Lidé,kteří nezemřou přirozeně


10.01.2009 - 08:11
(Rak) Saddáma
Lidé,kteří nezemřou přirozeně
Ahoj, zajímalo by mě co se stane s dušemi lidí,kteří nezemřou přirozeně. Jsou např. popraveni,úkladně zavražděni nebo zahynou při nějaké hromadné nehodě či přírodní katastrofě a nestačili si vše na tomto světě ještě vyřešit

Stránka: 4 3 2 1
Řazení:
12.01.2009 - 23:04 | Filtr
(Beran) volnost » renen13
Taky si myslím. :17:
12.01.2009 - 21:05 | Filtr
(Vodnář) renen13
myslím...že mají stejný úděl jako ti...co zemřou přirozeně....protože jejich způsob smrti už byl taky daný předem...karty se rozdali už při zrození..protože kdyby nebyly rozdaný...nenarodili by se...i tohle podle mě má úplně stejný důvod...za něco..pro něco..nebo pro někoho...s někým..nebo sám.. :42:
11.01.2009 - 23:12 | Filtr
(Beran) volnost » Tasha11
Já si myslím, že to nepřeháním, jen jsem hledala tady nějaké odpovědi, které mě všeobecně vrtají hlavou. Pořád mám nějakého brouka v hlavě, pořád si tak něco rozebírám. Samozřejmě, že mám dost svých starostí, ale na druhou stranu je pravda, že jsi mě tak trochu odhalila. Možná mám problém, možná ne, ale často se zaobírám vším, co se kolem mě děje a snažím se lidem trochu pomáhat. Snažím se ale při tom, neplést se jim do života, dělám to většinou jen, když mě o to požádají nebo cítím, že tím nikomu neubližuji. Nemohu si pomoct, jsem taková. Každá to máme jiné. :17:
11.01.2009 - 22:57 | Filtr
(Štír) Tasha11 » volnost
vies, ja si netrufam povedat, ci ide dusa po smrti tam, ci onam...viem len, ze nasi ochranci iste nie su zbludile duse a neublizuju, tak isto myslim aj tvoj kluk :27:
Nedovolim si riesit ich stavy a ich pute svetom duchovna..na toto tu my ludia nie sme. Naozaj ame riesit svoje vlastne duse, nie? :17:
11.01.2009 - 22:48 | Filtr
(Beran) volnost » Tasha11
Možná, že to bude znít divně, ale díky šprímům, které popisuješ (nám se děly sice jiné věci a právě na nich jsem poznala, kdo je dělá, jelikož ho vlastně vystihovaly), jsme se i mohli po smrti toho našeho kluka i zasmát. Myslím, že to dělal právě proto a také, abychom pochopili, že to smrtí nekončí. Ne, že bych si to před tím myslela, ale tohle byly lekce prožité na vlastní kůži. My jsme se i těšili na to, co bude příště. Já jsem si ale bláhově myslela, že pak odešel. Po dvou letech na vánoce nám zvonilo jeho torzo telefonu bez simky a bez baterie...letos zase něco podobného na vánoce (měl je moc rád). Já si myslím, že to není dobré tady zůstávat, tak proto o tom přemýšlím. A nedávno ten sen o snu. V něm mě rychle odkryl a přikryl. Když se vzbudíš z takového snu ve stejné poloze a je Ti zima ze strany, kde stál, nevěděla jsem , co si mám o tom myslet. Jestli chce pomoct, začala jsem se proto za něj modlit.
Samu sebe řeším celý život, ale s nadhledem, že se jednou vrátím odkud jsem přišla, mi to jde lépe, dává mi to větší smysl. Moc Ti děkuji, že jsi mi napsala o svých zážitcích. Občas si připadám, že blbnu a mého muže to znervózňuje. :17:
11.01.2009 - 17:29 | Filtr
(Štír) Tasha11 » volnost
To sme sa nerozumeli, nie nechodia ma navstevovat, i ked dusa mojho otca je mi sprievodcom a pomocnikom. Obcas ho citim napriklad v tej podobe, ze v alfe, ked zaspavam, mi potrhne za roh vankusa, ked nepochopim pred cim ma varoval, urobi to opat.
Kazdy z mojich blizkych hned po smrti mi to oznamil svojou rozluckou,nie vo sne, ako to mnohi mavaju, ale realne. Normalne vtedy citis ich pritomnost, priklad presunu poharik na stole, alebo bez prievanu zdvihnu zaclonu absolutne k stropu, alebo otvoria dvere, ktore sa inak samy neotvaraju a to otvaranie nie je normalnym tempom, ale uplne ine,tak som to myslela, alebo zhasinaju svetlo , ty zapnes a opat zhasnu, pokial nepochopis kto to je.....
Myslim osobne a neskumam na akom stupni su duse mojich zomrelych blizkych, pre mna nie je podstatne toto dalej skumat. Staci, ze za nich pekne poprosim Boha a o otcovu dusu som naozaj prosila. On sa naopak myslim sam rozhodol, ze mi bude pomahat. Mam svojich anjelov straznych a to mi ako vedomie zatial staci. Predovsetkym sa snazim riesit samu seba, svoje konanie . To je naozaj podstatne :27:
11.01.2009 - 17:19 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Saddáma
Saddama, na najdise sa mnoho ludi zaujima o to, co spominas :1:
Pokial ta zaujima nieco z numero, moozes napisat sukromne, vzdy rada poradim, pokial cisla ukazu a odporucia cestu. Tu si vsak aj tak volis sama svojim naslednym konanim, numero ti moze len ukazat moznost, ci varovat pred neprijemnostami.
11.01.2009 - 13:12 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
Aha díky. Takže i jemnohmotní ještě musí uzrát a pak je to... :3: :17: To mi právě nebylo moc jasné, v těchhle vyšších úrovních, ale vlastně je to jednoduché nakonec. Ale cesta je dlouhá, ovšem ten cíl... Ten za to stojí. :27:
11.01.2009 - 13:03 | Filtr
(Panna) Namchan » Tyna_Tynka
Ano pokud už je v jemnohmotnosti,tak už se většinou nemusi inkarnovat.Ale v dnešni době tady chodi dobrovolně pomahat.
A jak se dostane vyše??
Uzravanim.
Čim větši touha po Světle,po ušlechtilosti atd.tim vice se prožhavuje vlastni duch,jeho zařeni jim pronika až nakonec "spali" i jemnohmotna těla a podle zakona tiže stoupa vzhuru.
11.01.2009 - 12:58 | Filtr
(Kozoroh) Tyna_Tynka » Namchan
A co když je duše v té jemnohmotnosti? To už se neinkarnuje asi, nebo ještě může - asi ano, když chce - něco jako osvícení, kteří ještě chtějí pomáhat na Zemi? A když ne, tak co dělá - třeba dělá nějakého průvodce nebo tak? Jak se tedy dostane (z té jemnohmotnosti) tam, kam se má vrátit - do duchovní říše?
11.01.2009 - 11:51 | Filtr
(Panna) Namchan » volnost
Tak to mmaš pravdu,že největši čast zemřelych je připoutana v astralni oblasti-středni hrubohmotnost.
Pak je jemna hrubohmotnost-ta ma hustotu jako myšlenka-v teto urovni dochazi k připravě na vstup do jemnohmotnosti.Take tady z teto urovně dochazi k inkarnacim na zem a připravam s tim spojenym.
No a pak je již zminovana samotna jemnohmotnost.Ta je zcela jina než všechny druhy hmotnosti a astralu.V podstate je možny kontakt s kymkoli z těchto urovni,akorat s jemnohmotnou urovni už ne tak snadno a často.
Samotna duchovni řiše-kam se mame vratit- je ještě nesmirně vysoko nad jemnohmotnosti.
11.01.2009 - 10:26 | Filtr
(Beran) volnost » Namchan
Při modlitbě (povedlo se mi to až ráno, protože jsem se večer nedokázala uvolnit, lítaly mi myšlenky) jsem viděla schody, které vystupovaly do nebe a celé zářily. Bylo to krásné.
Ještě něco bych se Tě chtěla zeptat: Jak jsi to myslel s tím, že se v noci na ně chodíš dívat do astrálu? Tuším, že je to možné, zkoušela jsem i astrální cestování, ale nejde mi to ještě, mám někde brzdu, možná respekt, uvidíme. Ty máš ale zřejmě na mysli něco jiného, ty mluvíš o astrálu ve spánku, nic o tom nevím. :17:
11.01.2009 - 10:19 | Filtr
(Beran) volnost » Tasha11
No a když Tě chodí navštěvovat, kde na své pouti za světlem jsou? Tím myslím, v jakém světě? Mám v tom trochu nepořádek. Myslela jsem si, že když nás mrtví chodí navštěvovat a cítíš je, že se ještě pohybují v astrálu, že nejsou tam, kde mají být, že ještě nevystoupali do jemnohmotných světů. Prosím, vysvětlete mi to někdo. Děkuji. :17:
11.01.2009 - 10:13 | Filtr
(Beran) volnost » Saddáma
S astrologií jsem začátečník, byla jsem na úvodním kurzu, na jaře budu pokračovat. Numerologie se mi zdá, že o nás též mnoho vypovídá a životní cykly, kterými procházíme je dobré znát.
Já mám životní číslo 9, jméno i příjmení taky 9, prostě moje energie je 9 a sedí to na mě jako... :17:
11.01.2009 - 08:00 | Filtr
(Rak) Saddáma » Tasha11
Díky moc za všechny příspěvky a reakce na ně je to skvělé moct takhle studovat a čerpat informace o tom co nás zajímá a jednoho dne nemine (i když já doufám že nás čeká ještě spousta pohodových let, samozřejmě přijdou i pády kdy člověku není na dvakrát, je však důležité vstát a pokračovat dál. Tak už to chodí)
P.S Zajímáte se někdo o astrologii nebo numerologii? Já tak trošku amatérsky životní číslo mám 11 a jmenné 9. Jinak jsem Rak a narodila jsem se 27.6. 1985 v 19:37
11.01.2009 - 00:39 | Filtr
(Panna) Namchan » Tasha11
Tak samozřejmě-ja měl na mysli běžne lidi.Ne medialni.Ja se na ně taky chodim divat v noci do astralu. :4:
11.01.2009 - 00:34 | Filtr
(Štír) Tasha11 » Namchan
priatel, ale sen nie je jedina moznost ako sa spojit s pozostalymi....moji mrtvi ma navstivili realne , uplne realne citis ich energiu spojenu s myslienkou, automaticky chapes koho to prave vnimas.
11.01.2009 - 00:29 | Filtr
(Býk) ave » Namchan
Mám radost,že tentokrát mohu s tím co píšete souhlasit :1: :29: :17:
10.01.2009 - 23:46 | Filtr
(Beran) volnost » Namchan
Ne, nebyl již dítě, ale to není podstatné. S tím teskněním to bude jistě pravda. Vždyť on nám dával vždy vědět, že tady je a my ve své nevědomosti jsme byli za ten kontakt s ním šťastní. Jenže dnes vím, že je to sobecké a poutat se na něj nesmíme. Budu se to snažit vysvětlit alespoň jeho sestře, která to pochopí, ale bojím se, že ostatní mě pošlou spíš na léčení. Začnu se modlit i za ně, aby prokoukli tu past. Děkuji Ti za Tvá slova. :17:
10.01.2009 - 23:45 | Filtr
(Panna) Charis » Namchan
:17: :17: :17:
10.01.2009 - 23:37 | Filtr
(Panna) Namchan » volnost
Co se tyče děti nemam moc praxi.Takže budu vychazet z toho co vim o dospělych.Zemřeli par dnu po smrti teměř vždy přichazeji za pozustalymi ve snu,je to pro ně jedina možnost jak se s nami spojit.Nevim proč je ten chlapec poutan stale na vaši rodinu.Muže to byt i z vaši strany,jestliže po něm někdo teskni a je mu smutno,tak ho nevědomě vola zpět.On to citi a tahne ho to.
Je spravne se oprostit ode všech tesknych myšlenek a lepe prosit pro něho o Světlo at mu sviti na cestu a požehnani.
10.01.2009 - 23:30 | Filtr
(Beran) volnost » Namchan
Také jsem se po třech letech od smrti manželova syna, s kterým jsem si byla velmi blízká, dostala až k zákonům stvoření a vše mi najednou dochází. Všechno, co se kolem nás po tragické smrti dělo a proč. Není to tak dávno, kdy jsem začala vnímat, že ten chlapec ještě není, kde má být.
Nevím, jestli jsem měla jen "blbý" sen, ale v tom snu se pokoušel o kontakt. Chce ode mě pomoct nebo blbnu? Co si o tom myslíš? Tohle není to jediné co se mi děje, ale je to v prostoru, není to namířeno na mé tělo.
Modlitba, ano, to je to první, co musím dělat. Jen se obávám, jestli se nepřipoutal na ženu, která jeho a jeho kamaráda smetla ze silnice. Dodnes neměla soud, čeká na to soudní rozhodnutí nebo mám bujnou fantazii?
10.01.2009 - 23:22 | Filtr
(Panna) Namchan » volnost
To mam radost,že to pomaha. Ještě vam povim,že když se lide modli,tak vaš duchovni pomocnik stoji vedle vas a modli se s vami. :27: Po smrti nam to vše bude ukazano.Stěži budeme moci uvěřit kolik milosti a pomoci bylo stale při nas a my jich nedbali.
10.01.2009 - 23:18 | Filtr
(Beran) volnost
Až dnes jsem si přečetla tuto diskuzi. Chtěla jsem za ní poděkovat. Toto téma se mě osobně týká a vše co jste tady řešili jsem si přečetla. Díky moc, mám pocit neděje, budu se modlit, vím proč. :17:
10.01.2009 - 20:52 | Filtr
(Panna) Namchan » Bard Moe
V podstatě většina lidi opoušti tělo ve spanku,ale nepamatuji si to.Každy v noci pokračuje v tom- co ho normalně nejvice laka v pozemskem životě.Takže mnozi bloudi po hospodach,mnozi vedou drby atd.Lide,kteři usiluji o vyšši hodnoty chodi do vyššiho astralu-dalo by se to přirovnat ke škole,nebo přednašky a tam se schazeji a vyučuji.
Příspěvky: 79-55 54-30 29-5 4-1
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »