kyvadlo


14.01.2009 - 15:26
(Panna) Petoleta
kyvadlo
Ovládáte někdo práci s kyvadlem?Já mám pořád pocit,že mě poslouchá...řeknu ne,tak se začne kývat,tak jak je ne..a naopak.Pak když se na něco ptám,tak odpoví přesně,co si myslim.A nebo mám jen takový pocit?Jak to máte vy?

Řazení:
18.01.2009 - 21:37 | Filtr
(Váhy) Brectanka
Ahoj, promiň, ale podle tvých otázek ještě nejsi přichystána. Hodně nápovědy máš v příspěvku od Mnemosyné, podložené zkušenostmi. Zasvěcení nemusíš mít, ale lépe ti otevře cesty a napojení.Pocítíš sama ten rozdíl před a potom. Čeká tě ale ještě cesta, než se tvá nejistota změní v to, že "víš".Jak daleká, to záleží na tobě. Jenom oproštění se od všech lidských vlastností je náročné. Ale budu držet palečky, dá se u toho zažít i hodně veselých situací, když si s tebou kyvadélko (ten kdo je napojen) hraje.
K otázce babiččiných šperků - každá věc natahuje energie toho, kdo jej vlastní. A pokud jej babička nosila třeba 40 let, tak ho nevyčistíš....Tvoje kyvadélko by mělo mít tvé energie. :1:
18.01.2009 - 18:25 | Filtr
(Panna) Namchan » atraM
Tak jakasi snaha tam je,ale je to malo.
Myslim,že je dobre to lidem řici,aby tim nebyli uvedeni v omyl.Že zasvěcenim se očistili a uzrali-to podle zakonu stvořeni neni vubec možne.Pak hrozi nebezpeči,že takovy člověk si mysli,že zasvěcenim už pokročil a zdržuje ho to od praveho pokroku a od skutečne prace na sobě.
18.01.2009 - 18:21 | Filtr
(Štír) atraM » Namchan
Ale aspoň to svědčí o určitém úsilí nebo snaze. :1:
Že to nemusí až tak fungovat je druhá věc...
18.01.2009 - 18:10 | Filtr
(Panna) Namchan » Tasha11
Souhlasim s tebou.Cizi člověk nemuže nějakym zasvěcenim a čary mary pozvednout duchovni zralost druheho člověka. To musi každy sam,ale to je cesta trvajici leta dřiny na sobě.
A proto radši lide voli jakesi zasvěceni a mysli si,že uzrali. :4:
18.01.2009 - 17:44 | Filtr
(Štír) atraM
Jo.

Ale ona je jedna věc, jestli kyvadlo ukazuje, jaká je opravdu realita, nebo jestli ho ovlivníš tím, jakou máš představu a co si o problému myslíš Ty...

Vnímáš, že mezi tím může být dost velkej rozdíl?

Dobrá věc je, pokoušet se při práci s kyvadlem zapojovat co nejmíň vlastního ega, hodnocení, soudů.
Až zkončíš, tak je klidně zase zapoj a vyhodnoť s nima výsledky,
ale přímo při práci s kyvadlem je fakt lepší nechat to, co si o tom myslíš, stranou...
18.01.2009 - 17:04 | Filtr
(Štír) velekněžka
taky se snažím pracovat s kyvadlem,používám k tomu knížku od Markuse Shirnera Kyvadlo praktická kniha,hlavně na záčátku,když potřebuji zjistit časové rozpětí vhodné pro práci s kyvadlem a procentuální úspěšnost.
Pak buď použiji přiložené tabulky a nebo se pouze ptám. Ne sice pravidleně,ale snažím se zpětně si po čase vyhodnotít správnost svých předpovědí,docela se trefuji. Nejsem zasvěcená od nikoho.Vždy se snažím být odpočatá,zapálím si svíčku,abych se příjemně naladila,před započetím tázání si umyju ruce poprosím o ochranu a pomoc a po dokončení poděkuji. Takže asi tak nějak,to dělám já.Občas kyvadlo nechám dobít sluneční energií.
18.01.2009 - 00:47 | Filtr
(Štír) Tasha11 » mnemosyne
no a mna by zas zaujimalo, co je to to "zasveceni" ? Kde berieme istotu, ze zasvecuje ten spravny clovek? Ake pravo mal ten clovek, ze moze nasledne zasvecovat? a ked teda bol zasveteny, kto zasvetil prveho zasvecovaca? hm??? :25: :41:
15.01.2009 - 11:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » mnemosyne
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele moonula, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
proč ne polodrahokam,nebo prsten a zrovna po babičce?to me tedy zajima.Prinasi to nestesti?
14.01.2009 - 21:31 | Filtr
(Beran) mnemosyne
S kyvadlem pracuji již cca 1 rok a to po řádném zasvěcení(to samé i s kartami)..jde o napojení na Vyšší Já a práci s ním.
Je dobré toto zasvěcení mít, neb člověk nikdy neví, na koho se může napojit....pochopitelně i po zasvěcení se může stát, že člověk není tzv.neutrální a práci kyvadla může ovlivnit.
Podotýkám, že kyvadlo je pouhý nástroj.
Opravdu doporučuji se nechat zasvětit od odborníka....naučí Vás práci s kyvadlem, etiku i třeba to, jaké kyvadlo si vybrat(pozor na polodrahokamy a prstýnky po babičce:-)))
Přeji krásné kývání
Iva
14.01.2009 - 17:25 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka
Nejsem žádný odborník, s kyvadlem nepracuji, ale myslím si, že je hodně ovlivnitelné (vším možným) a hlavně, když dotyčný, co s ním pracuje, ho ovlivnit "nechá". Podle mě se nechá ovlivnit hlavně těmi emocemi. Jsem začátečník v kartách a ty se samozřejmě také nechají v něčem ovlivnit, ale řekla bych , že o něco méně než kyvadlo, ale pocity se ovlivnit nechají - takže třeba v nějakém "hlubším rozpoložení" - zde mě v tom chápej tak, že jsi třeba naštvaná, nebo si něco až přemíru přeješ apod., neměla bys podle mě s kyvadlem v tu chvíli pracovat - protože ono ti ukáže, co ty vlastně chceš a co ty si vlastně přeješ.
Měla bys to vždycky nechat jakoby na Prozřetelnosti, odevzdat se jí a poprosit, ať ti ukáže, jak to či ono je. Dobré je mít svůj rituál - stačí v mysli nemusí to být nic hmatatelného.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »