tím je zbytečné.Někdo zkrátka umí dělat tlusté čáry za vztahy a jde dál.Jiný se v tom babrá třeba dálší rok.ty se z toho dostaneš a vem si z toho to nejhezčí co vám vztah dal.Oba máte šanci žít pěkný život.
17.01.2009 - 00:32 | Filtr
(Ryby) Naďule
Je to divné , ale znám případ , že se dva vzali po osmiletém vztahu a za rok byli rozvedeni .....
17.01.2009 - 00:16 | Filtr
(Blíženci) Trevl
Akorat je zajimavy, ze to rekla, ale na druhou stranu obcas dava na jevo ze jeste nejake city ke me ma :8:. Vubec ji nechapu
17.01.2009 - 00:05 | Filtr
(Panna) Jája13
Smutné...zřejmě pro oba :24: pro tebe asi nyní a pro ni, řekla bych o něco dřív.
17.01.2009 - 00:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele epeta, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
bohužel je, ona s tím asi počítala...proto ten chlad. Mě odjela po 8 letech dívka do Anglie a už se nevrátila... A já jak blbec rok čekal... :19: :43: :9:
16.01.2009 - 23:56 | Filtr
(Rak) *Maltina*
mno to se stalo kamarádovi po osmi letech..ona mu řekla že má pocit že jí něco uniká..že si neužila ještě nic..že chce poznat i jiný chlapy do konce života..a pokud to řekla bez emocí musela se na to připravovat už dlouho..byla s tím smířená dávno..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »